emilr Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) czakra podstawy 2 monet- nie wiem. zakłócenia są. czakra sakralna 9 monet, 3 mieczy- tu chyba dobrze, otwiera sie czakra splotu słonecznego 5 monet - bardzo ubogo czakra serca 8 mieczy - wydawało mi sie, ze tu będzie super. Totalnie zamknięta. Po moich ostatnich przeżyciach zablokowałam sie, co widac też w innych kartach czakra gardła 3 monet - powoli otwiera sie czakra trzeciego oka 10 kielichów hm otwarta czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet - zablokowała się? Edytowane 18 Lipca 2013 przez emilr Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Maestro Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monet - równowaga, jesteś uziemiona - ta czakra powinna być materialna czakra sakralna 9 monet, 3 mieczy -zablokowana wg mnie, masz poczucie zranienia, możesz czuć się chwilami niepewnie czakra splotu słonecznego 5 monet - tu potrzeba oczyszczenia czakra serca 8 mieczy - masz w sercu lęki przed zaangażowaniem się, obawy, widać, że były przejścia czakra gardła 3 monet - ta wolno pracuje czakra trzeciego oka 10 kielichów otwarta czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet - tu nastąpiła zmiana i jest blokada 1 Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Dziekuję Inez. Muszę sie w temat zagłębić Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 U mlodej mam zakonczenie roku szkolnego, takze jak wroce, od razu siade i bede interprecic. Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monet- bardzo dobrze jest jest równowaga. Pamietaj czakra podstawy ma tylko dwa płatki czakra sakralna 9 monet - więcej chcesz otrzymywać niż dawać czakra splotu słonecznego 5 monet - jelita potrzebują innego jedzenia i oczyszczenia bo jest dobra podstawa przy tej 5 denarów czakra serca 8 mieczy - całkowita blokada ale na swoje własne życzenie czakra gardła 3 monet - dobrze bez zastrzeżeń czakra trzeciego oka 10 kielichów za dużo marzysz czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet - nie dokładaj nic do czakr jedna karta mowi więcej inne już zakłócają ) Zmiana światopoglądów nastąpi 1 Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 U mlodej mam zakonczenie roku szkolnego, takze jak wroce, od razu siade i bede interprecic. Dziekuję, czekam:) Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monet- bardzo dobrze jest jest równowaga. Pamietaj czakra podstawy ma tylko dwa płatki ooo, to ie wiedziałam (cos o czakrach kiedys słyszałam, ale tak naprawdę nie wiem nic) czakra sakralna 9 monet - więcej chcesz otrzymywać niż dawać hmm, ciekawe. Może to wynika z tego, ze mam swiadomść, ze sama muszę zadbać o dzieci. Dla nich nauczyłam sie troche rozpychać łokciami czakra splotu słonecznego 5 monet - jelita potrzebują innego jedzenia i oczyszczenia bo jest dobra podstawa przy tej 5 denarów Niesamowite! ja tak sie czuję, ociężała. nawet wczoraj naszła mnie myśl, żeby na jakis zcas wrócić do swojej normalnej diety z dużą ilością warzyw i wody (zaniedbałam to) czakra serca 8 mieczy - całkowita blokada ale na swoje własne życzenie Tu bez komentarza. Uff, wiem o tym. czakra gardła 3 monet - dobrze bez zastrzeżeń czakra trzeciego oka 10 kielichów za dużo marzysz tu nie wiem. To daje mi siłę. Moje marzenia. czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet - nie dokładaj nic do czakr jedna karta mowi więcej inne już zakłócają ) Zmiana światopoglądów nastąpi jej, aż sie boje. Moje życie ostatnio jest bardzo intesywne. i tak zmieniłam sie nie do poznania. Pod każdym względem. Czuje, ze to nadal trwa. Dziękuję Selenit :* Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 no widzisz denary to wegetarianizm także dobrze ci organizm podpowiada z tymi warzywami Idzie ku lepszemu źle nie jest ) Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monet jest dobrze... rownowaga harmonia... jeszcze jakies zaklocenia, ale nad tym panujesz, przyda sie harmonizacja. czakra sakralna 9 monet Jest dobrze, wiesz czego chcesz... a jesli nie to dazysz do tego spokojnie... tylko na seks tantryczny uwazaj;) czakra splotu słonecznego 5 monet mysle ze sie oczyszcza, regeneruje po uszczerbku czakra serca 8 mieczy Dopoki nie ebdzie splotu silna, to jeszcze ebdziesz troche zbalokowana... chyba nie chcesz nic czuc, bo sie odgradzasz... musialas dostac w kosc czakra gardła 3 monet Pracujesz nad tym, albo inni Ci pomagaja... Wsparcie przyjaciol i mentorow jest cenne. Trzymaj tak dalej czakra trzeciego oka 10 kielichów Jest dobrze.. ale chyba Twoje pragnienia moga wplywac na to co widzisz... Moze za bardzo o czyms marzysz, czegos pragniesz.. czakra korony śmierć XIII Czeka Cie gleboka zmiana... jesli sie zaczela nadal trwa, bo jej wynik jeszcze nie jest wiadomy... pracuj dalej tak jak pracujesz, i zobaczymy efekty za jakis czas. Mysle ze lepsze efekty beda;) 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra sakralna 9 monetJest dobrze, wiesz czego chcesz... a jesli nie to dazysz do tego spokojnie... tylko na seks tantryczny uwazaj;) QUOTE] nie mogę z Toba. Ja musze sobie czakry zobaczyć może coś mi w tej sexualnej napiszesz fajnego )) Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Dziekuję Caliel czakra sakralna 9 monetJest dobrze, wiesz czego chcesz... a jesli nie to dazysz do tego spokojnie... tylko na seks tantryczny uwazaj;) ekhm, posucha u mnie. Na tantryczny powiadasz mam uważać czakra serca 8 mieczyDopoki nie ebdzie splotu silna, to jeszcze ebdziesz troche zbalokowana... chyba nie chcesz nic czuc, bo sie odgradzasz... musialas dostac w kosc Czyli leciec od dołu? po kolei? Kurka no teraz, gdy sobie myślę, to i tak dałam sobie rade. Tylko to jeszcze nei kniec. To moje pobożne życzenia dojscia do równowagi czakra gardła 3 monetPracujesz nad tym, albo inni Ci pomagaja... Wsparcie przyjaciol i mentorow jest cenne. Trzymaj tak dalej na szczeście mam na kog liczyc w trudnych chwilach czakra trzeciego oka 10 kielichów Jest dobrze.. ale chyba Twoje pragnienia moga wplywac na to co widzisz... Moze za bardzo o czyms marzysz, czegos pragniesz.. No to Ty i Selenit macie rację: karmiczny czakra korony śmierć XIIICzeka Cie gleboka zmiana... jesli sie zaczela nadal trwa, bo jej wynik jeszcze nie jest wiadomy... pracuj dalej tak jak pracujesz, i zobaczymy efekty za jakis czas. Mysle ze lepsze efekty beda;) Tak czuję. W ogóleto wszystko ostatnio jakies dziwne, jedno popycha drugie. Nowe, nieznane wcześniej doswiadczenia i takie przeczucie, że coś wisi w powietrzu. Jakaś wrazliwsza sie stałam w tym sensie, ze działam bardziej intuicyjnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monet jest właściwa karta żywioły na właściwym miejscu. Karta ta włada żywiołem ziemi, a czakra podstawy do nie tylko poczucie bezpieczenstwa życiowego, ale także umiejętność radzenia sobie z życiem i w życiu na co mamy wpływ my, ale również nasze otoczenie, w jakim żyjemy. 2 monet odpowiada karcie Wisielec, co wskazuje na małą izolacje życiowąz własnego wyboru lub z powodu określonych kolei losu. Ogólnie odpoczywasz, ale pamietaj by mieć stały kontakt z codziennością poza domkiem, podejmować aktywność. czakra sakralna 9 monet, 3 mieczy czakra poczucie własnej kobiecości, pewności siebie w tym zakresie... myslę, że jesteś zadowolona w dużej mierze z siebie i własnego wyglądu, potrafisz cieszyć się sferą seksulaną, jednakże ktoś zranił Cię..mężczyza, przez co ucerpiało trochę Twoje podejście do samej siebie.Pamiętaj, że nie ma sensu szukać zawsze winy w sobie. Jak się ma coś wydarzyć to sie wydarzy, nawet...gdybyś wyglądała jak modelka czakra splotu słonecznego 5 monet slot w dużej mierze określa nasz witalność, wiarę w siebie...zubożałaś, czakra jest słaba, niedoenergetyzowana. Wypadałoby zrobić coś dla siebie by pczuć się lepiej z samą sobą...może urządzić sobie kąpiel specjalną, udac sie do kosmetyczki czy obciąć jakoś włoski by poczuć się lepiej czakra serca 8 mieczy serce aktualnie zdystansowane...przepływ energii jest, ale na niskim poziomie. Wynika to z Twego niemal zamknięcia i poczucia potrzasku w sercu z powodu przejść. Serce leczy rany. Oczywiście to sie ureguluje w momencie kiedy poczujesz się gotowa otworzyć serce czakra gardła 3 monet jest dobrze.pracujesz nad sobą, z reguły myślisz i zastanawiasz sie na tym co mówisz, ale może byc równiez tak, że i ciętego coś powiesz hehe Tu co prawda najleposzym żyiowłem wg mnie byłyby miecze ponieważ to życioł powietrza, ulotnych słów, ale równie dobrze karty mądrości. Nie jest tu jednak źle. czakra trzeciego oka 10 kielichów jest ituicja ładnie pracująca, masz kontakt z nią,najprawdopodobniej ładnie się trenuje tarotem ) czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet tu jeszcze nie dotarłaś. Czakra ta otwiera się gdy przekroczysz poziom czakry 6. Jesteś na etapie czakry 6, ale 7 jeszcze nie otworzyłaś. Jest dobrze, niektórzy ludzie nawet 6 lub 5 nie mają otwartej i wykorzystują tylko pierwsze 3 lub 4 Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monet- nie wiem. zakłócenia są. Dobrze jest. Ziemia w podstawie, jest ok. czakra sakralna 9 monet, 3 mieczy- tu chyba dobrze, otwiera sie Na razie skupiona jestes na swoich potrzebach i doznaniach. Ukierunkowianie na JA. czakra splotu słonecznego 5 monet - bardzo ubogo Braki. Niedobor. Zblokowanie, ale jakby nie do konca z przyczyna zaleznych od Ciebie. Tak, jakbys za kims tesknila i jednoczesnie swiadomie izolowala sie od ludzi, ewentualnie nie otwerala sie w pelnym stopniu. czakra serca 8 mieczy - wydawało mi sie, ze tu będzie super. Totalnie zamknięta. Po moich ostatnich przeżyciach zablokowałam sie, co widac też w innych kartach Zyjesz przeszlosci, trudno Ci sie otworzyc na nowe. Widac w czakrze splotu slonecznego, ze trzymasz sie myslami jeszcze kogos, to blokuje Cie na innych. Rowniez Twoje serce jest zamkniete. czakra gardła 3 monet - powoli otwiera sie Tak, powoli zaczynasz ja rozruszac. czakra trzeciego oka 10 kielichów hm otwarta Otwarta. czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet - zablokowała się? Duze zaangazowanie w sprawy przyziemne. Mozliwe, ze pieniazki albo relacje bliskie z kims leza i na razie nie pracujesz nad ta czakra. Ona jakby lezy odlogiem. 1 Cytuj
emilr Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 czakra podstawy 2 monetjest właściwa karta żywioły na właściwym miejscu. Karta ta włada żywiołem ziemi, a czakra podstawy do nie tylko poczucie bezpieczenstwa życiowego, ale także umiejętność radzenia sobie z życiem i w życiu na co mamy wpływ my, ale również nasze otoczenie, w jakim żyjemy. 2 monet odpowiada karcie Wisielec, co wskazuje na małą izolacje życiowąz własnego wyboru lub z powodu określonych kolei losu. Ogólnie odpoczywasz, ale pamietaj by mieć stały kontakt z codziennością poza domkiem, podejmować aktywność. Zgadza się się wszystko. Ostatnio miałam okres izolacji. Nie miałam ochoty na zadne kontakty, nawet przebywanie z dziećmi mnie nie cieszyło. Nie miałam ochoty pracować (co lubię) Teraz dochodzę do siebie, znów zaczęłam wychodzic, wszystko wraca do normy. Wrćóiły mi chęci, bo wcześniej próbowałam, ale nie przynosiło mi to radosci. czakra sakralna 9 monet, 3 mieczy czakra poczucie własnej kobiecości, pewności siebie w tym zakresie... myslę, że jesteś zadowolona w dużej mierze z siebie i własnego wyglądu, potrafisz cieszyć się sferą seksulaną, jednakże ktoś zranił Cię..mężczyza, przez co ucerpiało trochę Twoje podejście do samej siebie.Pamiętaj, że nie ma sensu szukać zawsze winy w sobie. Jak się ma coś wydarzyć to sie wydarzy, nawet...gdybyś wyglądała jak modelka Tutaj jestem bardzo zadowolona. Wzięłam sie za siebie, widzę spojrzenia facetów. Pod tym względem odżyłam. Ostatnio rzeczywiście odechciało mi sie dbania o siebie, ale na szczęście juz mi przeszło. Wszystko sie zgadza. czakra splotu słonecznego 5 monetslot w dużej mierze określa nasz witalność, wiarę w siebie...zubożałaś, czakra jest słaba, niedoenergetyzowana. Wypadałoby zrobić coś dla siebie by pczuć się lepiej z samą sobą...może urządzić sobie kąpiel specjalną, udac sie do kosmetyczki czy obciąć jakoś włoski by poczuć się lepiej Jak pisałąm wyzej, ostatnio żyłam w skorupie, sama nie chciałam z niej wystawć głowy. Nic nie sprawiało mi radości. Ale idzie ku lepszemu. Gdy odkryłam, że jednak moge dać sobie radę z facetem, moge uwlonic sie od tych przytłaczajacech emocji to życie we mnie wstąpiło. A on znó zainteresowany. Czuję, ze dam radę z tym. czakra serca 8 mieczy serce aktualnie zdystansowane...przepływ energii jest, ale na niskim poziomie. Wynika to z Twego niemal zamknięcia i poczucia potrzasku w sercu z powodu przejść. Serce leczy rany. Oczywiście to sie ureguluje w momencie kiedy poczujesz się gotowa otworzyć serce Tu wiadomo, wszystko z tego powodu. czakra gardła 3 monetjest dobrze.pracujesz nad sobą, z reguły myślisz i zastanawiasz sie na tym co mówisz, ale może byc równiez tak, że i ciętego coś powiesz hehe Tu co prawda najleposzym żyiowłem wg mnie byłyby miecze ponieważ to życioł powietrza, ulotnych słów, ale równie dobrze karty mądrości. Nie jest tu jednak źle. Zgadza się. ogólnie zawsze miałam problem z nawiazywaniem kontaktów, z inicjowanie rozmowy, a nawet jej kontynuowaniem. Nad tym chciałabym zapanować. czakra trzeciego oka 10 kielichów jest ituicja ładnie pracująca, masz kontakt z nią,najprawdopodobniej ładnie się trenuje tarotem ) Tak czuję, ostatnio sie wyostrzyła. Często nią sie kieruję. A tarot wciąga:) czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet tu jeszcze nie dotarłaś. Czakra ta otwiera się gdy przekroczysz poziom czakry 6. Jesteś na etapie czakry 6, ale 7 jeszcze nie otworzyłaś. Jest dobrze, niektórzy ludzie nawet 6 lub 5 nie mają otwartej i wykorzystują tylko pierwsze 3 lub 4 zaczęłam medytować, może więc sie otworzy. Pięknie dziękuję Daffne :* Cytuj
emilr Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Dziękuję SacralNirvano czakra podstawy 2 monet- nie wiem. zakłócenia są.Dobrze jest. Ziemia w podstawie, jest ok. Skoro tak piszecie, to tak trzymać czakra sakralna 9 monet, 3 mieczy- tu chyba dobrze, otwiera sieNa razie skupiona jestes na swoich potrzebach i doznaniach. Ukierunkowianie na JA. Prawda.Aż za bardzo ostatnio. czakra splotu słonecznego 5 monet - bardzo ubogoBraki. Niedobor. Zblokowanie, ale jakby nie do konca z przyczyna zaleznych od Ciebie. Tak, jakbys za kims tesknila i jednoczesnie swiadomie izolowala sie od ludzi, ewentualnie nie otwerala sie w pelnym stopniu. Cierpiałam, teskniłąm (jeszcze tesknie, ale czuję, że jest lepiej). Izolowałam się bardzo. nawet od dzieci. Nic nie sprawiało mi radosci. czakra serca 8 mieczy - wydawało mi sie, ze tu będzie super. Totalnie zamknięta. Po moich ostatnich przeżyciach zablokowałam sie, co widac też w innych kartachZyjesz przeszlosci, trudno Ci sie otworzyc na nowe. Widac w czakrze splotu slonecznego, ze trzymasz sie myslami jeszcze kogos, to blokuje Cie na innych. Rowniez Twoje serce jest zamkniete. Tak myślę. Serce wali na jego widok, ale powoli, powoli. Czuje pozytywne wibracje. Dobrze, ze sie lubimy. Na tym polu chyba lepiej. czakra gardła 3 monet - powoli otwiera sie Tak, powoli zaczynasz ja rozruszac. Wyszłam z nory. czakra trzeciego oka 10 kielichów hm otwartaOtwarta. czakra korony śmierć XIII, dobrana 10 monet - zablokowała się?Duze zaangazowanie w sprawy przyziemne. Mozliwe, ze pieniazki albo relacje bliskie z kims leza i na razie nie pracujesz nad ta czakra. Ona jakby lezy odlogiem. Zaczęlam:) Będzie lepiej. Cytuj
emilr Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Jeszcze dopiszę, ze wczoraj i dzisiaj medytowałam sobie przy muzyce nad czakrami.Wczoraj czułąm w dolnej części pleców takie sciskanie na przemian z rozpieraniem. Dziwne uczucie, jak podczas pierwszych oznak porodu. Dzsiiaj rano, zaraz po przebudzeniu tez troszke pomedytowałam i dostałam rozstroju żołądka, potworny ból. nagle. Nic nie jadłam od rana, czułam sie swietnie, nie wiem, co mogło mi zaszkodzic. Ten ból i rozpieranie też mi towarzyszą dzisiaj. Poza tym czuje sie swietnie. Piszę o tym, bo któras z forumowiczek pisała, ze ma mdłosci i to moze miec zwiazek z medytacjami nad czakrami. Edytowane 19 Lipca 2013 przez emilr Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Ja otwieranie sie poszczegolnych czakr czuje jak walniecie energia... Dosc ostro odczulam otwieranie sie czakry serca. Intensywnie bylo tez z czakra gardla. Czakra 3. oka... juz inaczej jest odczuwalna. Czakry nizsze jako wibrowanie energii. Ciekawe. Czakra korony jako swiatlo... ktore widze, jak zamkne oczy. Cytuj
emilr Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Nie miałam pojecia o takich rzeczach! bardzo to wszystko ciekawe. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Czakra korony jako swiatlo... ktore widze, jak zamkne oczy. tak, złote światło ))) i fala energii w momencie pełnego otwarcia czakry korony wypływająca ze mnie jak lawa z wulkanu (przynajmniej u mnie), aż dostałam stanu podgorączkowego kiedyś hehe Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Tez mi bardzo temperatura ciala sie dzwiga... mam takiefajne dreszcze... ale jak sie uda wejsc w stan relaksu medytacyjnego, co czasami zajmuje mi duuuzo czasu, zanim sie porozpinam z tych zesztywnialych od napiecia miesni, to jest bosko... czasami po 2-3h jestem nabuzowany... no i pare razy zdarzylo mi sie przesadzic nie umialem spac. a potem wieczorem nastepnego dnia padaka:D Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Tez mi bardzo temperatura ciala sie dzwiga... mam takiefajne dreszcze... ale jak sie uda wejsc w stan relaksu medytacyjnego, co czasami zajmuje mi duuuzo czasu, zanim sie porozpinam z tych zesztywnialych od napiecia miesni, to jest bosko... czasami po 2-3h jestem nabuzowany...no i pare razy zdarzylo mi sie przesadzic nie umialem spac. a potem wieczorem nastepnego dnia padaka:D a to tamtaą akcję miałam tylko 2 razy w życiu, ale pociłam się jak szczur (masakra to była)..na drugi dzień czulam się słaba jak nie wiem. Dreszcze na ciele to przepływ energii, mam je zawsze wtedy gdy "doładowuję się" albo reguluje przepływ w sobie. To takie pokrzepiające dreszcze Może za bardzo się doładowujesz co? powinieneś regulować poziom własnej energii obserwując siebie...na ile się oczywiście da (bo nie zawsze się da - piję do nabuzowania) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi