Fall Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 W ramach ćwiczenia zarzuciłam sobie poniższy rozkładzik: Rozklad - spotkanie, randka. Do tego rozklau mozemy pytac o relacje na plaszczyznie uczuciowej, np: jak wypadnie randka miedzy kobieta i mezczyzna, badz jak wypadnie rozmowa kwalifikacyjna o pracę, itp. 1 karta: wrazenie jakie zrobi pytajacy na drugiej osobie? 2 karta: jak wypadnie spotkanie? 3 karta: jaki bedzie wynik tego spotkania? Idealne na ćwiczenie bo weryfikacja będzie szybciutko :-) Oto wylosowane karty: 1.wrazenie jakie zrobi pytajacy na drugiej osobie? - 4 buław 2.jak wypadnie spotkanie? - 3 monet 3. jaki bedzie wynik tego spotkania? - głupiec podsuma -->Gwiazda Nooo..nareszcie jakaś poprawa :-) Ogólnie zrobię wrażenie radosnej i wesołej osoby, spotkanie będzie budujące, może jakieś konkretne plany się pojawią..? Głupiec zapowiada nowy początek, chyba ostatnie ciężkie dni pójdą w niepamięć i zaczniemy wszystko z czystą kartą..No i gwiazda w podsumie, czyli będzie pozytywnie :-))) Sorry za mój optymizm, ale tak jakoś pozytywnie te karty odbieram..Jeśli ktoś inaczej je widzi, to proszę się nie bać burzyć mojego patrzenia przez różowe okularki ;-) Szczerość jest u mnie bardzo mile widziana!!! Cytuj
pretoria Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Wrażenie zrobisz dobre, pierwsze sukcesy Ze spotkania bedziesz zadowolona, no a wynik tak jak napisałaś coś nowego, spontaniczne decyzje, wydarzenia, chęć nowych przygód doświadczeń wyzwań Cytuj
niiwa Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Spotkanie się odbędzie. Zrobisz wrażenie osoby towarzyskiej ---- Powinniście się ponownie spotkać, aby się lepiej poznać - To może być "dobra" znajomość/relacja. Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Lipca 2013 Maestro Napisano 17 Lipca 2013 1.wrazenie jakie zrobi pytajacy na drugiej osobie? - 4 buław wydasz mu się wesoła i radosna 2.jak wypadnie spotkanie? - 3 monet będziecie próbowali naprawiać relację 3. jaki bedzie wynik tego spotkania? - głupiec w zasadzie to tak naprawdę nie będziesz wiedziała na czym stoisz, spotkanie będzie wesołe, miłe, wyjdziesz zadowolona, z nadzieją na lepsze relacje między Wami, ale konkrety raczej nie padną podsuma -->Gwiazda Cytuj
Fall Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 WERYFIKACJA :-))) Rzeczywiście byłam radosna i wesoła, miałam taki zabawowo-rozrywkowy humor :-) Ogólnie było lekko, zabawnie, przyjemnie :-) Tak więc czwóreczka i głupiec ładnie się uwidoczniły..Ale tej 3 monet za chiny nie umiem przypasować do spotkania..Gwiazda..obudziły się chyba moje nadzieje, że może jednak coś z tego wyjdzie.. Ps. było bardzo, bardzo dużo namiętności między Nami- i to tak niespodziewanie, bo na początku spotkania była atmosfera wygłupów, na fizyczne zbliżenie się nawet nie zanosiło, aż nagle..taki klimat Nam się namiętny włączył..Czy 4 buław mówi o namiętności..? Bo naprawdę było gorąco jak nigdy-nie w sensie, że dziko czy jakoś wyuzdanie, tylko po prostu czysta namiętność ;-) Ale żadna z wybranych kart raczej mi się z taką namiętnością nie kojarzy.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi