SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 XIX Slonce, XIV Umiarkowanie, 7 Kielichow Powiedzialabym, ze mam umiejetnosci odnowy, jestem silna, energiczna, radosna, jednoczesnie poukladana wewnetrznie. Te karty tu synchronizuja mi z praktyka medytacji. 7 Kielichow to medytacja, XIV Umiarkowanie pokazuje mi harmonie umyslu, ciala i duszy. Ostatnio pokazalo mi znajomego po tygodniowym Seshin, jego stan po praktykach. Slonce to dla mnie umiejetnosc zycia tu i teraz, pelna uwaznosc. Takze mysle, ze praktyki duchowe daja mi ogromna sile i moc. Poza tym to wlasnie moje wewnetrzne: radosc, energia, darzenie do harmonii i rownowagi a takze marzenie, nie zabijanie ich. Cytuj
Kędry Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Źródło mocy - odnawialne- czyste - harmonijne- piękna równoawga umiesz ładować akumulatory- łaczyć się ze źródłem Masz rację - medytacje daja ogromną siłę i przede wszystkim spokój Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Moje zrodlo mocy i sily XIX Slonce, XIV Umiarkowanie, 7 Kielichow Kurcze niemal identyczne karty jak moje ) Siłę i moc daje Ci Twoje wnętrze, nie musisz szukać na zewnątrz by czuć w sobie pełnie...nie potrzebujesz kogoś do pary by pełnie czuć. Sama dla siebie czujesz się kompletna i pełna. Druga osoba więc jesli się pojawi w Twym życiu będzie nie dopełnieniem Ciebie, a partnerem towarzyszącym Ci. Potrafisz czysto i szlachetnie obdarzać przyjaźnią, miłością. Jesteś z natury serdeczna, lubisz ludzi i wspólne czerpanie radości. Do tego zaznacza się zrównoważone spokojne wnętrze dzięki wypracowanym medytacjom, jodze z poprzednich wcieleń. Słoneczna duszyczka z Ciebie, bardzo dojrzała i stara. Masz swoje marzenia i pragnienia, do których dążysz zgodnie z wewnętrznymi pragnieniami i tak trzymaj Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Dziekuje kochane... Kedry (punkciki kurczaczek znowu zablokowane, pozniej dodam), Daffne Hehe... no wlasnie tak patrzylam na te Twoje karty Daffne i mowie, kurcze... tez Sloneczko... Rzeczywiscie podobne bardzo. i Kielichy sa... Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Optymizm bo masz słoneczko jako pierwsze, umiejętność szukania złotego środka do ciężkich spraw i marzenia i duża wiedza w tej 7 pucharów. 1 Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Az sobie strzele jak dorwe karty chyba ze moga byc netowe? A co do interprety nic tu nie dodam... Jestes zywym akumulatorem, chodzaca ladowarka itp hehehehe Daje Ci sile Twoja pogoda ducha, milosc, piekno przyrody, potrafisz sie cieszyc wszystkim... Umiarkowanie mowi - ze osiagnelas precyzje w laczeniu sie z swiatem energii... swiatem idei... nadajesz i tu i tam (a wlasciwie przelaczasz sie z taka precyzja, jaka ma aniol przelewajacy z pucharow na Umiarkowaniu) z kielicha milosci, energii, dobroci, snu w kielich realizacji, materii, jawy... Pieknie. 7 kielichow mowi ze masz bardzo rozwinieta wyobraznie, kreatywnosc.... polaczenie jej z wizualizacjami, snami, medytacja,... moze przyneisc naprawde mocne efekty. W sumie nic nowego nie napisalem.... Pozderawiam :* 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Twoją mocą i siłą jest twoje wnętrze, energia, która w Tobie drzemie. Myślę że jesteś w czasie ukierunkowywania swojej energii , wchodzenia na poziom równowagi ciała, duszy i umysłu . Dla mnie 7 kielichów zawsze wskazywała na jasnowidzenie. Jeżeli jeszcze tego nie odczuwasz to na pewno tak będzie czego Ci serdecznie życzę bo to piękny dar. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Anez... z tym jasnowidzeniem... cos jest na rzeczy. Do pewnego momentu mialam to zamkniete do etapu snow, od dziecka mam sny prekognicyjne. Ostatnimi czasy mam tak, ze nagle czuje silny ucisk w miejscu trzeciego oka i... nie moge powiedziec, ze cos widze, bo nie widze tego oczami, ale moja dusza czuje cos... i jakby to widzi. Patrzac na ludzi coraz lepiej "widze" ich energie. Nie w postaci aury jeszcze, ale w postaci poswiaty wokol nich... pola energetycznego, jak rowniez czuje, jak dana osoba jest sharmonizowana... np. czy dobre jest uziemienie czy tez energia tkwi gdzie w gornych partiach. Takie rozne... nie wiadomo skad rzeczy... sa. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Ostatnimi czasy mam tak, ze nagle czuje silny ucisk w miejscu trzeciego oka i... nie moge powiedziec, ze cos widze, bo nie widze tego oczami, ale moja dusza czuje cos... i jakby to widzi. tak wygląda widzenie duchowe ) Mam podobnie. Widzisz duszą. Cytuj
Gość Mana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Masz w sobie wile darów do tego jesteś raczej zrównoważona wewnętrznie. Masz w sobie sporo "pozytywniej" energii, a także raczej starasz się pozytywnie podchodzić do świata. A to wszystko dodaje Ci siły Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lipca 2013 Maestro Napisano 19 Lipca 2013 Moje zrodlo mocy i sily XIX Slonce, XIV Umiarkowanie, 7 Kielichow spory optymizm,umiejetność obiektywnej oceny sytuacji, a także niezwykła harmonia i wyciszenie, które masz w sobie, poza tym umiesz marzyć, może czasem bujasz w obłokach, ale to tak pozytywnie:) 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Anez... z tym jasnowidzeniem... cos jest na rzeczy. Do pewnego momentu mialam to zamkniete do etapu snow, od dziecka mam sny prekognicyjne. Ostatnimi czasy mam tak, ze nagle czuje silny ucisk w miejscu trzeciego oka i... nie moge powiedziec, ze cos widze, bo nie widze tego oczami, ale moja dusza czuje cos... i jakby to widzi. Patrzac na ludzi coraz lepiej "widze" ich energie. Nie w postaci aury jeszcze, ale w postaci poswiaty wokol nich... pola energetycznego, jak rowniez czuje, jak dana osoba jest sharmonizowana... np. czy dobre jest uziemienie czy tez energia tkwi gdzie w gornych partiach. Takie rozne... nie wiadomo skad rzeczy... sa. Takie są między innymi początki jasnowidzenia, potem przyjdą następne etapy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi