Gość Shinada Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) Cześć. Korzystałam z rozkładu dla zakochanych. 4*******5 6*1*2*3*7 8*******9 4,6,8- dotyczy osoby, której wróżymy 5,7,9- dotyczy uczuć osoby o którą pytamy 1,2,3- pokazuje co łączy lub dzieli, sugestie, co się może zdarzyć 4,6,8 (A pik, 10 karo, K kier) 5,7,9 (A kier (o), D kier, 9 trefl (o)) 1,2,3 (10 pik, K karo, 10 kier) Tutaj dam moją interpretację do poszczególnych rzędów 4,6,8- Jestem zdeterminowana, ambitna, hojna, władcza, ale potrafię obdarzyć szczerym uczuciem. 5,7,9- Wyprowadzka, podróż do przyjaciółki/narzeczonej/dziewczyny lub krótka gościna. 1,2,3- Niby wróżba wspaniałej miłości, ale z wątpliwościami. Zakochany z innej miejscowości + idealizajca uczuć. Teraz może trochę napiszę o co chodzi i jak się przedstawia sytuacja. Pan o którego pytam faktycznie nie jest z mojej miejscowości, a nawet nie z kraju. Coś planuje z przyjazdem, ale to wielka niewiadoma póki co. Ma też się przeprowadzić w związku ze szkołą. I co prawda jeszcze oficjalnie parą nie jesteśmy, ale ciągnie nas ku sobie. Choć dodam, że ja nie jestem pewna co do jego i moich uczuć. Oboje jesteśmy singlami, więc może ta dama oznacza przyszłą dziewczyne,hmm.. Prosiłabym Was serdecznie o pomoc. Pierwszy raz robię ten rozkład i jestem początkująca, mam za sobą jedynie kilka wróżb. Ta jest dla mnie dosyć istotna i chciałabym poznać Waszą interpretację. Z góry za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o wyrozumiałość. Trochę się boję, że mnie wyśmiejecie, że fantazja bierze góre. I jeszcze nie rozumiem dlaczego król kier jest w rzędzie o mnie, a damka kier w rzędzie o partnerze. hmm... pomocy! Edytowane 16 Lipca 2013 przez Shinada Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 4,6,8- dotyczy osoby, której wróżymy 5,7,9- dotyczy uczuć osoby o którą pytamy 1,2,3- pokazuje co łączy lub dzieli, sugestie, co się może zdarzyć 4,6,8 (A pik, 10 karo, K kier) 5,7,9 (A kier (o), D kier, 9 trefl (o)) 1,2,3 (10 pik, K karo, 10 kier) (A pik, 10 karo, K kier)4,6,8- jesteś osobą która z reguły wie czego chce, dąży do tego i to osiąga, myślisz o facecie z zagranicy 10 kier mowi w tym przypadku o podróży/ o zagranicy a król kier przedstawia pana o ktorym myślisz i o ktorego pytasz, 10tka radzi żebyś zbyt pochopnie nie podejmowała ważnych decyzji 5,7,9 (A kier (o), D kier, 9 trefl (o)- co on czuje ? as kier i 9 trefl mówią o przeprowadzce i poznanie nowego miejsca i ludzi, dama kier to Ty więc najprawdopodobniej się przeprowadzi z myślą o Tobie, troche sie tego obawia, nie jest pewien czy to dobry pomysł i czy sie tu odnajdzie, jest dość temperamentny i bywa zazdrosny 1,2,3 (10 pik, K karo, 10 kier)-- co lączy,dzieli? sugiestie- na pewno te spotkania za granicą, podróze, wyjazdy, obopólna tęsknota, on sie przeprowdzi w czasie od 4 tygodni do 3 miesięcy, ale najprawdopodobniej wyjazd nie jest taki prosty bo będzie musiał się starać o wize/pozwolenie, będzie musiał załatwiać sprawy urzędowe ale wszystko sie powiedzie i na pewno połączy was głębsze uczucie, być może w przyszłości sfinalizujecie związek Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 król jest u Ciebie a dama u niego bo te karty odzwierciedlają że on myśli o Tobie a Ty myślisz o nim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi