Skocz do zawartości

praca

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wczoraj na stronie internetowej pośredniaka ukazała się oferta pracy, która odpowiada moim oczekiwaniom (prócz wynagrodzenia oczywiście ;P). Dopiero dzisiaj ją dostrzegłem. Jutro rano będę do nich dzwonić.

Jak zakończy się moje staranie o tę posadę?

10 Denarów, As Denarów, 4 Denarów -> I Mag, HB XV Diabeł

Chyba już znaleźli kogoś na to miejsce, 4 Denarów mówi o tym, że nic się nie zmieni...

Edytowane przez pawel116
Napisano

wydaje mi się, że już sama 10 denarów mówi o zakończeniu rekrutacji...

ale ciekawa jestem co inni powiedzą...?

Napisano (edytowane)

Widac,ze zalezy Ci bardzo na tej pracy i na tym by dorobic sie jakis pieniazkow, ale wydaje mi sie,ze nie uda sie.

Mam wrazenie patrzc na ten rozklad, ze oni nie sa do konca uczuciwi- moze rzeczywiscie kogos maja?Nie mam pojecia,ale cos knuja.Obym sie mylila i mam nadzieje,ze dostaniesz te prace.

Powodzenia!

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Wszystko jest możliwe... Tak w ogóle patrząc na te oferty pracy to większość z nich powtarza się na okrągło. Dziwne.

Napisano

no powtarzaja, zenujace,ale oni musza wykazywac aktywnosc. Albo robia rekrutacje i maja kogos na to miejsce a potem my marnujemy czas chodzac na cos co w sumie nie istnieje. Dlatego lacze sie z Toba w bolu.

Napisano

Haha, to i ja się dołączam..Bo znam przypadki, kiedy robili rekrutację na miejsce..którego w ogóle nie było! Bo tak mieli przykazane z "góry", że żeby nie wypaść z wprawy, mają fikcyjną rekrutację przeprowadzić..Ty sobie robisz nadzieję, marnujesz czas, energię i kasę na dojazd, o nerwach związanych z rozmową nie wspomnę, a oni nie oddzwaniają albo ściemniają, że znaleźli kogoś innego..To powinno być karalne :-P

• Maestro
Napisano
Haha, to i ja się dołączam..Bo znam przypadki, kiedy robili rekrutację na miejsce..którego w ogóle nie było! Bo tak mieli przykazane z "góry", że żeby nie wypaść z wprawy, mają fikcyjną rekrutację przeprowadzić..Ty sobie robisz nadzieję, marnujesz czas, energię i kasę na dojazd, o nerwach związanych z rozmową nie wspomnę, a oni nie oddzwaniają albo ściemniają, że znaleźli kogoś innego..To powinno być karalne :-P

Też znam takie przypadki, gdy firma daje fikcyjne ogłoszenia o pracę na stanowisko, które od dawna jest obsadzone...

Napisano
wydaje mi się, że już sama 10 denarów mówi o zakończeniu rekrutacji...

Jeszcze bardziej 4 Denarów PO 10 Denarów ... Ta pewność posiadania... W przeciwnym wypadku - taki rozkład byłby Pięknym Cudem :slonko:

Napisano

Dzwoniłem, powiedzieli że oferta jest aktualna, z tym że jest to praca czasowa na miesiąc... Szkoda zachodu.

Równie dobrze mogą mieć już wytypowanego kandydata, nikt tego nie sprawdzi przecież.