pawel116 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Wczoraj na stronie internetowej pośredniaka ukazała się oferta pracy, która odpowiada moim oczekiwaniom (prócz wynagrodzenia oczywiście ;P). Dopiero dzisiaj ją dostrzegłem. Jutro rano będę do nich dzwonić. Jak zakończy się moje staranie o tę posadę? 10 Denarów, As Denarów, 4 Denarów -> I Mag, HB XV Diabeł Chyba już znaleźli kogoś na to miejsce, 4 Denarów mówi o tym, że nic się nie zmieni... Edytowane 17 Lipca 2013 przez pawel116 Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 wydaje mi się, że już sama 10 denarów mówi o zakończeniu rekrutacji... ale ciekawa jestem co inni powiedzą...? Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Widac,ze zalezy Ci bardzo na tej pracy i na tym by dorobic sie jakis pieniazkow, ale wydaje mi sie,ze nie uda sie. Mam wrazenie patrzc na ten rozklad, ze oni nie sa do konca uczuciwi- moze rzeczywiscie kogos maja?Nie mam pojecia,ale cos knuja.Obym sie mylila i mam nadzieje,ze dostaniesz te prace. Powodzenia! Edytowane 17 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
pawel116 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Napisano 17 Lipca 2013 Wszystko jest możliwe... Tak w ogóle patrząc na te oferty pracy to większość z nich powtarza się na okrągło. Dziwne. Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 no powtarzaja, zenujace,ale oni musza wykazywac aktywnosc. Albo robia rekrutacje i maja kogos na to miejsce a potem my marnujemy czas chodzac na cos co w sumie nie istnieje. Dlatego lacze sie z Toba w bolu. Cytuj
Fall Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Haha, to i ja się dołączam..Bo znam przypadki, kiedy robili rekrutację na miejsce..którego w ogóle nie było! Bo tak mieli przykazane z "góry", że żeby nie wypaść z wprawy, mają fikcyjną rekrutację przeprowadzić..Ty sobie robisz nadzieję, marnujesz czas, energię i kasę na dojazd, o nerwach związanych z rozmową nie wspomnę, a oni nie oddzwaniają albo ściemniają, że znaleźli kogoś innego..To powinno być karalne :-P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Maestro Napisano 18 Lipca 2013 Haha, to i ja się dołączam..Bo znam przypadki, kiedy robili rekrutację na miejsce..którego w ogóle nie było! Bo tak mieli przykazane z "góry", że żeby nie wypaść z wprawy, mają fikcyjną rekrutację przeprowadzić..Ty sobie robisz nadzieję, marnujesz czas, energię i kasę na dojazd, o nerwach związanych z rozmową nie wspomnę, a oni nie oddzwaniają albo ściemniają, że znaleźli kogoś innego..To powinno być karalne :-P Też znam takie przypadki, gdy firma daje fikcyjne ogłoszenia o pracę na stanowisko, które od dawna jest obsadzone... Cytuj
goya Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 wydaje mi się, że już sama 10 denarów mówi o zakończeniu rekrutacji... Jeszcze bardziej 4 Denarów PO 10 Denarów ... Ta pewność posiadania... W przeciwnym wypadku - taki rozkład byłby Pięknym Cudem Cytuj
pawel116 Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Dzwoniłem, powiedzieli że oferta jest aktualna, z tym że jest to praca czasowa na miesiąc... Szkoda zachodu. Równie dobrze mogą mieć już wytypowanego kandydata, nikt tego nie sprawdzi przecież. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi