GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Hmm, wiekszość samych AW czyli to jakis ważny okres zmian się szykuje w moich życiu.. Pytanie tylko czy to dobry okres. Dwa razy pojawila sie CESarzowa... ja karty ciągnelam z taraki,ale ewidentnie cos karty sugerują. Proszę o wasze sugestie i spostrzezenia. Dziekuje bardzo :) 1. Co mam za sobą ? CESARZOWA- Czas w którym rozkwitałam.. lepiej się czułam sama z sobą..chyba czas w którym się również skupiałam na działaniach które mogłoby przynieść plony do mojego życia.. 2. Gdzie jestem teraz? ARCYKAPŁANKA- z interpretacja kapłanki zawsze mam problem.. Gdzie teraz jestem..chyba nie do końca potrafie to sprecyzować.. niby się izoluje,nie pokazuje juz do końca swoich emocji,trochę ukrywam się w swoim wnetrzu kiedy nie potrafię czegoś zmienić.. 3. Jaki jest mój następny krok? SMIERC dociągnełam WISIELEC- tutaj chyba sie jawi stan mojego zastoju w problemach domowych/rodzinnych.. W domu wystepuje konflikt temat- Wiary,seksu i pracy.. Różnimy sie nieco z mężem. 4. Co mi to da? Rycerz mieczy- nastąpi chaos, jakies niesnaki i być może nieczyste zagrywki(znowu bedzie pokazywał swoja druga twarz wzgledem mnie) 5. Wynik drogi -Królowa Monet,CESARZOWA, 7 buław- Znowu rzucę się w wir pracy,zajme sie córeczką..i bede broniła swojego stanowiska zaciekle..? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lipca 2013 Maestro Napisano 15 Lipca 2013 1. Co mam za sobą ? CESARZOWA- bycie zoną, matką i kochanką 2. Gdzie jestem teraz? ARCYKAPŁANKA- chyba tak do końca nie wiesz, wgłebiasz się w samą siebie, wydaje mi się, że bardziej czujesz niż pokazujesz, kapłanka stoi wyżej od cesarzowej, bo jest niewidoczna, ale z tyłu pociąga za sznurki 3. Jaki jest mój następny krok? SMIERC dociągnełam WISIELEC- totalna zmiana, przewróci Ci się świat do góry nogami 4. Co mi to da? Rycerz mieczy- chaos, kłótnie, kurcze takie chamskie zachowania ze strony faceta 5. Wynik drogi -Królowa Monet,CESARZOWA, 7 buław- Zajmiesz się sobą, swoją pracą, swoim wyglądem i dobrym samopoczuciem zwalczając naokoło wszelkie przeszkody 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 tez tak te karty odebralam . Czasem mam dosyć wszystkiego:) emocjonalnych szarpanin:) Cytuj
Iwka78 Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Co mam za sobą ? CESARZOWA- cesarzowa reprezentuje to co ziemskie, czyli mija przywiązanie do dóbr materialnych, satysfakcja z osiągnięć w materii, może też z własnej fizyczności... 2. Gdzie jestem teraz? ARCYKAPŁANKA- kapłanka to nieświadoma część naszej psyche i tu musi być zachowana równowaga między Cesarzową, a Kapłanką, między tym, co świadome i nieświadome. Teraz skupiasz się na tym, co masz głęboko ukryte w swoim wnętrzu 3. Jaki jest mój następny krok? SMIERC dociągnełam WISIELEC- bardzo duża zmiana, transformacja, a Wisielec sugeruje okres przeczekania. Po Wisielcu jest zawsze dobry czas, bo on wróży pozytywny okres, taki podczas, którego dochodzi się do wielu bardzo ważnych wniosków. 4. Co mi to da? Rycerz mieczy- tu mogą być jakieś nieporozumienia, wręcz kłótnie. Będziesz walczyć. 5. Wynik drogi -Królowa Monet,CESARZOWA, 7 buław - królowa monet i cesarzowa, to kobiety opiekuńcze skupione na najbliższych, walczące z przeciwnościami losu. 7 buław też czasami pokazuje walkę o stabilizację w związku. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Iwka być może będą walki o sprawiedliwość- równowage.. A co do tej cesarzowej (czułam swoja wartość i to mineło) a teraz nie za bardzo akceptuje siebie,żle sama z soba sie czuje pod wzgledem strikte fizycznym:) Dzieki Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 jakiegoś wspólnego interesu z kims nie planujesz?? 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Jak narazie to sama rozkręcam ciagle swój ,ale i mam inna prace(swoja stala) do lipca miałam pracować,ale się przeciągła.. I mam awantury o to w domu bo powinnam sie zajac jedna praca.. Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 ... odp na pytanie od Ciebie o interesie )) a no widze to, żeby go nieco dopracować i się nie spieszyć. Prawdopodonie znajdzie się jakaś osoba chetna z toba wspłr. a może już jest tylko się jeszcze zastanawia. Wszystko idzie w dobrym kierunku a ty do tego dojrzewasz (wisielec). 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Selenit co do współpracy to moja bardzo dobra znajoma(poznałysmy sie parę lat na jednym ze szkoleń) i jest jakis zarys ale na razie to takie gadanie,nic nie jest ustalone a jedynie tyle ze mam do niej przyjechać sierpień/wrzesien.. jakies projekty sie szykują-szkolenia ,sesje fotograficzne..ale zanim do tego dojdzie to jedna wielka niewiadoma dlatego biorę to z dystansu. no ale fajnie by było, nie zaprzecze:) Cytuj
panna.marta Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Co mam za sobą ? CESARZOWA- moglas sie dotychczas sprawdzic zarowno w roli matki jak i zony. Zadbalas o dom,rodzine i zapewnilas im wszystko co trzeba 2. Gdzie jestem teraz? ARCYKAPŁANKA- teraz skupiasz sie na sobie, na swoim wnetrzu, robisz cos dla siebie samej, wyciszasz sie 3. Jaki jest mój następny krok? SMIERC dociągnełam WISIELEC-cos sie nagle zakonczy i rozpocznie nowy etap dla Ciebie, nie wiem dokladnie co to bedzie,ale to moze sprawic, ze wpadniesz w okres stagnacji i zawieszenia, byc moze cos pokrzyzuje Ci plany na tyle,ze dojdziesz do wniosku,ze jestes bezsilna 4. Co mi to da? Rycerz mieczy- ja mysle,ze po tej sytuacji wpadniesz w bojowy nastroj, w chec podjecia wyzwania i gotowosci do walki gdy bedzie to potrzebne 5. Wynik drogi -Królowa Monet,CESARZOWA, 7 buław - mysle,ze zawalczysz o to...proawdopodobnie bedzie to walka o dobrobyt w domu/dobrobyt dla rodziny. Znowu bedziesz musiala stac sie ta silna matka, zona a moze i nawet w jakiejs sytuacji glowa rodziny? pozdrawiam:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Selenit powiem Ci,że chyba trafiłas.. Ta współpraca z kolezanka i plany zaczynaja dojrzewać. Mam przyjechać na pierwsze sety współpracy 14,15 sierpnia. Jeśli to dobrze pójdzie to jestem w domu - w przenosni- otwieraja sie nowe perspektywy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi