Skocz do zawartości

Jutrzejsze spotkanie-weryfikacja pojutrze :-)

Fall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ramach ćwiczenia zarzuciłam sobie poniższy rozkładzik:

Rozklad - spotkanie, randka.

Do tego rozklau mozemy pytac o relacje na plaszczyznie uczuciowej, np: jak wypadnie randka miedzy kobieta i mezczyzna, badz jak wypadnie rozmowa kwalifikacyjna o pracę,

itp.

1 karta: wrazenie jakie zrobi pytajacy na drugiej osobie?

2 karta: jak wypadnie spotkanie?

3 karta: jaki bedzie wynik tego spotkania?

Idealne na ćwiczenie bo weryfikacja będzie szybciutko :-)

Oto wylosowane karty:

1.wrazenie jakie zrobi pytajacy na drugiej osobie? - 4 buław

2.jak wypadnie spotkanie? - 3 monet

3. jaki bedzie wynik tego spotkania? - głupiec

podsuma -->Gwiazda

Nooo..nareszcie jakaś poprawa :-) Ogólnie zrobię wrażenie radosnej i wesołej osoby, spotkanie będzie budujące, może jakieś konkretne plany się pojawią..? Głupiec zapowiada nowy początek, chyba ostatnie ciężkie dni pójdą w niepamięć i zaczniemy wszystko z czystą kartą..No i gwiazda w podsumie, czyli będzie pozytywnie :-)))

Sorry za mój optymizm, ale tak jakoś pozytywnie te karty odbieram..Jeśli ktoś inaczej je widzi, to proszę się nie bać burzyć mojego patrzenia przez różowe okularki ;-) Szczerość jest u mnie bardzo mile widziana!!!

Napisano

Wrażenie zrobisz dobre, pierwsze sukcesy ;) Ze spotkania bedziesz zadowolona, no a wynik tak jak napisałaś coś nowego, spontaniczne decyzje, wydarzenia, chęć nowych przygód doświadczeń wyzwań ;)

Napisano

Spotkanie się odbędzie.

Zrobisz wrażenie osoby towarzyskiej ---- Powinniście się ponownie spotkać, aby się lepiej poznać - To może być "dobra" znajomość/relacja.

Pozdrawiam

• Maestro
Napisano

1.wrazenie jakie zrobi pytajacy na drugiej osobie? - 4 buław wydasz mu się wesoła i radosna

2.jak wypadnie spotkanie? - 3 monet będziecie próbowali naprawiać relację

3. jaki bedzie wynik tego spotkania? - głupiec w zasadzie to tak naprawdę nie będziesz wiedziała na czym stoisz, spotkanie będzie wesołe, miłe, wyjdziesz zadowolona, z nadzieją na lepsze relacje między Wami, ale konkrety raczej nie padną

podsuma -->Gwiazda

Napisano

WERYFIKACJA :-)))

Rzeczywiście byłam radosna i wesoła, miałam taki zabawowo-rozrywkowy humor :-) Ogólnie było lekko, zabawnie, przyjemnie :-) Tak więc czwóreczka i głupiec ładnie się uwidoczniły..Ale tej 3 monet za chiny nie umiem przypasować do spotkania..Gwiazda..obudziły się chyba moje nadzieje, że może jednak coś z tego wyjdzie..

Ps. było bardzo, bardzo dużo namiętności między Nami- i to tak niespodziewanie, bo na początku spotkania była atmosfera wygłupów, na fizyczne zbliżenie się nawet nie zanosiło, aż nagle..taki klimat Nam się namiętny włączył..Czy 4 buław mówi o namiętności..? Bo naprawdę było gorąco jak nigdy-nie w sensie, że dziko czy jakoś wyuzdanie, tylko po prostu czysta namiętność ;-) Ale żadna z wybranych kart raczej mi się z taką namiętnością nie kojarzy..