Skocz do zawartości

Moje zrodlo mocy i sily ;)

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

XIX Slonce, XIV Umiarkowanie, 7 Kielichow

Powiedzialabym, ze mam umiejetnosci odnowy, jestem silna, energiczna, radosna, jednoczesnie poukladana wewnetrznie. Te karty tu synchronizuja mi z praktyka medytacji. 7 Kielichow to medytacja, XIV Umiarkowanie pokazuje mi harmonie umyslu, ciala i duszy. Ostatnio pokazalo mi znajomego po tygodniowym Seshin, jego stan po praktykach. Slonce to dla mnie umiejetnosc zycia tu i teraz, pelna uwaznosc.

Takze mysle, ze praktyki duchowe daja mi ogromna sile i moc. Poza tym to wlasnie moje wewnetrzne: radosc, energia, darzenie do harmonii i rownowagi a takze marzenie, nie zabijanie ich.

Napisano

Źródło mocy - odnawialne- czyste - harmonijne- piękna równoawga

umiesz ładować akumulatory- łaczyć się ze źródłem

Masz rację - medytacje daja ogromną siłę i przede wszystkim spokój

Gość Daffne
Napisano

Kurcze niemal identyczne karty jak moje :))

Siłę i moc daje Ci Twoje wnętrze, nie musisz szukać na zewnątrz by czuć w sobie pełnie...nie potrzebujesz kogoś do pary by pełnie czuć. Sama dla siebie czujesz się kompletna i pełna. Druga osoba więc jesli się pojawi w Twym życiu będzie nie dopełnieniem Ciebie, a partnerem towarzyszącym Ci. Potrafisz czysto i szlachetnie obdarzać przyjaźnią, miłością. Jesteś z natury serdeczna, lubisz ludzi i wspólne czerpanie radości. Do tego zaznacza się zrównoważone spokojne wnętrze dzięki wypracowanym medytacjom, jodze z poprzednich wcieleń. Słoneczna duszyczka z Ciebie, bardzo dojrzała i stara. Masz swoje marzenia i pragnienia, do których dążysz zgodnie z wewnętrznymi pragnieniami i tak trzymaj :okok:

Napisano

Dziekuje kochane... Kedry :bukiet: (punkciki kurczaczek znowu zablokowane, pozniej dodam), Daffne :bukiet:

Hehe... no wlasnie tak patrzylam na te Twoje karty Daffne i mowie, kurcze... tez Sloneczko... Rzeczywiscie podobne bardzo. :) i Kielichy sa... :)

Napisano

Optymizm bo masz słoneczko jako pierwsze, umiejętność szukania złotego środka do ciężkich spraw i marzenia i duża wiedza w tej 7 pucharów.

• Lubię to! 1
Napisano

Az sobie strzele jak dorwe karty :D chyba ze moga byc netowe?:D

A co do interprety nic tu nie dodam...

Jestes zywym akumulatorem, chodzaca ladowarka itp ;)

hehehehe

Daje Ci sile Twoja pogoda ducha, milosc, piekno przyrody, potrafisz sie cieszyc wszystkim...

Umiarkowanie mowi - ze osiagnelas precyzje w laczeniu sie z swiatem energii... swiatem idei...

nadajesz i tu i tam (a wlasciwie przelaczasz sie z taka precyzja, jaka ma aniol przelewajacy z pucharow na Umiarkowaniu)

z kielicha milosci, energii, dobroci, snu w kielich realizacji, materii, jawy... Pieknie.

7 kielichow mowi ze masz bardzo rozwinieta wyobraznie, kreatywnosc.... polaczenie jej z wizualizacjami, snami, medytacja,... moze przyneisc naprawde mocne efekty.

W sumie nic nowego nie napisalem.... Pozderawiam :*

• Lubię to! 1
Napisano

Twoją mocą i siłą jest twoje wnętrze, energia, która w Tobie drzemie. Myślę że jesteś w czasie ukierunkowywania swojej

energii , wchodzenia na poziom równowagi ciała, duszy i umysłu . Dla mnie 7 kielichów zawsze wskazywała na jasnowidzenie. Jeżeli jeszcze tego nie odczuwasz to na pewno tak będzie czego Ci serdecznie życzę bo to piękny dar.

Napisano

Anez... z tym jasnowidzeniem... cos jest na rzeczy. Do pewnego momentu mialam to zamkniete do etapu snow, od dziecka mam sny prekognicyjne.

Ostatnimi czasy mam tak, ze nagle czuje silny ucisk w miejscu trzeciego oka i... nie moge powiedziec, ze cos widze, bo nie widze tego oczami, ale moja dusza czuje cos... i jakby to widzi.

Patrzac na ludzi coraz lepiej "widze" ich energie. Nie w postaci aury jeszcze, ale w postaci poswiaty wokol nich... pola energetycznego, jak rowniez czuje, jak dana osoba jest sharmonizowana... np. czy dobre jest uziemienie czy tez energia tkwi gdzie w gornych partiach. Takie rozne... nie wiadomo skad rzeczy... sa.

Gość Daffne
Napisano

Ostatnimi czasy mam tak, ze nagle czuje silny ucisk w miejscu trzeciego oka i... nie moge powiedziec, ze cos widze, bo nie widze tego oczami, ale moja dusza czuje cos... i jakby to widzi.

tak wygląda widzenie duchowe :)) Mam podobnie. Widzisz duszą.

Napisano

Masz w sobie wile darów do tego jesteś raczej zrównoważona wewnętrznie.

Masz w sobie sporo "pozytywniej" energii, a także raczej starasz się pozytywnie podchodzić do świata. A to wszystko dodaje Ci siły :)

• Maestro
Napisano

spory optymizm,umiejetność obiektywnej oceny sytuacji, a także niezwykła harmonia i wyciszenie, które masz w sobie, poza tym umiesz marzyć, może czasem bujasz w obłokach, ale to tak pozytywnie:)

• Lubię to! 1
Napisano
Anez... z tym jasnowidzeniem... cos jest na rzeczy. Do pewnego momentu mialam to zamkniete do etapu snow, od dziecka mam sny prekognicyjne.

Patrzac na ludzi coraz lepiej "widze" ich energie. Nie w postaci aury jeszcze, ale w postaci poswiaty wokol nich... pola energetycznego, jak rowniez czuje, jak dana osoba jest sharmonizowana... np. czy dobre jest uziemienie czy tez energia tkwi gdzie w gornych partiach. Takie rozne... nie wiadomo skad rzeczy... sa.

Takie są między innymi początki jasnowidzenia, potem przyjdą następne etapy.