Skocz do zawartości

Czy dojdzie do spotkania...

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyjeżdżam na urlop, po powrocie zamierzam spotkać się z pewnym mężczyzną

Moje pytanie, to Czy dojdzie do do naszego spotkania po moim urlopie?

Kapłan, rycerz monet, 9 kielichów

Raczej będzie spotkanie-kapłan, pan poczeka, trochę przeciągnie się to w czasie.

Napisano

Od humoru pana będzie zależało. niby jest otwarty na spotkanie koleżeńskie ale jak uzna, ze ty oczekujesz czegoś więcej to się może wycofać ze spotkania.

Napisano

Ja myślę, że jeżeli jesteście już umówieni, to się spotkacie, papież dotrzymuje obietnic, rycerz denarów to też solidna firma..Ale jeśli nie jesteście umowieni to spotkanie będzie możliwe tylko na stopie koleżeńskiej (czyli nie np. randka)..

Napisano

to raczej on będzie decydował, czy się spotkać, czy nie....

jak będzie chciał to tak...

Gość Nayala
Napisano

Tak, ale Pan stawi warunki. jak co gdzie raczej wydzie 'na jego;

Napisano
Moje pytanie, to Czy dojdzie do do naszego spotkania po moim urlopie?

Kapłan, rycerz monet, 9 kielichów

Poczekasz sobie na to spotkanie i wydaje mi się, ze mozecie się spotkać w większym gronie (9 kielichów) lub jak wczesniej interpretowano - na stopie bardziej koleżeńskiej niz jakies anse romanse.

Napisano

Kapłan jest sztywniakiem, Rycerz denarów jak flaki z olejem - trzeba Go popchnąć. Możliwe, że będziesz musiała zainicjować spotkanie troszkę. Ale jeżeli jesteście umówieni to do spotkania dojdzie o umówionym czasie.

Napisano

Są energie ku temu żeby się spotkać ale tylko z Twojej strony, jeżeli nie zainicjujesz tego spotkania to do niego nie dojdzie.