Fall Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Kochani, kolejny raz proszę o pomoc! 2 tygodnie temu byłam na rozmowie o pracę i dziś radosne wieści-pracę dostałam :-))) Niestety oprócz radości-zmartwienie, bo nie wiem jak-i czy w ogóle-uda mi się widywać z moim P. (będziemy na 2 różnych systemach zmianowych).. Zadałam zatem 2 pytania: 1.Jaki wpływ na moją relację z P. będzie miała praca w firmie X ? wieża - 2 denary - rycerz kielichów --> słońce 2.Czy ja i P. przestaniemy się spotykać przez moją pracę w firmie X? 6 kielichów - śmierć - wisielec (i dobrane) rycerz kielichów - as buław - 3 buław - król denarów --> moc ( w mojej talii to 11 ) 1. No nieeeee..jak ja nie lubię wieży!!! Widać, że coś gruchnie, ja tu 2 denarów bardziej postrzegam jako 2 różne zmiany (moją i Jego), ale może też oznaczać zastanawianie się i podejmowanie decyzji, ewentualnie lawirowanie między zmianami tak, by udało się jednak zobaczyć..Rycek kielichowy mi wypada często na takie milusie spotkania, więc jednak chyba będziemy się jakoś widywać..? No i pocieszam się tym słońcem w podsumie-bo ta wieża naprawdę mnie przeraża..Czy jednak nie będzie dobrze-jak myślicie??? 2. Coś umrze..ale co-jakoś nie umiem tej 6 kielichów tu zinterpretować..Może stracę wiarę w sens tego, co mnie spotkało..? Że los mnie złączył z P., a teraz próbuje Nas rozdzielić? Bo ja mogę mieć takie różne dziwne egzystencjonalne rozkminki ;-) No i chyba sobie tak zawisnę na jakiś czas, żeby pokontemplować sens życia i co dalej zrobić..Dobrałam karty, żeby zobaczyć jaki będzie wynik tych rozmyślań..Jakieś nowe impulsy i patrzenie w przyszłość się pojawi, król denarów-coś stabilnego, no ale co - nie-spotykanie się też może być stabilne :-P Chociaż chciałabym w tej podsumie (moc) widzieć jakąś energię poświęconą utrzymaniu tej relacji, jakąś walkę o nią.. Bardzo proszę o wszelkie pomysły w interpretacji powyższych kart, ja sobie interpretować nie umiem, za dużo życzeniowego myślenia u mnie, potrzebuję Waszych obiektywnych umysłów :-))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lipca 2013 Maestro Napisano 19 Lipca 2013 1.Jaki wpływ na moją relację z P. będzie miała praca w firmie X ? wieża - 2 denary - rycerz kielichów --> słońce wydaje mi się, że nastąpi zmiana w Waszej relacji, wkradnie się poczucie niepewności i sporego zagubienia, być może nie bedziecie wiedzieli jak zgrać terminy spotkań 2.Czy ja i P. przestaniemy się spotykać przez moją pracę w firmie X? 6 kielichów - śmierć - wisielec (i dobrane) rycerz kielichów - as buław - 3 buław - król denarów --> moc pojawi się tęsknota z początku, ale potem, może przez obowiązki coś się zmieni we wzajemnym postrzeganiu, masz znowu rycerza kielichów, czyli zagubienie, niepewność...nie wiem, ja tu czuję innego faceta,ale może się mylę... Cytuj
bridaa Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 przy tej 2 denarów to będziecie się mijać zapewne, a idzie ona po wieży - to tak jakby miala nastapić w twoim życiu zmiana z obu rozkladów powiedzialabym , że na twojej drodze może pojawić się ktoś nowy, może poznany poprzez tą prace własnie z dołozonych kart wyraźnie jest zaznaczone że idziesz ku nowemu Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Całość rozkładu odbieram jako ,że Pan może mieć zmienne nastroje z uwagi na to,że możecie się właśnie mijać acz kolwiek tutaj np ja rozstania nie widze.. Będzie Ciebie adorował w trakcie waszych spotkań Cytuj
Kędry Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 1.Jaki wpływ na moją relację z P. będzie miała praca w firmie X ? wieża - 2 denary - rycerz kielichów --> słońce jakieś plany- zamiary runą - niby wszystko będzie w porządku - będziecie się starać jakoś dyplomatycznie zgrać- ale każde z Was będzie bardziej nastawione na siebie na własne potrzeby 2.Czy ja i P. przestaniemy się spotykać przez moją pracę w firmie X? 6 kielichów - śmierć - wisielec (i dobrane) rycerz kielichów - as buław - 3 buław - król denarów --> moc ( w mojej talii to 11 ) z początku będą zapewnienia o sopotkaniach i może same spotkania też mogą mieć miejsce - ale potem nastąpi krach w kontaktach i zawiesenie relacji na długi czas - niewykluczone pojawieenie się nowego obiettu zaintetesowań - stabilnego, dobrze sytuowanego pana i w jego kierunku zwrócisz swoje oczęta Cytuj
Fall Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Dziękuję wszystkim ślicznie!!!:yg457: Jeszcze ktoś spojrzy..? Bardzo proszę..! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi