Skocz do zawartości

Czy do siebie wrócimy?

Karmaday

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc w interpretacji rozkładu czy wrócimy do siebie z byłym chłopakiem :)

Jak wygląda obecna sytuacja: paź buław, królowa buław, 2 kielichów, as kielichów

Przyszłość / odpowiedź: siła, rycerz kielichów, 8 mieczy, 9 monet

Moja interpretacja: Mój były jest jeszcze niedojrzały, ale uczucie jeszcze nie wygasło. Będziemy starać się naprawić związek, ale będzie wiele przeszkód.

Help :poklon:

Napisano

9 monet to karta brama, szkoda ze nie dolozylas:<

obecna: chcialabys abyscie do siebie wrocili, abys z pazia stala sie krolowa

przyszosc: podsuma to cesarz, wydaje mi sie, ze to od niego bedzie zalezec decyzja o powrocie. Niestety po tych kartach wdyaje mi sie, ze nie wrocicie do siebie, ale tez mam wrazenie, ze ktos inny jest Ci pisany..

Napisano

Hmm wydawało mi się, że w pierwszym przypadku paź buław oznacza jego a królowa buław mnie (bądź rywalkę?).

Napisano

macie kontakt, ale wydaje mi się, że u pana się pojawiła jakaś buławowa i on angażuje się w tą relację

No będziecie się starać, ale będzie cięcie i po tym cięciu jakby już nic nie było. Moze lepiej jakis rozkład zrobic? Przyczyna problemu, jak to widzą obie strony?

Napisano
Proszę o pomoc w interpretacji rozkładu czy wrócimy do siebie z byłym chłopakiem :)

Jak wygląda obecna sytuacja: paź buław, królowa buław, 2 kielichów, as kielichów

Przyszłość / odpowiedź: siła, rycerz kielichów, 8 mieczy, 9 monet

Moja interpretacja: Mój były jest jeszcze niedojrzały, ale uczucie jeszcze nie wygasło. Będziemy starać się naprawić związek, ale będzie wiele przeszkód.

Help :poklon:

Według mnie Ty bardziej chcesz aby ten związek, to uczucie trwało.

Będziesz nadal zauroczona Panem, ale będzie sprawiać Ci to ból - będziesz sama.

Napisano

A ja myślę, że dużo jest wciąż uczuć między Wami..To fakt, że on może do tego wszystkiego jeszcze dziecinnie podchodzić, ale ogólnie nie jest źle..Widać, że masz energię i zapał by walczyć o ten związek.

Wydaje mi się, że nerwowość tego pana, jakieś kłótnie i sprzeczki wzbudzą Twój niepokój..Im bardziej Ty będziesz naciskać, tym bardziej on się będzie wyrywał i bronił..Potrzeba Twojej cierpliwości i odpowiedniego podejścia..Jeśli będziesz wytrwała i konsekwentna, a także będziesz w stanie spuścić trochę z tonu jeśli chodzi o Twoje oczekiwania, to myślę, że macie szansę do siebie wrócić..