SacralNirvana Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Co mam za sobą ? - Krol Mieczy Zwiazek, relacja z mezem. 2. Gdzie jestem teraz? - XIV Umiarkowanie Ukladam sobie zycie. Szukam najlepszych rozwiazan, zeby bylo dobrze. 3. Jaki jest mój następny krok? - Paz Bulaw Nie wiem. Poczuje sie wolna. 4. Co mi to da? - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz Stane sie bardziej pewna siebie. 5. Wynik drogi - As Monet, Paz Monet, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Pojawi sie jakas szansa. Moze cos rozwojowego. Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Co mam za sobą ? - Krol Mieczy Zwiazek, relacja z mezem - tez tak pomyślałam 2. Gdzie jestem teraz? - XIV Umiarkowanie Normujesz swoje zycie. szukasz złotego środka a może już go znalazłaś bo umiarkowanie to karta spokoju, karta uleczenia ran ) 3. Jaki jest mój następny krok? - Paz Bulaw Działania się szykują ale tez może jedno z Twoich dzieci się pokazuje i pewne kwestie z nim związane. Raczej nie będą to uciążliwe sprawy. Może nauka pisania, czytania albo cos w tym rodzaju ) 4. Co mi to da? - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz Staniesz się wolna i niezależna. Pewne część ciebie odejdzie na zawsze. wiesz zawsze byłas w Q pucharów czyli chwiejna, sentymentalna i czasem nieco smutna. Teraz będziesz więcej działać w swoim zyciu. Noo chyba, że zmieniasz sobie kolor włosów )) 5. Wynik drogi - As Monet, Paz Monet, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Życie się unormuje pewne, kwestie, która rozpoczęłaś w końcu się zrealizują...i znowu mam wrażenie, ze może chodzić o edukacje dzieci/dziecka. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Dzieki Selenitku... Co do edukacji dziecka to mlode maja zaraz wakacje, do konca sierpnia (od 20-go lipca sie zaczynaja w DE)... takze nauka na ten czas odpada. Z przygotowan to jedynie potrzebne rzeczy do szkoly, znaczy wyposazenie... nic wiecej. Co do koloru wlosow to nie wiem... na razie nie myslalam o tym. Mozliwe, ze rzeczywiscie cos ze soba zrobie. Dzieki Ci wielkie za interpretacje Cytuj
Kędry Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Co mam za sobą ? - Krol Mieczy Tutaj będę zgodna - małżeństwo masz za sobą z mieczowym 2. Gdzie jestem teraz? - XIV Umiarkowanie W chwili obecnej wychodzisz na prostą - w Twoim życiu zaczyna gościć spokój i harmonia - oraz stabilizacja emocjonalna 3. Jaki jest mój następny krok? - Paz Bulaw Odczujesz przypływ młodzieńczej energii 4. Co mi to da? - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz Odważnie weźmiesz sprawy w swoje ręce - pokonasz wszelkie przeszkody - staniesz się odważną, świadomą siebie kobietą 5. Wynik drogi - As Monet, Paz Monet, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Przed Tobą nowe możliwości - śmiało realizuj to co zamierzasz - świat sprawi że poczujesz się spełnioną kobietą Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Co mam za sobą ? - Krol Mieczy Za sobą masz bliższe relacje z mężczyzną dość wyniosłym lub władczym, który czasem potrafił z zimną krwią wykazywać swoje racje. Możliwe, że czułaś się troszkę samotna. 2. Gdzie jestem teraz? - XIV Umiarkowanie aktualnie cieszysz się spokojem, równowagą w każdej sferze życia, oczyszczasz się emocjonalnie, psychicznie jeśli jeszcze coś w Tobie się gromadzi z zaszłości, co ładuje Ci bateryjki jako podwaliny pod nowe działania 3. Jaki jest mój następny krok? - Paz Bulaw Twój następny krok to obudzenie się w Tobie entuzjazmu, takiej dziecięcej radości, dzięki której zacznie Ci się chcieć i energia sie znajdzie na realizowanie różnych rzeczy na jakie najdzie Cię chęć. Kojarzy mi się równiez ta karta z obudzeniem w sobie wewnętrznego dziecka, jakie łaknie uwagi i troski:) 4. Co mi to da? - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz da Ci to przemianę wewnętrzną, rozpocznie się proces przekształcania się Twej osobowości, legną w gruzach pewne schematy, nawyki i powstanie w miejsce tego nowa struktura myslowa,jaką sama będziesz władać i samostanowić o swym życiu z poczuciem pewności i słuszności własnych decyzji i podejmowanych działań. Idą zmiany zmiany ) 5. Wynik drogi - As Monet, Paz Monet, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB XXI Swiat i III Cesarzowa rezultaty przemian widać jak na dłoni...bardzo korzystne, zaczniesz zupełnie inaczaej podchodzić do samej siebie i życia, zaczniesz się nim cieszyć, czuć, że należy Ci sie szczęście, radość...bo Twoje wewnętrzne dziecko również na to zasługuje... jak i Ty cała. Podczas aktualnie przeżywanego spokoju, byciu w równowadze z samą sobą...dojdzie to owej przemiany, wyklujesz się jak kurczaczek z jajeczka i będzie Ci z tym bardzo dobrze...))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi