Skocz do zawartości

Za Calielem - Ja w relacjach

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1. jak jestem postrzegana? As Mieczy Rycerz Denarów 8 buław

bystra, inteligentna,pracowita, wszędzie mnie pełno,wygadana

2. jakie moje zachowania szkodza w relacjach? 6 buław Wieża 3 mieczy

pewność siebie i skłonność do awantur, może i czasem ranienie

3. jakie moje zachowania pomagaja w relacjach? 8 kielichów 10 kielichów Moc

moje ciepło, to, że umiem powiedzieć przepraszam po awanturze, umiem wybaczać, umiem wyhamowac emocje, zanim powiem cos głupiego

4. Jaki partner/ka bylby odpowiedni? 3 kielichów Kapłan Król Kielichów

kochający, lubiący zabawę, wesoły, z poczuciem humoru, jednocześnie dojrzały, mądry, odpowiedzialny, itp. - IDEAŁ

5. Jaki partner/ka jest zakodowany w mojej podswiadomosci? Rydwan Kapłanka Król Buław

męzczyzna gotowy tylko na przygodę, pewny siebie, który zabiega o partnerkę

6. co nalezy zmienic, by byc szczesliwym? Śmierć Gwiazda Diabeł

powinnam zmienic diametralnie myslenie o sobie i postępowanie, nie wiem co dalej...

Napisano

Posiadająca roległa wiedzę i ciagle się dokształcająca - stabilna - energiczna

zbytnia pewność siebie - tu sie zgodzę - sztywne trzymanie się sztywnych schematów, nieumiejętnosć wyjscia poza nie - to powoduje rozterki i ból

uczuciowość- serdeczność - namiętność (kobieca kokieteria)

troskliwy, odpowiedzialny, pracowity pan - preferujący głebokie, poważne zwiazki oparte na szcunku i zaufaniu

5. Jaki partner/ka jest zakodowany w mojej podswiadomosci? Rydwan Kapłanka Król Buław

wojownik - pewny siebie - ale wewnątrz wrazliwy

głęboko przeanalizować swoje marzenia - zastanowić się czy one są możliwe do realizacji -

Napisano (edytowane)

1. jak jestem postrzegana? As Mieczy Rycerz Denarów 8 buław - mieszanka wybuchowa: miecze-buławy. Z jednej strony konkretna, wiedząca, czego chce, inteligentna. Potrafi podać ramię na którym mozna sie wesprzeć. Można na niej poelcgać. Można z nia zaszaleć. Seksowna. ideał:)

uparte dążenie do obranego celu, co czasem moze szkodzic. Stawianie sprawy na ostrzu noża, zdecydowanie, co moze i sprawiać ból innym.

Nie żyjesz przeszłością, nie rozdrapujesz ran. Szybko zapominasz, potrafisz wybaczać i to szczerze. Potrafisz łagodzic konflikt, gdy Ci zależy i robisz to z wdziękiem.

Przyjacielski, lubiany, otwarty, jednocześnie z zasadami, potrafiacy czasem tupnąć nogą. Nie ciapa. Na pewno kochający.

Musi sie dziać. Nie wiem. Ty moze podświadomie potrzebujesz, ze też lubisz powalczyć. On cos musi zostawic dla siebie, nie odkrywać całkowicie siebie. Wtedy sie dzieje, jest tajemnica, jest pewien niedosyt. chcesz pouwodzic i byc uwodzoną.

Takie karty, a mam problem.... Dopiszę, gdy przemyślę.

Edytowane przez emilr
zjadłam ramię :)
  • Lubię to! 1
Napisano

ooo, bardzo ciekawy rozkład :)

naskrobię coś jutro :)

i pewnie sobie zglapię :)

• Maestro
Napisano

Takie karty, a mam problem.... Dopiszę, gdy przemyślę.

Tez mam problem...A może po prostu uwierzyć w siebie tak do końca??

Napisano

Tylko Ty wiesz co Cie męczy. iść za głosem serca, odrzucić ograniczenia. Uwierzyc właśnie w siebie, bo tak naprawdę to Ty kreujesz swoje życie? Suma HB IX eremita - coś nie daje Ci spokoju i ciągle szukasz. W połaczeniu z Gwiazdąjmasz duze szanse na szczęście, ale cos musi w Tobie doooojrzeć. Powoli.

Napisano

Cięty język, inteligentna, nie wiem, czy nie masz zdolności do przedmiotów ścisłych albo takich typowo męskich, no i pełna energii!

dążenie do postawienia na swoim za cenę zranienia drugiej strony

potrafisz puścić w niepamięć, to co było nie tak, szybko wybaczasz i dajesz szansę drugiej stronie

no wymagania to Ty masz! To Ci trzeba przyznać:-)))) zabawny, dowcipny i jednocześnie wspierający, oddany i baaardzo zakochany oczywiście tylko w Tobie...

szybki w działaniu ale też taki, który jest stateczny, odpowiedzialny, dobry przyjaciel

6. co nalezy zmienic, by byc szczesliwym? Śmierć Gwiazda Diabeł - tak, zmienić sposób myślenia, porzucić jakieś nierealne marzenia, które są bardzo kuszące, ale są nieprawdziwe, odróżnić to co realne od mrzonek...

Napisano (edytowane)

inteligencja, racojanalne myslenie, umiejetnosc radzenia sobie w zyciu, pelnia energii

pewność siebie, wchodzenie w konflikty (wieza), ranienie innych

sklonnosc do duchowych refleksji,przemyslen,cieplo ktore od Ciebie bije lub ktore dajesz, pewnosc siebie, zaangazowanie w to co robisz

towarzyski, radosny,ale jednoczesnie inteligentny, bogaty duchowo facet,taki w ktorym moglabys widziec nie tylko partnera ale i dobrego przyjaciela (krol kieli)

pewny siebie, atrakcyjny, pelny wigoru, a jednoczesnie potrafiacy zapewnic Ci byt i spokoj w zyciu:)

mysle,ze tu chodzi o to bys przyjela nowa strategie na zycie czy tez na jakas konkretna sfere o ktorej myslisz (czy milosc, dom czy praca).Odciac sie od tego co juz bylo, od tych standardow ,ktore do tej pory przyjelas i wg nich zyjesz.Spojrz na to zupelnie innaczej zaczynajac od nowa. Jesli wcielisz te nowe zasady w swoje zycie powinnas byc szczesliwa.

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

..a ja sobie myślę nad tą śmiercią, gwiazdą i diabłem..Może masz tendencję do idealizowania osób, które w rzeczywistości ,mają tzw. diabła za uszami..? Czy zdarzało Ci się pakować w związki z nieodpowiednimi facetami-w sensie, że np. wierzyłaś, że możesz ich zmienić, "naprawić"..?

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
..a ja sobie myślę nad tą śmiercią, gwiazdą i diabłem..Może masz tendencję do idealizowania osób, które w rzeczywistości ,mają tzw. diabła za uszami..? Czy zdarzało Ci się pakować w związki z nieodpowiednimi facetami-w sensie, że np. wierzyłaś, że możesz ich zmienić, "naprawić"..?

Do tej pory było tak, że miałam szczęscie do męzczyzn, których nie trzeba było zmieniać, tzn. trakotwali mnie tak jak powinno się traktować kobietę, przez głupotę (a może i tak miało być, licho wie) wplątałam się w relację z kimś takim jak piszesz;)

Napisano

jesteś postrzegana jako kobieta inteligentna, samodzielna, zdystansowana, ale też seksowna, zmysłowa, energiczna

być może zbytnia pewność siebie, jeśli chodzi o relację i jej rozwój, chcesz być panią sytuacji, chcesz, żeby działo się wg Twojego planu i Twoich zamierzeń i niestety to prowadzi do rozczarowań, nieporozumień, a w rezultacie do zranienia i zerwania znajomości; pozwól mężczyznom się wykazywać i działać wg ich rytmu

otwartość, umiejętność pokazania swoich atutów i dobrych stron, serdeczność oraz czasem i inicjatywa

z podobnymi doświadczeniami jak Ty, otwarty, towarzyski, ciepły, ceniący sobie stałe wartości, wrażliwy i czuły, trochę romantyk

taki działający, który przejmuje inicjatywę, dba o swoją kobietę, adoruje ją, stawia sobie za cel jej wygodę, wywoływanie uśmiechu na jej twarzy, który poświęca jej czas, nie interesuje się tylko jej powierzchownością, ale też bogatym wnętrzem

definitywnie zerwać z nierealnymi oczekiwaniami wobec mężczyzn, nie wplątywać się w znajomości, które z góry są skazane na porażkę, a niestety uzależniają na długi czas; drugie skojarzenie: ślepa wiara w to, że Ty możesz zmienić złego chłopca na prawdziwego mężczyznę

• Lubię to! 1
Napisano

bardzo zajęta pracą ,skupiona na sobie,dążąca do celów..

możesz czasem byc tak zajęta sobą,że nie dostrzegasz tego np ze ktos z boku potrzebuje wsparcia... albo nie okazujesz innym tego jak ty sie czasem czujesz..taka dobra mina do gorszej gry..

To,że pozwalasz wrócic i wyjaśnić sytuacje.. nie palisz mostów za sobą.. mozna jeszcze cos naprawić..

Radosny dla ogółu,ale w zwiazku tylko dla Ciebie,skupiony na twoich uczuciach..zabiegający.. i nie taka ciapa która nie ma własnego zdania..

5. Jaki partner/ka jest zakodowany w mojej podswiadomosci? Rydwan Kapłanka Król Buław..w podświadomości chyba masz zakodowane,że parter/zy/ nie do konca sa zdecydowani..? no i w podświadomości jest również zaznaczona Kapłanka dlatego (jest to oznaka,że nie do końca jestes dac z siebie 100% bo jestes mezatka).. lubisz temperamentnych,przystojnych mężczyzn..taki który skruszył by te zakamarki w twojej duszy:)

Powinnas odejść do starych stereotypów w swoich życiu,spojrzeć dalej w swoja przyszłość..pozbyć się ograniczeń..Tutaj powinna odrzucic te rzeczy które Cie zabijają..twoja nadzieje..powodujac poczucie niewolnictwa swojego umysłu..