Skocz do zawartości

On, ona i ta trzecia... ja.

KamilaFruFru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Delikatna sprawa, wiem. Serce nie sługa, prosze o zrozumienie i pomoc w interpretacji.

Jestem początkująca, wiec proszę równiż o cierpliwość ;-)

1-Co jest podstawą związku tak naprawde?

8 Buław- Silne uczucie namiętności lecz również symbolizuje przygodną znajomość.

2-Co do mnie czuje tak naprawde?

Paź Monet- Raczej interesowne podejście do zwiazku. Ale może zastanawia sie nad kolejnym krokiem?

Czy naprawdę tylko wykorzystuje? Napewno zwodzi i uwodzi.

3/4- Czego sie spodziewać po tej relacji w najbliższej przyszłości ( do 3 mieś.)?

9 mieczy i 4 puchary- Tu mam poważny problem .... napewno smutek i niedostrzeganie tego co sie ma.

W naszej sytuacji bedzie negował prawdziwość tego zwązku i nawet go nie bedzie obchodziło co do niego czuje.

4 puchary kojarzą mi sie z niezdolnościa do kochania ale też zwykłym opuszczeniem sobie, niechęcią działania.

5/6- Jaki wpływ, sytuacja miedzy nami ,wywiera na jego życie rodzinne, sytuację z żoną?

Cesarz i Diabeł- Tutaj to nawet ja wiem, że to połączenie tyranii. Ciarki mi przechodzą....

Przed rokiem zadałam pytanie pewnemy wróżącemu panu tu na forum, o tę samą osobę, w odpowiedzi przeczytalam coś o damskim bokserze. Nie wiem już jakie karty mu wyszły bo wątek już nie istnieje .... czy to możliwe??

7/8- Czego sie spodziewać potej relacji w dalekiej przyszłości, czy zostawiłby żone by być ze mna? Wynik.

8 pucharów i Gwiazda- 8 pucharów to szukanie nowej miłości i spełnienie emocjonalnego a gwiazda jest ogólnie bardzo pozytywna. Czytam to , że tak- on od niej odejdzie a może i nawet myśli o przyszłości ze mną.

Dziekuje z góry

Napisano (edytowane)

8 Buław- to ze jest to dosc silny uklad i ze szybko/preznie sie rozwija, duzo sie w nim dzieje :D

Paź Monet- hmm tak sie wlasnie nad tym zastanawiam mysle,ze ma takie poczucie, ze sie w tym rozwija i spelnia, probuje czegos nowego, byc moze jest to cos czego jeszcze w zyciu nie doswiadczyl

3/4- Czego sie spodziewać po tej relacji w najbliższej przyszłości ( do 3 mieś.)?

bedzie to dla was trudny okres, moga sie pojawic mysli o rezygnacji, 4 denary to takze karta uporzadkowywania zycia, zatem moga sie pojawic pesymistyczne mysli, ktore beda spedzac sen z powiek przez to,ze to zycie jest niepoukladane

5/6- Jaki wpływ, sytuacja miedzy nami ,wywiera na jego życie rodzinne, sytuację z żoną?

Po mimo tego,ze jest doroslym mezczyzna,ojcem i mezem (bo to symbolizuje wlasnie cesarz), to niestety jest tez nielojalny i niedojrzaly, bo oklamuje, szuka w zyciu wrazen, szuka cielesnosci, oderwania sie od rzeczywistosci

7/8- Czego sie spodziewać potej relacji w dalekiej przyszłości, czy zostawiłby żone by być ze mna? Wynik.

8 pucharów i Gwiazda- 8 pucharów moze wskazywac na to, ze pojawi sie rozdarcie wewnetrzne, byc moze bedziecie mysleli o rozstaniu... a w polaczeniu z gwiazda mysle, ze odejdziecie z pozytywnym nastawieniem bez jakis szarpanin czy zbednych emocji.

Ale pamietaj to tylko karty, decyzja nalezy do Ciebie bo to Ty jestes Pania swojego losu :) Moze niech spojrzy jeszcze a ten rozklad kts bardziej doswiadczony?

Edytowane przez panna.marta
Napisano
Delikatna sprawa, wiem. Serce nie sługa, prosze o zrozumienie i pomoc w interpretacji.

8 Buław- to karta intensywnego romansowa, spotkań, nieprzemyślanych działań np. pod wpływem emocji

Paź Monet- ani on romantyczny ani kochliwy. PM jest interesowny więc może to On ma potrzebę bycia kochanym. Sprawdza się jako przyjaciel.

9 mieczy i 4 puchary- najwyżej działania w konspiracji. Ale, możesz czuć się samotna w tej relacji. Niefajne klimaty. Kroku w przód nie będzie.

Cesarz i Diabeł- wasza relacja wpływa niekorzystnie na jego rodzinę. Diabeł, w grę wchodzą kłamstwa, kłótnie, gniew

7/8- Czego sie spodziewać po tej relacji w dalekiej przyszłości, czy zostawiłby żone by być ze mna? Wynik.

8 pucharów i Gwiazda- zakończy się to tylko marzeniami, że odejdzie od zony dla Ciebie. Juz w ciągu nast. 3 miesięcy 9 mieczy - 4 pucharów sytuacja może stać się dla Ciebie nieznośna. Paź monet może Cię zwodzić, dla swojej korzyści.

Napisano

Jestem bardzo wdzięczna, dziewczyny, za poświęcony czas. Wygląda na to, że byłam blisko ale nie ma to jak wyrobiona interpretacja doświadczonych tarocistek.

Troche miałam nadzieję, że z czasem Paź Monet dostrzeże co ma przed sobą i przerodzi sie w coś przwdziwego ;-)

Złudnych nadzieji dała mi moja błedna interpretacja 8mki pucharów, odejdzie, ale od niej... cóż, spotykamy sie od ponad roku i niebyło nawet czsu , żeby sprawdzić jakie mamy wobec siebie zamiary (8 Buław na początku rozkładu ;-) ) wystarczyło, że pasujemy do sebie jak ulał on skorpion ja ryby. ...nic...

Doświadczonego nikt mi nie zbierze a i w przygodzie z tarotem jestem malutki kroczek do przodu...wielkie dzieki panna.marta i Vivere. Pozdrawiam ciepło

Kamila

Napisano

na moje doświadczenie nie licz, nieustannie się potykam w interpretacjach.

Powodzenia :*

Napisano
na moje doświadczenie nie licz, nieustannie się potykam w interpretacjach.

Powodzenia :*

Ooo .... okayyyy.....

Gość Daffne
Napisano

niestety widzę tu zauroczenia i oddalenia. Następnie powroty i ponownie to samo. Czy Wy już tak kręcicie się wokół siebie jakiś czas?

Myślę, że to relacja karmiczna i będzie się tak kręcić dopóki się czlowiek nie nauczy lekcji.

oczywiście jeśli jest jak napisalam wyżej :)

Pan szuka "niwolnicy"i służącej...nie partnerki, także lepiej wiać póki czas... Twoją lekcją jest nauka stanowczości i odwagi, by umieć obronić siebie i nie pozwolić się ranić.

Napisano
niestety widzę tu zauroczenia i oddalenia. Następnie powroty i ponownie to samo. Czy Wy już tak kręcicie się wokół siebie jakiś czas?

Myślę, że to relacja karmiczna i będzie się tak kręcić dopóki się czlowiek nie nauczy lekcji.

oczywiście jeśli jest jak napisalam wyżej :)

Pan szuka "niwolnicy"i służącej...nie partnerki, także lepiej wiać póki czas... Twoją lekcją jest nauka stanowczości i odwagi, by umieć obronić siebie i nie pozwolić się ranić.

Ciesze sie, tak to widzisz. Ten cichutki wewnętrzny głos podpowiadał mi coś w tym kierunku. Chyba musiałam to usłyszeć od osoby postronnej. Że to związek karmiczny jest bez wątpienia, czasami jednak trudno rozpoznać lekcję osłonietą mglistymi nadziejami. Dzieki wielkie Daffne. Moc wirtualnych uścisków w Twoją stronę.

Gość Daffne
Napisano
Ciesze sie, tak to widzisz. Ten cichutki wewnętrzny głos podpowiadał mi coś w tym kierunku. Chyba musiałam to usłyszeć od osoby postronnej. Że to związek karmiczny jest bez wątpienia, czasami jednak trudno rozpoznać lekcję osłonietą mglistymi nadziejami. Dzieki wielkie Daffne. Moc wirtualnych uścisków w Twoją stronę.

Cieszę się, że przyczyniłam się rozjaśnienia sytuacji:). Sprawa zapewne do przyjemnych nie należy, ale wydarzenia jakie przeszłaś miały nauczyć Ciebie wiary w siebie, odwagi, ale i pokochania siebie na tyle by nie pozwalać siebie krzywdzić :okok:

Napisano
Cieszę się, że przyczyniłam się rozjaśnienia sytuacji:). Sprawa zapewne do przyjemnych nie należy, ale wydarzenia jakie przeszłaś miały nauczyć Ciebie wiary w siebie, odwagi, ale i pokochania siebie na tyle by nie pozwalać siebie krzywdzić :okok:

Pani jest aniołem. Wszykiego dobrego. Kamila

Napisano

8 Buław- Silne uczucie namiętności lecz również symbolizuje przygodną znajomość.

Paź Monet- Raczej interesowne podejście do zwiazku. Ale może zastanawia sie nad kolejnym krokiem?

Czy naprawdę tylko wykorzystuje? Napewno zwodzi i uwodzi.

9 mieczy i 4 puchary- Tu mam poważny problem .... napewno smutek i niedostrzeganie tego co sie ma.

W naszej sytuacji bedzie negował prawdziwość tego zwązku i nawet go nie bedzie obchodziło co do niego czuje.

4 puchary kojarzą mi sie z niezdolnościa do kochania ale też zwykłym opuszczeniem sobie, niechęcią działania.

Cesarz i Diabeł- Tutaj to nawet ja wiem, że to połączenie tyranii. Ciarki mi przechodzą....

Przed rokiem zadałam pytanie pewnemy wróżącemu panu tu na forum, o tę samą osobę, w odpowiedzi przeczytalam coś o damskim bokserze. Nie wiem już jakie karty mu wyszły bo wątek już nie istnieje .... czy to możliwe??

8 pucharów i Gwiazda- 8 pucharów to szukanie nowej miłości i spełnienie emocjonalnego a gwiazda jest ogólnie bardzo pozytywna. Czytam to , że tak- on od niej odejdzie a może i nawet myśli o przyszłości ze mną.

Dziekuje z góry

Podstawą Waszego związku tak naprawdę jest namiętność - czyli nazywając rzeczy po imieniu, jest to romans.

Pan tak naprawdę wychodzi tutaj na człowieka interesownego, znaczy się - takiego co to dba przede wszystkim o to, aby Jemu było dobrze.

Czego możesz się spodziewać po tej relacji (?) zmian nie widać, a Ty będziesz się zadręczać.

Natomiast jaki wpływ sytuacja pomiędzy Wami wywiera na Jego życie rodzinne - niekorzystny, kłamie, manipuluje, no oszukuje.

Czego możesz się spodziewać po tej relacji w dalekiej przyszłości (?) nadal będziesz mieć nadzieję i się motać...w tych kartach nie widać by miał żonę zostawić, prędzej zakończy Waszą relację.

Napisano
Podstawą Waszego związku tak naprawdę jest namiętność - czyli nazywając rzeczy po imieniu, jest to romans.

Pan tak naprawdę wychodzi tutaj na człowieka interesownego, znaczy się - takiego co to dba przede wszystkim o to, aby Jemu było dobrze.

Czego możesz się spodziewać po tej relacji (?) zmian nie widać, a Ty będziesz się zadręczać.

Natomiast jaki wpływ sytuacja pomiędzy Wami wywiera na Jego życie rodzinne - niekorzystny, kłamie, manipuluje, no oszukuje.

Czego możesz się spodziewać po tej relacji w dalekiej przyszłości (?) nadal będziesz mieć nadzieję i się motać...w tych kartach nie widać by miał żonę zostawić, prędzej zakończy Waszą relację.

Dziekuje bardzo Black Angel. Pozdrawiam

Gość Daffne
Napisano
Pani jest aniołem. Wszykiego dobrego. Kamila

Wzajemnie wszystkiego dobrego :buziak:

dziękuje za punkciki :bukiet: