Skocz do zawartości

Rozkład Arbogasta - ja i uczucia na rok:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1. Ogólna karta charakteryzująca mnie pod względem uczuć - tutaj tarot pokazuje jaka siła nad nami obecnie dominuje, charakteryzuje nas w jednej karcie i nadaje ton całemu rozkładowi...

9 denarów

jestem zadowolona z siebie, generalnie jest mi dobrze

2. Mój cel - tutaj karta mówi nam czego właściwie chcemy, czy chcemy związku małżeńskiego, czy może jesteśmy na etapie romansu, a może w ogóle chce oddać się innej sferze życia...

7 denarów 3 buław Wisielec suma Koło/Mag

czekam sobie na to co so się wydarzy, ale w zasadzie nie robię nic

3. Moje blokady - tutaj karta pokazuje co nam przeszkadza w zrealizowaniu tego celu, jakie mamy blokady (można ciągnąc dwie karty na blokady wewnętrzne i zewnętrzne)

wewnętrzne 8 mieczy - mam lęki i obawy, z których chyba do końca sobie nie zdaję sprawy

zewnętrzne Rycerz Mieczy chyba boję się, żeby ktoś mnie nie skrzywdził, nie narobił niepotrzebnego chaosu w moim zyciu

4. Obciążenia z przeszłości - ta karta pokazuje nam bagaż naszych doświadczeń i pomaga lepiej zrozumieć pozycję 3...

Królowa Mieczy - może mój zbyt analityczny charakter, może też wpływ kobiety i jej rad na mnie

5. Moja powierzchowność - to jaki wizerunek sobie stworzyłem, jak mnie postrzegają inni, jak jestem odbierany

Wieża 8 buław Śmierć Głupiec suma Diabeł/Kochankowie

umiem zaskakiwać, dodatkowo jestem energiczna, zwariowana,może ludzie dostrzegają, ze się zmieniłam

6. Moja ukryte pragnienia - tutaj karta pokazuje jaki jestem naprawdę, co tak naprawdę chcę...

10 kielichów 6 denarów suma Umiarkowanie/Kapłan

spełnienia uczuciowego i równowagi w związku, poczucia bezpieczeństwa

7. Karta od losu - tutaj karta odpowiada na pytanie czy gdybym teraz spotkał swoją miłość byłbym gotowy na stworzenie szczęśliwego związku...

4 mieczy Król Buław Królowa Kielichów suma Gwiazda/Siła

być może po czasie dałabym szansę....

Napisano

1. Ogólna karta charakteryzująca mnie pod względem uczuć - tutaj tarot pokazuje jaka siła nad nami obecnie dominuje, charakteryzuje nas w jednej karcie i nadaje ton całemu rozkładowi...

9 denarów

jest Ci dobrze tak jak jest, może nie dzieje się za dużo, ale jest ok

2. Mój cel - tutaj karta mówi nam czego właściwie chcemy, czy chcemy związku małżeńskiego, czy może jesteśmy na etapie romansu, a może w ogóle chce oddać się innej sferze życia...

7 denarów 3 buław Wisielec suma Koło/Mag

chciałabyś, żeby działo się więcej, potrzebujesz zainteresowania ze strony płci przeciwnej, chciałabyś także, aby sprawy, które zawisły w martwym punkcie wreszcie się wyjaśniły

3. Moje blokady - tutaj karta pokazuje co nam przeszkadza w zrealizowaniu tego celu, jakie mamy blokady (można ciągnąc dwie karty na blokady wewnętrzne i zewnętrzne)

wewnętrzne 8 mieczy

sporo obaw, nieprzepracowanych, rozdrabnianie wcześniejszych niepowodzeń i odnoszenie ich tylko do siebie; Kochana to, że coś nie wyszło, to nie jest Twoja wina, widocznie druga strona nie była gotowa/warta na coś, co mogłyby się rozwijać, nie szukaj przyczyn niepowodzeń w sobie

zewnętrzne Rycerz Mieczy

być może lgną do Ciebie faceci nie do końca warci zaufania, w typie chaotycznego trzpiota, który naobiecuje, narobi nadziei, a potem znika, unikaj mężczyzn, którzy jedynie obiecują, a nie dotrzymują słowa

4. Obciążenia z przeszłości - ta karta pokazuje nam bagaż naszych doświadczeń i pomaga lepiej zrozumieć pozycję 3...

Królowa Mieczy

boisz się zranienia i odrzucenia, poza tym może zbyt rozumowo podchodzisz do miłości, trzymasz się jakiegoś schematu, wzoru, w miłości trzeba spontaniczności :)

5. Moja powierzchowność - to jaki wizerunek sobie stworzyłem, jak mnie postrzegają inni, jak jestem odbierany

Wieża 8 buław Śmierć Głupiec suma Diabeł/Kochankowie

umiem zaskakiwać, dodatkowo jestem energiczna, zwariowana,może ludzie dostrzegają, ze się zmieniłam

6. Moja ukryte pragnienia - tutaj karta pokazuje jaki jestem naprawdę, co tak naprawdę chcę...

10 kielichów 6 denarów suma Umiarkowanie/Kapłan

chciałabyś równowagi w uczuciu, tyle samo otrzymywać, ile dajesz; pragniesz szczęśliwego i radosnego domu

7. Karta od losu - tutaj karta odpowiada na pytanie czy gdybym teraz spotkał swoją miłość byłbym gotowy na stworzenie szczęśliwego związku...

4 mieczy Król Buław Królowa Kielichów suma Gwiazda/Siła

z czasem tak, ale nie od razu, wiele jeszcze w Tobie lęków i obaw, ucieczek w głąb siebie, niby chcesz, a niby nie chcesz; być może gdyby pojawił się mężczyzna, który dość często okazywałby Ci swoje uczucie i zainteresowanie, wtedy przełamałabyś się, otworzyła się bardziej, była bardziej spontaniczna

• 3 tygodnie później...
  • Moderator
Napisano

9 denarów to mimo wszystko karta singielstwa, ona nie oznacza samotności, ale oznacza odrębność, tzn wielu facetów się będzie przewijało, ale nie widać w tej karcie, by któryś miał być blisko i na dłużej.

7 denarów 3 buław Wisielec suma Koło/Mag - nie widać też by jakoś specjalnie dążyła do związku, jest Ci dobrze jak jest, siedzisz wyczekujesz, jak się coś trafi to łapiesz, ale też bez szczególnego aplauzu, nie Twój czas na głęboki związek

8 mieczy - karta blokad wewnętrznych i wychodzi w miejscu gdzie tarot mówi o blokadach wewnętrznych, niesamowicie się karty ułożyły,

królowa mieczy to kobieta odcinająca się, być może jakieś traumatyczne przejścia uczuciowe Ci ciążą, dlatego wolisz być na dystans

Wieża 8 buław Śmierć Głupiec suma Diabeł/Kochankowie - wizerunek taka w gorącej wodzie kąpana dziewczynka, żyjąca dniem dzisiejszym, nerwowa, nie potrafiąca zbudować głębszych relacji, gdzieś tam miotana wewnątrz swoimi podnietami

10 kielichów 6 denarów suma Umiarkowanie/Kapłan - no w głębi ducha związek, małżeństwo, partnerstwo jak się patrzy

4 mieczy Król Buław Królowa Kielichów suma Gwiazda/Siła - w tym nie stworzyłabyś związku, jesteś wychłodzona, facet naprawdę musiałby się nastarać, góry przenosić, żebyś Ty weszła z nim w głębszą relację

ogólnie bardzo spójne karty, po jakiejś serii porażek uczuciowej, żyjesz sobie beztrosko i na luzie, bo tak jest wygodnie, bo tak się już przwyczaiłaś, mimo iż gdzieś tam w głębi ducha marzy Ci się dom, rodzina, to jednak wolisz siedzieć w swojej skorupce

• Lubię to! 1
Napisano

9 denarów - jeżeli chodzi o Twoja charakterystykę uczuciową to niby jest Ci dobrze ale jednak zle. Ty czekasz na zmiany, nieoczekiwany zwrot w tej dziedzinie życia.

7denarów, 3 buław , Wisielec - to Twój cel, który potwierdziła 9 denarów, czekanie na zmiany z perspektywami na przyszłość.

8 mieczy - ta sa blokady wewnętrzne, ale to są Twoje lęki.

Rycerz mieczy - blokady zewnętrzne - spotykasz mężczyzn z komplikacjami, którzy nie mogą Ci dać tego co potrzebujesz.

Królowa mieczy- jako obciążenie z przeszłości potwierdza 8 mieczy. Jest w Twoim otoczeniu kobieta, która cos w życiu doświadczyła i nie chciałabyś żeby Ciebie to spotkało.

Wieża 8 buław Smierć Głupiec - odbierana jesteś jako kobieta która chce dokonać zmian w swoim życiu, niektórzy mogą Cię odbierać jako kobietą wręcz uzależnioną od uczuć.

10 kielichów 6 denarów - a tak naprawdę Ty chcesz szczęśliwej, rodziny, domu, sprawiedliwej wymiany w dawaniu i braniu.

4 mieczy Król buław Królowa kielichów - na ten moment nie jesteś gotowa na stworzenie szczęśliwego związku, za dużo w Tobie jeszcze lęków i obaw. Wiem że jesteś silną kobietą w dążeniu do celu ale to jeszcze nie ten czas, wg mnie jesteś zmęczona tą sferą uczuć, ty jeszcze nie znalazłaś tak naprawdę SWOJEGO sensu życia. Dotarcie do niego może zmienić Twoją postawę i stosunek do uczuć.

• Maestro
Napisano
9 denarów - jeżeli chodzi o Twoja charakterystykę uczuciową to niby jest Ci dobrze ale jednak zle. Ty czekasz na zmiany, nieoczekiwany zwrot w tej dziedzinie życia.

7denarów, 3 buław , Wisielec - to Twój cel, który potwierdziła 9 denarów, czekanie na zmiany z perspektywami na przyszłość.

tak, czekam na zmiany...

8 mieczy - ta sa blokady wewnętrzne, ale to są Twoje lęki.

Rycerz mieczy - blokady zewnętrzne - spotykasz mężczyzn z komplikacjami, którzy nie mogą Ci dać tego co potrzebujesz.

Mam lęki, takie prozaiczne, tzn. myślę czasem jak to będzie,gdy poznam kogoś nowego będzie fajnie, ale boję się, ze gdy biedę potrzebowała kiedyś pomocy,to jej nie otrzymam..Ja tego głosno nie mówię, w zasadzie pierwszy raz się do tego przyznałam i to publicznie,ale są we mnie tego typu myśli..

Królowa mieczy- jako obciążenie z przeszłości potwierdza 8 mieczy. Jest w Twoim otoczeniu kobieta, która cos w życiu doświadczyła i nie chciałabyś żeby Ciebie to spotkało.

I to chyba nawet niejedna..Obserwuję kobiety po rozstaniach, które miały nadzieję na lepsze życie i ...nic się nie wydarzyło..Kolezanka z pracy leczyła depresję z tego powodu...

Wieża 8 buław Smierć Głupiec - odbierana jesteś jako kobieta która chce dokonać zmian w swoim życiu, niektórzy mogą Cię odbierać jako kobietą wręcz uzależnioną od uczuć.

10 kielichów 6 denarów - a tak naprawdę Ty chcesz szczęśliwej, rodziny, domu, sprawiedliwej wymiany w dawaniu i braniu.

Co do postrzegania mnie nie wiem, ale to prawda,pragnę 100% szczęścia:)

4 mieczy Król buław Królowa kielichów - na ten moment nie jesteś gotowa na stworzenie szczęśliwego związku, za dużo w Tobie jeszcze lęków i obaw. Wiem że jesteś silną kobietą w dążeniu do celu ale to jeszcze nie ten czas, wg mnie jesteś zmęczona tą sferą uczuć, ty jeszcze nie znalazłaś tak naprawdę SWOJEGO sensu życia. Dotarcie do niego może zmienić Twoją postawę i stosunek do uczuć.

Wiem, też czuję,. ze to nie ten czas..

Tak jeszcze o 9 denarów myślę, od 20.01. 2013 r. jestem w 9 Roku Osobistym, więc może też dlatego ostatnio w 9 wychodzę...