Skocz do zawartości

Wakacje

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Koleżanka planowała urlop z chłopakiem, jednak facet będzie musiał zostać w Polsce ze względu na pracę, dziewczyna jedzie z ich wspólnym przyjacielem (mieli jechać w 3). Od razu mówię, że zazdrość o kumpla nie wchodzi w grę, bo oni są jak rodzeństwo. Koleżanka ogólnie boi się tej rozłąki i mają lekki kryzys.

1) Jak potoczy się związek Pani X i Pana Y w czasie jej wyjazdu na przełomie lipca i sierpnia?

Wiara / Sprawiedliwość / Paź Buław / 2 mieczy / Wisielec / Sąd Ostateczny-> Koło Fortuny

Oboje będą mieć nadzieje na przetrwanie kryzysu i będą się starać, on żeby jej nie denerwować, ona, żeby nie zrobić niczego głupiego. Jednak w połowie wyjazdu lub pod koniec nastąpi jakieś pogorszenie, facet może mieć różne niepotrzebne domysły, relacja danego dnia będzie momentami zależała od jego humoru i widzimisię, ale uważam, ze sobie z tym poradzą.

2) Jak ogólnie upłynie wyjazd?

9 pucharów / 3 puchary / Paź Mieczy -> Wieża

Zabawa, spontan, pełen relaks, wszystko jednak przy zachowaniu zdrowego rozsądku Pazia, nie wiem jedynie jak rozumieć wieżę z podsumu, ale to może tylko pewne ostrzeżenie, żeby się za bardzo nie dać porwać wakacyjnemu pijaństwu itp. :P

3) Jak chłopak będzie się zachowywał podczas jej nieobecności?

Tu miałam na myśli, czy czegoś nie „odwali”

9 monet / 9 mieczy / moc -> Umiarkowanie

Raczej będzie grzeczny i stęskniony :)

4) Jak potoczą się ich dalsze relacje w ciągu pół roku (od dnia dzisiejszego)?

Koło Fortuny / Kochankowie / 6 buław -> Głupiec

Przez jakiś czas po powrocie jeszcze mogą być zgrzyty, ale wszystko już później wróci do normy i myślę, że ich związek się umocni.

Rada Kart: 7 buław – nie tworzyć na siłę problemów i nie szukać dziury w całym, unikać intryg i nie ufać osobom trzecim ;)

Edytowane przez Geranium
Napisano (edytowane)

1) Jak potoczy się związek Pani X i Pana Y w czasie jej wyjazdu na przełomie lipca i sierpnia?

Wiara / Sprawiedliwość / Paź Buław / 2 mieczy / Wisielec / Sąd Ostateczny-> Koło Fortuny

Beda mieli nadzieje,ze jakos to przetrwaja jednak wydaje mi sie,ze z jego strony moze byc jakis maly bunt, czy rozgoryczenie, ze on musi tu zostac i moze sie miedzy nimi troche popsuc lub nawet troche poluzowac kontakt,ale musza to po prostu przetrwac i przyjac los takim jaki jest...

wydaje mi sie,ze sam wyjazd uplynie dobrze bez komplikacji jako takich na wyjezdzie-bedzie zadwolona, choc beda jakies zgrzyty mimo wszystko.

odwalic nie odwali,ale bedzie to dla niego bardzo niekomfortowa sytuacja, bedzie sie zle czul z tym, bedzie mu to troche spedzalo sen z powiek

Bedzie to dla nich proba, chwila do sprawdzenia sie w nowej sytuacji, ale pomimo tego,ze beda skazani na rozlake wszystko sie dobrze skonczy

Rada Kart: 7 buław – nie toczyc ze soba zbednych walk nie klocic sie, byc wytrwalym i nie poddawac sie nawet jesli sie napotka trudnosci;)

Edytowane przez panna.marta
Napisano

nie wiem, co to jest za karta Wiara, więc nie podejmuje się interpretacji...

będą się baaardzo dobrze bawić, będą szaleć jak dzieciaki.... ta Wieża chyba mówi o tym,że ten wyjazd może wiele zmienić w ich związku

uuuu koszmarnie... będzie mocno zazdrosny i niepewny....

myślę, że ten wyjazd, ta rozłąka da im do myślenia i będą musieli zadecydować, czy chcą być razem, czy nie. po kartach powiedziałabym, że oboje będą na tak i rozpoczną wszystko od początku.

Rada Kart: 7 buław – nie tworzyć na siłę problemów i nie szukać dziury w całym, unikać intryg i nie ufać osobom trzecim ;) -dokładnie