Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Maestro Napisano 18 Lipca 2013 Kolejny rozkład na CUD:) Myślę, ze go zweryfikuję za jakis czas:) Dziekuję Ci Iwko za karty:) Kochana jesteś 1. Moje ciało - rycek denarów (poprzednio 5 mieczy) życzliwiej podchodzę do samej siebie, akceptuję siebie bardziej niż kiedyś 2.Mój umysł - XI sprawiedliwość (wcześniej : koło) stałam się bardziej obiektywna wobec samej siebie i świata, jestem chłodniejsza 3.Moja dusza - V papież (wcześniej 7 kielichów) zeszłam na ziemię jak widać, zmądrzałam 4.Co wzmacnia moje ciało - XVIII księżyc (wcześniej wisielec) może w końcu zaakceptowałam swoją kobiecość, seksualność... 5. Co je osłabia - 7 denarów (wcześniej też 7 denarów...) czekanie na ..cud;)) za duży spokój.. 6.Co wzmacnia mój umysł - 5 pucharów dobrane: 7 pucharów (wcześniej kochankowie) chyba realne patrzenie na swoje marzenia, weryfikacja tych moich marzeń i optymizm mimo porażek i rozczarowań 7. Co go osłabia - 6 denarów dobrane: III cesarzowa (wczesniej rycek monet) sytuacje, gdy ja daję z siebie dużo więcej 8.Co wzmacnia moja duszę - 9 pucharów (wcześniej rydwan) zadowolenie z samej siebie 9. Co ja osłabia - as denarów, XVII gwiazda (wcześniej paź buław) chyba ciągła wiara w spełnienie marzeń bez pokrycia, dawanie szansy tam, gdzie powinno się podjaźć decyzję o odejściu (podejrzewam, ze chodzi tu o wszystkie dziedziny życia, nie tylko związki, relacje miedzyludzkiie, ale i o sprawy zawodowe) Cytuj
Iwka78 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 1. Jesteś stabilniejsza, bardziej realnie patrzysz na siebie, już nie przez pryzmat kompleksów. 2. Lotny, bystry, wyciągający prawdziwe, obiektywne wnioski 3. Bardzo ładnie. Dusza jest silna i stabilna. 4. Brak iluzji na swój temat 5. Nie zbieranie tego, co jest do zebrania. 6. Pozostawianie swoich marzeń za sobą, tzn. Tych nierealnych 7. Rozdawanie siebie.. 8. Tak 9. Niewykorzystywany Potencjał, który przysłaniają nierealne marzenia Cytuj
Kędry Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 1. Moje ciało - rycek denarów (poprzednio 5 mieczy) Jesteś dojrzałą, samoświadomą siebie osobą - 2.Mój umysł - XI sprawiedliwość (wcześniej : koło) stać Cię na obiektywne spojrzenie na otaczający świat - racjonalizm - uczciwość wobec siebie i innych 3.Moja dusza - V papież (wcześniej 7 kielichów) bardzo dojrzałaś wewnętrznie - chłoniesz nowe doswiadczenia i wiedzę - jednocześnie dzielisz się nią z inymi 4.Co wzmacnia moje ciało - XVIII księżyc (wcześniej wisielec) - Twoje bogate wnętrze- kobiecość, wrażliwość - tajemniczosć 5. Co je osłabia - 7 denarów (wcześniej też 7 denarów...) przestój jeszcze czekasz 6.Co wzmacnia mój umysł - 5 pucharów dobrane: 7 pucharów (wcześniej kochankowie) przeżyte doświadczenia - czasami bolesne 7. Co go osłabia - 6 denarów dobrane: III cesarzowa (wczesniej rycek monet) musisz nauczyć się zachować równowagę w kontaktach międzyludzkich - nie szafować swoim bogactwem 8.Co wzmacnia moja duszę - 9 pucharów (wcześniej rydwan) zadowolenie z tego co jest 9. Co ja osłabia - as denarów, XVII gwiazda (wcześniej paź buław) c plany, marzenia - działać - nie bujać w obłokach Cytuj
Fall Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 1. Umiesz realnie ocenić swoje walory i niedoskonałości, masz do nich zdrowe podejście i ogólnie jesteś zadowolona ze swojego ciała :-) 2. Racjonalizm, zdrowy rozsądek, obiektywizm to Twoje główne atuty ;-) 3. A ja myślę, że masz teraz okres weryfikacji sensu życia, zastanawiasz się nad samorealizacją, dokonujesz bilansów życiowych..Dusza dojrzała, która nauczyła się, że wartości duchowe są o wiele ważniejsze, niż materia.. 4. Masz dostęp do swojej podświadomości i umiesz z niej korzystać. 5. Zastój, brak ruchu, działania.. 6. Umiesz się pogodzić ze stratą niektórych marzeń, z niemożnością ich realizacji.. 7. Zbyt dużo dajesz siebie innym, dysharmonia w dawaniu i braniu.. 8. Świadomość dobrych i radosnych stron życia oraz umiejętność korzystania z nich, wewnętrzne bezpieczeństwo. 9. Nie wykorzystujesz niektórych szans, gdyż liczysz, że pojawi się coś lepszego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi