Karmaday Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Proszę o pomoc w interpretacji rozkładu czy wrócimy do siebie z byłym chłopakiem Jak wygląda obecna sytuacja: paź buław, królowa buław, 2 kielichów, as kielichów Przyszłość / odpowiedź: siła, rycerz kielichów, 8 mieczy, 9 monet Moja interpretacja: Mój były jest jeszcze niedojrzały, ale uczucie jeszcze nie wygasło. Będziemy starać się naprawić związek, ale będzie wiele przeszkód. Help Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 9 monet to karta brama, szkoda ze nie dolozylas:< obecna: chcialabys abyscie do siebie wrocili, abys z pazia stala sie krolowa przyszosc: podsuma to cesarz, wydaje mi sie, ze to od niego bedzie zalezec decyzja o powrocie. Niestety po tych kartach wdyaje mi sie, ze nie wrocicie do siebie, ale tez mam wrazenie, ze ktos inny jest Ci pisany.. Cytuj
Karmaday Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 Hmm wydawało mi się, że w pierwszym przypadku paź buław oznacza jego a królowa buław mnie (bądź rywalkę?). Cytuj
miistakke Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 macie kontakt, ale wydaje mi się, że u pana się pojawiła jakaś buławowa i on angażuje się w tą relację No będziecie się starać, ale będzie cięcie i po tym cięciu jakby już nic nie było. Moze lepiej jakis rozkład zrobic? Przyczyna problemu, jak to widzą obie strony? Cytuj
seele Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Proszę o pomoc w interpretacji rozkładu czy wrócimy do siebie z byłym chłopakiem Jak wygląda obecna sytuacja: paź buław, królowa buław, 2 kielichów, as kielichów Przyszłość / odpowiedź: siła, rycerz kielichów, 8 mieczy, 9 monet Moja interpretacja: Mój były jest jeszcze niedojrzały, ale uczucie jeszcze nie wygasło. Będziemy starać się naprawić związek, ale będzie wiele przeszkód. Help Według mnie Ty bardziej chcesz aby ten związek, to uczucie trwało. Będziesz nadal zauroczona Panem, ale będzie sprawiać Ci to ból - będziesz sama. Cytuj
Fall Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 A ja myślę, że dużo jest wciąż uczuć między Wami..To fakt, że on może do tego wszystkiego jeszcze dziecinnie podchodzić, ale ogólnie nie jest źle..Widać, że masz energię i zapał by walczyć o ten związek. Wydaje mi się, że nerwowość tego pana, jakieś kłótnie i sprzeczki wzbudzą Twój niepokój..Im bardziej Ty będziesz naciskać, tym bardziej on się będzie wyrywał i bronił..Potrzeba Twojej cierpliwości i odpowiedniego podejścia..Jeśli będziesz wytrwała i konsekwentna, a także będziesz w stanie spuścić trochę z tonu jeśli chodzi o Twoje oczekiwania, to myślę, że macie szansę do siebie wrócić.. Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Tarot * Wrka Stanisawska - Wrcimy do siebie? - rozkad, interpretacja kart. zrób sobie ten rozkład. Wiecej powie czy wrócicie i czy wogole ma sens powrót. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi