Skocz do zawartości

Droga do konca sierpnia

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co mam za sobą ? - Krol Mieczy

Zwiazek, relacja z mezem.

2. Gdzie jestem teraz? - XIV Umiarkowanie

Ukladam sobie zycie. Szukam najlepszych rozwiazan, zeby bylo dobrze.

3. Jaki jest mój następny krok? - Paz Bulaw

Nie wiem. Poczuje sie wolna.

4. Co mi to da? - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Stane sie bardziej pewna siebie.

5. Wynik drogi - As Monet, Paz Monet, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Pojawi sie jakas szansa. Moze cos rozwojowego.

Napisano

Zwiazek, relacja z mezem - tez tak pomyślałam

Normujesz swoje zycie. szukasz złotego środka a może już go znalazłaś bo umiarkowanie to karta spokoju, karta uleczenia ran ;))

Działania się szykują ale tez może jedno z Twoich dzieci się pokazuje i pewne kwestie z nim związane. Raczej nie będą to uciążliwe sprawy. Może nauka pisania, czytania albo cos w tym rodzaju :))

4. Co mi to da? - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Staniesz się wolna i niezależna. Pewne część ciebie odejdzie na zawsze. wiesz zawsze byłas w Q pucharów czyli chwiejna, sentymentalna i czasem nieco smutna. Teraz będziesz więcej działać w swoim zyciu. Noo chyba, że zmieniasz sobie kolor włosów ;)))

5. Wynik drogi - As Monet, Paz Monet, XX Sad ---> III Cesarzowa, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Życie się unormuje pewne, kwestie, która rozpoczęłaś w końcu się zrealizują...i znowu mam wrażenie, ze może chodzić o edukacje dzieci/dziecka.

Napisano

Dzieki Selenitku... :bukiet:

Co do edukacji dziecka to mlode maja zaraz wakacje, do konca sierpnia (od 20-go lipca sie zaczynaja w DE)... takze nauka na ten czas odpada. Z przygotowan to jedynie potrzebne rzeczy do szkoly, znaczy wyposazenie... nic wiecej.

Co do koloru wlosow to nie wiem... na razie nie myslalam o tym.

Mozliwe, ze rzeczywiscie cos ze soba zrobie.

Dzieki Ci wielkie za interpretacje :):bukiet:

Napisano

Tutaj będę zgodna - małżeństwo masz za sobą z mieczowym

W chwili obecnej wychodzisz na prostą - w Twoim życiu zaczyna gościć spokój i harmonia - oraz stabilizacja emocjonalna

Odczujesz przypływ młodzieńczej energii

Odważnie weźmiesz sprawy w swoje ręce - pokonasz wszelkie przeszkody - staniesz się odważną, świadomą siebie kobietą

Przed Tobą nowe możliwości - śmiało realizuj to co zamierzasz - świat sprawi że poczujesz się spełnioną kobietą

Gość Daffne
Napisano

Za sobą masz bliższe relacje z mężczyzną dość wyniosłym lub władczym, który czasem potrafił z zimną krwią wykazywać swoje racje. Możliwe, że czułaś się troszkę samotna.

aktualnie cieszysz się spokojem, równowagą w każdej sferze życia, oczyszczasz się emocjonalnie, psychicznie jeśli jeszcze coś w Tobie się gromadzi z zaszłości, co ładuje Ci bateryjki jako podwaliny pod nowe działania :)

Twój następny krok to obudzenie się w Tobie entuzjazmu, takiej dziecięcej radości, dzięki której zacznie Ci się chcieć i energia sie znajdzie na realizowanie różnych rzeczy na jakie najdzie Cię chęć. Kojarzy mi się równiez ta karta z obudzeniem w sobie wewnętrznego dziecka, jakie łaknie uwagi i troski:)

da Ci to przemianę wewnętrzną, rozpocznie się proces przekształcania się Twej osobowości, legną w gruzach pewne schematy, nawyki i powstanie w miejsce tego nowa struktura myslowa,jaką sama będziesz władać i samostanowić o swym życiu z poczuciem pewności i słuszności własnych decyzji i podejmowanych działań. Idą zmiany zmiany :))

rezultaty przemian widać jak na dłoni...bardzo korzystne, zaczniesz zupełnie inaczaej podchodzić do samej siebie i życia, zaczniesz się nim cieszyć, czuć, że należy Ci sie szczęście, radość...bo Twoje wewnętrzne dziecko również na to zasługuje... jak i Ty cała. Podczas aktualnie przeżywanego spokoju, byciu w równowadze z samą sobą...dojdzie to owej przemiany, wyklujesz się jak kurczaczek z jajeczka i będzie Ci z tym bardzo dobrze...:))))