Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Maestro Napisano 18 Lipca 2013 Dziekuję bakei za karty:) czakra podstawy wisielec powoli zaczyna odnajdywac się w obecnej rzeczywistości, widać jednak, że chyba lekko odlatuję... sakralna 6 kielichow mam poczucie bezpieczeństwa splotu 8 denarow trochę ocieżała jest serca 6 mieczy serce się wychładza gardla as kielichow jestem miła i serdeczna 3 oka kochankowie chyba najgorzej nie jest, widać wg mnie wymianę energetyczną korony wieża/cesarzowa odblokowała się, chyba ok?? Cytuj
Erza Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy wisielec wychodzisz ze swoich korzeni tracisz powoli uziemienie sakralna 6 kielichow działa harmonijnie, w swoim rytmie splotu 8 denarow pracuje na wolnych obrotach, przydałby się jej większy kontakt z ludźmi, serdeczny śmiech serca 6 mieczy o kurde; Inez jesteś bez serca ale tak na poważnie porusz je trochę, otocz się różowym kolorem (kwiatami, załóż coś różowego); ona się wyczerpała bardzo, Twoje wysiłki i pragnienia mogły się niedawno spotkać z silnym oporem gardla as kielichow tu ładnie, energia czysta 3 oka kochankowie widać aktywne postrzeganie intuicyjne, ale ta energia z tej czakry ulega gdzieś rozproszeniu, nie "kręci" się jednolicie tylko raz w jedną stronę, raz w drugą korony wieża/cesarzowa za dużo tu energii ziemskiej; tutaj lepszy byłby Wisielec, a Cesarzowa na podstawie Cytuj
agaMAJ Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 jak dla mnie to w sercu wychodzisz z jakiegoś impasu, w końcu je oczyszczasz, z tego co cię blokowało. A między głową a podstawą jednak jest równowaga, zastanowienie i wyburzenie tego, co jest ci w życiu zbędne Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Jedynie punkt 1 moze mowic ze energia sie... odwraca... nie wiem jak to ujac.. przebiegunowanie? Punkt 2 - Musisz nad tym popracowac Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 18 Lipca 2013 Jedynie punkt 1 moze mowic ze energia sie... odwraca... nie wiem jak to ujac.. przebiegunowanie? Punkt 2 - Musisz nad tym popracowac Masz na myśli czakrę podstawy i sakralną? Cytuj
Kędry Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy wisielec - energia dojrzewa - już niedługo zacznie harmonijnie płynąć sakralna 6 kielichow - bardzo ładnie rozłożona enrergia- radosć, spotanicznosć itd splotu 8 denarow - obciążona za bardzo serca 6 mieczy - serce zimne- brak przepływu do czakr górnych gardla as kielichow - będziesz ładnie wyrażać swoje emocje - gdy odblokujesz czakrę serca 3 oka kochankowie - może wymania jest- ale więcej zużywasz energii niż potem uzupełniasz korony wieża/cesarzowa - moim zdaniem dopiero sie całkowicie odblokuje Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Inezko tak... bo zablokowanie jednych pociaga obciazenie blokade drugich Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 18 Lipca 2013 Inezko tak... bo zablokowanie jednych pociaga obciazenie blokade drugich Kurcze, ale wydawało mi się, ze co jak co ale sakralną mam odblokowaną .... Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Ale ona nie tyle jest zablokowana co jest zmiana jakosci dostawy:D Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Sorry popieprzylo mi sie:D Twoja energetyka sie zmienia juz widac to po wisielcu to odwrocenie o 180S tylko ze tego nie przeskoczysz bo jaka energia z podstawy taka idzie w gore druga juz sie dostosowalo serce jest w transformacji a wyzej masz bloki i obciazenie bo jeszcze nie dostosowaly sie do zmienionej energii wisielca tak mysle i tak czuje te karty 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) czakra podstawy wisielec wg mnie czujesz się pewnie w swoim świecie i bezpiecznie, nie czujesz potrzeby walczenia o lepszą pozycję czy innego typu wyzwań wynikających z pragnienia uzyskania stabilizacji bo ją już posiadasz. splotu 8 denarow pracujesz nad sobą by postrzegać siebie dobrze, by czuć się z samą sobą dobrze, akceptować to co w Tobie samej Ci sie nie podoba, warto odpychać od siebie myśli negatywne w tym względzie, a jesli są uporczywe to zmienić to co się nie podoba by czuć sie lepiej na ile to możliwe. Nie jest jednak źle . W skali od 0-100% Twoja czakra jest na poziomie około 70-80%. serca 6 mieczy serce troszkę asekuracyjne, mające wątpliwości, czasem racjonalizujące i ostrożne, ale mimo wszystko potrafisz wydobyć z siebie ciepło jeśli tylko zapragniesz gardla as kielichow ciepłe słowa płyną, jesteś uprzejma, pomocna i dajesz to co sama pragniesz otrzymywać jest dobrze myślę, że aurę masz niebieską, z zadatkami wejścia na indygo. 3 oka kochankowie Z tej energii czakry korzystasz, ale sporadycznie. Głównie wtedy, gdy czujesz w sibie wiele ciepła, dobroci jakik chcesz się dzielić. Duzo łatwiej wówczas przychodzi Ci korzystanie z tej czakry. korony wieża/cesarzowa czakra 7 otwiera się, gdy przebrnie się przez wszystkie 6 pozostałych, co uwidacznia się również w kolorze aury. Tu jeszcze jest uśpienie, ale potencjał na korzystanie z niej jest ). Edytowane 21 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 21 Lipca 2013 dopisałam czakrę sakralną ) Gdzie?:crazyangelos: Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 Gdzie?:crazyangelos: edytowałam post by nie powielać niepotrzebnie postów i dodałam ostatnie zdanie wskazujące poziom przepływu energii w czakrze sakralnej . Jest na dobrym poziomie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 21 Lipca 2013 edytowałam post by nie powielać niepotrzebnie postów i dodałam ostatnie zdanie wskazujące poziom przepływu energii w czakrze sakralnej . Jest na dobrym poziomie. OK,ale chyba Ci się nie dodała edycja, bo najpierw tam sprawdziłam,ale ok:lol: Dzięki:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 OK,ale chyba Ci się nie dodała edycja, bo najpierw tam sprawdziłam,ale ok:lol: Dzięki:) post edytowałam o 12:18, wtedy dodalam ostatnie zdanie o skali. Sama czakra ma dobry przepływ tylko zabrudzasz ją czasem niewłaściwym myśleniem o sobie co wspomniałam tam ale tak może nieco pokrętnie pracujesz nad tym i to tam pisałam.. kurcze nie widzisz 3 linijek o sakralnej? O.O Jeśli nie to coś tam pogrzebię by było widać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 21 Lipca 2013 post edytowałam o 12:18, wtedy dodalam ostatnie zdanie o skali. Sama czakra ma dobry przepływ tylko zabrudzasz ją czasem niewłaściwym myśleniem o sobie co wspomniałam tam ale tak może nieco pokrętnie pracujesz nad tym i to tam pisałam.. kurcze nie widzisz 3 linijek o sakralnej? O.O Jeśli nie to coś tam pogrzebię by było widać Tzn. chyba, ze dodałaś to do czakry splotu;) Spoko, nic sie nie stało, chyba przez chwile był jakis problem z forum (a może tylko u mnie, bo mi się nic nie ładowało) i może to to? Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) Tzn. chyba, ze dodałaś to do czakry splotu;) Spoko, nic sie nie stało, chyba przez chwile był jakis problem z forum (a może tylko u mnie, bo mi się nic nie ładowało) i może to to? mogło sie nie odświeżyć od razu, ja też dopiero po pewnym czasie dopisałam i mogło się nie zwrócić uwagi jakby nie było już wiemy jak jest Edytowane 21 Lipca 2013 przez Daffne stylistyka zdania O.O Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 czakra podstawy wisielec Coś się zaczyna zmieniac, ogólnie po wszystkich czakrach widać, ze coś ostatnio u Ciebie się stało, co wpłynęło na Twoje postrzeganie, na Ciebie ogólnie. I tu widać ‘nagłe’ zmiany, wywrót o 180 st sakralna 6 kielichow ładne działanie, płynie płynie chociaż dużo naleciałości z przeszłości tu widać, nad którymi powinnaś popracować, bo może być przez to mały blok. splotu 8 denarow pracuje pracuje, rozwija się serca 6 mieczy tutaj potrzeba Twojej pracy. Widać, ze kuleje, niepewność, jesteś zamknięta, boisz się chyba trochę czegoś nowego. gardla as kielichow świetna karta na tym miejscu – nie boisz się mówić, opowiadać o swoich uczuciach. Otwierasz się co dobrze rokuje na przyszłość 3 oka kochankowie intuicja działa jak najbardziej tylko możliwe, ze zc asami mozesz coś ‘nadkolorować’ korony wieża/cesarzowa tu to się dopiero zaczęło ruszać w pozytywnym znaczeniu tego słowa, oby tak dalej 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 czakra podstawy wisielec - jak dla mnie to brak tu uziemienia, wisielec wisi i nie ma żadnej nogi na ziemi, a to czakra kontaktu z ziemią.... sakralna 6 kielichow - tu dla mnie bardzo ładnie splotu 8 denarow - duża pracowitość nie wiem, czy nie jest aż za duża.... ale też takie poczucie komfortu, duża świadomość siebie serca 6 mieczy - serce doznaje jakiejś przemiany w połączeniu z wisielcem, to tak jakby coś ziemskiego wpłynęło na tą zmianę w sercu..... gardla as kielichow jestem miła i serdeczna - tak 3 oka kochankowie chyba najgorzej nie jest, widać wg mnie wymianę energetyczną - myślę, że bardzo dobrze korony wieża/cesarzowa odblokowała się, chyba ok?? - chyba dopiero się odblokuje i to jest moim zdaniem związane z twoją kobiecością i postrzeganiem samej siebie w relacjach damsko-męskich.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 czakra podstawy wisielec Blokada. Brak uziemienia. Wisielec to bardziej gorne partie. Wisi, wiec nieuziemiony. sakralna 6 kielichow Dobrze jest. splotu 8 denarow trochę Tu tak nie za bardzo. Jednostronnie idzie. To karta ukierunkowana na cel, upartosc, darzenie do wlasnych celow, ale na tym miejscu tu to nie za bardzo. serca 6 mieczy Zblokowane. gardla as kielichow Jest ok. 3 oka kochankowie Bardzo pod wplywem czakry serca a ta zblokowana. korony wieża/cesarzowa Wskazowka na to, ze trzeba odblokowac. Potencjal jest owszem, ale jest zblokowna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi