Skocz do zawartości

ja i relacje

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. jak jestem postrzegana? (atrakcyjność)

4 buław, 7 kielichów, Pustelnik ---> suma Sprawiedliwość

jako towarzyska, miła, uśmiechnięta, ale nieosiągalna, żyjąca w swoim świecie

2. jakie moje zachowania szkodzą w relacjach?

8 buław, Umiarkowanie, Siła ---> suma Siła/Kapłanka

no właśnie... zdaję sobie z tego sprawę, że jestem zbyt ekspansywna, zbyt dużo inicjatywy wykazuję; chciałabym, aby poświęcano mi wiele uwagi, jeśli tego nie ma, to się potrafię przypomnieć (oj źle to widzę...)

3. jakie moje zachowania pomagają w relacjach?

Rycerz mieczy, Król kielichów, 2 buław ---> suma Sąd/Kapłanka

umiejętność dyskusji, empatia i serdeczność

4. Jaki partner byłby odpowiedni?

3 buław, 10 monet, As buław ---> suma Kapłanka

o podobnym temperamencie, energiczny, otwarty, chętny pójść dalej w relacji (myślący o założeniu rodziny, odpowiedzialny, pracowity), podzielający zainteresowania

5. Jaki partner jest zakodowany w mojej podświadomości?

Głupiec, Król buław, Paź buław ---> suma Kapłan

hahaha w stylu Rhett'a Buttler'a z "Przeminęło z wiatrem"; energiczny, spontaniczny, gorący facet z inicjatywą

6. co należy zmienić, by być szczęśliwą?

2 mieczy, As kielichów, 7 mieczy --->? suma Sąd/Kapłanka

pozbyć się złudzeń i i iluzji, wyobrażeń na temat miłości

• Maestro
Napisano

wesoła, sympatyczna, towarzyska, ale zamknięta w swoim świecie i niekiedy możesz sprawiać wrażenie stroniącej od ludzi

chyba nadmiar energii,a potem gwałtowne wychłodzenie stosunków i pokazywanie kto tu rządzi

umiejętnosć inteligentnego ogarnięcia tematu, ogólnie intelekt, ciepło bijące od Ciebie, wsparcie i zainteresowanie drugą osobą

stabilny, dominujący z perspektywami, taki, którego byłabyś pewna, który dałby Ci poczucie bezpieczeństwa

facet, który umie spontanicznie zaskakiwać kobietę, walczący o nią, silny, męski, przystojny i nieprzewidywalny

bądź w zgodzie z sobą, z tym co Ci mówi intuicja, bardzo często poznając drugą osobę czujemy od razu podświadomie, czy to ktoś pasujący do nas, czy też nie, nie próbuj oszukiwac samej siebie, ze na pewno będzie ok, mimo, iż Twój głos wewnętrzny mówi Ci inaczej

Napisano

Dzięki Inez :*

bądź w zgodzie z sobą, z tym co Ci mówi intuicja, bardzo często poznając drugą osobę czujemy od razu podświadomie, czy to ktoś pasujący do nas, czy też nie, nie próbuj oszukiwac samej siebie, ze na pewno będzie ok, mimo, iż Twój głos wewnętrzny mówi Ci inaczej

no właśnie, a ja w większości przypadków nie słuchałam...

• Maestro
Napisano
Dzięki Inez :*

no właśnie, a ja w większości przypadków nie słuchałam...

Mam to samo, dokładnie....Przy pierwszym zetknięciu się z dana osobą, czy to w necie czy w realu już wiem czy ta osoba jest ok, czy też nie powinnam dawać jej szansy..A ja głupia zawsze tę szansę daję i potem mi się przeczucia sprawdzają...

Napisano
Mam to samo, dokładnie....Przy pierwszym zetknięciu się z dana osobą, czy to w necie czy w realu już wiem czy ta osoba jest ok, czy też nie powinnam dawać jej szansy..A ja głupia zawsze tę szansę daję i potem mi się przeczucia sprawdzają...

ja może nie mam tego przy pierwszym kontakcie, ale z poprzednim kiedyś, jak mnie odprowadzał do domu, przeszło mi przez myśl: "nic z tego nie będzie" - a ja co? oczywiście w dalej w to brnęłam - teraz jestem dużo ostrożniejsza, słucham głosu wewnętrznego, ale też czytam sygnały jakie dostaję od drugiej osoby, na zasadzie "zobaczymy co będzie dalej"

Napisano

U mlodej mam zakonczenie roku szkolnego, takze jak wroce, od razu siade i bede interprecic.

Napisano

jako towarzyska, miła, uśmiechnięta, ale nieosiągalna, żyjąca w swoim świecie

no właśnie... zdaję sobie z tego sprawę, że jestem zbyt ekspansywna, zbyt dużo inicjatywy wykazuję; chciałabym, aby poświęcano mi wiele uwagi, jeśli tego nie ma, to się potrafię przypomnieć (oj źle to widzę...)

umiejętność dyskusji, empatia i serdeczność

o podobnym temperamencie, energiczny, otwarty, chętny pójść dalej w relacji (myślący o założeniu rodziny, odpowiedzialny, pracowity), podzielający zainteresowania

hahaha w stylu Rhett'a Buttler'a z "Przeminęło z wiatrem"; energiczny, spontaniczny, gorący facet z inicjatywą

pozbyć się złudzeń i i iluzji, wyobrażeń na temat miłości

1.Postrzegana jesteś jako osoba towarzyska, lubiana ,o głębokim wnętrzu, sprawiedliwa, ale taka "samotna w tłumie".

2.Relacji szkodzi zbytnia ekspansywność, brak cierpliwości, może zbytnie eksponowanie swojej osoby.

3.W relacjach pomaga Twoja inteligencja, taktowność, uczuciowość, rodzinność, jeszcze nie zrealizowane predyspozycje matczyne.

4.Dla Ciebie partner to mężczyzna stabilny finansowo, patrzący na życie perspektywicznie z którym byś nadawała na tej "fali", który potrafiłby docenić Twoja osobowość.

5.W podświadomości zakodowany partner z temperamentem, kochający życie, otwarty na nie, może nawet trochę lekkoduch.

6.Żeby być szczęśliwą musisz otworzyć całe serducho na uczucie, na miłość, uwierzyć w nią że istnieje ale tu powinnaś wykorzystać swój spryt, przebiegłość do sprawdzenia czy druga osoba na to co chcesz jej dać zasługuje.

Napisano

Dziękuję Anez :)

no właśnie ten brak cierpliwości hehehe :D

Napisano

4 buław, 7 kielichów, Pustelnik ---> suma Sprawiedliwość, HB XX Sad i II Kaplanka

Bardzo ladna dziewczyna, taka zgrabna, zadbana, atrakcyjna, jednoczesnie rozmazona, ale chyba dosc czesto powazna. I... sprawiasz wrazenie czasem takiej zagubionej, jakbys nie do konca zdawala sobie sprawe ze swojej atrakcyjnosci.

8 buław, Umiarkowanie, Siła ---> suma Siła/Kapłanka, HB VI Kochankowie

Ogolnie popadasz w skrajnosci. Jestes na ogol osoba spokojna, wszystko idzie fajnie a potem nagle cos Ci sie przewroci i jak tupniesz to wszystko dookola sie kruszy. Masz zrywy, ktore moga wynikac z jakis Twoich przemyslen i na ten moment uwazasz to za sluszne, ale ogolnie szkodza Ci. Tu wiecej zaufac swojemu sercu niz temu, co mowi glowa. To Cie nieco ustabilizuja i pomoze zachowac rownowage. Oczywiscie nadal walczyc o swoje, ale rownowazyc to intuicja, cierpliwoscia i wyczuciem Kaplanki.

Rycerz mieczy, Król kielichów, 2 buław ---> suma Sąd/Kapłanka, HB II Kaplanka

To, ze starasz sie rozne niedopowiedzenia, niejasnosci, klotnie, wyjasniac dosc na biezaco, nie lubisz, gdy geste powietrze trwa dlugo. Nawet jak narozrabiasz (a zdarza Ci sie, co widac po kartach wyzej) szukasz pojedniania. Jestes gotowa zarowno wybaczac, jak i szukac pojednania, wybaczenia, gdy wina lezy rowniez po Twojej stronie. Tu dodatkowo powinnas wiecej pokladac ufnosci w dobry rozwoj relacji... i nie wszystko starac sie kontrolowac. Wtedy uda Ci sie nieco wyluzowac. I mniej spiec bedzie.

3 buław, 10 monet, As buław ---> suma Kapłanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Mezczyzna, z ktorym laczylaby Cie rowniez przyjazn, wspolne zainteresowania, wiez duzo glebsza niz tylko na poziomie seksualnym. Taki, z ktorym moglabys myslec o zalozeniu rodziny.

Głupiec, Król buław, Paź buław ---> suma Kapłan, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Lubisz mlodych gniewnych. Lubisz facetow szalonych, z ktorymi sie nie nudzisz, takich z lekka macho, goracych, pelnych seksu i pomyslow w glowie i glowie...

2 mieczy, As kielichów, 7 mieczy --->? suma Sąd/Kapłanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Przede wszytkim zaufac, ze masz prawo kochac i masz prawo byc kochana, ze jestes warta tego, aby ktos zabiegal o Ciebie i ze taki ktos naprawde sie znajdzie, predzej czy pozniej. Nie szukac na sile a byc po prostu. Co Ci pan bog przeznaczy na srodku drogi sie rozkraczy. Oczywiscie byc na tyle uwaznym, zeby nie rozdeptac pedzac dalej.

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuję Sacral :) ma teraz urlop, nie wyjeżdżałam nigdzie i miałam wiele czasu na analizę i przemyślenia i faktycznie wiele rzeczy przepadło tylko dlatego, że zbyt mocno cisnęłam o coś, teraz już podchodzę do tego bardziej z głową, emocje są, ale mam nad nimi kontrolę, uczę się cierpliwości (zaczęłam dwie rzeczy codziennie wykonywać, nie są one trudne, ale tak robię mały krok do przodu w nauce wytrwałości i spokoju i już widzę efekty, że jeśli nad czymś skupię swoją uwagę, dopilnuję i zaobserwuję, to jest lepiej niż coś robię zrywami)

Głupiec, Król buław, Paź buław ---> suma Kapłan, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Lubisz mlodych gniewnych. Lubisz facetow szalonych, z ktorymi sie nie nudzisz, takich z lekka macho, goracych, pelnych seksu i pomyslow w glowie i glowie...

no tak nie do końca - owszem zwracam uwagę na takich, bo mają w sobie coś magnetycznego, którzy mają wiele pomysłów, ale tak naprawdę nie taki mężczyzna jest mi potrzebny; wolę takiego, który będzie szedł obok mnie, a nie takiego, za którym ja będę musiała nadążać, albo on za mną

w podsumach pojawia się ciągle Kapłanka, Kapłan i Cesarz oraz są Kochankowie - to jest mieszanka odpowiednia - porozumienie dusz, więź, przyjaźń, stabilność, spokój i tradycja - to jest dla mnie ważne na dłuższą metę

jeszcze raz dziękuję :)

Napisano
w podsumach pojawia się ciągle Kapłanka, Kapłan i Cesarz oraz są Kochankowie - to jest mieszanka odpowiednia - porozumienie dusz, więź, przyjaźń, stabilność, spokój i tradycja - to jest dla mnie ważne na dłuższą metę

To sa bardziej rady niz stan obecny sytuacji. Kaplanka to rada, aby kierowac sie intuicja, ufac swojemu glosowi wewnetrznemu, ufac swojej kobiecej swiadomosc (siebie). Papiez to rada, aby wyjsc poza dotyczczasowe jakiego schematy i zasady, rowniez obraz konkretny, ktory stale powielamy, np. wyobrazenie konkretnego partnera. Cesarz to rada, zeby podejsc do tematu poza emocjami, z jasnym, czystym umyslem, realnie, nie dajac ponosic sie emocjom. Kochankowie - kierowac sie sercem.

To rady przede wszystkim, co robic. :)

Napisano
To sa bardziej rady niz stan obecny sytuacji. Kaplanka to rada, aby kierowac sie intuicja, ufac swojemu glosowi wewnetrznemu, ufac swojej kobiecej swiadomosc (siebie). Papiez to rada, aby wyjsc poza dotyczczasowe jakiego schematy i zasady, rowniez obraz konkretny, ktory stale powielamy, np. wyobrazenie konkretnego partnera. Cesarz to rada, zeby podejsc do tematu poza emocjami, z jasnym, czystym umyslem, realnie, nie dajac ponosic sie emocjom. Kochankowie - kierowac sie sercem.

To rady przede wszystkim, co robic. :)

i nimi się będę kierować :)