Skocz do zawartości

Nie krzyczeć, jestem tylko kobietą ;))

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wygląda wierność pana względem mnie?

5 buław--4 miecze--As pucharów

heh miał z kimś kontakt ale się od izolował od tamtej znajomości?

Napisano

1. Tło problemu (czy faktycznie mamy się czym martwić, może to tylko jakieś nasze wyobrażenia)

2. Aktywność seksualna z inną kobietą - czy odbywa stosunki seksualne z inna kobietą niż tą, której wróżymy (tutaj zwracamy uwagę na karty seksualne - buławy, puchary, kapłankę, kochanków, moc, umiarkowanie, księżyc)

3. Aktywność emocjonalna, czy umawia się z innymi kobietami, flirtuje z nimi, może jakieś ciągłe sms-y (tutaj karty "flirciarskie" mówiłyby o takiej zdradzie)

4. Wpływ otoczenia (tutaj patrzymy czy nie wyjdzie jakaś konkretna pani - tutaj ta karta przechylałaby szalę bądź to w stronę punktu 2 lub 3)

5. Świadomość osoby na która stawiamy... (co on myśli o swoim postępowaniu, karta szczególnie istotna, gdy we wcześniejszych wyszła zdrada, koleś może np. nie uważać skoków w bok za zdradę...)

Taki sobie zrób rozkład

Napisano

Takich dokładnych rozkładów się boje.:crazyangelos: Jeszcze dowiem się za dużo? Ale dziękuję serdecznie za wskazówkę ;))

Napisano

No kochana jak chcesz wiedzieć to lepsze sa właśnie takie rozkłady bo z tego co zrobiłaś to trudno coś wnioskować. ;)))

Napisano

Ehh, trudno nie przyznać Ci racji. Nie mam jednak własnych kart. Chyba, że znajdzie się jakaś dobra dusza, która rozłoży mi powyższy rozkład, to będę wdzięczna ;)

Napisano

Miał kogoś tylko dla seksu..Ale odciął się od tego kiedy Ty pojawiłaś się na jego horyzoncie, kiedy zaczął coś czuć do Ciebie..Podsuma-sąd..myślę, że odcięcie od tej znajomości tylko dla seksu przyniosło mu dużą ulgę..Ja wręcz widzę, że Pan chyba się wkopał w taką "płytką" relację tylko dlatego, że czuł się samotny no i miał niespełnione potrzeby seksualne, ale tak naprawdę marzył o czymś głębszym, o prawdziwym uczuciu..I w momencie, kiedy Ty zawitałaś w jego życiu zakończył to..Ale po tych kartach ciężko jest rzeczywiści stwierdzić, czy spotykał się z inną kobietą jak Wy już się spotykaliście, czy też uciął to od razu..Jedno jest pewne-ta relacja nic już dla niego nie znaczy..

Napisano

Nie wiem w jakim celu powstalo pytanie, bo nie opisalas dlaczego o to pytasz, wiec troche trudno do tych kart nawiazac:D ale,aleuwazam,ze karty pokazuja tu czlowieka, ktory dusi w sobie jakis problem, w jego glowie jakby toczyla sie walka i przez to potrzebna mu byla jakas izolacja, wyciszenie, wycofanie..w gruncie rzeczy jest osoba,ktora Cie kocha i darzy duza miloscia. Nie ma przy nim karty jakiejs kobiety,wiec nie sadze by byla tu zdrada.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Może i są jakieś tam koło niego, wiesz w sensie, ze niejednej może i się podoba, ale on nie wygląda na zainteresowanego nimi, widac, że to ktoś, kto nie szuka przygód na boku...Jak dla mnie możesz byc spokojna..

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuję ;):hahahaha: Pan jest niesamowicie przystojny ale przy okazji, zupełnie nie jest tego świadomy ;) Podoba się kobietom, to wiem ale miło, że ich nie dostrzega ;))

Napisano

Jeśli to Twój partner - to wierny choć może byc lekko nabzdyczony,czymś dotknięty... Jakaś kłótnia/nieporozumienie/sprzeczka była? Te buławy z mieczami mogą na to wskazywać? Uczucie też jest.... Ta triada ma dać odpowiedź? Zakładam, że taki był Twój zamysł. Trzy karty całościowo.

Wysuwa się wówczas znaczeniowo ta 4 Mieczy. W Elemencie Powietrza. Dwa sąsiadujące Ogień i Woda w tej sytuacji jakby sie "neutralizują"... Czyli pan potrzebuje teraz bardziej przyjaciół niż kochanki... Seks mu nie w głowie...

• Lubię to! 1
Napisano

Wiesz, 3 Pucharów często pokazuje nadzieje i oczekiwania wynikające z 2 Pucharów... Oczekiwania, które mogą zostać spełnione... On je obecnie ukrywa..Nie jest dobrze patrzeć na poszczególne karty bez obrazu całości... W przytoczonym przez Ciebie rozkładzie to jedyne Kielichy. Reszta pokazuje (o czym mówiły dziewczyny i Ty sama wspomniałaś) - mężczyznę bardzo obecnie skupionego na swoich sprawach zawodowych. Triada z tego wątku tylko to potwierdza.. Reasumując oba rozkłady - powiedziałabym, że są szanse na dobrą relację bo pan nie jest lekkoduchem... Ma priorytety i podchodzi do życia z ...rzetelnością... Nie szuka kolejnej laski ale partnerki. Nie jest typem uskarżającym się - ale ma sporo na głowie i tyle... Chcesz go - badź mu wsparciem i wytchnieniem. Nie dokładaj problemów czy oczekiwań. Coby nie uciekł...

Napisano

No cóż, postanowiłam pana puścić luuzem. Tzn ostatnio było tak, że kontakt był jedynie z mojej strony, jak ja się odzywałam, to pan odbierał, odpisywał itp. Ale sam z siebie nie przejawiał żadnej inwencji. Zamilkłam.Nie chce się narzucać, cisnąć go, poczekam aż zatęskni.. a jak nie zatęskni, trudno.