Maestro Inez2503 Napisano 15 Lipca 2013 Maestro Napisano 15 Lipca 2013 Zakładam czas do końca 2013 r. Intensywnie pracuję nad swoją sylwetką, która wygląda nieźle (nie stosuję żadnej diety, tylko ćwiczenia) Ogolnie moja sylwetka : Król Kielichów Cesarz Diabeł suma Rydwan suma HB Koło/Mag wydaje mi się,ze ogólnie będę z niej zadowolona, przytyć nie przytyję, może będę bardziej kusić ? Moje nogi : 6 denarów 4 denarów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Koło/Mag tyle ile włożę wysiłku, tyle dostanę,ale widac powolne, bardzo powolne zmiany Mój brzuch : 5 kielichów Sprawiedliwośc Wieża Świat suma Mag HB Siła wydaje mi się, że strace trochę wody (karta 5 kiel pokazuje mi odwodnienie) mimo, iż dużo piję,ale w Wieży widzę ubytek centymetrów i powinno byc ok Cytuj
Erza Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 Ogolnie moja sylwetka : Król Kielichów Cesarz Diabeł suma Rydwan suma HB Koło/Mag jedyne co się może zmienić, to ubytek tkanki lipidowej (Król), na rzecz mięśni (Diabeł), Cesarz mówi o regularnej aktywności fizycznej (coś co jest stałym elementem dnia) Moje nogi : 6 denarów 4 denarów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Koło/Mag powolne zmiany, ale za to takie na stałe, z których na dalszą metę będziesz zadowolona Mój brzuch : 5 kielichów Sprawiedliwośc Wieża Świat suma Mag HB Siła tu chyba najwięcej ubędzie i do tego zaznaczy się znaczna różnica między tym, co było, a tym co będzie - tu możesz się wykazać Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Zakładam czas do końca 2013 r. Intensywnie pracuję nad swoją sylwetką, która wygląda nieźle (nie stosuję żadnej diety, tylko ćwiczenia) Ogolnie moja sylwetka : Król Kielichów Cesarz Diabeł suma Rydwan suma HB Koło/Mag - na pewno nie przytyjesz. Wydaje mi się, że będziesz bardzo kusząco wyglądać. Moje nogi : 6 denarów 4 denarów Rycerz Denarów suma Cesarzowa HB Koło/Mag - nie wiem, czy te nogi nie będą przetrenowane, albo może zbyt umięśnione. Mój brzuch : 5 kielichów Sprawiedliwośc Wieża Świat suma Mag HB Siła no moim zdaniem dużo stracisz w brzuchu a co robisz na brzuch? :-) bo wiesz, ja też muszę...:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi