Skocz do zawartości

Moja sylwetka - za Iwką oczywiscie

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zakładam czas do końca 2013 r. Intensywnie pracuję nad swoją sylwetką, która wygląda nieźle (nie stosuję żadnej diety, tylko ćwiczenia)

Ogolnie moja sylwetka : Król Kielichów Cesarz Diabeł suma Rydwan suma HB Koło/Mag

wydaje mi się,ze ogólnie będę z niej zadowolona, przytyć nie przytyję, może będę bardziej kusić ;)?

Moje nogi : 6 denarów 4 denarów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Koło/Mag

tyle ile włożę wysiłku, tyle dostanę,ale widac powolne, bardzo powolne zmiany

Mój brzuch : 5 kielichów Sprawiedliwośc Wieża Świat suma Mag HB Siła

wydaje mi się, że strace trochę wody (karta 5 kiel pokazuje mi odwodnienie) mimo, iż dużo piję,ale w Wieży widzę ubytek centymetrów i powinno byc ok

Napisano

Ogolnie moja sylwetka : Król Kielichów Cesarz Diabeł suma Rydwan suma HB Koło/Mag

jedyne co się może zmienić, to ubytek tkanki lipidowej (Król), na rzecz mięśni (Diabeł), Cesarz mówi o regularnej aktywności fizycznej (coś co jest stałym elementem dnia)

Moje nogi : 6 denarów 4 denarów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Koło/Mag

powolne zmiany, ale za to takie na stałe, z których na dalszą metę będziesz zadowolona

tu chyba najwięcej ubędzie i do tego zaznaczy się znaczna różnica między tym, co było, a tym co będzie - tu możesz się wykazać

Napisano

Zakładam czas do końca 2013 r. Intensywnie pracuję nad swoją sylwetką, która wygląda nieźle (nie stosuję żadnej diety, tylko ćwiczenia)

Ogolnie moja sylwetka : Król Kielichów Cesarz Diabeł suma Rydwan suma HB Koło/Mag - na pewno nie przytyjesz. Wydaje mi się, że będziesz bardzo kusząco wyglądać.

Moje nogi : 6 denarów 4 denarów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Koło/Mag - nie wiem, czy te nogi nie będą przetrenowane, albo może zbyt umięśnione.

no moim zdaniem dużo stracisz w brzuchu

a co robisz na brzuch? :-) bo wiesz, ja też muszę...:-)