Skocz do zawartości

Tajna kieszeń - zamiary nowego Pana wobec mnie

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Opis sytuacji: z Panem to początek początku znajomości, był kontakt dwa razy, fajnie w oczy spojrzał. Na tyle, że go zapamiętałam:) w moim sercu jest inny, a z tym nowym boję się wejść w relację, bo obawiam się zranienia. Jednak postanowiłam zaryzykować po przeczytaniu interpretacji z tego wątku:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/71139-nowy-pan-czy-wchodzic-w.html

Rozłożyłam tajną kieszeń na zamiary Pana do mnie. Tak na luzie zrobiłam. Umówiłam się z kartami, ze pokażą mi najbliższą przyszłość, bo na razie za bardzo on nie ma co ukrywać, za słabo sie znamy. Talia RW, pozycja prosta.

Tajna kieszeń

--------1

2 -----12 ----4

3----- 13---- 5

6------------ 9

7-----------10

8 ------- 11

Wyleciała Cesarz IV

tło: 10 monet, 9 kielichów, 2 monet - może tu widać moje wahania (2 monet), czy ja chcę, czy to wypali?

1 Cel w stosunkach u partnera - Koło X, dołożona 5 kielichów - nie chce nic zmieniać, moze rzeczywiscie jest po jakimś zawodzie uczuciowym, albo w trakcie. Możliwe, że nie ma mi nic do zaoferowania (5 kiel)

2 i 3 Co partner o Tobie myśli x2 - 6 kielichów, 9 monet - tu pierwsze skojarzenie: moje dwie dziewczynki (6 kielichów) + ja, sama. On nie wie o mnie nic. Nie wie, że mam dzieci, że jestem sama (a może wie, gdzieś mnie widział?. Albo się dowie, w końcu prosiłam o najbliższą przyszłość.

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) x2 - 7 monet, paź kielichów - trudno mówić uczuciach w takiej fazie znajomości. Może on się zacznie przyglądać po prostu. 7 monet to brak zmian, nie jest na nie gotowy.

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie x3 - 5 mieczy, kapłanka II, Królowa Kielichów - znów 5 mieczy. Nic nie daje po sobie poznać, że może jest też inna kobieta. Ukrywa coś.

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie x3 - Królowa Buław, Król buław, Słońce XIX - wyjdzie na jaw, że ma już swoją królową (5 mieczy wcześniej w zachowaniu wobec mnie)

12 Co partner ukrywa - 7 kielichów - ze mu się spodobałam. Nie daje jednak po sobie poznać.

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - XIII śmierć, dobrana XIV umiarkowanie - tu nie mam pojęcia. Boi sie zmian, albo boi się, ze ja zakłócę jego życie.

Pan jest chyba zajęty (wyleciała cesarz, z tła 10 monet, 9 kielichów i jeszcze tyle kobiet w rozkładzie).

Edytowane przez emilr
  • Maestro
Napisano

Wyleciała Cesarz IV

tło: 10 monet, 9 kielichów, 2 monet - niby masz wszystko, ale nie jesteś spełniona tak do końca

1 Cel w stosunkach u partnera - Koło X, dołożona 5 kielichów - on się zdaje chyba na to, co los mu przyniesie,realnie ocenia rzeczywistość, chyba nie chce doznać zawodu

2 i 3 Co partner o Tobie myśli x2 - 6 kielichów, 9 monet - myślę, że kogoś mu przypominasz, podobasz mu się, uważa, ze możesz być wartościową i zadowolona ogólnie z życia kobietą

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) x2 - 7 monet, paź kielichów - wydaje mi się, że może Ciebie lubić

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie x3 - 5 mieczy, kapłanka II, Królowa Kielichów - w tej fazie ukrywa się w zasadzie wszystko:) jego zachowanie powoduje, że nie wiesz co o nim myślec (kapłanka) i wyczekujesz z jego strony gestu sympatii, zainteresowania (królowa kielichów)

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie x3 - Królowa Buław, Król buław, Słońce XIX - może wyjść na jaw, że masz rywalkę

12 Co partner ukrywa - 7 kielichów - mogłaś wpaść mu w oko

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - XIII śmierć, dobrana XIV umiarkowanie - bo on tu chyba nie myśli w takich kategoriach jak TY...

• Lubię to! 1
Napisano

--------1

2 -----12 ----4

3----- 13---- 5

6------------ 9

7-----------10

8 ------- 11

Wyleciała Cesarz IV

tło: 10 monet, 9 kielichów, 2 monet - może tu widać moje wahania (2 monet), czy ja chcę, czy to wypali?

1 Cel w stosunkach u partnera - Koło X, dołożona 5 kielichów - nie chce nic zmieniać, moze rzeczywiscie jest po jakimś zawodzie uczuciowym, albo w trakcie. Możliwe, że nie ma mi nic do zaoferowania (5 kiel)

Może mieć mieszane uczucia, jaki tam w nim niepokój jest.

2 i 3 Co partner o Tobie myśli x2 - 6 kielichów, 9 monet - tu pierwsze skojarzenie: moje dwie dziewczynki (6 kielichów) + ja, sama. On nie wie o mnie nic. Nie wie, że mam dzieci, że jestem sama (a może wie, gdzieś mnie widział?. Albo się dowie, w końcu prosiłam o najbliższą przyszłość.

sentymentalne, ckliwe doznania przywołujesz, podobasz Mu się. Miło na Ciebie popatrzeć :D

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) x2 - 7 monet, paź kielichów - trudno mówić uczuciach w takiej fazie znajomości. Może on się zacznie przyglądać po prostu. 7 monet to brak zmian, nie jest na nie gotowy.

w 7 monet myślę, że nie tylko czekanie ale i oczekiwania. Przygląda się póki co, z nadzieją, czy coś z tego wyrośnie. Lubi Cię i jest otwarty na rozwój uczuć

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie x3 - 5 mieczy, kapłanka II, Królowa Kielichów - znów 5 mieczy. Nic nie daje po sobie poznać, że może jest też inna kobieta. Ukrywa coś.

no może tak być, że dochodzi do konfrontacji ( 5 mieczy) dwóch kobiet.

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie x3 - Królowa Buław, Król buław, Słońce XIX - wyjdzie na jaw, że ma już swoją królową (5 mieczy wcześniej w zachowaniu wobec mnie)

no może tak być, albo się do siebie zbliżycie

12 Co partner ukrywa - 7 kielichów - ze mu się spodobałam. Nie daje jednak po sobie poznać.

o ile jest inna pani, to ukrywa, że ma kłopoty z wyborem albo, że działasz na pokuszenie i o Tobie fantazjuje

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - XIII śmierć, dobrana XIV umiarkowanie - tu nie mam pojęcia. Boi sie zmian, albo boi się, ze ja zakłócę jego życie.

nie chce by zburzono Jego święty pokój
  • Lubię to! 1
Napisano

Dziekuję Inez i Vivere. Na razie nie komentuję, bo sama nic nie wiem. Zobaczymy się w przyszłym tygodniu. Jak cos sie ruszy, to na pewno zweryfikuję.

Napisano

Teraz na spkojnie się wczytałam...

7 kiel pokazuje mi tez (oprócz marzenia od danej osobie) niemożnosć zdecydowania się. takie: "osiołkowi w żłoby dano...).

Wszystko korci, ale na co sie zdecydować? Chciałoby się wszystko na raz. Czyli ewidentnie wychodzi rywalka jako kolejny kielich do wzięcia. I potem w powodach ukrywania: XIII śmierć i umiarkowanie XIVzmiany to za dużo dla niego.

P.s. ale chyba nie takie złe te karty.... znów za dużo myślę.... Zadziałam, zobaczę co będzie. Byle nie myśleć za dużo.

Napisano (edytowane)
Teraz na spkojnie się wczytałam...

7 kiel pokazuje mi tez (oprócz marzenia od danej osobie) niemożnosć zdecydowania się. takie: "osiołkowi w żłoby dano...).

Wszystko korci, ale na co sie zdecydować? Chciałoby się wszystko na raz. Czyli ewidentnie wychodzi rywalka jako kolejny kielich do wzięcia. I potem w powodach ukrywania: XIII śmierć i umiarkowanie XIVzmiany to za dużo dla niego.

P.s. ale chyba nie takie złe te karty.... znów za dużo myślę.... Zadziałam, zobaczę co będzie. Byle nie myśleć za dużo.

Mniej wiecej to miałam namyśli pisząc, że ma kłopot z wyborem :)To fajne a to może jeszcze fajniejsze. Chce wszystko i nie bierze nic :)

Ps. zwłaszcza, ze w pkt.1 masz Koło/5 kielichów

Edytowane przez Vivere
  • Lubię to! 1
Napisano
Ps. zwłaszcza, ze w pkt.1 masz Koło/5 kielichów

no właśnie. Chce zmian, ale to dla niego za dużo...

Ja poproszę o kogoś kto mnie zawalczy od początku do końca. Król buław?

Rycerz buł nie, bo zbyt zmienny.

Mieczowy Rycerz pociagajacy, ale trudny. Moze on zawalczyć w sumie. na dłuzsza metę nie zanudziłąbym sie z nim. Najbardziej interesujący.

Rycerz Monetowy odpada. Miałam. Sama o siebe potrafie zadbać, potrzebuję trochę wiecej ruchu.

Kielichowy też bo taaaki rozmarzonyyyy.

Napisano

Widać u Ciebie Kochana samotność emocjonalną w tym tle..I ta 2 monet-może to Twoje podejmowanie decyzji, albo fakt, że w sercu jest Ktoś, a zastanawiasz się nad kimś innym..

Cel-sam nie wie czego chce, chyba z zmieniają mu się poglądy-w zależności w którą stronę się to koło przekręci..Ale on po jakimś zawodzie jest..Może się zastanawia, czy walczyć o poprzednią relację, czy ruszyć do przodu..

Co myśli-budzisz w nim ciepłe skojarzenia :-) Na pewno jakaś tam nić sympatii zaczyna się rodzić ;-) 9 monet-myślę, że ma ochotę na "odkrywanie" Twojej osoby..możliwe, że Twoje spojrzenia też go zaintrygowały..Ładne karty :-)

Co czuje-7 denarów-na razie raczej nic, poza sympatią (paź)..ale widać ma nastawienie z tej 7 denarów-cierpliwie poczekam i poobserwuje, co się dalej wydarzy..

Zachowanie-wydaje mi się, że zacznie coś działać..Bo 5 mieczy to taka karta "smutnego zwycięstwa"-kiedy osiągamy cel, ale nie daje on nam takiego szczęścia, jak byśmy chcieli..A żeby osiągnąć cel potrzebne jest działanie..Myślę-sądząc po kolejnych kartach, że on bardzo kocha inną kobietę i może próbować wyleczyć swoje zranione serce znajomością z Tobą..Może będzie chciał zabić klina klinem..To by mi się zgadzało z tą piątką kielichową z początku..

Zamierzenia-mi się wydaje, że oboje zaczniecie angażować swoje siły i energie by się bliżej poznać..I chyba oboje będziecie mieli takie bardziej luzackie nastawienie-bardziej na fajny seks niż na związek na całe życie..

Co ukrywa-nie umie podjąć decyzji, co zrobić..

Powody-coś się skończyło w jego życiu, może właśnie zakończyła się jakaś ważna dla niego relacja..? I stara się stanąć po tym na nogo-złapać równowagę..

Myślę, że oficjalnie zajęty nie jest, ale w jego sercu jest inna..

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję Fall za interpretację. Ciekawe jak to sie rozwinie. czy on sie zainteresuje? Ciśnienia nie mam i jeszcze strach sie tli w sercu.