Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy: Krolowa buław czakra sakralna: 5 denarow czakra splotu: Slonce czakra serca: Moc czakra gardła: 8 mieczy czakra 3 oka: 3 mieczy czakra korony: 2 pucharow Co do czakry podstawy - niby ok. Wspolgraja zywioly - podstawa ogien i czerwien - wiec jest powoli lepiej... czakra sakralna - nie mam pojecia... chyba powoli wracam do normy, bo niedawno mialem tragicznie... Niby ok z ta czakra, ale byla wyczerpana czakra splotu - ok, jest sloneczko, rozwija sie chyba... Serce - chyba moja najmocniejsza.... gardlo - jeszcze troche chaotyczna... ale jest szansa ze bedzie lepiej 3 oko - chyba najgorsza o ironio czakra korony - czeka na harmonizacje pozostalych... Nie znam sie totalnie na tym. Help:D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lipca 2013 Maestro Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy: Krolowa buław za mocno naenergetyzowana, może za dużo chodzisz? czakra sakralna: 5 denarow brak fizycznego rozładowania napięc..... czakra splotu: Slonce za dużo energii ma czakra serca: Moc serce silne jak dzwon czakra gardła: 8 mieczynie mówisz wszystkiego, cedzisz słowa jak przez sitko...może masz bóle gardła? czakra 3 oka: 3 mieczy tu nie wiem, za bardzo racjonalizujesz świat i wydarzenia czakra korony: 2 pucharow wg mnie otwarta ładnie:) 1 Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Inezko : Wczoraj medytowalem, i dostalem solidnego kopa energii, moze jeszcze to widac... Sakralna - chyba tak :x tzn na pewno ;D (jakos to rozchodze) Splotu - wydaje mi sie ze jest ok Serca - tu tez Gardla - no przewaznie gryze sie w jezyk, ale jak juz wygarne to po calosci 3 oka - nooo mozliwe... jeszcze nie do konca ufam swojej intuicji, a poza tym wczoraj uzylem jej w cwiczeniu.. wiec... hmmm moze to nie byl dobry pomysl. Ogolnie jestem bardzo sceptyczny i nie do konca wierze w te czakry:D Korona - moze.. ogolnie rownowaga jest. Cytuj
Kędry Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) czakra podstawy: Krolowa buław - tutaj ładnie- energia hula w najlepsze czakra sakralna: 5 denarow - pierwsza blokada- tłamszenie energii wewnątrz siebie - nie ma przepływu czakra splotu: Slonce - otwarta, naenergetyzowana, jesteś przyjaźnie nastawiony do otoczenia czakra serca: Moc - tu też niezły potencjał - czeka na realizację czakra gardła: 8 mieczy -tu zaczynają się schody - blokada - masz problemy z wyrażaniem własnych myśli, opinii, jesteś małomówny czakra 3 oka: jeszcze energia bólu przesłania Ci patrzenie na wiele rzeczy oczami duszy czakra korony: 2 pucharow - jak najbardziej równowaga mozliwa - trzeba tylko popracować nad niektórymi centrami Edytowane 18 Lipca 2013 przez Kędry 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Ja miałam przyjemność widzieć twój rozkład jako pierwsza )) a że mi wszystko potwierdziłeś to co ci będzie jeszcze tu pisać to samo ))) :witch: 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 czakra podstawy: Krolowa buław Bulawowa jest w trakcie transformacji ku coraz wiekszej pewnosci siebie. Jako, ze czakra podstawy rowniez za to odpowiada, jest dobrze i idzie ku lepszemu. czakra sakralna: 5 denarow Braki w tym wzgledzie. Zblokowana. czakra splotu: Slonce Dobrze, ladny przeplyw. Chociaz nie wychodzisz jako pierwszy, ale tez nie uciekasz od ludzi. czakra serca: Moc Powiedzialabym, za bardzo sie kontrolujesz. Masz potencjal wiekszy niz dopuszczasz do wyjscia na zewnatrz, wiecej ufac tu swoim wewnetrznym odczuciom. Takze przeplyw nieco zblokowany. czakra gardła: 8 mieczy Blokada. Mozliwe, ze ciezko Ci mowic rzeczy, ktore moglyby w Twoim rozeznaniu byc raniace dla innych albo samemu mowic o tym, co Cie boli. czakra 3 oka: 3 mieczy Jest ostro, ale czy nieprzeintelektualizowane? czakra korony: 2 pucharow Otwarta. Ewentualnie czeka na lepsze czasy. Takze przychylam sie do Twojej interpretacji. Cytuj
Caliel Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Nie lubie sprawiac innym przykrosci, ani konfliktow, wiec czesciej sie gryze w jezyk niz cos powiem:) Ogolnie daje sobie wejsc na glowe, ale jak starce cierpliwosc to pozamiatane;) Cytuj
anais_33 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Nie lubie sprawiac innym przykrosci, ani konfliktow, wiec czesciej sie gryze w jezyk niz cos powiem:)Ogolnie daje sobie wejsc na glowe, ale jak starce cierpliwosc to pozamiatane;) heheeh dobre ciekawe z tym językiem już dawno byś go nie miał jakby tak było .... padałam właśnie ze śmiechu a co do czakr sakralna, gardła , 3 oko zablokowana reszta ok Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) czakra podstawy: Krolowa buław mocno stoisz na ziemi,co prawda buławowa potrafi mieć niepewności, lęki, ale potrafi je w sobie ładnie okiełznać jeśli trzeba. Dobra energia buław, jest pęd do działań konkretnych, ale też skuteczności działań. Dobrze czujesz się w sensie zaradności własnej i skuteczności działań. Ewnetualne niepowodzenia najczęściej wynikają z innych przyczyn, ale na pewno nie mają podłoża lękowego.. Energia ok czakra sakralna: 5 denarow brak wiary w siebie, w swoją atrakcyjność, sporo złości w budzi się w Tobie na tym tle, a i z tego powodu mogą bywać kłopoty w życiu gdyż może to powodować pakowanie się w relacje, w ktore nigdy byś nie wszedł gdybyś w siebie wierzył bardziej. Spójrz w lusto i powiedz mi, że widzisz brzydkiego faceta to Ci nakopie do upy normalnie ;p...Jesteś przystojny facet! Zaakceptuj bo tak jest:) czakra splotu: Slonce ładna energia, czerpiesz ją z otoczenia, radości, wesołego klimatu, słoneczka wokół Ciebieale i energetycznych silnie osób w sposób naturalny bo oczywiśce żadnen z Ciebie wampirek hehe. Nie nie Piękną potarfisz mieć witalność życiową i optymizm jeśli chcesz czakra serca: Moc To Twoja czakra dominująca zdecydowanie. Potrafisz kochać silnie, namiętnie i niewyczerpalnie. Oddajesz całego siebie, angażujesz się aż do krwi...W porównaniu z czakrą 2 sacralną myslę, że silny wpływ mają na Ciebie uczucia,ogromnie silny. Dlatego szczególną ostrożnośc powinieneś mieć na tle doboru połówki w taki sposób by Cię ta relacja doładowywała stabilnie, a nie wyniszczała. Potrzebne zrównoważenie uczuć w sobie. czakra gardła: 8 mieczy gardełko osłabione, jakby odcięty słaby przepływ...aktualnie aura Twoja to zieleń...takie niemal morski kolor coś pomiędzy zielenią, a niebiskim...Spokojnie nadrobisz czakra 3 oka: 3 mieczy inuicja brana aktualnie bardziej na logikę. Przyblokowana czakra, ale to z powodu kłopotów. Zregenerujesz się to ładnie wróci czakra korony: 2 pucharow czakra korony pracuje gdy drogą 6 czakr dociera się do 7. Aktualnie nie ma dostępu do niej. Edytowane 18 Lipca 2013 przez Daffne ortografia Cytuj
Caliel Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) czakra podstawy: As pucharów (była Krolowa buław) Nie wiem... czyzby ciut lepiej? A moze ciut slabiej? czakra sakralna: Rycerz mieczy (5 denarow) Tu zdecydowanie lepiej raczej, chociaz moze troche zbuntowana czakra splotu: Slonce (tak jak było O_O) Niby ok czakra serca: As pucharów (Moc) Hmm to chyba dobra karta tutaj, no nie? czakra gardła: 2 monet (8 mieczy) Powoli lapie rownowage czakra 3 oka: Mag (3 mieczy) Tu tez cos dzialam... czakra korony: 10 mieczy (2 pucharow) Hmm... tutaj albo wchodzi na inny poziom, albo.... zablokowana. Moze za wczesnie, ale jestem ciekaw jak to z medytacjami bylo... chociaz karty z netu wiec nie wiem czy wiarygodne Edytowane 31 Lipca 2013 przez Caliel Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 czakra podstawy: As pucharów (była Krolowa buław) troszkę słabiej, ale nieznacznie. Z około 50 na 40 % czakra sakralna: Rycerz mieczy (5 denarow) wzrost z 40 % na 70 %, bardzo duża poprawa. czakra splotu: Slonce (tak jak było O_O) bardzo ładnie. Tu jest siła...90% czakra serca: As pucharów (Moc) dwa razy as pucharów? Karta podobna do poprzedniej (moc). Podobny poziom (70 %) to Twój dominujący kolor w aurze, sporo też żółci. czakra gardła: 2 monet (8 mieczy) jest lepiej czakra 3 oka: Mag (3 mieczy) bardzo duża poprawa, zapewne pomagają ćwiczenia intuicji. czakra korony: 10 mieczy (2 pucharow) jest jakaś świadomość,wynikająca z czakr niższych, głównie serca i splotu,które pracują Ci najładniej. Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 czakra podstawy: As pucharów (była Krolowa buław) możliwe opuchniecia kończyn i za mało pijesz płynów przez to nie jest jeszcze otwarta ale idzie ku rozkwitowi czakra sakralna: Rycerz mieczy (5 denarow) na pewno lepiej jak było bardziej dosadnie podchodzisz do ludzi - na ręcznym jeździsz?? czakra splotu: Slonce (tak jak było O_O) jest super najlepsza karta na tej czakrze czakra serca: As pucharów (Moc) jest dobrze otwiera się jest więcej zaufania ale czasem jak się denerwujesz zwróć uwagę czy nie zatrzymujesz za mocno powietrza czakra gardła: 2 monet (8 mieczy) wymiana informacji jest i wspólpraca z innymi jest znacznie lepiej czakra 3 oka: Mag (3 mieczy) tu się poprawiło i to bardzo ładnie korzystasz z tego co masz - ze swojego daru i myśli są bardziej pozytywne ) czakra korony: 10 mieczy (2 pucharow) Za dużo na głowie - możliwe migreny tu jest nieco pozatykane i za mało dotlenienia Cytuj
Caliel Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 o rany, Selka... ales pojechala...! Szacun bo interpreta genialna. czakra podstawy: As pucharów(była Krolowa buław) możliwe opuchniecia kończyn i za mało pijesz płynów przez to nie jest jeszcze otwarta ale idzie ku rozkwitowi Niestety ciezko non stop pic, ale podroze w tych skwarach... odwadniaja.. chociaz pije duzo. Zauwazylem ze mi stopy puchna mimo dobrego obuwia i krazenia.. dziwne. Nie ejst zle, ale jest to odczuwalne... czakra sakralna: Rycerz mieczy(5 denarow) na pewno lepiej jak było bardziej dosadnie podchodzisz do ludzi - na ręcznym jeździsz?? To bedzie moja slodka tajemnica ale zrobilem sie ciut mniej pruderyjny ( ach to e®zoforum czakra splotu: Slonce (tak jak było O_O)jest super najlepsza karta na tej czakrze dziekuje czakra serca: As pucharów(Moc) jest dobrze otwiera się jest więcej zaufania ale czasem jak się denerwujesz zwróć uwagę czy nie zatrzymujesz za mocno powietrza Jak pale to sie za mocno zaciagam... czakra gardła: 2 monet(8 mieczy) wymiana informacji jest i wspólpraca z innymi jest znacznie lepiej Chyba tak.. zobaczymy czakra 3 oka: Mag(3 mieczy) tu się poprawiło i to bardzo ładnie korzystasz z tego co masz - ze swojego daru i myśli są bardziej pozytywne ) Staram sie caly czas nad tym pracowac. czakra korony: 10 mieczy (2 pucharow) Za dużo na głowie - możliwe migreny tu jest nieco pozatykane i za mało dotlenienia No coz... troche zmartwien mam. MIgrenowki tez czesto. Ale przyznam, ze mialem wrazenie ze tu cos skoczylo wyzej lub nizej... Cytuj
Caliel Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 Czakra podstawy: 2 kieli Czakra sakralna: 3 mieczy Czakra splotu: Rydwan Czakra serca: 3 bulaw Czakra gardła: As monet Czakra 3 oka: As mieczy Czakra korony: 2 mieczy A wiec.... znosnie.. zaburzenia albo dysharmonia podstawy, mozliwe ze stan zapalny czakra sakralna - chyba zaznaczyl mi sie bol nerki Czakra splotu - chyba niezle, jakos panuje nad tym, albo mnie nosi... Czakra serca - Nowe perspektywy, nowy poziom, otwarcie na milosc? czakra gardla - zaczynaja sie mozliwosci by z niej korzystac i rozwijac Czakra 3 oka hmmmm... sam nie wiem.. niby jakis potencjal, ale moze odcinam sie? czakra korony hmmm chyba niepewnosc i blok. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Maestro Napisano 30 Października 2013 Czakra podstawy: 2 kieli Czakra sakralna: 3 mieczy Czakra splotu: Rydwan Czakra serca: 3 bulaw Czakra gardła: As monet Czakra 3 oka: As mieczy Czakra korony: 2 mieczy Spojrzę po swojemu.. Generalnie jesteś życzliwie nastawiony do świata, otwarty na nowe doświadczenia, mimo poczucia zranienia, mimo świadomości swoich porażek, mimo bólu, wiesz tak jakbys zyskał czyste, obiektywne spojrzenie na świat, masz nadzieję, ale jesteś realistą, jesze troche analizujesz, sądzę, ze teraz będziesz bardziej uważny przy poznawaniu ludzi, ale wg mnie idzie ku lepszemu..Jakbyś otrzymał nowy potencjał z Góry.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi