beatrycze18 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Jeśli dojdzie do spotkania z pewnym mężczyzną Jakie wrażenie na nim zrobię? Królowa buław,7 denarów, 3 miecze Odbierze mnie jako atrakcyjną kobietę, która wie czego chcę.Ale te 3 miecze na końcu? Nie wiem co o tym myśleć-może wydam mu się doświadczoną przez los, zranioną kobietą? Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 dla mnie to karty mówiące o tym, że miał inne wyobrażenie o tobie. Czego innego się spodziewał i co innego zobaczył. Tu widać, że możesz być dobrą przyjaciółką, która jest skupiona na materii, a nie uczuciach. Przy 7 monet osoby przywiązują uwagę do tytułów, wykształcenia itp. a przy 3 mieczy nie ma kompromisów i sentymentów.... dziewczyna mocno stąpająca po ziemi. Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 wątek łamiący regulamin, ale dopuszczam ponieważ beatrycze nie ma 100 postów. Wg mnie zrobisz duże wrażenie, przede wszystkim wydasz się być pewną siebie, odważną i cierplwią, dobrą..chyba poczuje się w stosunku do Ciebie jak..malutki chlopiec,który może oblizać lizaka przez szybkę (3 miecze) jakbyś niedostępna dla niego była...albo nie do zdobycia? Cytuj
Gość Nayala Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 te karty mowia same za siebie-piekna i wiedzaca czego chce kobieta,zazwyczaj wychodzaca zproblemow obronnna reka, masz narture analityczna,ale możesz tez sprawiać wrazenie zasmuconej, lub jeśli wyjdzie w rozmowie-zranionej.nie wiem co pan już wie o Tobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi