Erza Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Sąd, 3 buław, Królowa monet ---> suma Słońce/Koło/Mag dość duży; stara dusza, która sporo doświadczyła, wiele umie, ale jeszcze chce się doskonalić 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz mieczy ---> suma Koło/Mag także spory, ale widać tu rozwój w zupełnie innym kierunku niż wcześniej, tam Królowa monet, tu Królowa buław, więcej działań, więcej pasji i może więcej umiejętności (Mag), które dopiero w sobie poznaję i rozwijam (Rycerz) jak zwykle chaotycznie 3. Możliwy stopień do osiągnięcia rozwoju w aktualnym życiu? Kapłan, 10 kielichów, Eremita ---> suma Wisielec/Cesarzowa mogę osiągnąć naprawdę sporo, zakończyć ziemską wędrówkę, dostąpić pełni; pierwsze skojarzenie z tym Kapłanem i 10 kieli, że mogę być przywódcą duchowym 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? 5 buław, Diabeł, 2 monet ---> suma Koło/Mag no tak, w tym w wcieleniu pełno relacji z mężczyznami karmicznymi, być może uwalniam się od tych więzów 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan że można dobrze zakończyć te znajomości, po prostu odpuszczając w pewnym momencie, odchodząc 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej? Król kielichów, 3 kielichów, 8 mieczy ---> suma Koło/Mag nie mam już ideału mężczyzny (kiedyś myślałam, że tylko wysoki brunet o niebieskich oczach może dać mi szczęście), dziś wiem, że ideałów nie ma i że każdy mężczyzna, bez względu na kolor oczu, włosów czy wzrost może być dla mnie odpowiedni 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Umiarkowanie, 7 monet, Paź mieczy ---> suma Kapłan lekcja, którą ciągle odrabiam... zachowanie równowagi i cierpliwości w tym, co się dzieje 8. Nad czym powinienem popracować? 7 buław, 10 buław, As buław ---> suma Księżyc/Pustelnik nad emocjami, które bardzo często biorą u mnie górę i powodują sytuacje, których potem żałuję lub nie mam się jak z nich wyplątać; powinnam mniej działać i nie udręczać się, jeśli coś nie idzie po mojej myśli 9. Co zwalczyć? 2 mieczy, Paź kielichów, Król monet ---> suma Śmierć/Cesarz uzależnianie się od drugiej strony, zwalczyć niedostrzeganie tego, kim naprawdę jest mężczyzna i co sobą reprezentuje 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik praca przede wszystkim ma mi dawać szansę rozwoju, możliwość podejmowania decyzji w zgodzie ze swoją intuicją, ponadto nauka kompromisów 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 10 mieczy, Król mieczy, 6 buław ---> suma Cesarzowa umiejętności porozumienia z ludźmi na wyższych stanowiskach, a przez to budowania swojej pozycji, większej pewności siebie w bronieniu swojego zdania 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? As mieczy, 9 buław, 10 monet ---> suma Sprawiedliwość udało mi się odciąć od myślenia, że skoro mam ukończone studia, to od razu będę dyrektorem; spokorniałam, wiem, że wykonując inną pracą niż sobie kiedyś zaplanowałam, też mogę być szczęśliwa i rozwijać się w niej 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? As monet, 8 monet, Gwiazda ---> suma Kapłanka jest spora szansa na awans i podwyżkę, jak również i możliwość zmiany pracy lub nawet na własny interes 14. Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc ---> suma Umiarkowanie/Kapłan nad większym wkładaniem serca w wykonywane obowiązki, to da mi siłę, aby doprowadzać rozpoczęte zadania do końca sprawniej i z większym zapałem 15. Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa nie udręczać się nadmiarem obowiązków i nie myśleć, że na tej pracy kończy się świat, bo zawsze mogę znaleźć lepszą 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia? Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka były pewne trudności, które powodowały u mnie płacz, zamykanie się w 4 ścianach i izolację od ludzi, brak samoakcpetacji, ale w rezultacie dało mi to wewnętrzną siłę 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 9 kielichów, Królowa mieczy, 2 kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość no właśnie samoakceptacji, tego, że jestem wyjątkowa w jakiś sposób i że mogę sama sobie poradzić z tym problemem 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Księżyc, Głupiec, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka nie brak mi już pewności siebie, nie użalam się nad sobą 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? Rycerz buław, 6 mieczy, Śmierć ---> suma Głupiec/Cesarz być może zabieg związany z laserową korekcją wzroku w przyszłości 20. Nad czym powinienem popracować? 3 monet, Król buław, As kielichów ---> suma Cesarzowa więcej czasu spędzać aktywnie, wprowadzić stały element dnia w postaci aktywności fizycznej, np. ćwiczenia, rower 21. Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa powiedziałabym, że lenistwo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lipca 2013 Maestro Napisano 15 Lipca 2013 Wieczorem sobie usiadę, najpóźniej jutro z rana:) Cytuj
Caliel Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Sąd, 3 buław, Królowa monet ---> suma Słońce/Koło/Mag Spory, masz szanse zostac mistrzynia w tym co robisz, musisz zwrocic tylko uwage na czystosc intencji i pokore wobec losu. SLonce jednak mowi ze dasz rade, bo serce masz kochajace i czyste, i chyba ta energia milosci od Ciebie promieniuje, daje Ci sily i otacza Cie. 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz mieczy ---> suma Koło/Mag Jest duzy, jednak jeszcze chaotycznie wykorzystujesz swoje talenty. Bedziesz musiala popracowac nad ukierunkowaniem i zaprzezeniem do pracy tego, co Ci ucieka. 3. Możliwy stopień do osiągnięcia rozwoju w aktualnym życiu? Kapłan, 10 kielichów, Eremita ---> suma Wisielec/Cesarzowa Potwierdza sie punkt pierwszy ale moze sie to odbyc kosztem zycia rodzinnego, mozesz sie czuc sama w pelnym domu, pustke w sercu mimo ze jestes kochana... Moze to jest wlasnie taki etap obudzajacy, bo wisielec czeka na przebudzenie 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? 5 buław, Diabeł, 2 monet ---> suma Koło/Mag nie do konca wiesz czego chcesz, a mozliwe ze masz sklonnosc do relacji ktore Cie niszcza i wprowadzaja zamet. Uzalezniaja... 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan Ze zawsze jest mozliwosc wyjscia z sytuacja, rozwiazania... Ze piekna i stabilna relacja to nie sa marzenia ani mrzonki, ale jak najbardziej realny cel. 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej? Król kielichów, 3 kielichów, 8 mieczy ---> suma Koło/Mag Potrafisz juz opanowac swoje porywy serca (bo chyba dosc kochliwa jestes), potrafisz patrzec i malo kto moze Ci zamydlic oczy. Nie mialas przypadkiem problemow z mezczyznami majacymi problem alkoholowy? moze ojciec... to tez przepracowalas i jeszcze troche Ci zostalo, ale dasz rade. 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Umiarkowanie, 7 monet, Paź mieczy ---> suma Kapłan Umiejetnosc kochania i przyjazni jednoczesnie, cierpliwosci, umiejetnosci wyjasniania problemow bez popadania w autorytaryzm, apodyktycznosc, bez agresji. 8. Nad czym powinienem popracować? 7 buław, 10 buław, As buław ---> suma Księżyc/Pustelnik Nad swoja nieufnoscia, duzym obciazeniem emocjonalnym, nakrecaniem sie... Suma tez mowi, ze masz sklonnosci do zadreczania sie, zamartwiania... Pustelnik moze radzic, by przesiac sprawy te, nad ktorymi nie masz wplywu, a te na ktore masz - i wtedy stosownie dzialac. Nie brac wszystkiego na siebie i do siebie. 9. Co zwalczyć? 2 mieczy, Paź kielichów, Król monet ---> suma Śmierć/Cesarz Twoje idealizowanie moze wplywac na osad sytuacji, mozesz nie dostrzegac przez to wad, zaborczosci czyjejs... Czasami jakies przekonanie musi umrzec, by zrobic miejsce czemus stalem i stabilnemu. To co Ci nie sluzy, co sie nie sprawdza - powinno odejsc. Zwlaszcza kiedy Twoje marzenia sprawiaja Ci bol i zawody... 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik Musisz czasami ruszyc do przodu ostro, mimo tego ze dobre wychowanie i takt Ci zabraniaja. Czasami trzeba zaufac sobie, a nie temu co mowia inni. 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 10 mieczy, Król mieczy, 6 buław ---> suma Cesarzowa Umiejetnosc obiektywnego spojrzenia na sytuacje, i powstania kiedy sie ponioslo porazke. potrafisz zapewne przeanalizowac problem, znalezc miejsce gdzie popelnilas blad, wyciagnac wnioski i zaczac jeszcze raz i osiagnac cel. 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? As mieczy, 9 buław, 10 monet ---> suma Sprawiedliwość Poczulas sie zapewne bardziej bezpiecznie i stabilnie, pokonalas lek i niepewnosc jutra. Wiesz, ile wlozyc wysiku by osiagnac cel, i wiesz ile wlozyc energii, a ile nie - by jej nie marnowac. 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? As monet, 8 monet, Gwiazda ---> suma Kapłanka Wlasnej dzialalnosci raczej nie widze, ale na pewno praca osiagniesz specjalizacje w zawodzie, zostaniesz doceniana specjalistka w tym co robisz... moze w tym co zwiazane z ezo? (Gwiazda plus Kaplanka) 14. Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc ---> suma Umiarkowanie/Kapłan Chyba latwo sie nudzisz.. potrzebujesz nowych doznan. Inaczej praca zaczyna Cie nuzyc i meczyc... a wtedy sie wycofujesz i wpadasz w letarg. 15. Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa masz problemy z szefem? Mysle ze raczej nie masz sie o co martwic bo w ciagu 2 lat mozesz zmienic stanowisko na wyzsze, albo tez awansowac do innego miejsca, moze zwiekszy sie zakres dzialalnosci... albo nawet jej rodzaj sie zmieni. Bedziesz miala pewnie wiecej obowiazkow - i moze tego sie obawiasz... 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia? Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka Chyba masz klopot z depresja, wlasnie powinnas unikac tego zamykania sie w 4 scianach, bo to tylko poglebia problem. Trzeba czasem zacisnac zeby i wyjsc do ludzi... 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 9 kielichów, Królowa mieczy, 2 kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość Samodzielnosci... przede wszystkim. I umiejetnosci obiektywnego spojrzenia na problem, i znalezieine odpowiedniego srodka. 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Księżyc, Głupiec, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka Nie mialas klopotow ze snem, albo lękow nocnych? Koszmary itp? Wydaje mi sie ze moglas miec z tym problem, spowodowany problemami z praca albo finansami... Ewentualnie cos z dzieckiem? 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? Rycerz buław, 6 mieczy, Śmierć ---> suma Głupiec/Cesarz To jeszcze moze sie powlec, ale juz chyba nad tym pracujesz - bo rycerz bulaw to przewaznie slomiany zapal, ale tez juz gotowy plan, rozpoczecie dzialania, tylko zastanawiam sie czy nie zmienisz jeszcze metody leczenia:) 20. Nad czym powinienem popracować? 3 monet, Król buław, As kielichów ---> suma Cesarzowa WIecej ruchu, gier zespolowych, wysilku fizycznego - ale ze znajomymi lub osobami z ktorymi sie dobrze czujesz.. Bo inaczej chyba motywacja Ci spada 21. Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa Poblazanie sobie heheh mozesz znajdowac tysiace wymowek.. Po prostu powiedz sobie: Zrobie to i dzialaj pozdrawiam! 1 Cytuj
Erza Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Dziękuję Calielu co do relacji, to niestety mam skłonność do przyciągania mężczyzn z problemami, poprzedni lubił sobie wypić, a ten przednim zbuchać się porządnie - to widać ta moja chęć "ja go naprawię, przy mnie się zmieni" brała górę - teraz jestem ostrożniejsza; z Tatą było wszystko ok nigdy nie palił i nie pił, był pracowitym i dobrym człowiekiem 14. Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc ---> suma Umiarkowanie/Kapłan Chyba latwo sie nudzisz.. potrzebujesz nowych doznan. Inaczej praca zaczyna Cie nuzyc i meczyc... a wtedy sie wycofujesz i wpadasz w letarg. no właśnie... nie znoszę monotonii i powtarzalności w pracy, bo mnie to męczy i rozleniwia, wolę jak się coś dzieje, jak mam przed sobą do rozwiązania różnorodne zadania 15. Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa masz problemy z szefem? Mysle ze raczej nie masz sie o co martwic bo w ciagu 2 lat mozesz zmienic stanowisko na wyzsze, albo tez awansowac do innego miejsca, moze zwiekszy sie zakres dzialalnosci... albo nawet jej rodzaj sie zmieni. Bedziesz miala pewnie wiecej obowiazkow - i moze tego sie obawiasz... i czasami i z szefem i z szefową, to jest małżeństwo, pomijam fakt, ze fatalnie dobrane, ale ja nigdy nie przyjmę sposobu, który oni chcą mi za wszelką cenę narzucić, że praca jest najważniejsza; prowadzą rodzinną firmę, jakby mogli to trzymaliby nas wszystkich przez 24/7, bez urlopu; owszem płacą dobrze, ale ja kosztem większej kasy, nie będę rezygnować z wypoczynku, który mi się należy; poza tym wku**** mnie notoryczne wtrącanie się w prywatne życie i komentarze typu: "o bierzesz wolną sobotę, pewnie jedziesz na imprezę i będziesz się dobrze bawić, kiedy mu tu będziemy ciężko pracować" - niby jest to powiedziane żartem, z uśmiechem, ale ja to odbieram jako wzbudzanie wew mnie poczucia winy; wiele osób daje się wciągnąć w taką politykę, ja nie; wiem, że mogę tam awansować, staram się o to, a jeśli to nie wyjdzie to po prostu poszukam innej pracy; obowiązków się nie boję, bardziej mnie wkurza to wchodzenie z butami na teren, który moje szefostwo nie powinno w ogóle obchodzić 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia?Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka Chyba masz klopot z depresja, wlasnie powinnas unikac tego zamykania sie w 4 scianach, bo to tylko poglebia problem. Trzeba czasem zacisnac zeby i wyjsc do ludzi... no z depresją to trochę za mocno powiedziane mam czasami spadek formy, ale aż tak źle nie jest tutaj jest więcej obaw wpojonych we mnie przez matkę typu: nie idź, bo spotka Cię coś złego itp. walczę z tym co jakiś czas, bo to wraca 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia?Księżyc, Głupiec, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka Nie mialas klopotow ze snem, albo lękow nocnych? Koszmary itp? Wydaje mi sie ze moglas miec z tym problem, spowodowany problemami z praca albo finansami... Ewentualnie cos z dzieckiem? nie, nic takiego nigdy mnie nie dotyczyło, natomiast matka (może tu Księżyc ją pokazywał) i jej wpływ dał mi marne podstawy do bycia pewnym siebie człowiekiem, wiele musiałam wypracować sama, sama pozbyć swoich obaw i ograniczeń; dzieci nie mam póki co 21. Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa Poblazanie sobie heheh mozesz znajdowac tysiace wymowek.. Po prostu powiedz sobie: Zrobie to i dzialaj hehehehe jestem w tym mistrzynią Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lipca 2013 Maestro Napisano 16 Lipca 2013 Wczoraj opisałam Ci i w połowie wyrzuciło mnie z netu...wrrrrr...... 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Sąd, 3 buław, Królowa monet ---> suma Słońce/Koło/Mag dusza jest stara, doświadczona, widać, ze prawdopodobnie dużo już przeszła, sporo przeżyła, posiada mądrość i wiedzę z poprzednich wcieleń, ma też perspektywy na to, aby w tym wcieleniu zrealizować przewidziany dla siebie plan 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz mieczy ---> suma Koło/Mag potencjał jest bardzo duży, możliwości spore, ale widać za dużo chaosu i za dużo rozpraszania niepotrzebnego, dodatkowo niepotrzebne nerwy, tu jest wskazane wyciszenie 3. Możliwy stopień do osiągnięcia rozwoju w aktualnym życiu? Kapłan, 10 kielichów, Eremita ---> suma Wisielec/Cesarzowa możesz osiągnąc wiele, możesz stać się nauczycielem dla innych, masz wsparcie Sił Wyzszych i dużo możliwości, aby stać się duchowym przewodnikiem, który jak ten Pustelnik będzie swoja lampą oświetlał drogę zagubionym owieczkom:) 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? 5 buław, Diabeł, 2 monet ---> suma Koło/Mag dużo krótkotrwałych, namiętnych, ale uzależniających, toksycznych wręcz relacji z mężczyznami, którzy sami do końca nie mają sprecyzowanego celu w zyciu 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan nauczyć się cieszyć chwilą, nadal marzyc o szczęściu, nie brac wszystkiego na poważnie 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej? Król kielichów, 3 kielichów, 8 mieczy ---> suma Koło/Mag udało Ci się ograniczyć rozwój znajomości z mężczyznami, którym w głowie były tylko romanse i zabawy 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Umiarkowanie, 7 monet, Paź mieczy ---> suma Kapłan wyzwaniem jest...czekanie, poradzenie sobie z zastojem, z sytuacją patową w uczuciach, ze złością i rozdrażnieniem spowodowaną takimi momentami 8. Nad czym powinienem popracować? 7 buław, 10 buław, As buław ---> suma Księżyc/Pustelnik nad nerwami,nad nadmiarem emocji, nad inicjowaniem jakichs kontaktów 9. Co zwalczyć? 2 mieczy, Paź kielichów, Król monet ---> suma Śmierć/Cesarz niedostrzeganie naprawdę wartościowych facetów na rzecz skończonych d....w;) 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik będziesz się rozwijać i to dość mocno i aktywnie, ale aby nie zboczyć z toru trzeba będzie słuchać wewnętrznego głosu, tzn., nie korzystać z tzw.dobrych rad, ale z tego,co mówi Twoje wnętrze 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 10 mieczy, Król mieczy, 6 buław ---> suma Cesarzowa konczenia tego co nie pasuje, stawiania na swoim, wnikliwej oceny sytuacji 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? As mieczy, 9 buław, 10 monet ---> suma Sprawiedliwość boczenia się na pracę, na sytuacje, gdy ktoś Ciebie skrytykuje, a TY się obrazisz, bo jak on tak mógł, odcięłaś się od takiego patrzenia "spode łba" 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? As monet, 8 monet, Gwiazda ---> suma Kapłanka na pewno z czasem pojawi się szansa konkretnej, stałej i dobrej pracy, która Ciebie zadowoli, bądź cierpliwa 14. Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc ---> suma Umiarkowanie/Kapłan nad swoją uczuciowością i nadwrażliwością, musisz okiełznać swoje emocje 15. Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa zadręczanie się, nieprzespane noce związane z męczyzną 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia? Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka trzeba oczyścić negatywne emocje,możliwe sytuacje wywołujące napięcie wewnętrzne 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 9 kielichów, Królowa mieczy, 2 kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość cieszenia się samą sobą, radości z bycia samej, niezależności,optymizmu 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Księżyc, Głupiec, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka może problemy kobiece, może problemy emocjonalne, nie wiem czy byłaś chorowita, może jakąś hipochondrię? 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? Rycerz buław, 6 mieczy, Śmierć ---> suma Głupiec/Cesarz wyleczenie czegoś, pozbycie się tego co Cie męczy i odrodzenie 20. Nad czym powinienem popracować? 3 monet, Król buław, As kielichów ---> suma Cesarzowa praca nad sobą, może faktycznie aktywność fizyczna,bo to dobrze Ci zrobi na emocje, wyciszy Ciebie, doda pewności siebie i ustabilzuje wewnętrznie 21. Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa przyzwyczajenia, ktore są w Tobie zakorzenione i za cholerę nie da się ich wyssać, samooszukiwanie się, że cos robisz, a tak naprawdę to cos tam nie wychodzi;))) 1 Cytuj
Erza Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Inez, ukocham Cię mocno hehehe 9. Co zwalczyć?2 mieczy, Paź kielichów, Król monet ---> suma Śmierć/Cesarz niedostrzeganie naprawdę wartościowych facetów na rzecz skończonych d....w;) bo ci wartościowi to nie wiem, chyba w jaskiniach jeszcze siedzą, albo nie zeszli z drzew ale masz rację u mnie zasada: "ja go naprawię, on się przy mnie zmieni" czasami bierze górę, ale pracuję nad tym 15. Co zwalczyć?9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa zadręczanie się, nieprzespane noce związane z mężczyzną już śpię dobrze Cytuj
Kędry Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Sąd, 3 buław, Królowa monet ---> suma Słońce/Koło/Mag bardzo wysoki poziom - dusza odrodzona - doświadczona- bogata w przeżycia na różnych płaszczyznach- otwarta na pokonywanie kolejnych szczebli rozwoju 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz mieczy ---> suma Koło/Mag Bardzo duży- potencjał energetyczny jest bardzo tutaj wyeksponowany- gotowy do spożytkowania w kreatywnym działaniu 3. Możliwy stopień do osiągnięcia rozwoju w aktualnym życiu? Kapłan, 10 kielichów, Eremita ---> suma Wisielec/Cesarzowa W tym wcieleniu możesz zajść bardzo wysoko- przewartościowanie wielu spraw pozwoli Ci dotrzeć do duchowego mistrzostwa. 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? 5 buław, Diabeł, 2 monet ---> suma Koło/Mag kończyć zależności karmiczne- kolejny obrót koła zapewnia o uwolnieniu energii 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan dobrej komunikacji, tworzenia fundamentów pod relacje - wsparcia duchowego - podsum mówi, żeby teraz wykorzystywać te doświadczenia w tworzeniu nowych związków 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej? Król kielichów, 3 kielichów, 8 mieczy ---> suma Koło/Mag Nauczyłaś się patrzeć trzeźwo na świat - pozbyłaś się iluzji, mrzonek które Cię więziły i ograniczały - wiesz, że los leży w Twoich rękach a nie przypadku czy mężczyzny 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Umiarkowanie, 7 monet, Paź mieczy ---> suma Kapłan Świadomość, ze powolne i systematyczne budowanie więzi prowadzi do trwałego związku 8. Nad czym powinienem popracować? 7 buław, 10 buław, As buław ---> suma Księżyc/Pustelnik Więcej myśleć -mniej działać - czasami warto przystopować, przeanalizować aby potem nie żałować pochopnego działania 9. Co zwalczyć? 2 mieczy, Paź kielichów, Król monet ---> suma Śmierć/Cesarz Wahania, skrajności w działaniu - 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik Realizowanie się na gruncie zawodowym -należy jednak pamiętać, by praca nie przesłoniła innych waznych sfer, np własnego wewnętrznego rozwoju 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 10 mieczy, Król mieczy, 6 buław ---> suma Cesarzowa Jak radzić sobie z cierpieniem, smutkiem, emocjonalnym chłodem, upartością 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? As mieczy, 9 buław, 10 monet ---> suma Sprawiedliwość Masz świadomość, że kazda praca dobrze i uczciwie wykonana przynosi satysfakcję 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? As monet, 8 monet, Gwiazda ---> suma Kapłanka jakieś nowe przedsięwzięcia - które będą spełnieniem marzeń - może coś w sferze ezoteryki (kapłanka) 14. Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc ---> suma Umiarkowanie/Kapłan nad sferą emocjonalną, wprowadzić w niej ład i harmonię 15. Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa odciać sie od myślenia by być w każdej dziedzinie najlepszą - 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia? Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka Może z układem kostnym mogą sie pojawić problemy - zwichniecia złamania - ponadto zamykanie się w sobie - duszenie emocji 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 9 kielichów, Królowa mieczy, 2 kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość każdy jest dobry w tym co robi i znajduje spełnienie - 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Księżyc, Głupiec, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka Wyjście z cienia lęków i strachu - poczucie własnej mocy, pewnosci siebie 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? Rycerz buław, 6 mieczy, Śmierć ---> suma Głupiec/Cesarz Jakaś konkretna zmiana - która wprowadzi duże zmiany w dotychczasowym życiu 20. Nad czym powinienem popracować? 3 monet, Król buław, As kielichów ---> suma Cesarzowa nad aktywnym spedzaniem czasu w gronie znajomych czerpanie z tego radosci 21. Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa No dokładnie - błogie leniuchowanie - bezczynność - czasem nawet biernosć 1 Cytuj
Erza Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 bardzo dziękuję Kędry 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom?8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan dobrej komunikacji, tworzenia fundamentów pod relacje - wsparcia duchowego - podsum mówi, żeby teraz wykorzystywać te doświadczenia w tworzeniu nowych związków teraz wyciągam wnioski z tego, co było, jestem świadoma popełnionych błędów 15. Co zwalczyć?9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa odciać sie od myślenia by być w każdej dziedzinie najlepszą to jest dla mnie bardzo trudne - bo niestety kiedy zadanie okazuje się zbyt trudne lub wymaga współpracy z drugą osobą, często wtedy rezygnuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 1. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia? Sąd, 3 buław, Królowa monet ---> suma Słońce/Koło/Mag stara dusza niewątpliwie...wg odczuć jednak odrodzenie i rozpoczęcie wykorzystywania tego co jest w Tobie zaczynasz wprowadzać, korzyści z tego nadejdą ) 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz mieczy ---> suma Koło/Mag dużo już wiesz i rozumiesz, będziesz wprowadzać w czyn wiedzę i praktycznie uzyskiwać to czego Ci trzeba 3. Możliwy stopień do osiągnięcia rozwoju w aktualnym życiu? Kapłan, 10 kielichów, Eremita ---> suma Wisielec/Cesarzowa możliwe spełenienie na poziomach do jakich zmierzasz, najpierw rodzinne spełenienie czeka, a potem rozwój własny i kontynuacja ) 4. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? 5 buław, Diabeł, 2 monet ---> suma Koło/Mag miałaś nauczyć się cieprliwości,opanowania i okiełznywania siebie. Masz w sobie potencjały Maga,który potrafi osiągać to co chce, jednak...brakowalo Ci praktycznych doświadczeń, czasem przeforsowywałaś własne pragnienia i zbierałaś tego konsekwencje, nadszedł jednak czas analizy, zrównoważonego działania. 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan miałaś nauczyć się aktywności, nie poddawania się, wytrwałości by nie porzucać czegoś w pół drogi, miałaś walczyć o własne marzenia. Takiego Syzyfowego dążenia wciąż i wciąż na nowo aż do uzyskania tego co pragniesz. Takie z Ciebie waleczne serce....Braveheart 6. Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej? Król kielichów, 3 kielichów, 8 mieczy ---> suma Koło/Mag udało Ci się uzyskać większy dystans do spraw uczuć, nieco wyluzowywać i zwracać uwage na potrzeby drugiej strony 7. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Umiarkowanie, 7 monet, Paź mieczy ---> suma Kapłan czekają na Ciebie zbiory owoców po cierpliwym i wytrwałym dążeniu. Wiara w osiągnięcie celu zostanie wynagrodzona, dzieki Twej własnej pracy nad sobą.Kiedy już osiągniesz cel, może równiez pojawić się synek energiczny i szybko się uczący ) 8. Nad czym powinienem popracować? 7 buław, 10 buław, As buław ---> suma Księżyc/Pustelnik powinnaś popracować nad wytrwalością ale na zasadzie zaiwerzania losowi mówiąc sobie co ma być to będzie..a nie w sensie prób wyważenia drzwi,ktore są dla CIebie zamkniete jeszcze. Akceptacji trzeba się nauczyć by niepewne nie sprawiało, że zaczynasz chodzic po ścianach..zaiwerzaj losowi...lub temu w co wierzysz 9. Co zwalczyć? 2 mieczy, Paź kielichów, Król monet ---> suma Śmierć/Cesarz powinnaś zwalczać usilne próby dopieszczanie ulizywania kogoś...hm...przepraszam za sfromułowanie, ale te karty kojarzą mi się z takim zagłaskiwaniem kotka (króla mieczy), a on taki racjonalnie myślący...i twardo dość stąpający na nogach. Generalnie próby się chwali, ale trzeba wyczuć kiedy co odniesie skutek...tu znów rozbijamy się o potzreby drugiej strony. 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik miałaś ruszyć ostro do przodu i działać, szybko osiagać cele zawodowe, szybko się rozwijać w tym zakresie, potem osiąść na fajnym stanowisku i zbijać kupony 11. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 10 mieczy, Król mieczy, 6 buław ---> suma Cesarzowa miałaś nauczyć się zaradności życiowo-zawodowej, nauczyć się przebijać łokciami, autoreklamy i pewności siebie. 12. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? As mieczy, 9 buław, 10 monet ---> suma Sprawiedliwość udało się przepracować niepewność i obawę przed nowym...uzyskałaś wyższą samoocenę w związku z czym poczułaś się pewniejsza siebie. 13. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? As monet, 8 monet, Gwiazda ---> suma Kapłanka czeka dalszy rozwój kariery i to owocny . Wytrwałością możesz uzyskac jakies samodzielne stanowisko w przyszłości. 14. Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc ---> suma Umiarkowanie/Kapłan powinnaś popracować nad intuicją, wsłuchiwaniem się w siebie i kontrolą oraz rozpoznawaniem odczuć by wykorzystywać je w codziennym życiu. Być sympatyczą w pracy, ale jednocześnie silną. umiarkowanie i równowaga tych przeciwieństw. 15. Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz, Świat ---> suma Wisielec/Cesarzowa zwalczyć niepewność, negatywne myslenie...w sprawach zawowodych uwierzyć że jesteś dobra i działać 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia? Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka w młodości być może byłaś dość poważnie chora, nie wiem czy to o Twoje narodziny chodzi i jakies komplikacje, czy może zdrowie miałaś niepewne, widać jednak, że wyszłaś na prostą i ważne...powinnaś dbać o siebie, chodzić na kontrolne badania bo widać tu mogą być jakieś kłpoty z oczami. 17. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 9 kielichów, Królowa mieczy, 2 kielichów ---> suma Gwiazda/Sprawiedliwość miałaś nauczyć doceniac siebie, szanować dbając o zdrowie. 18. Jakie słabości udało się przepracować w sferze zdrowia? Księżyc, Głupiec, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka udało się rozpoznać choroby czy dolegliwości.. 19. Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? Rycerz buław, 6 mieczy, Śmierć ---> suma Głupiec/Cesarz czeka energiczność i żywotność, potem po ciąży osiądziesz na laurach, uważaj wtedy na mały ruch i zasiedzenie bo możesz nabrać ciałka 20. Nad czym powinienem popracować? 3 monet, Król buław, As kielichów ---> suma Cesarzowa nad kondycją własną, dbać o oczy i ogólnie o siebie i ciało 21. Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa zwalczyć folgowanie sobie i przeforsowywanie się przceniając siły i możliwości swego organizmu. Dbaj o siebie :* Cytuj
Gość Nayala Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Świity Jozefie...to nie na moja cierpliwość ;D Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Zapisuję się na jutro, Ciebie to nie przepuszczę, lubię interpretować Twoje rozkłady. Cytuj
Erza Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Daff, dziękuję Ci ślicznie. A gdzieś Ty wypatrzyła tego synka? postaram się jutro skomentować Cytuj
Erza Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Zapisuję się na jutro, Ciebie to nie przepuszczę, lubię interpretować Twoje rozkłady. Anez, jak mi miło, aż mi się ciepło na zrobiło czekam z niecierpliwością ))) Cytuj
Caliel Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 No ja tez lubie interprecic, ale takie eposy karciane dla kilku osob (kolo 10) sa dosc,.... meczace:D Cytuj
Erza Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 Daff, oto obiecany komentarz 2. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz mieczy ---> suma Koło/Mag dużo już wiesz i rozumiesz, będziesz wprowadzać w czyn wiedzę i praktycznie uzyskiwać to czego Ci trzeba na razie jestem na etapie gromadzenia literatury mnie interesującej, choć już trochę mam z tego przeczytane i przemyślane, póki co praktycznie medytuję i pracuję z czakrami (nieregularnie ) 5. Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów ---> suma Rydwan miałaś nauczyć się aktywności, nie poddawania się, wytrwałości by nie porzucać czegoś w pół drogi, miałaś walczyć o własne marzenia. Takiego Syzyfowego dążenia wciąż i wciąż na nowo aż do uzyskania tego co pragniesz. Takie z Ciebie waleczne serce....Braveheart no to Braveheart'owanie to mi bokiem wyszło, ale wiem, że już drugi raz tak bardzo wojować nie będę, już na początku dojrzę czy nie jest to donkiszowska walka z wiatrakami 10. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik miałaś ruszyć ostro do przodu i działać, szybko osiagać cele zawodowe, szybko się rozwijać w tym zakresie, potem osiąść na fajnym stanowisku i zbijać kupony to ja jeszcze do tego stanowiska nie dotarłam :faja: 16. Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia?Wieża, 4 monet, 3 mieczy ---> suma Moc/Kapłanka w młodości być może byłaś dość poważnie chora, nie wiem czy to o Twoje narodziny chodzi i jakies komplikacje, czy może zdrowie miałaś niepewne, widać jednak, że wyszłaś na prostą i ważne...powinnaś dbać o siebie, chodzić na kontrolne badania bo widać tu mogą być jakieś kłpoty z oczami. w dzieciństwie często chorowałam na płuca, miałam astmę i połowę dzieciństwa spędziłam w szpitalach i sanatoriach, dziś już tego problemu nie ma Cytuj
Gość ANEZ Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 1.Stopień zaawansowania rozwoju duchowego w momencie urodzenia Sąd, 3 buław, Królowa monet - duszyczka doświadczona ale wie że to jeszcze nie koniec drogi. Trzeba się doskonalić, podejmować kolejne wyzwania, uczyć się i dzielić wiedzą z innymi. 2.Stopień zaawansowania rozwoju duchowego aktualnie? Królowa buław, Mag, Rycerz Mieczy - te możliwości rozwoju duchowego są jeszcze nie skonkretyzowane. Idziesz do przodu, dużo w Tobie jeszcze wewnętrznych sprzeczności ale możliwości są duże. Trochę czasu a obierzesz kierunek rozwoju duchowego a doświadczenia życiowe Ci w tym pomogą. 3.Mozliwy stopień do osiągnięcia rozwoju w aktualnym życiu? Kapłan, 10 kielichów, Eremita - rola nauczyciela duchowego, którego będą słuchać, podziwiać za jego mądrość a przede wszystkim nauczysz się wiary w siebie, z dystansem spoglądać na życie i uczyć innych tego samego. 4.Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze miłosnej? 5 buław, Diabeł, 2 monet - zawalczyć o miłość ale nie uzależniać się od niej. 5.Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 8 buław, 4 buław, 7 kielichów - szczęściu trzeba często wyjść naprzeciw, pokierować swoim życiem, marzenia przekształcać w rzeczywistość. 6.Jakie słabości udało się przepracować w sferze miłosnej? Król kielichów, 3 kielichów, 8 mieczy - przepracowałaś już umiejętność wychodzenia z relacji w odpowiednim momencie. 7.Jakie wyzwania czekają na nas w sferze miłosnej? Umiarkowanie, 7 monet, Paz mieczy - nauka cierpliwości, wiara w siebie, swoje możliwości , kierowanie się pewnymi zasadami. 8.Nad czym powinienem popracować? 7 buław, 10 buław, As buław - przestać być "zosią samosią" przestać brać za dużo na siebie, walczyć sama z całym światem pozwól sobie na bycie "słabą kobietką". 9.Co zwalczyć? 2 mieczy, Paz kielichów, Król monet - blokady, które nie pozwalają Ci pokazać mocnej strony swojej osobowości. W związku również kobieta może nosić spodnie. 10.Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zawodowej? Rydwan, Kapłanka, 2 buław - praca na własny rachunek. 11.Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 10 mieczy, Król mieczy, 6 buław - droga do sukcesu to konsekwencja, dystans, umiejętność zamknięcia tego co Cię niszczy i hamuje Twój rozwój. 12.Jakie słabości udało się przepracować w sferze zawodowej? As mieczy, 9 buław, 10 monet - obiektywnie ocenić swoje możliwości wobec rzeczywistości. 13.Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zawodowej? As monet, 8 monet, Gwiazda - nowa droga, tak jak już napisałam , praca na własny rachunek. 14.Nad czym powinienem popracować? Królowa kielichów, Rycerz kielichów, Moc - nad swoim wnętrzem, emocjami, czy już wiesz jaki cel w Twoim zyciu jest priorytetowy. 15.Co zwalczyć? 9 mieczy, Cesarz Świat - nie popadać w skrajne emocje, zamartwianie się na zapas nikomu nie pomógł. 16.Jakie zadania dusza wyznaczyła sobie przeżyć w tym życiu w sferze zdrowia? Wieżą, 4 monet , 3 mieczy - praca z emocjami, które za bardzo pielęgnujesz w sobie. 17.Czego mieliśmy się nauczyć dzięki tym doświadczeniom? 9 kielichów, Królowa mieczy, 2 kielichów - dystansu do siebie i do otoczenia. 18.Jakie słabości udało nam się przepracować w sferze zdrowia? Księżyc, Głupiec, 5 monet - świadomość że można samemu sobie pomóc. 19.Jakie wyzwania czekają na nas w sferze zdrowia? Rycerz buław, 6 mieczy, Śmierć - tez pomyślałam o zabiegu. 20.Nad czym powinienem popracować? 3 monet, Król buław, As kielichów - nad swoja aktywnością fizyczna. 21.Co zwalczyć? Rycerz monet, Słońce, 7 mieczy - swoją przebiegłość, która nie zawsze daje pozytywne efekty. Cytuj
Erza Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 Bardzo dziękuję Anez 8.Nad czym powinienem popracować?7 buław, 10 buław, As buław - przestać być "zosią samosią" przestać brać za dużo na siebie, walczyć sama z całym światem pozwól sobie na bycie "słabą kobietką". a ja tak mam od zawsze heh wiele jest racji w tym, co napisałaś jeszcze raz serdecznie dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi