Geranium Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Koleżanka planowała urlop z chłopakiem, jednak facet będzie musiał zostać w Polsce ze względu na pracę, dziewczyna jedzie z ich wspólnym przyjacielem (mieli jechać w 3). Od razu mówię, że zazdrość o kumpla nie wchodzi w grę, bo oni są jak rodzeństwo. Koleżanka ogólnie boi się tej rozłąki i mają lekki kryzys. 1) Jak potoczy się związek Pani X i Pana Y w czasie jej wyjazdu na przełomie lipca i sierpnia? Wiara / Sprawiedliwość / Paź Buław / 2 mieczy / Wisielec / Sąd Ostateczny-> Koło Fortuny Oboje będą mieć nadzieje na przetrwanie kryzysu i będą się starać, on żeby jej nie denerwować, ona, żeby nie zrobić niczego głupiego. Jednak w połowie wyjazdu lub pod koniec nastąpi jakieś pogorszenie, facet może mieć różne niepotrzebne domysły, relacja danego dnia będzie momentami zależała od jego humoru i widzimisię, ale uważam, ze sobie z tym poradzą. 2) Jak ogólnie upłynie wyjazd? 9 pucharów / 3 puchary / Paź Mieczy -> Wieża Zabawa, spontan, pełen relaks, wszystko jednak przy zachowaniu zdrowego rozsądku Pazia, nie wiem jedynie jak rozumieć wieżę z podsumu, ale to może tylko pewne ostrzeżenie, żeby się za bardzo nie dać porwać wakacyjnemu pijaństwu itp. 3) Jak chłopak będzie się zachowywał podczas jej nieobecności? Tu miałam na myśli, czy czegoś nie „odwali” 9 monet / 9 mieczy / moc -> Umiarkowanie Raczej będzie grzeczny i stęskniony 4) Jak potoczą się ich dalsze relacje w ciągu pół roku (od dnia dzisiejszego)? Koło Fortuny / Kochankowie / 6 buław -> Głupiec Przez jakiś czas po powrocie jeszcze mogą być zgrzyty, ale wszystko już później wróci do normy i myślę, że ich związek się umocni. Rada Kart: 7 buław – nie tworzyć na siłę problemów i nie szukać dziury w całym, unikać intryg i nie ufać osobom trzecim Edytowane 17 Lipca 2013 przez Geranium Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) 1) Jak potoczy się związek Pani X i Pana Y w czasie jej wyjazdu na przełomie lipca i sierpnia? Wiara / Sprawiedliwość / Paź Buław / 2 mieczy / Wisielec / Sąd Ostateczny-> Koło Fortuny Beda mieli nadzieje,ze jakos to przetrwaja jednak wydaje mi sie,ze z jego strony moze byc jakis maly bunt, czy rozgoryczenie, ze on musi tu zostac i moze sie miedzy nimi troche popsuc lub nawet troche poluzowac kontakt,ale musza to po prostu przetrwac i przyjac los takim jaki jest... 2) Jak ogólnie upłynie wyjazd? 9 pucharów / 3 puchary / Paź Mieczy -> Wieża wydaje mi sie,ze sam wyjazd uplynie dobrze bez komplikacji jako takich na wyjezdzie-bedzie zadwolona, choc beda jakies zgrzyty mimo wszystko. 3) Jak chłopak będzie się zachowywał podczas jej nieobecności? Tu miałam na myśli, czy czegoś nie „odwali” 9 monet / 9 mieczy / moc -> Umiarkowanie odwalic nie odwali,ale bedzie to dla niego bardzo niekomfortowa sytuacja, bedzie sie zle czul z tym, bedzie mu to troche spedzalo sen z powiek 4) Jak potoczą się ich dalsze relacje w ciągu pół roku (od dnia dzisiejszego)? Koło Fortuny / Kochankowie / 6 buław -> Głupiec Bedzie to dla nich proba, chwila do sprawdzenia sie w nowej sytuacji, ale pomimo tego,ze beda skazani na rozlake wszystko sie dobrze skonczy Rada Kart: 7 buław – nie toczyc ze soba zbednych walk nie klocic sie, byc wytrwalym i nie poddawac sie nawet jesli sie napotka trudnosci;) Edytowane 17 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 1) Jak potoczy się związek Pani X i Pana Y w czasie jej wyjazdu na przełomie lipca i sierpnia? Wiara / Sprawiedliwość / Paź Buław / 2 mieczy / Wisielec / Sąd Ostateczny-> Koło Fortuny nie wiem, co to jest za karta Wiara, więc nie podejmuje się interpretacji... 2) Jak ogólnie upłynie wyjazd? 9 pucharów / 3 puchary / Paź Mieczy -> Wieża będą się baaardzo dobrze bawić, będą szaleć jak dzieciaki.... ta Wieża chyba mówi o tym,że ten wyjazd może wiele zmienić w ich związku 3) Jak chłopak będzie się zachowywał podczas jej nieobecności? Tu miałam na myśli, czy czegoś nie „odwali” 9 monet / 9 mieczy / moc -> Umiarkowanie uuuu koszmarnie... będzie mocno zazdrosny i niepewny.... 4) Jak potoczą się ich dalsze relacje w ciągu pół roku (od dnia dzisiejszego)? Koło Fortuny / Kochankowie / 6 buław -> Głupiec myślę, że ten wyjazd, ta rozłąka da im do myślenia i będą musieli zadecydować, czy chcą być razem, czy nie. po kartach powiedziałabym, że oboje będą na tak i rozpoczną wszystko od początku. Rada Kart: 7 buław – nie tworzyć na siłę problemów i nie szukać dziury w całym, unikać intryg i nie ufać osobom trzecim -dokładnie Cytuj
Geranium Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 Wiara V to Papież w wiekszosci talii z tego co wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi