Selenit666 Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 W ramach rozruszania Was nieco )) Jaki będzie Pan wobec pani od 14.07 do 19.07.2013?? Rydwan Koło Fortuny 8 denarów - przede wszystkim będzie kontaktowy i coś zażarcie będzie chciał z panią ustalić. Możliwe, ze coś sprawi iż będzie chciał nad czymś popracować, coś długofalowego. Sugestie?? :tongue: Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Według mnie Kolo fortuny sugeruje zmiane tego wlasnie Pana Rydwana,sumiennie działającego pod wpływem emocji..impulsu.. Będzie nadwyraz kontaktowy,spokojny..a moze jakas rozmowa komputerowa? mi czase 8 den pokazuje własnie kompa:] i wymiane zdan:D:) 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 no mnie właśnie też 8 denarów to pokazuje ) Cytuj
Vivere Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Rydwan Koło Fortuny 8 denarów Duże zaangażowanie Pana w Twoim kierunku. Ma jakis plan i chce Cię przekonac do jego realizacji. Możesz powstrzymywać Pana zapędy ale On nie odpuści tak łatwo. 1 Cytuj
miistakke Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 rydwan-koło-8denarów=śmierć gwiazda-kochankowie-pustelnik mag-diabeł wieza on coś sobie przemyślał, uważam, ze relacja zupełnie się zmieni Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Ja bym powiedziala ze albo bedzie zmienny i zajety, albo bedzie chcial Pania ustawic po swojemu tzn cos w niej zmienic po swojemu. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Szczerze, to ja widzę że Koło zmienia działania w pracę nad swoimi sprawami, nie wiem może rodziną... Suma Śmierć i Koło - jeśli obecnie jest kontakt to sytuacja może się zmienić w kontaktu brak...pomiędzy 8 Monet a Śmiercią jest Pustelnik - stąd wnioskuję iż Pan się odsunie nieco na rzecz swoich spraw... P.S. Chyba od 15-go ? bo 14 był wczoraj. Bardzo ciekawe spostrzeżenie Mysti )) Racja od 15 ręka się przesunęła ) Cytuj
Fall Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Dla mnie wygląda to tak, że Pan się zajmie pracą..w ogóle z tym rydwanem to mi się kojarzy jakby nagle w jakąś delegację/szkolenie musiał pojechać.. Druga opcja: w panu jest dużo seksualnej energii i to widać na kilometr, że by z tą panią coś pobroił, ale mu się odmieni, zacznie być ciepły, czuły, 8 monet kojarzy mi się z takim codziennym dbaniem o siebie nawzajem, z domową krzątaniną, drobnymi gestami.. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Dzięki za udział. Mogę już dzisiaj zweryfikować. Koleżanka poinformowała mnie, że Pan ma wolne i jest totalnie poza zasięgiem i nie ma jak poczty ściągać ani odpisać a żeby zadzwonić, musi odjeżdżać i szukać zasięgu hehehehehe. Także tak ))) Fall była najbliżej z tym wyjazdem )) Gdyby coś się zmieniło będę informować Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 hehehe Pan dzisiaj już wysłał mase wiadomości........ale Pani żadnej nie może przeczytać bo tresc wiadomości się nie laduje Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Dobra nie ma co czekać do wieczora bo można już dziś, teraz ) Pan jest na wyjeździe jak wspomniałam, zasięg cienki. We wtorek wysłał mase maili ale żadne się nie załadowały, wiec Pani zupełnie nie wie co on tam do niej pisał, odpisywał. Poprosiła go, żeby już nic nie pisał bo i tak nie może wiadomości odczytać. Także milczą oboje )) Dziękuje za udział. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi