x-latek Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Dawno już nie było mnie tu :smile2: Po otrzymaniu odmowy o rencie (było to kilka miesięcy temu) położyłem karteczki pod pytanie: jak sprawa będzie przebiegać dalej?/jej dalsza kontynuacja. Już wtedy wiedziałem że będę składał odwołanie. Takie to karty wyszły Król Buław Mag 8 Mieczy Karty równoległe. Te dwie pierwsze to definitywnie dobre karty w kontekście tego pytania. Jedna z nich na pewno przedstawia adwokata, bo takiego mam. Powiem, że ta pierwsza to adwokat, druga to lekarz... może. A w ogóle Mag to jest Mag, coś tam wyczaruje, zrobi jakąś "magię". Ale co mają znaczyć 8 Mieczy na końcu rozkładu? Chyba nie może to być niekorzystna informacja dla mnie przy tak dobrych dwóch pierwszych kartach? Szukałem różnych znaczeń 8 Mieczy i znalazłem jedno z interpretacji Suligi-mistyfikacja:ok2_na: hihihihihi. To byłoby dobre:ok: Podoba mi się taka interpretacja:icon_lol: Tyle że ja nie pytałem się o cały rezultat sprawy, moje pytanie było "jak sprawa będzie przebiegać dalej?", a to już zmienia postać rzeczy. Nie mam na myśli sprawy w sądzie, mówiąc "sprawa", mam na myśli ten czas od pory otrzymania odmowy aż do jej zakończenia. Edytowane 18 Lipca 2013 przez x-latek Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 8 mieczy na końcu nie wróży dobrze. Jednak wcześniej takie silne karty. 8 mieczy moze byc przymknieciem oka na pewne sprawy prez komisję. W podsumowaniu HB IX eremita. Moje odczucia: nie będzie po Twojej myśli mimo mozliwosći i starań. Z jakich kart korzystasz? Ja interpretuję ten rozkład majac przed oczami ósemkę mieczy z talii RW. Tę ósemke mieczy można różnie zinterpretować. takze jako spokój, odciecie sie od problemu. Mam mieszane odczucia., bardziej na nie. 8 mieczy mnie nie raz zaskoczyła (w sensie pozytywnym), dlatego tak piszę bez ładu i składu Cytuj
x-latek Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Hmm, no to nie dobrze! Wtedy to już całkiem p********e miałbym. Też używam R-W. Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Ja nie mam zbyt duzego doświadczenia.To tylko moja interpretacja. i w dodatku 8 mieczy zaskoczyła mnie kilka razy. Wg mnie duzy potencjał na poczatku, na końcu blotka. To nie moze byc finał. Ale ja tak mam. Zawsze widze mozliwości. przez dziurkę od klucza sie przecisnę. Poczekaj na spojrzenie na karty bardziej doswiadczonych. Edytowane 18 Lipca 2013 przez emilr Cytuj
Vivere Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 8 mieczy mi kiedyś pokazała zwolnienie lekarskie, może Tobie rentę da? Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 król buław jako adwokat -mało rzeczowy. działa zbyt chaootycznie. Owszem z charyzmą, daży do celu, ale brak konkretów (jak na adwokata) Spotka sie z siłą Maga, który ma możlwosć decydowania. 8 mieczy to nie koniec sprawy. czegoś zabraknie, moze dokumentów, szczegółów. Chyba kiedyś pytałes o to? Niedawno. ja nie mam złych odczuć. może, jak pisze Vivere to renta? czyli pomyślnie dla Ciebie Cytuj
x-latek Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 8 mieczy mi kiedyś pokazała zwolnienie lekarskie, może Tobie rentę da? Hehehe to byłoby dobre hehe:icon_smile: No nie wiem nie wiem. Teraz już w większą wątpliwość popadłem Cytuj
x-latek Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Chyba kiedyś pytałes o to? Niedawno. Niejako tak. Chociaż tam bardziej pytanie dotyczyło mojej sytuacji finansowej na przestrzeni następnych miesięcy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi