Gość alles-in1 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Jesli pytajac o sex wypadly karty Gwiazda 10 Kielichow Krolowa denarow to bedzie sex? Ja mysle, ze Pani moze byc niedostepna troche, ale ulegnie... Jak myslicie? Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 A po co Ci to wiedziec? No chyba ze masz ochote na przygode les... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 A po co Ci to wiedziec? No chyba ze masz ochote na przygode les... pewnie nie pyta o siebie ^^ Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 zależy jakie było dokładnie pytanie?? Jak dla mnie sexu nie będzie bo kobita w ciąży i jej się nie chce Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Daff.... ^^ przeciez wiem:D wiem, że wiesz ^^ Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Pytam o siebie W ciazy nie jestem, na przygode z les tez nie mam ochoty Cytuj
Gość Nayala Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 nie będzie bo pani zajmie się swopimi zajęciami albo praca. sa tylko nadzieje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Jak dla mnie to karty dosc nieseksowne. W 10 Kielach i Gwiezdzie to moze jakies takie mizianie wieczorowa pora, trzymanie sie za raczki, ale seksu niet. Cytuj
Trida Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Stawiam że nie. Pierw będą rozmowy, spotkania i zbliżenia ale nie stricte łózkowe. Prędzej jakieś przytulene itd. Dużo czułosci. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Zalezy jakie jest sytuacja, stad dobrze jest precyzowac te pytania i opisac chociaz jednym zdaniem sprawe Moim zdaniem bedzie jak najbardziej. Gwiazda to takze karta milosci, piekna,uroku osobistego- czyli jesli juz to taki sex romantyczny,delikatny,dajacy pelnie szczescia i satysfakcji,ale jednoczesnie spokoju, relaksu-nie jakis taki szalony, wyuzdany:D szczegolnie dla kobiety, ktora moze tez uwienczyc ten sexik swoja arakcyjnoscia i sexappealem (10kieli z polaczeniu z krolowa denarow). Edytowane 19 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Na seks to bardziej bulawowa i kielichowa, niz denarowa, a juz tym bardziej mieczowa... Raczej nie bedzie sexa, bo: - A co ludzie powiedza? - moja fryzura...!!! - o kurde szminka sie rozmazala ;P - Cicho dzieci zbudzisz! Bardziej jakies spacerki niz bara bara:P Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 no bulawowa to na pewno,mieczowa to za chlodna na sex predzej by wywalila z lozka:D a kiedy weryfikacja? Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Dokladnie. Jest cala masa kart, niekoniecznie stricte seksualnych, ktore jednak moga wskazywac na jakies cos wiecej niz mizianie... ale te dwie to wlasnie przedsmak raczej i seks mozliwe, ale nie przy tej okazji i nie przy tych kartach Jak te karty dwie sie zsumuje to 17 + 20 ---> 37 - 22 ---> 15 albo 17 + 20 ---> 37 ---> 3 + 7 --- > 10 i 1 To sa karty czegos gdzies tam w przyszlosci, jak bedzie ku temu okazja... ale nie na ten teraz. Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 sex w samochodzie, w nocy pod blokiem tak bym to powiedziała. Pani się wystroi licząc na hotel kolacje itp. a tu szybki sex w aucie. Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 no bulawowa to na pewno,mieczowa to za chlodna na sex predzej by wywalila z lozka:D a kiedy weryfikacja? nooo nie całkiem bo mieczowy i mieczowa to najardziej wyuzdani sexualnie. Chłodni są emocjonalnie na uczucia ale na sex nie. Działaja na zasadzie sex bez uczuć Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Albo fatalne zauroczenie nie zakladaj majtek, like sharon stone PS. Szpikulce do lodu zostaw w domu Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Selenit Chyba ze maja tendencje do rozladowywania agresji w lozku za pomoca seksu - wtedy owszem.. A tak to raczej niekoniecznie;) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Dziekuje Wam wszystkim za interpretacje Bylo jedno spotkanie, niby firmowe, ale rozmowy zeszly na zycie prywatne. Pan mi sie przygladal, ja zreszta rowniez, licze na ciag dalszy znajomosci... Pytanie zadalam na sex z Panem w przyszlosci... Czy kiedys dojdzie miedzy nami do sexu? panna.marta - chyba nie szybko bedzie weryfikacja... Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 o weryfikacje sie nie martw na pewno ktos tego dopilnuje Cytuj
Gość Nayala Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Albo fatalne zauroczenie nie zakladaj majtek, like sharon stone PS. Szpikulce do lodu zostaw w domu "fatalne zauroczenie- kiedy nadal jesteś zauroczona nawet po tym ,kiedy okazało się jak on jest fatalny " Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 o weryfikacje sie nie martwna pewno ktos tego dopilnuje hrhrhhr:brum: Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 20 Lipca 2013 Moderator Napisano 20 Lipca 2013 Wróżbita Szandor powiedział kiedyś na antenie, że Gwiazda to karta pięknej miłości cielesnej, karta poznawania smaku seksu, 10 kielichów to jednak mimo wszystko karta uczuć, miłości, związku, a więc seksu ta karta nie wyklucza, zaś królowa denarów to kobieta spełniona, więc także nie wyklucza ona seksu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi