plamiasta Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 To znowu ja z podobnym rozkładem na miłość i prośbą o pomoc. Rozmawiałam z koleżanką o moim rozkładzie i poprosiła o rozłożenie kart dla niej, żeby choć trochę ją pocieszyć. Nie wiem czy to nie za wcześnie dla niej na tego typu rozkład. Sytuacja jest taka, że około miesiąca temu rozpadł się jej związek, tydzień przed jej urodzinami pan zerwał związek i w sumie ona nie bardzo wie dlaczego. Rozłożyłam karty, ale interpretacja idzie mi dużo ciężej niż w moim. Szansa na miłość w przeciągu 6 miesięcy. 1,2,3. Przeszłość pytającej - 1.odległa, 2.bliższa, 3.najbliższa. 1. XI Siła Myślę, że to czas kiedy była w związku, miała poczucie siły, własnej wartości, wiary w swoją wewnętrzną siłę 2. XVIII Księżyc Tutaj bym stawiała na rozstanie. Jej poczucie żalu, krzywdy, braku szczerości. Uczucie ciemności, gdy nie wie się w którą stronę pójść. Być może obwinianie się, zamknięcie w świecie marzeń o tym co było. 3. 8 mieczy Odczuwa bezradność, bezsilność, stoi w punkcie i nie bardzo wie w którą stronę iść. 4. Czy pytająca jest gotowa na miłość - 5 Buław W sumie jest, ma ogromną chęć miłości, dużo energii w tym kierunku. Chęci walki o uczucia i dążenia do celu. 5. Co pomaga w znalezieniu nowej miłości - XII Wisielec Pomoże przemyślenie spraw, dążenie do osiągnięcia spokoju, zmiana spojrzenia na świat i siebie. Pomoże zostawienie przeszłości za sobą. (I tylko tak się teraz zastanawiam, czy ten Wisielec nie oznacza też, że on właśnie wstrzymuje znalezienie nowej miłości, a te 5 buław nie oznacza prób walki o pana-ex.) 6. Co przeszkadza - XVI Wieża Przeszkadza poczucie dotkliwej straty, zwątpienie wynikające z nagłego zakończenie związku. Wszystko legło w gruzach i pojawia się zwątpienie w sens budowania czegokolwiek. 7.Jakie są szanse na miłość w zadanym okresie - 9 Pucharów Szanse są, jeżeli podniesie się z tego gruzowiska po Wieży, odzyska dobre samopoczucie, równowagę emocjonalną, wewnętrzną radość. 8. Rada/ostrzeżenie - 4 Miecze Czas wypocząć, wzmocnić się, zregenerować, podnieść z gruzów, ale nie izolować się, nie przeciągać tego odpoczynku w nieskończoność. Wyciszyć, żeby zagoić rany, stanąć mocno na nogi pójść do przodu. 9. Miejsce gdzie spotka nową miłość - Paź pucharów Miejsca związane z wodą, miejsca "artystyczne", klimatyczna knajpka 10. Okoliczności spotkania - VII Rydwan Na wyjeździe. 11. Najbardziej charakterystyczna jego cecha - As Denarów hmm, handlowiec, bankowiec, ktos na początku kariery. Może ktoś, kto rozpoczął jakąś nową działalność. I z przełożenia jeszcze wyszło: As Pucharów - 2 Denary - Król Mieczy. Czyli może się pojawić ktoś do kogo mocniej zabije serce, pan w typie Króla Mieczy, ale ona będzie się bardzo wahać Cytuj
panna.marta Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) 1,2,3. Przeszłość pytającej - 1.odległa, 2.bliższa, 3.najbliższa. 1. XI Siła Miala poczucie stabilizacji, czula sie dostatecznie silna i odwazna, miala grunt pod nogami. 2. XVIII Księżyc bedzie sie czula zagubiona, bezradna w danej sytuacji, bedzie stala w miejscu zmiast isc dalej do przodu 3. 8 mieczy bedzie pesymistycznie podchodzila do sfery uczuc 4. Czy pytająca jest gotowa na miłość - 5 Buław Wydaje mi sie,ze powie sobie dosc i zacznie cos z tym robic 5. Co pomaga w znalezieniu nowej miłości - XII Wisielec Wto ze daje sobie czas na dojscie do formy i na chwile odpuscila sobie,"odpoczywa" od tej sytuacji 6. Co przeszkadza - XVI Wieża poczucie starty, uczucie utraty stabilizacji w zyciu uczuciowym, albo tego co budowala tyle lat, w co wlozyla tyle wisilku 7.Jakie są szanse na miłość w zadanym okresie - 9 Pucharów Bardzo duze, na tyle,ze poczuje pelna satysfakcje, beda szanse na ulozenie sobie zycia, czy nawet stworzenie rodziny 8. Rada/ostrzeżenie - 4 Miecze Jesli rada,to zeby sie nie zamykala na swiat 9. Miejsce gdzie spotka nową miłość - Paź pucharów obstawialabym tutaj jakas impreze 10. Okoliczności spotkania - VII Rydwan wyjazd, przemieszczanie sie gdzies 11. Najbardziej charakterystyczna jego cecha - As Denarów zamozny, pelen pomyslow, planow na zycie, pracowity- cos w ten desen. A tak poza tym ciekawy rozklad:D I z przełożenia jeszcze wyszło: As Pucharów - 2 Denary - Król Mieczy. zalezy do jakiego pytania bylo stosowane przelozenie,ale na moje oko wskazuje na to,ze ma szanse poznac kogos byc i czuc sie kochana,ale bedzie musiala dokonac wyboru lub bedzie sie wahala czy to ten wlasciwy. Edytowane 15 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Fall Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 1. Czuła się dobrze, tak jak napisałaś znała poczucie własnej wartości, czuła się silna i pewna tego, co ma. Cieszyła się swoją kobiecością i seksualnością.. 2. Jakieś iluzje i ciemność..Ciężko dokładnie stwierdzić, może żyła iluzjami, że wszystko jest super i w pewnym momencie nie zauważyła, że coś się zaczęło psuć między nią, a partnerem..?A może po prostu on miał romans, coś ukrywał..? 3.Czuła się jak w pułapce, sytuacji beż wyjścia..ogarnął ją strach i ciemność.. 4.Tak, jest gotowa walczyć o to. 5.Musi się skupić na sobie ,na swoim wnętrzu..Może wyciągnąć jakieś wnioski ze swojej byłej relacji.. 6.Czuje, że świat jej się zawalił, wypełnia ją poczucie niesprawiedliwości, żalu i niezasłużonej krzywdy.. 7.Są szanse, ale musi się skupić na sobie, znów odnaleźć radość życia, zacząć bywać na imprezach, wychodzić do ludzi.. 8.Musi poświęcić trochę czasu w samotności by się pozbierać. Absolutnie nie może rzucić się od razu w wir romansów, czy jak to się mówi zbijać "klina klinem"..Czas smutku i żałoby po relacji jest konieczny, by przerobić te wszystkie negatywne emocje i odzyskać zdrowie psychiczne. 9.Wśród przyjaciół, znajomych.. 10.Zdecydowanie coś związanego z wyjazdem, ruchem. 11. Jego zawód będzie miał związek z finansami, obrotem pieniędzmi.. Cytuj
plamiasta Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Bardzo pięknie dziękuję. 1,2,3. Przeszłość pytającej - 1.odległa, 2.bliższa, 3.najbliższa. I z przełożenia jeszcze wyszło: As Pucharów - 2 Denary - Król Mieczy. zalezy do jakiego pytania bylo stosowane przelozenie,ale na moje oko wskazuje na to,ze ma szanse poznac kogos byc i czuc sie kochana,ale bedzie musiala dokonac wyboru lub bedzie sie wahala czy to ten wlasciwy. Przełożenie było do ogólnego pytania: Jaka jest szansa na miłość w przeciągu 6 miesięcy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi