Nefrete Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Witam, Pewna osoba rozłożyła i zinterpretowała dla mnie karty w rozkładzie partnerskim na uczucia z pewnym mężczyzną. Czy ktoś pokusiłby się o interpretację tych kart? Wiem, że w regulaminie jest, aby przedstawić swoją interpretację, ale ja jestem kompletnie z tego zielona stąd moja prośba kierowana do Was, ponieważ chciałabym porównać i dokładniej odczytać ich przesłanie z góry dziękuje 1. Karta wspólna wyjściowa - królowa kielichów 2. Nastawienie pana do związku - cesarzowa 3. Nastawienie pani do związku - as buław 4. Jej oczekiwania - królowa buław 5. Jego oczekiwania-7 pałek 6. Czego On się boi w tym związku - 2 mieczy 7. Czego ona się boi w tym związku - 4 pucharów 8. Co On powinien wiedzieć o niej - 3 mieczy 9. Co Ona powinna wiedzieć o nim - as mieczy 10. Co on powinien skryć - kochankowie 11. Co ona może skrywać - paź mieczy 12. Szanse na rozwój związku -3 monet - świat - mag 13. Relacje jakie będą dominować w związku -3 buław - 2 buław - król mieczy 14. Wspólna przyszłość - 7 monet - 5 monet - 6 kielichów Widać, że są nadal ciepłe uczucia między Wami..Baaardzo go pociągasz, uważa Cię za niezwykle zmysłową i pełną wdzięku kobietę...Ty jesteś pełna zapału i chęci, widać, że chciałabyś zacząć wszystko od nowa :-) Ale ogólnie więcej fizycznego przyciągania na razie jest, niż jakichkolwiek poważnych planów. Oboje jesteście pozytywnie nastawieni do Waszej relacji, Ty chciałabyś poczuć się przy nim prawdziwą kobietą i uwolnić swoją energię seksualną, ale widzę też w Tobie chęć bycia kobietą jego życia-żoną, bądź stałą partnerką. On również oczekuje dużo fizycznej przyjemności, ale mam lekkie wrażenie, że (przynajmniej chwilowo)bardziej zależy mu, by znów Cię zdobyć, niż utrzymać na stałe..Tak jakby chciał Cię zdobyć, żeby coś sobie udowodnić.. On boi się blokady emocjonalnej-że nie będzie umiał się zaangażować wystarczająco mocno i boi się rozczarowania..Ty z kolei boisz się, że wasza relacja utknie w martwym punkcie-Ty np. będziesz chciała zrobić kolejny krok w relacji, a pan nie..Również widać w Tobie lęk przed rozczarowaniem, przed stagnacją, nie chcesz więcej rozterek sercowych..Pan powinien wiedzieć, że czujesz/czułaś się przez niego bardzo zraniona, że wiele łez przez niego wypłakałaś..Ty natomiast powinnaś wiedzieć, że Pan umie manipulować i szantażować emocjonalnie..Pan powinien skryć swoją romansową/flirciarską naturę, ewentualnie nie jesteś jego jedyną opcją na ten moment..Ty natomiast powinnaś zachować dla siebie szpiegowską i lekko intrygancką naturę ;-) I nie plotkować za dużo ;-) Są szanse na rozwój związku-jeśli tylko zbierzecie się za rozmowę macie szansę zbudować coś trwałego, ale musicie być szczerzy i nie próbować się czarować nawzajem, tylko porozmawiać otwarcie i poważnie jak by to wszystko miało wyglądać.Musisz też pozwolić panu się zdobywać, zamiast zdobywać jego, będzie ostro o Ciebie zabiegał ;-) Relacje dominujące w związku..Nie jestem pewna, czy Pan będzie Ci wierny, czy ktoś tam jeszcze nie czai się na jego horyzoncie..Ogólnie potrzebna będzie współpraca i ukierunkowanie energii, której oboje macie bardzo dużo..Zalecane wspólne podróże, nawet jeśli to miałyby być krótkie wypady ;-) Będzie między wami intelektualne porozumienie i dużo seksualnej energii :-) Fajną chemię widać między wami :-)))Wspólna przyszłość-w takiej formie, jaką byś chciała nie nastąpi tak szybko-będzie trzeba trochę poczekać na rozwój sytuacji..Ten czas oczekiwania może w obojgu was wzbudzić emocjonalną pustkę..Uważam, że koniec końców spróbujecie jeszcze raz-jeśli wykażecie odpowiednią dozę cierpliwości i nie będziecie przyspieszać niczego na siłę. A to interpretacja drugiej osoby: 1. Karta wspólna wyjściowa - królowa kielichów Twoje uczucia się tu zaznaczają, zależy Ci na owym Panu 2. Nastawienie pana do związku - cesarzowa Myślę, że tu sie pokazała Pana wybranka serca, wobec której jest zaangażowany. W zwązku z tym nie mysli raczej o niczym innym, ale to pokażą karty dalsze. 3. Nastawienie pani do związku - as buław Ty z kolei pragniesz by coś się zadziało, możliwe, że korci Cię zainicjowanie kontaktu, spotkania. 4. Jej oczekiwania - królowa buław Twoim oczekiwaniem jest chęć zdobycia Pana 5. Jego oczekiwania-7 pałek Pan z kolei chce bronić swego terytorium, swych planów, życia jakie ma aktualnie i które mu odpowiada 6. Czego On się boi w tym związku - 2 mieczy on boi się, że braku porozumienia, że się nie dogadacie w kwestiach widzenia wspólnej relacji lub jej braku 7. Czego ona się boi w tym związku - 4 pucharów Ty boisz się, że nic nie wskórasz, że działania pójdą na marne, a Pan pozostanie niewzruszony? 8. Co On powinien wiedzieć o niej - 3 mieczy On powinien wiedzieć, że możesz przyczynić się do rozpadu jego związku, że być może też przeszłaś już sporo 9. Co Ona powinna wiedzieć o nim - as mieczy Ty powinnaś wiedzieć, że Pan potrafi ostro i stanowczo odciąć się od tego co mu nie pasuje bo potrafi dość silnie decydować za siebie wiec może być cieżko wpłynąć na neigo jesli czego chcieć nei będzie. 10. Co on powinien skryć - kochankowie on powinen skryć własne wątpliwości albo fakt, że działasz na niego i budzisz w nim emocje 11. Co ona może skrywać - paź mieczy Ty powinnaś ukryć cięty jezyczek i nie pokazywać zniechęcenia czy focha jak Pan postapi inaczej niż oczekiwałabyś. 12. Szanse na rozwój związku -3 monet - świat - mag może być relacje koleżeństwa, a potem jedno z was pójdzie w świat..rozejdzie się po kościach wg mnie... 13. Relacje jakie będą dominować w związku -3 buław - 2 buław - król mieczy możwe być flirt i czarowanie sie, następnie pzryglądanie się sobie, ale Pan odsunie się...nei będzie chciał okazywać uczuć. 14. Wspólna przyszłość - 7 monet - 5 monet - 6 kielichów Pan skupi się na relacji którą ma, oddali sie niestey.. Edytowane 16 Lipca 2013 przez Nefrete Cytuj
seele Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 myślę, że jednak musisz pokusić się sama o interpretację, chociażby intuicyjnym (co widzisz w znaczeniu obrazów przedstawianych w kartach) wówczas na pewno ktoś Ci pomoże. Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Nefrete zamieść interpretacje z wiadomości PW Cytuj
Trida Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Mys a to nie powinno być we 'wzpólnej pomocy tarocistów' tak w ogóle :>? Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Mys a to nie powinno być we 'wzpólnej pomocy tarocistów' tak w ogóle :>? pownno ale jak widać użytkowniczka choćby chciała dać na wzajemną to nie jest w stanie bo nie ma 100 postów. Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 No...cos tutaj tak niefajnie, nie w porzadku w stosunku do innych... to jakie proponujesz rozwiązanie sytuacji? Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 nie chodzi mi o to ze watek jest tutaj, w tym dziale... Ale o brak inter i .,to wszystko. napisałam wyżej, ale użytkwniczka jeszcze nie pzreczyatała.Jesli do jutra nie zamieści inter wątek zamknę. Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 nom interpretacja jest więc można pomagać Cytuj
fajnamagda Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 1-widać, że nie jestescie sobie obojetni 2-moim zdaniem uwaza, ze atrakcyjniejszej miec nie bedzie 3-Ty chcesz,zeby cos ruszyło do przodu 4-ze bedziesz jego, jedyna, dowartosciowana, doceniona, 5-że mozna zawalczyc o relacje 6-zawieszenia, wycofania 7-starty, cierpienia, zranienia 8-ze rozstanie bardzo Cię bolało 9-ze zaczyna się odcinac!!! myślą się odcina 10-że ma dylematy, waha się 11-ze sie bardzo niecierpliwisz 12-3monet-swiat-mag=smierc ---------wisielec-glupiec-umiar -------------wisielec-umiar -----------------cesarz po etapie zawieszenia (wisielec) coś szybko ruszy do przodu (glupiec), żeby potem znow przystopować (umiar) i się zawiesić (wisielec), potem znów się unormuje (umiar) i bedzie stabilnie (cesarz). Zblizycie sie do siebie (swiat) i bedzie jakis progres (mag). Sytuacja bedzie diametralnie inna niż obecnie (smierc). 13.raczej do niego należeć bedzie ostatnie zdanie 14. mozliwe problemy finansowe i takie rozdrapywanie przeszłosci 7monet-5monet-6kieli=cesarz kolo-pustelnik-sad slonce-rydwan cesarz ogolnie widac stabilizacje (Sąd), bedzie to przemyslane (pustel), bedzie milo (słonce), bedzie sie duzo dzialo (rydwan), ale pan bedzie decydiwał o wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi