Aura Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) Ludzie,możecie Mi to zinterpretować Z góry bardzo dziękuję 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Król mieczy stara dusza 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie?as kielichów, 5 mieczy, 3 buław dusza potarfi wyczuwać dobre okazje na zaznanie szcześcia, jednak logika oraz sceptyzm podkopuje te pierwsze dobre odczucia, potarfisz jednak z nich wyjść. 3. Możliwy stopień rozwoju do osiągnięcia w aktualnym życiu? Gwiazda, Sąd, Królowa monet wysoki stopień możliwy, zrozumienie przyniesie wiele korzyści, możliwa odmiana w Tobie 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? Wisielec, 7 monet, 8 kielichów generalnie myślę, że cierpliwość albo nawet wstrzymanie się z różnych względów z tą sferą do okresu połowy życia? Widać, że druga powoła życia będzie znacznie bogatsza o doświadczenia w owej sferze. 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzieki tym doświadczeniom? 6 mieczy, Król buław, Rycerz mieczy miałaś nauczyć się łapać okazje na szczęście, radość. Takie troszkę przemaganie się mimo wątplwiości. Odwagi miałaś się nauczyć. 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej?5 monet, Rydwan być może akceptacji siebie się nauczyłaś, co pozwoliło ruszyć CI mentalnie, psychicznie do przodu 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Głupiec, Umiarkowanie, Śmierć, 8 buław początkowo beztroska, spokój i cieszenie się harmonią codzienności, a potem nagłe boom dzięki pojawieniu się kogoś,kto sparwi,że zachce CI się otworzyć. Może poczujesz, że to to... 8. Nad czym powinienem popracować? Rycerz monet, Kochankowie, Siła powinnaś popracować nad otwieraniem się i uzewnętrznianiem emocji, uczuć by wszelkie pragnienia w Tobie się gromadzące mogły ujrzeć swiatło dzienne i się zmaterializować z czyjaś pomocą albo Twoją własną. 9. Co zwalczyć?9 kielichów postarać się dawać sobie radość, szczęście korzystając z życia na ile poczujesz że pragniesz. 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? 5 buław, Paź monet, 4 monet generalnie początki mogły bywać trudniejsze,ponieważ pokazuje się walka o środki finansowe, może musiałaś "walczyć" o parę groszy jakie się Tobie należy, teraz masz swoje, czasem wpadnie coś więcej...nie jesteś chciwa. 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom?6 monet, Świat, 2 buław mialaś mieć w miarę spokojny byt by móc skupić się na innych sprawach 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? Sprawiedliwość, 3 monet, Królowa kielichow udało Ci się zdobyć należne Ci środki finansowe. 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? 7 mieczy, 4 kielichy, 9 monet będziesz wykazywać się sprytem, będziesz też myśleć o sobie i własnych potrzebach. Mogą pokazywać się też działania indywidualne, może coś niezależnego..pomaganie? 14. Nad czym powinienem popracować? 2 kielichów,Kapłan nad wspieraniem innych być może...nad tworzeniem z potrzeby wnętrza sympaycznych kontaktów? 15. Co zwalczyć? 7 buław, Diabeł zwlaczać w sobie złość albo ograniczenia, jeśli takowe są. 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia?10 mieczy, paź buław, as buław, 6 kielichów mialaś chyba ciężki start w młodości pod kątem zdrowia,poźniej niejako wychodziłaś na prostą, na starsze lata parca nad sobą da zadowolenie i dobre rezultaty co będzie Cię cieszyć 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 4 buław, Królowa buław,3 mieczy doświadczenia te miały nauczyć Cię wyzwalać w sobie wolę walki mimo niepowodzeniom, by mimo wątpliwości starać się podejmować trud, nawet jeśli nie widać końca wysiłków albo od razu widocznych efektów. 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Słońce, Pustelnik udalo Ci się pokochać siebie, cieszyć się sobą, a może pomóc sobie dzięki lekarzom też? 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? 7 kielichów, paź mieczy, 10 buław początkowo diagnoza, rozpoznanie, następnie widać, plany i działanie, będziesz wciąż podejmować trud walki z różnymi dolegliwościami czy chorobami. 20. Nad czym powinienem popracować? 10 kielichów przede wszystkim być może nad dziedzicznymi dolegliwościami, albo pzrywarami osobowości,które przywarły do nas i stały się częścią naszej osobowości. Może też popracować nad uczuciem spełnienia w samej sobie...by umieć czuć się szczęśliwą. 21. Co zwalczyć? Mag, 2 mieczy zwalczyć hamowanie i sceptyzym wobec własnych planów czy chęci..nie torpedować się z góry. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Daffne interpretacja Cytuj
Caliel Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Król mieczy Spory... ale jakby odciety, uspiony... dopiero zycie i jego doswiadczenia Cie przebudzily. 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie?as kielichów, 5 mieczy, 3 buław jakbys walczyla ze swoimi uczuciami albo konkurowala o cos... ale sie uda wypracowac kompromis, i jestes na dobrej drodze 3. Możliwy stopień rozwoju do osiągnięcia w aktualnym życiu? Gwiazda, Sąd, Królowa monet Wysoki... bardzo ladne karty... jednak potrzeba jest wybaczenia, i patrzenia w przyszlosc, oraz korzystania i zarzadzania tym, co sie ma aktualnie. 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? Wisielec, 7 monet, 8 kielichów Umiec przetrwac zmiane o 180 stopni, przeczekac ja, i odejsc kiedy trzeba. 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzieki tym doświadczeniom? 6 mieczy, Król buław, Rycerz mieczy Umiec sobie radzic samej, walczyc o swoje, nawet kosztem wlasnych pragnien. 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej?5 monet, Rydwan Zaleznosc od kogos, przedmiotowe traktowanie... Moze gwalt.. przepraszam. 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Głupiec, Umiarkowanie, Śmierć, 8 buław Umiec zaczac od nowa... nie bac sie zmian... bo beda one jednoczesnie i powolne, a trwale, jak i gwaltowne i szybkie. Umiec sie cieszyc tym co jest, nawet jesli8 juz tego nie ma... 8. Nad czym powinienem popracować? Rycerz monet, Kochankowie, Siła Nad stabilnoscia, przyjaznia, wsparciem duchowym kogos. Widac ze mozesz wiele z siebie dac, bo jestes silna i ciepla osoba. 9. Co zwalczyć?9 kielichów Koncentrowanie sie na sobie i egocentryzm. Epatowanie swoimi problemami na innych, ale tez wycofywanie sie w siebie, uciekanie gdzies indziej i stronienie od towarzystwa. 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? 5 buław, Paź monet, 4 monet Walczyc o to by utrzymac status quo, uczyc sie zarzadzania i ochrony swojego dobytku/interesu/majatku. 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom?6 monet, Świat, 2 buław Bardziej doceniac to co sie ma, umiec sie tym dzielic, ale tez poznawac bogactwo plynace z innych kultur, z innych swiatow, Umiejetnosc patrzenia do przodu. 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? Sprawiedliwość, 3 monet, Królowa kielichow Umiejetnosc rownowagi w dawaniu z siebie, umiejetnosc kompromisu bez narazania siebie na szwank. 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? 7 mieczy, 4 kielichy, 9 monet Musisz uwazac na to by nie dac sie oszukac, uwaga na akwizycje, wszelkie domowe odwiedziny. Ktos bazujac na tym czego Ci brak, moze wkrasc sie w Twoje laski i wykorzystac to. Karty moga mowic tez o tym, ze bediesz musiala sama jakos sie wkupic w czyjes laski, zwrocic uwage na braki czy luke w dzialaniu i sie tym zajac. 14. Nad czym powinienem popracować? 2 kielichów,Kapłan Nad przekazaniem innym zasad, na rownowadze w uczeniu sie jak i uczeniu kogos, wydaje mi sie ze czegos sie bediesz uczyc, co przyniesie Ci satysfakcje. 15. Co zwalczyć? 7 buław, Diabeł Podswiadome nalogi, nawyki, ktore moga Ci utrudniac zycie. Masz szanse sie wyzwolic, zwlaszcza ze jestes bardzo nieufna. 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia?10 mieczy, paź buław, as buław, 6 kielichów Musialas dotknac dna, aby sie odbic. To byla wiadomosc, ktora nauczyla Cie jak wykrzesac z siebie sile i cieszyc sie tym, co male. 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 4 buław, Królowa buław,3 mieczy Jak wyzej - a oprocz tego - umiec pokonac sila woli slabosc, opor i bol. 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Słońce, Pustelnik Poczucie samotnosci, izolacji, ale tez doszlas do tego ze to dobry moment na przyjrzenie sie sobie, swoim ograniczeniom, pragnienom... Temu co mozesz,a co nie. 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? 7 kielichów, paź mieczy, 10 buław Wydaje mi sie ze musisz uwazac na kregoslup. I ogolnie na obciazenie... 7 krag szyjny (chyba na wysokosci mostka/klatki piersiowej) moze byc problematyczny. 20. Nad czym powinienem popracować? 10 kielichów nad umiejetnoscia odciecia sie od problemow i cieszenia sie bliskimi. 21. Co zwalczyć? Mag, 2 mieczy czarnowidztwo, chec blysniecia i bycia w centrum uwagi, ale tez... wlsne kombinatorstwo;) bo mozesz czasami sie przejechac, jak przedobrzysz. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Caliel Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Pewnie wyjde na zouuuze, ale Auro kochana, - zgodnie z. regulaminem powinnas najpierw podac swoja. interpretacje... Regulamin tu obowiazuje kazdego.. A interpretowanie Twojego rozkladu niezinterpretowanego przez Ciebie - jest nie w porzadku wobec innych... ja zamieszę interpretacje Aurze w pierwszym poście, ale jutro Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) Ja wiem ze Aura to Kochana Dziewczyna - ale regulamin to. regulamin...kazdego dotyczy... Wiem, ale stawiałam jej karty i nie dałam interpretacja, więc to moja wina ) Inetrpretacje dam później bo nie jestem teraz na siłach. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Aura Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Wiem, ale stawiałam jej karty i nie dałam interpretacja, więc to moja wina ) Inetrpretacje dam później bo nie jestem teraz na siłach. Dziękuję Daf,przepraszam jeśli źle zrobiłam. Moje jedyne usprawiedliwienie to to, że Ja nie znam tarota, a bardzo chciałam się dowiedzieć co i jak. P.S Daf to nie Twoja wina Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Dziękuję Daf,przepraszam jeśli źle zrobiłam.Moje jedyne usprawiedliwienie to to, że Ja nie znam tarota, a bardzo chciałam się dowiedzieć co i jak. P.S Daf to nie Twoja wina nic się nie stało...)) interpretacja już jest więc wszystko gra Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Król mieczy Krol Mieczy to Eremita. Stara dusza. Zaawansowana w rozwoju. 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie?as kielichów, 5 mieczy, 3 buław Stale rozwijajaca sie, co tez ladnie pokrywa sie z Eremita. Eremita pod wzgledem rozwoju jest pokorny. W przeciwienstwie do Papieza np. nie tylko ze naucza innych, ale i ciagle sam sie rozwija i poglebia pokornie swoja wiedze. Tu tez to widac. Ciag dalszy Twojej drogi tej, na ktorej bylas przychodzac na swiat w tym wcieleniu. 3. Możliwy stopień rozwoju do osiągnięcia w aktualnym życiu? Gwiazda, Sąd, Królowa monet Caly czas widac rozwoj. Mozesz dosc naprawde bardzo wysoko. Rozwiniesz w sobie madrosc karmiczna, poczucie sprawiedliwosci z jednoczesnemy wykorzystaniem tego w codziennym zyciu, moze nawet zawodowo. 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? Wisielec, 7 monet, 8 kielichów Zeby wyjsc poza ograniczenia. Tu wyglada jakbys miala jeszcze zobowiazania karmiczne z poprzednich wcielen i obciazenia w tym wzgledzie. Wazna jest wytrwalosc i smiale spogladanie w przyszlosc nie tracac nadziei. Moze potrwac zanim uda Ci sie tu znalesc spelnienie. 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzieki tym doświadczeniom? 6 mieczy, Król buław, Rycerz mieczy Mozliwe, ze chodzi tu o wspolprace z jakims mezczyzna, dogadywanie sie z nim na roznych poziomach, szukanie wspolnego jezyka. 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej?5 monet, Rydwan Poczucie biedy uczuciowej i pograzanie sie we wlasnym swiecie. Rydwan bardzo wrazliwy emocjonalnie. 5 Monet - poczucie niespelnienia. To wszystko moglo sprawic, ze czujac w tym temacie brak tego wszystkiego, szczescia, moglas sie odcinac od ludzi i pograzac w swoim nieszczesciu. 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Głupiec, Umiarkowanie, Śmierć, 8 buław Tu jakas znajomosc, na poczatku bez zobowiazan, moze przerodzic sie w goracy romans, bardzo wrecz namietny. 8. Nad czym powinienem popracować? Rycerz monet, Kochankowie, Siła Nad tym, aby nie tracic wytrwalosci w darzeniach, nie poddawac sie. Kierowac sie sercem i walczyc o to, co dla Ciebie jest wazne. Ufac takze swojemu wewnetrznemu glosowi. 9. Co zwalczyć?9 kielichów Zbytnie obdzielanie swoimi wewnetrznymi bogactwami. Zajmij sie soba. Jak Tobie bedzie dobrze, reszta przyjdzie sama z siebie. 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? 5 buław, Paź monet, 4 monet Przede wszystkim stale sie rozwijac, wychodzic poza to, co do tej pory juz osiagnelas, nauczylas sie. Stale dzialac i nie pozostawac w miejscu. 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom?6 monet, Świat, 2 buław Wspolpracowac z innymi. Byc otwarta. Mowic smialo o swoich potrzebach i nie polegac wylacznie na sobie. 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? Sprawiedliwość, 3 monet, Królowa kielichow Udalo Ci sie pogodzic w zyciu rozsadek z intuicja. Zaczynalas dosc logicznie. Z czasem nauczylas sie, ze Twoja kobieca natura i wrazliwosc nie przeszkadzaja Ci w spelnieniu zawodowym a wrecz przeciwnie moga dzialac nawet wspierajaco. 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? 7 mieczy, 4 kielichy, 9 monet Dalszy rozwoj i co wazne, czerpanie korzysci finansowych z wlasnych umiejetnosci. Pokonasz w sobie brak wiary w siebie, swoje umiejetnosci i lek przed wyjsciem do ludzi z tymi umiejetnosciami i zaczniesz na tym ladnie zarabiac pieniazki. Mozliwe, ze jakas wlasna dzialalnosc. 14. Nad czym powinienem popracować? 2 kielichów,Kapłan Wspolpraca z osobami, ktore juz sa stabilne i cos osiagnely a moglyby Ci sluzyc przykladem i nauka. 15. Co zwalczyć? 7 buław, Diabeł Lek przed nowym. Musisz pojsc tu na zywiol. Nie wszystko uda Ci sie przewidziec, ale jak juz zaczniesz a potencjal tu rozwojowy masz, to pojdzie wszystko juz ladnie. Kwestia czasu. 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia?10 mieczy, paź buław, as buław, 6 kielichów Czy nie przyszlas na swiat poprzez cesarke? Albo ogolnie cos w dziecinstwie. Operacja moze jakas. Dalej widac, ze dochodzilas do siebie i stanelas ladnie na nogi. W dalszej czesci zycia powinnas byc dosc silna i miec duzo energii, mlodziencza werwa wrecz. 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 4 buław, Królowa buław,3 mieczy Stalas sie osoba zadowolona z tego, co ma, kobieta silna, ktora radzi sobie w kazdej sytuacji i dla ktorej nic nie jest straszne. 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Słońce, Pustelnik Nauczylas sie cenic kazda chwile swojego zycia. Nauczylas sie byc silna i polegac na sobie samej, ale umiesz takze dbac o siebie, wiesz, kiedy polozyc sie, gdy potrzebujesz odpoczynku, jak na nowo naladowac baterie, aby miec sily na nastepny dzien. 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? 7 kielichów, paź mieczy, 10 buław Tu uwazaj na depresje. 7 Kielichow to wlasnie depresja. Dlaczego? Moze byc, ze bedziesz brala na siebie za duzo obowiazkow i w koncu moze wszystko puscic. Takze dbaj o siebie. Ogolnie wrazliwa z Ciebie istotka. 20. Nad czym powinienem popracować? 10 kielichów Nad tym, aby sie ciagle regenerowac. Mi tu kojarzy sie z domem wszystko. Twoje zycie uczuciowe, rodzinne, moze byc dla Ciebie albo dajace Ci sily na dalej albo rujnujace Ciebie. 21. Co zwalczyć? Mag, 2 mieczy Nie odcinaj sie od roznych spraw zbyt pochopnie. Tu widac, ze zbyt szybko mozesz chciec rezygnowac, zamiast walczyc o cos. Cytuj
Aura Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Dziękuję ludkowie kochani, za wasz czas i umiejętności. Wiele się zgadza "na już", a "potem" czas zweryfikuje. Jedno jest pewne rozwijam się i będę dalej. DZIĘKUJĘ. P.S może jeszcze ktoś się skusi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi