Iwka78 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Jaki wpłynie na mnie medytacja, ta którą teraz zaczęłam stosować pod względem (karty RW, ułożenie proste): Poziom mentalny – 10 denarów, 8 mieczy, 5 denarów, 4 buławy – HB Eremita – hm… no nie wiem, ale to tak wygląda jakbym zmieniła swoje ograniczenia dotyczące pieniędzy i domu…. Poziom duszy – 10 buław, X koło, VIII moc – HB X koło, I mag – może minie jakieś poczucie przeciążenia, które ostatnio dość mocno odczuwam…. Poziom ciała – 3 puchary, 3 buławy, król denarów - HB VI kochankowie – chyba prawidłowo zacznie przepływać energia, nie będzie zastojów… Poziom ziemski – XI sprawiedliwość, VII rydwan, XX sąd – HB XI sprawiedliwość, II kapłanka – a tu widać spore zmiany… ale nie wiem jak je konkretnie odczytać…. może ktoś zerknie? Cytuj
Kędry Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Jaki wpłynie na mnie medytacja, ta którą teraz zaczęłam stosować pod względem (karty RW, ułożenie proste): Poziom mentalny – 10 denarów, 8 mieczy, 5 denarów, 4 buławy – HB Eremita – Zaakceptujesz fakt, że zmartwienia, troski są wpisane w ludzkie życie - mieć świadomość, że uczą nas one nowych doświadczeń - Poziom duszy – 10 buław, X koło, VIII moc – HB X koło, I mag – odżyjesz, poczujesz się lekka - nowa energia napłynie do Twojego życia - zaczniesz oddychać pełną piersią i kreatywnie kształtować swoje życie Poziom ciała – 3 puchary, 3 buławy, król denarów - HB VI kochankowie – równowaga energetyczna przełoży się na dobrą formę ciała - poczujesz się stabilnie Poziom ziemski – XI sprawiedliwość, VII rydwan, XX sąd – HB XI sprawiedliwość, II kapłanka – zapragniesz rozpocząć nowy etap- w sposób uczciwy - pogodzona ze wszystkimi - będziesz się kierować intuicją 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Poziom mentalny – 10 denarów, 8 mieczy, 5 denarów, 4 buławy ---> III Cesarzowa, HB IX Eremita Ogolnie moze byc chybotliwie. Moga byc rozne stany po drodze. Od tych, gdzie bedziesz czula nieslychana moc i wyz intelektualny do tych, gdzie bedziesz patrzyla swoim demonom prosto w oczy. Ogolnie jednak po czasie przyjdzie zadowolenie i ogolna harmonia. Poziom duszy – 10 buław, X koło, VIII moc ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Moze byc trudno. Moga pojawic sie stany, gdzie uznasz, ze nie warto albo dotrzesz do czesci siebie, ktore niekoniecznie beda chcialy wyjsc na zewnatrz. Jednak widac, ze nie poddasz sie i staniesz tym twarza w twarz. Poziom ciała – 3 puchary, 3 buławy, król denarów ---> XIII Smierc, HB VI Kochankowie Tak, 3 Kielichy to energia, ktora w odpowiedni sposob krazy, ale takze rozwoj. Z czasem bedziesz prawdziwym praktykiem w medytacji, bedziesz profesjonalistka. Poziom ziemski – XI sprawiedliwość, VII rydwan, XX sąd ---> XVI Wieza, HB XI Sprawiedliwosc Ogolnie rownowaga wieksza. Wieksza latwosc w dzialaniach, podejmowaniu decyzji. Duzo latwiej bedzie Ci ogarnic sytuacje rozne zyciowe. Bedziesz miala jasniejszy wglad w to, co sie bedzie dzialo. Wieksza uwaznosc, jasnosc umyslu... koncentracja, szybkosc podejmowania decyzji itd. Ladnie... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi