beatrycze18 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Wyjeżdżam na urlop, po powrocie zamierzam spotkać się z pewnym mężczyzną Moje pytanie, to Czy dojdzie do do naszego spotkania po moim urlopie? Kapłan, rycerz monet, 9 kielichów Raczej będzie spotkanie-kapłan, pan poczeka, trochę przeciągnie się to w czasie. Cytuj
Selenit666 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Od humoru pana będzie zależało. niby jest otwarty na spotkanie koleżeńskie ale jak uzna, ze ty oczekujesz czegoś więcej to się może wycofać ze spotkania. Cytuj
Fall Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Ja myślę, że jeżeli jesteście już umówieni, to się spotkacie, papież dotrzymuje obietnic, rycerz denarów to też solidna firma..Ale jeśli nie jesteście umowieni to spotkanie będzie możliwe tylko na stopie koleżeńskiej (czyli nie np. randka).. Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 to raczej on będzie decydował, czy się spotkać, czy nie.... jak będzie chciał to tak... Cytuj
Gość Nayala Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Tak, ale Pan stawi warunki. jak co gdzie raczej wydzie 'na jego; Cytuj
Trida Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Moje pytanie, to Czy dojdzie do do naszego spotkania po moim urlopie?Kapłan, rycerz monet, 9 kielichów Poczekasz sobie na to spotkanie i wydaje mi się, ze mozecie się spotkać w większym gronie (9 kielichów) lub jak wczesniej interpretowano - na stopie bardziej koleżeńskiej niz jakies anse romanse. Cytuj
Vivere Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Kapłan jest sztywniakiem, Rycerz denarów jak flaki z olejem - trzeba Go popchnąć. Możliwe, że będziesz musiała zainicjować spotkanie troszkę. Ale jeżeli jesteście umówieni to do spotkania dojdzie o umówionym czasie. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Są energie ku temu żeby się spotkać ale tylko z Twojej strony, jeżeli nie zainicjujesz tego spotkania to do niego nie dojdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi