Skocz do zawartości

Jak praca wpłynie na moje życie uczuciowe?

Fall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani, kolejny raz proszę o pomoc!

2 tygodnie temu byłam na rozmowie o pracę i dziś radosne wieści-pracę dostałam :-)))

Niestety oprócz radości-zmartwienie, bo nie wiem jak-i czy w ogóle-uda mi się widywać z moim P. (będziemy na 2 różnych systemach zmianowych)..

Zadałam zatem 2 pytania:

1.Jaki wpływ na moją relację z P. będzie miała praca w firmie X ?

wieża - 2 denary - rycerz kielichów --> słońce

2.Czy ja i P. przestaniemy się spotykać przez moją pracę w firmie X?

6 kielichów - śmierć - wisielec (i dobrane) rycerz kielichów - as buław - 3 buław - król denarów --> moc ( w mojej talii to 11 )

1. No nieeeee..jak ja nie lubię wieży!!! Widać, że coś gruchnie, ja tu 2 denarów bardziej postrzegam jako 2 różne zmiany (moją i Jego), ale może też oznaczać zastanawianie się i podejmowanie decyzji, ewentualnie lawirowanie między zmianami tak, by udało się jednak zobaczyć..Rycek kielichowy mi wypada często na takie milusie spotkania, więc jednak chyba będziemy się jakoś widywać..? No i pocieszam się tym słońcem w podsumie-bo ta wieża naprawdę mnie przeraża..Czy jednak nie będzie dobrze-jak myślicie???

2. Coś umrze..ale co-jakoś nie umiem tej 6 kielichów tu zinterpretować..Może stracę wiarę w sens tego, co mnie spotkało..? Że los mnie złączył z P., a teraz próbuje Nas rozdzielić? Bo ja mogę mieć takie różne dziwne egzystencjonalne rozkminki ;-) No i chyba sobie tak zawisnę na jakiś czas, żeby pokontemplować sens życia i co dalej zrobić..Dobrałam karty, żeby zobaczyć jaki będzie wynik tych rozmyślań..Jakieś nowe impulsy i patrzenie w przyszłość się pojawi, król denarów-coś stabilnego, no ale co - nie-spotykanie się też może być stabilne :-P Chociaż chciałabym w tej podsumie (moc) widzieć jakąś energię poświęconą utrzymaniu tej relacji, jakąś walkę o nią..

Bardzo proszę o wszelkie pomysły w interpretacji powyższych kart, ja sobie interpretować nie umiem, za dużo życzeniowego myślenia u mnie, potrzebuję Waszych obiektywnych umysłów :-)))

• Maestro
Napisano

wydaje mi się, że nastąpi zmiana w Waszej relacji, wkradnie się poczucie niepewności i sporego zagubienia, być może nie bedziecie wiedzieli jak zgrać terminy spotkań

6 kielichów - śmierć - wisielec (i dobrane) rycerz kielichów - as buław - 3 buław - król denarów --> moc

pojawi się tęsknota z początku, ale potem, może przez obowiązki coś się zmieni we wzajemnym postrzeganiu, masz znowu rycerza kielichów, czyli zagubienie, niepewność...nie wiem, ja tu czuję innego faceta,ale może się mylę...

Napisano

przy tej 2 denarów to będziecie się mijać zapewne, a idzie ona po wieży - to tak jakby miala nastapić w twoim życiu zmiana

z obu rozkladów powiedzialabym , że na twojej drodze może pojawić się ktoś nowy, może poznany poprzez tą prace własnie

z dołozonych kart wyraźnie jest zaznaczone że idziesz ku nowemu

Napisano

Całość rozkładu odbieram jako ,że Pan może mieć zmienne nastroje z uwagi na to,że możecie się właśnie mijać acz kolwiek tutaj np ja rozstania nie widze.. Będzie Ciebie adorował w trakcie waszych spotkań:)

Napisano

jakieś plany- zamiary runą - niby wszystko będzie w porządku - będziecie się starać jakoś dyplomatycznie zgrać- ale każde z Was będzie bardziej nastawione na siebie na własne potrzeby

6 kielichów - śmierć - wisielec (i dobrane) rycerz kielichów - as buław - 3 buław - król denarów --> moc ( w mojej talii to 11 )

z początku będą zapewnienia o sopotkaniach i może same spotkania też mogą mieć miejsce - ale potem nastąpi krach w kontaktach i zawiesenie relacji na długi czas - niewykluczone pojawieenie się nowego obiettu zaintetesowań - stabilnego, dobrze sytuowanego pana i w jego kierunku zwrócisz swoje oczęta

Napisano

Dziękuję wszystkim ślicznie!!!:yg457:

Jeszcze ktoś spojrzy..? Bardzo proszę..!:_kwiatek: