Skocz do zawartości

Czy wrócimy do siebie?

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam:)

Zrobiłam rozkład na byłego chłopaka "Czy wrócimy do siebie"?. Ze względu na mój brak obiektywizmu co do sytuacji bardzo będę wdzięczna za pomoc:) Hmmm jak zwykle przy Nim wychodzą mi same Monety...

1. Obecna sytuacja między nami- Król Kielichów- wszystko zależy od niego

2. moja postawa co do problemu- Rycerz Monet- zajmuję się pracą, ale to ja byłabym bardziej skłonna do zainicjowania kontaktu

3. Co musiałabym zrobić, żeby się pojednać? Giermek Monet- działać bardzo powoli i ostrożnie, nic nie przyspieszać, zająć się po prostu własnym rozwojem.

4. Co On myśli o tej sytuacji? 2 Buław- jest rozdarty wewnętrznie, czuje się samotny.

5. Co On zamierza? 4 Monet-nic nie zamierza, chce pozostawić to tak jak jest...

6. Jakie jest źródło problemu- Śmierć- rozstanie...

7. Czy powrót ma sens? 3 Monet?- Jeżeli obydwoje podejmiemy pracę nad tym i będziemy wytrwali to może i by miało sens

8. Czy wrócimy do siebie? Wieża- Coś na poewno się zmieni, na pewno nie będzie tak jest... coś się przełamie.

Dociągnięte do Wieży: Giermek Kielichów---Umiarkowanie----Cesarz

Można by powiedzieć, że nastąpi coś nowego, natomiast dużo będzie zależało od niego, ja muszę być cierpliwa, spokojna i bardzo wyważona w swoich działaniach

Edytowane przez Jasminex
  • Moderator
Napisano

Nie ma powrotu, śmierć, wieża tu nie ma powrotu, on tu jest pokazany jako osoba niezbyt stała w uczuciach (król pucharów choć uczuciowy to jednak stały nie jest), on już zamknął pewien etap. Wracać też specjalnie nie ma do czego, bo 3 monet to chyba wskazuje na trzecią osobę...

Napisano

trzeba było dokładać do wieży bo ona mowi o burzeniu starego układu co wcale nie musi znaczyc, ze nie zuduje się czegos nowego.

Napisano

hmm no właśnie też tak o tym pomyślałam, że wieża może być dwuznaczna...

Gość Gość3
Napisano

pojde mysla ,za Selenit .

Do Wiezy dolozylabym karte ,albo nowy rozklad .

Wieza to przelom ,a zrodlem problemu jest Smierc > to dwie mocne karty !!!

Utwierdzaja mnie przy tym zamiary pana > trzyma sie tej relacji rekami i nogami .

Napisano

3 karty na pytanie czy do siebie wrócimy: Giermek Kielichów---Umiarkowanie----Cesarz

Można by powiedzieć, że nastąpi coś nowego, natomiast dużo będzie zależało od niego, ja muszę być cierpliwa, spokojna i bardzo wyważona w swoich działaniach

Gość Daffne
Napisano

karty ciężkie....

jesteście świezo po rozstaniu czy dłużej?

Proszę na pzryszłosć przedstawiać odrobinę informacji o sytuacji między dwojgiem, zwłaszcza jesli pragniesz rzetelnej i trafnej interpretacji :)

Napisano

Jestesmy ponad pol roku po rozstaniu. Rozstalismy sie w malo przyjemnej atmosferze....

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

1. Obecna sytuacja między nami- Król Kielichów

jest pokazany Pan niestabilny uczuciowo, niestety czuję tu negatyw. Jakieś myslenie o sobie wzajemne jest, ale bardziej w formie dumania lub brania siebie pod uwagę emocjonalnie albo z powodu faktu, że było się razem. Po związkach często bywa nieobojętność jednak sama w sobie nie oznacza powrotów.

2. moja postawa co do problemu- Rycerz Monet

Pani ma życzliwe usposobienie do Pana, nadal stara się dobrze myśleć, albo odwrotnie raczej - może nie potrafi myśleć źle...Stara sie postrzegać Pana i sytuacje przez pryzmat emocji, uczuć, pozytywnego nastawienia. Potrafiłaby włożyć w relacje wiele starań, zdecydowanie Pani jest tu stroną dojrzalszą, która potrafi otoczyć ciepłem,opieką i troską...wiele z siebie dać by ułożyło się jeśli poczuje taką chęć.

3. Co musiałabym zrobić, żeby się pojednać? Giermek Monet

Pan jest nastawiony na koleżeństwo, z wzajemnym kontaktem albo utrzymaniem go, jakby nie chcial palić mostów za sobą asekuracyjnie. Jego wiadomości mogą mieć jednak ton neutralny. Pani może starać się utrzmywac kontakt wzajemny dla podtrzymania wzajemnych więzi, znajomości...:)

4. Co On myśli o tej sytuacji? 2 Buław

on wątpię by miał wahania...najczęściej karta ta zwłaszcza w towarzystwie Króla kielichów i 4 monet niżej wskazuje na osobę, która z właśnie decyzji trwa w obecnej sytuacji bo tak chce. Ale interesuje się sytuacją, jakby trzymał rękę na pulsie zaciekawiony co u CIebie słychać. Może nawet wypytywać znajomych o CIebie pokątnie by się dowiedzieć jak jest i na co mógłby ewentualnie liczyć gdyby chciał zadziałać.

5. Co On zamierza? 4 Monet

aktualni nic nie zamierza, jedynie przyglądać się i obserwować. Jeśli zerwała Pani może Pan czaić się wokół Pani i oceniać swoje szanse, a jesli Pan zerwał to jest to trwanie w postanowieniu.

6. Jakie jest źródło problemu Śmierć

zakończony związek dość boleśnie dla obu stron. To duża kropka nad "i", która może byc trudna do przeskoczenia dla Pana z różnych względów.

7. Czy powrót ma sens? 3 Monet?

nie ma sensu, byłby to układ trójkowy.

8. Czy wrócimy do siebie? Wieża Dociągnięte do Wieży: Giermek Kielichów---Umiarkowanie----Cesarz

nie wrócicie w sensie związku oficicjalnego do siebie na pewno...jedynie tu romans możliwy, który z czasem zakończy sie i Pan pójdzie w silną dal...tak widocznie musi być...Pan tu jako Cesarz będzie miec decydujące zdanie...i widać, że mu nie w smak będzie coś...dla własnego spokoju pójdzie w świat... do 2 miesięcy powinno się mniej więcej wyklarować.

Edytowane przez Daffne
dopisek do pkt 3
Gość Gość3
Napisano

Po opisaniu sytuacji miedzy Wami -za wskazowka Daffne - sytuacja wyglada inaczej .

Dla mnie to on jest bierny > te 2 bulawy i 4 monety - dobrze mu tam gdzie jest .

Jezeli ktores z Was cos zainicjuje -,ja widze tu Ciebie Rycerz mieczy to moze cos tam ......cos tam .

Podsuma po Wiezy to Glupiec ....moze byc nowy poczatek ,ale jak to w przy Glupcu ....dziecinada .

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Jezeli ktores z Was cos zainicjuje -,ja widze tu Ciebie Rycerz mieczy to moze cos tam ......cos tam .

Podsuma po Wiezy to Glupiec ....moze byc nowy poczatek ,ale jak to w przy Glupcu ....dziecinada .

tam jest rycerz monet, a więc dość powolny, jednakże dotyczy on nastawieni i ewentualnych działań Pani. PO stronie Pana jest paź monet, więc generalnie tez nie jakiś raptus a opanowany, nieco przyżółwiowy kontakt.

edit: źle przeczytalam...tam jest paź monet na pytanie co można zrobić...można utrzymywać wzajemny kontakt...(dopisałam wyżej)

Edytowane przez Daffne
dopisek
Napisano

dziekuje wszystkim za pomoc:)! On jest bierny i chyba bierny pozostanie, z jego strony nie spodziewam sie zadnych inicjatyw

Napisano (edytowane)

Ja od siebie dodam, ze mi wieża pokazała do tej pory totalna zmianę. Na tej samej pozycji, co u Ciebie. NIe był to koniec relacji, ale totalna zmiana. W zależnosci, co było wcześniej. U niego - zaczął sie starać. U mnie postanowiłam robic po swojemu, czyli odeszłam. Inna sprawa, ze zmieniłam potem zdanie, pod wpływem emocji, pod wpływem jego działań, gdy zauważył, ze coś sie zmieniło. Wieża to nie taka straszna karta. wprowadza zmiany, ruch. On jest taka gwałtowna i daje dużo możliwościpo sobie. Bo jest dużo emocji.

Na przykąłd osoatnio ciagle się pojawiała w jego myslach, uczuciach 10 mieczy. Odczytałam to jako cheć odciecia się ode mnie, brak jakichkolwiek chęci, totalne odcięcie, brak zainteresowania. Najgorsza karta na partnerstwo. Co sie okazało? Nie byłam ostatnio miła dla niego, Pan postanowił ostro zadziałać. Postawił wszystko na jedna kartę. Nie odciał sie ode mnie, jego emocje sięgały zenitu. Pisze o swoich doświadczeniach.

Ja nie moge wyczuc Umiarkowania XIV. zawsze mi sie dobrze kojarzyła, ale ostatnio jakos jej nie czuje, a zaczęła mi towarzyszyć wraz z siłą VIII i Królem kielichów.

Edytowane przez emilr