koteczek29aw Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Czesc dziewczyny. to ja znowu z panem ale innym niz do tej pory zapytalam kart czy on chce byc tylko moim przyjacielem czy tez m cos innego w stosunku do mnie po glowie chodzi no i: krol pik, dama kier, as pik -hmmmm -nie bardzo rozumiem czy tu on wlasnie jest tym krolem pik, ale szykuja sie miedzy nami jakies zmiany?? chyba ze on sie chce z kims innym spotykac.juz nie wiem, to dalam jeszcze 2 karty: 10 pik,as karo--czy otrzymam od niego jakas wiadomosc o tym ze nic ode mnie nie chce??? Dziekowac temu kto da wiecej Edited July 16, 2013 by koteczek29aw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Czesc dziewczyny. to ja znowu z panem ale innym niz do tej pory zapytalam kart czy on chce byc tylko moim przyjacielem czy tez m cos innego w stosunku do mnie po glowie chodzi no i: krol pik, dama kier, as pik -hmmmm -nie bardzo rozumiem czy tu on wlasnie jest tym krolem pik, ale szykuja sie miedzy nami jakies zmiany?? chyba ze on sie chce z kims innym spotykac.juz nie wiem, to dalam jeszcze 2 karty: 10 pik,as karo--czy otrzymam od niego jakas wiadomosc o tym ze nic ode mnie nie chce??? Dziekowac temu kto da wiecej wg mnie Pan póki co głębiej sie nad tym nie zastanawiał, narazie chce Cie poznać i sie spotykać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nalka47 Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Kotek:hipnoza: ja tu sie podpisuje pod -Paulinqua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 czy on chce byc tylko moim przyjacielem czy tez m cos innego w stosunku do mnie po glowie chodzi? krol pik, dama kier, as pik,10 pik,as karo wg mnie on tu troszkę mniej zaangażowany emocjonalnie aktualnie, aniżeli Ty . Ale powodem tego mogą być jakieś jego przejścia i może nieufnośc,przez co nie otwiera tak łatwo serca. Liczy, że dzięki Tobie otworzy się na nowo. Póki co może przyjaźń, aleja myslę, że pojawi się inne uczucie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koteczek29aw Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 czy on chce byc tylko moim przyjacielem czy tez m cos innego w stosunku do mnie po glowie chodzi? krol pik, dama kier, as pik,10 pik,as karo wg mnie on tu troszkę mniej zaangażowany emocjonalnie aktualnie, aniżeli Ty . Ale powodem tego mogą być jakieś jego przejścia i może nieufnośc,przez co nie otwiera tak łatwo serca. Liczy, że dzięki Tobie otworzy się na nowo. Póki co może przyjaźń, aleja myslę, że pojawi się inne uczucie Zgadza sie, on jest nieufny bo jest po rozwodzie, przyjazn w sumie miedzy nami chyba bedzie lepsza niz cos wiecej, bo ja o nim nie mysle raczej jako o partnerze, mysle o innym panu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts