Skocz do zawartości

pytanie o sex

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Jesli pytajac o sex wypadly karty Gwiazda 10 Kielichow Krolowa denarow to bedzie sex?

Ja mysle, ze Pani moze byc niedostepna troche, ale ulegnie... Jak myslicie?

Napisano

A po co Ci to wiedziec? No chyba ze masz ochote na przygode les... ;)

Gość Daffne
Napisano
A po co Ci to wiedziec? No chyba ze masz ochote na przygode les... ;)

pewnie nie pyta o siebie ^^

Napisano

zależy jakie było dokładnie pytanie?? Jak dla mnie sexu nie będzie bo kobita w ciąży i jej się nie chce :D

Gość Daffne
Napisano
Daff.... ^^ przeciez wiem:D

wiem, że wiesz ^^

Gość alles-in1
Napisano

Pytam o siebie :P W ciazy nie jestem, na przygode z les tez nie mam ochoty :D

Gość Nayala
Napisano

nie będzie bo pani zajmie się swopimi zajęciami albo praca. sa tylko nadzieje.

Napisano

Jak dla mnie to karty dosc nieseksowne. ;) W 10 Kielach i Gwiezdzie to moze jakies takie mizianie wieczorowa pora, trzymanie sie za raczki, ale seksu niet.

Napisano

Stawiam że nie.

Pierw będą rozmowy, spotkania i zbliżenia ale nie stricte łózkowe. Prędzej jakieś przytulene itd. Dużo czułosci.

Napisano (edytowane)

Zalezy jakie jest sytuacja, stad dobrze jest precyzowac te pytania i opisac chociaz jednym zdaniem sprawe :D

Moim zdaniem bedzie jak najbardziej. Gwiazda to takze karta milosci, piekna,uroku osobistego- czyli jesli juz to taki sex romantyczny,delikatny,dajacy pelnie szczescia i satysfakcji,ale jednoczesnie spokoju, relaksu-nie jakis taki szalony, wyuzdany:D szczegolnie dla kobiety, ktora moze tez uwienczyc ten sexik swoja arakcyjnoscia i sexappealem (10kieli z polaczeniu z krolowa denarow).

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Na seks to bardziej bulawowa i kielichowa, niz denarowa, a juz tym bardziej mieczowa...

Raczej nie bedzie sexa, bo:

- A co ludzie powiedza?

- moja fryzura...!!!

- o kurde szminka sie rozmazala ;P

- Cicho dzieci zbudzisz!

Bardziej jakies spacerki niz bara bara:P

Napisano

no bulawowa to na pewno,mieczowa to za chlodna na sex predzej by wywalila z lozka:D

a kiedy weryfikacja?

Napisano

Dokladnie. Jest cala masa kart, niekoniecznie stricte seksualnych, ktore jednak moga wskazywac na jakies cos wiecej niz mizianie... ale te dwie to wlasnie przedsmak raczej i seks mozliwe, ale nie przy tej okazji i nie przy tych kartach ;)

Jak te karty dwie sie zsumuje to 17 + 20 ---> 37 - 22 ---> 15 albo 17 + 20 ---> 37 ---> 3 + 7 --- > 10 i 1

To sa karty czegos gdzies tam w przyszlosci, jak bedzie ku temu okazja... ale nie na ten teraz. :)

Napisano

sex w samochodzie, w nocy pod blokiem tak bym to powiedziała. Pani się wystroi licząc na hotel kolacje itp. a tu szybki sex w aucie.

Napisano
no bulawowa to na pewno,mieczowa to za chlodna na sex predzej by wywalila z lozka:D

a kiedy weryfikacja?

nooo nie całkiem bo mieczowy i mieczowa to najardziej wyuzdani sexualnie. Chłodni są emocjonalnie na uczucia ale na sex nie. Działaja na zasadzie sex bez uczuć

Napisano

Albo fatalne zauroczenie :D

nie zakladaj majtek, like sharon stone ;)

PS. Szpikulce do lodu zostaw w domu ;)

Napisano

Selenit

Chyba ze maja tendencje do rozladowywania agresji w lozku za pomoca seksu - wtedy owszem..

A tak to raczej niekoniecznie;)

Gość alles-in1
Napisano

Dziekuje Wam wszystkim za interpretacje :poklon:

Bylo jedno spotkanie, niby firmowe, ale rozmowy zeszly na zycie prywatne. Pan mi sie przygladal, ja zreszta rowniez, licze na ciag dalszy znajomosci... Pytanie zadalam na sex z Panem w przyszlosci... Czy kiedys dojdzie miedzy nami do sexu?

panna.marta - chyba nie szybko bedzie weryfikacja...

Gość Nayala
Napisano
Albo fatalne zauroczenie :D

nie zakladaj majtek, like sharon stone ;)

PS. Szpikulce do lodu zostaw w domu ;)

"fatalne zauroczenie- kiedy nadal jesteś zauroczona nawet po tym ,kiedy okazało się jak on jest fatalny "

Gość Daffne
Napisano
o weryfikacje sie nie martw

na pewno ktos tego dopilnuje :D

hrhrhhr:brum:

• Moderator
Napisano

Wróżbita Szandor powiedział kiedyś na antenie, że Gwiazda to karta pięknej miłości cielesnej, karta poznawania smaku seksu, 10 kielichów to jednak mimo wszystko karta uczuć, miłości, związku, a więc seksu ta karta nie wyklucza, zaś królowa denarów to kobieta spełniona, więc także nie wyklucza ona seksu

• 6 miesięcy temu...