Gość Nayala Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 jak mi się będzie "tam " pracowało? 10 kielichów, as mieczy, 6 denarów chyba nie tak zle.. ale ten as..?na pewno otrzymam pomoc jakąś jak mi się bedzie mieszkalo z dziewczynami w pokoju ( 2)? dwa kielichy, 9 denarów, piec mieczy średnio. kazda zajeta sobą. zbytnio im nie ufać jak się będę dogadywac ze wspollpracownikami? slonce,9mieczy, 6 bulaw chyba okej czy szef będzie ze mnie zadowolony? 5 bulaw(taa zbiory się pokazaly), as pucharow, krolowa denarów nie wiem może mnie na pocztaku będzie trochę "sszczypal" ale potem się to zmieni? chyba,ze gorzej..;p co mnie tam zaskoczy? 3 puchary, 4 puchary. rycerz denarów oni tam podobno na piwo chodza,wiec może to trochę..to ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Maestro Napisano 18 Lipca 2013 jak mi się będzie "tam " pracowało? 10 kielichów, as mieczy, 6 denarów powinno być bardzo fajnie, może będzie sytuacja, gdy trzeba będzie sie czymś wykazać, dać od siebie więcej, ogólnie widać miłe rozmowy, wspólne posiłki, może i jakieś wyjścia,atmosfera rodzinna jak mi się bedzie mieszkalo z dziewczynami w pokoju ( 2)? dwa kielichy, 9 denarów, piec mieczy dziewczyny chyba zaprzyjaźnione ze sobą, w związku z czym możesz czuc się tą trzecią (może tym piecem mieczy je ogrzejesz:lol:), mogą być niewielkie spięcia jak się będę dogadywac ze wspołpracownikami? slonce,9mieczy, 6 bulaw będziecie dla siebie miłe, ale mogą wystąpić też nieporozumienia, ale z czasem się dotrzecie czy szef będzie ze mnie zadowolony? 5 bulaw(taa zbiory się pokazaly), as pucharow, krolowa denarów na początku będziesz jedną z wielu,ale potem on może Ciebie wyróżnić za dobrą pracę co mnie tam zaskoczy? 3 puchary, 4 puchary. rycerz denarów wydaje mi się, że zaskoczy Ciebie miła, sielankowa atmosfera, może poznasz fajnego kolegę Cytuj
Gość Nayala Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 halo halo tu program ezoteryczny...;> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi