SacralNirvana Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Czakra podstawy - 0 Glupiec Glupiec ma w sobie potencjal Cesarza. Cesarz - stabilny. Jednak sam Glupiec to chaos i brak rownowagi, podstawy. Mysle, ze gdyby nad tym popracowac, byloby stabilnie. Na ten czas jednak nie jest. Czakra sakralna - As Kielichow Czakra seksu. Na ten czas idzie u mnie chyba w uczucia i rowniez seks itd... bardzo idealizuje i w uczucia wpuszczam. Czakra splotu slonecznego - Krol Kielichow Umiem sie wczuc w innych ludzi. Kontakty sa czesto zazyle i na zasadach pomagania sobie. Czakra serca - Krolowa Kielichow Jest uczuciowo. Wrazliwa ze mnie jednostka. Slowami Calielca... Lelujka pospolita. Czakra gardla - 8 Bulaw Karta wiadomosci, wiec i tu dobrze chyba. Gadac potrafie. Czasem za duzo. Czakra trzeciego oka - 2 Bulaw Tu jakby taki rozgwizd... Lapie kilka rzeczy na raz... Ostatnio czuje nadajniczek mi sie nieco czujniejszy zrobil, ale jeszcze niedopoustawiany. Takze jedno potrafi przebijac przez drugie, sa takie momenty. Czakra korony - 4 Kielichow Nieuzywana, marnieje. Inaczej nie wiem, jak to nazwac. Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Czakra podstawy - 0 Glupiec dobrze nią pokieruj i uziem bo korzenie są za blisko powieżchni Czakra sakralna - As Kielichow organy kobiece pracują dobrze Czakra splotu slonecznego - Krol Kielichow Jak lda mnie jesteś za mocno czasem przegłodzona Czakra serca - Krolowa Kielichow Bardzo dobrze. Czakra gardla - 8 Bulaw Mega dobrze, zawsze wiesz co powiedzieć i jak zareagować otwarta i działa dobrze Czakra trzeciego oka - 2 Bulaw dalekosiężność bardzo dobrze działa Czakra korony - 4 Kielichow - tu lekka blokada jest ale raczej ze zmeczenia Cytuj
Kędry Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Czakra podstawy - 0 Glupiec Głupiec w AW może stać również na pozycji 22 i wtedy oznacza nowy początek na wyższym poziomie - Czakra sakralna - As Kielichow Dużo energii skierowałaś na uczuciowość - wewętrzne przeżycia - jesteś gotowa na nowe wyzwania w sferze uczuć Czakra splotu slonecznego - Krol Kielichow Jesteś empatyczna - wrażliwa - czuła - Czakra serca - Krolowa Kielichow Bardzo wrażliwa osoba -podatna na zranienia - może nawet za bardzo otwarta Czakra gardla - 8 Bulaw Bardzo otwarta - może aż za bardzo Czakra trzeciego oka - 2 Bulaw Tutaj jeszcze trochę pracy trzeba włożyć - rozruszać energie - pierwsze przebłyski są Czakra korony - 4 Kielichow Ja bym tu widziała chwilowy odpoczynek - energia została zużyta w iinym działaniu - postanowiłaś na chwilę bieżącą ją wyłączyć Zauważyłam, że niektóre czakry masz za bardzo otowrzone - możeszsz czasami czuć znaczny ubytek energii - Edytowane 18 Lipca 2013 przez Kędry 1 Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Czakra podstawy - 0 Glupiec Chyba wlasnie wchodzisz w wyzsza energetyke.. ale musisz sie uladzic, obrac cel, kierunek... Czakra sakralna - As Kielichow Jest ok, ale mozliwe ze byloby lepiej gdybys troche wiecej w tej dziedzinie dzialala... Czakra splotu slonecznego - Krol Kielichow Super, uzdrawiasz innych;) Czakra serca - Krolowa Kielichow Tez bardzo dobrze, empatka, odpowiednik zenskiej energii Krola kielichow.. idealna pod ta czakre Czakra gardla - 8 Bulaw Przeenergetyzowana moze byc Czakra trzeciego oka - 2 Bulaw Moze byc jakis blok, moze nie chcesz dostrzegac, wiedziec za duzo.. i chcesz i boisz sie... Czakra korony - 4 Kielichow Przetrawiasz jeszcze lekcje zycia, jak to przejdziesz bedzie tylko lepiej 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 [quote name=Czakra sakralna - As Kielichow Jest ok, ale mozliwe ze byloby lepiej gdybys troche wiecej w tej dziedzinie dzialala... [/quote] hehehehe Wariat 1 Cytuj
Erza Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 trochę tej energii stoi, nadmiar jest w czakrze gardła (8 buław), a potem przecisnąć się nie może, na 3 oku stare zasoby jakby i wyczerpuje się, stąd też takie ukierunkowanie w dwie strony; korona wygląda na odłączoną, być może więcej skupienia wymagały sprawy rzeczywiste i tym samym medytacja, praca z energiami została chwilowo zaniechana między czakrą splotu słonecznego a sercem następuję fajna wymiana, coś w sobie obudziłaś na poziomie czakry sakralne i poszło to w górę co do uziemienia zgadzam się z Selenit 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Lipca 2013 Autor Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Dzieki Selenit666, Kedry, Calielu i Baamisjanko... Co do uziemienia to rzeczywiscie sa problemy, bywaja. Co do tego, co Kedry napisalas odnosnie tego, ze niektore czakry sa za bardzo pootwierane, bardzo mozliwe. Ja czakre 3. oka momentami odbieram tak, jakbym odbierala wiecej rzeczy na raz. Jakby wlasnie mi ona zaczela wielokierunkowo dzialac, co niekoniecznie zawsze jest komfortowe. Nie wiem, jak to okreslic, zeby bylo zrozumiale. Dzieki Wam za piekne interpretacje. Edytowane 22 Lipca 2013 przez SacralNirvana literowka Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 Czakra podstawy - 0 Glupiec a moim zdaniem pokazuje nowy początek w życiu ziemskim, w końcu idzie rozwód, więc i nowe nadchodzi.... masz totalną czystkę... Czakra sakralna - As Kielichow chyba nie do końca z niej korzystasz Czakra splotu slonecznego - Krol Kielichow Umiem sie wczuc w innych ludzi. Kontakty sa czesto zazyle i na zasadach pomagania sobie. - nadwrażliwość też może oznaczać Czakra serca - Krolowa Kielichow bardzo ładnie Czakra gardla - 8 Bulaw no chyba gadaulstwo się pokazało:-) dużo gadania, dużo kontaktów:-) Czakra trzeciego oka - 2 Bulaw bardzo dobrze.... Czakra korony - 4 Kielichow - chyba jakiś chwilowy zastój, albo rozczarowanie cię jakieś dopadło, bo nie wierzę, żeby to była prawdziwa twoja karta... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Lipca 2013 Autor Napisano 22 Lipca 2013 Dzieki Iwus... Piekna interpretacja. Gadula jestem, wiec moglo sie tak i pokazac. Co do 4 Kielichow, tak, rozczarowanie takze jest teraz... w pakiecie. Dziekuje jeszcze raz... Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Wiec tak jeszcze... odnosnie czakry 3. oka. Ostatnim czasem odczuwam nie tylko, ze ucisk... itd... ale jakby odbior ta czakra wszystkiego, co mozliwe, doslownie, jakby byla bombardowana wszystkim naraz. Nie wiem, jak to ujac. To bywa bardzo meczace. Nie mialam nigdy czegos takiego. Patrzylam wlasnie, w jakim stanie jest konkretnie na ten czas ta moja czakra (przed 2. tygodniami bylo 2 Bulaw, teraz jest XI Moc). Polozylam konkretnie na te czakre... bo wlasnie te zmiany w jej odczuwaniu itd... bardzo intensywne. Taka ciekawostka wlasnie w zwiazku z tym. Te 2 tygodnie temu, cos zaczynalo sie dziac... teraz juz na maksa to daje... nie wiem nawet, jak to opisac... wrazenia bardzo czesto ida na raz... duzy natlok jest. Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Przeciazona jest... Moc to bombardowanie... Pol biedy jak facet ma moc, bo jego energia czesciowo neutralizuje energie kobieca... ale kobieca + kobieca.... to juz przeciazenie, i moze byc nawet bolesne... Przynajmniej tak to czuje :* Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 No jest dosc bolesne... Totalny natlok wrazen... nie wiem, jak to opisac. Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Bo tego sie nie da opisac... Wiem co to za bol. Tez tak mialem.. NIe rozkladaj na razie kart. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Ale problem w tym, ze mi karty nie sa potrzebne... karty to jedno z narzedzi... mi wystarczy kartka papieru, olowek... i potrafie narysowac to, co sie stanie... (to nawet nie RV... nie wiem, mam tak od zawsze)... ja mam nalecialosc, ze informacje potrafie czerpac zewszad i na rozne sposoby, nie tylko z kart... Ten moj znajomy ma mi pomoc praktycznie stabilizowac to wszytko... Jest specem od takich rzeczy... wiec mam nadzieje, ze i tu cos doradzi... Zrezygnuje z kart... ale nalecialosci ciagniecia informacji z przestrzeni sa nadal... nie tu to tam... beznarzedziowo tez... Jak zrozumiesz, ze narzedziem do pobierania informacji jestes Ty... a Tarot czy cokolwiek to tylko protezy... to idzie zupelnie inaczej... nie wiem czy jasno pisze... Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Rozumiem o co chodzi.. ale Tarot jest czulym narzedziem.. jakbys sluchala caly czas sluchawek, to tez boalalby Cie glowa.. dlatego wlasnie masz dosc... Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Mozliwe... Dzieki Calielu... Cenna rada... Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Potrzebujesz po prostu troche odpoczynku i tyle Mozesz miec wrecz rozsadzone 3 oko, mi mowila kolezanka ze mialem wrecz rozszarpana czakre... Wiec takie bole to niefajna sprawaw, a jestes bardziej sensytywna ode mnie... Wspolczuje Ci bardzo, ja sam sie meczylem, a co dopiero Ty <przytula> Nie mowie ze masz karty spalic czy wyrzucic.. po prostu daj sobie troche odpoczac.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Ewentualnie sprobuje dodatkowo stabilizowac praktyka poklonow... zarzucilam to na jakis czas... znajomy radzi wrocic... Stabilizuje mocno energie... Mantra Kwan Seum Bosal... tez dobra jest... wrocic mocniej do praktyk w moim przypadku trzeba... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi