ivi123 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Rozłożłam dzisiaj rozkładzik minimum 3 karty: Co wyniknie ze znajomości po udanym wczorajszym spotkaniu ... 1. 2 kielichy- uczucie, związek, zakochanie 2. as Mieczy- czega nas ostra rozmowa i rozwiązanie starych spraw... 3. 6 buław- zwycięstwo, czyli udany związek, pokonanie problemów ale 2 kielichy i As Mieczy= 13 śmierć- i tutaj nie wiem czy chodzi o śmierć obecnej sytuacji... bo było nieciekawie do wczoraj as mieczy i 6 Buław = 7 Rydwan - i tutaj tak jak mi się wydaje, szybkość, działanie, zwycięstwo Razem XX- Sąd Ostateczny- zmiana, zaczynanie wszystkiego od początku, zmartwychwstanie związku... Co myślicie... Cytuj
ivi123 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 2 kielichy.... as mieczy...6 buław = słońce śmierć..........rydwan.......cesarzowa sąd ostateczny....koło fortuny moc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi