Skocz do zawartości

Co jest źródłem mojej mocy i mojej siły:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co jest źrodłem mojej mocy i siły? Za karty bardzo dziękuję bakei:***

Sąd Księżyc Wisielec

moje doświadczenia życiowe, moja intuicja, która mi zawsze dobrze podpowiada, umiejętność wyluzowania, odpuszczenia sobie:)

Napisano

Ale masz ladne karty. Ja to widze tak, ze Ty masz obraz swoich celow i zamierzen i juz juz widzisz rezultaty tego. Nie boisz sie nawet jezeli wszyscy Ci to odradzaja. Jestes uparta, masz dar wgladania w przyszlosc. Co z kolei sprawia, ze nie przejmujesz sie gadka innych. I potrafisz takze zazegnac rozne konflikty w swoim otoczeniu, jeszcze zanim na dobre sie zaczna. Wyczucie ogromne, poczucie sprawiedliwosci, ale takiej karmicznej. Doskonala intuicja. I niezaleznosc a takze darzenie do tej niezaleznosci.

• Maestro
Napisano
Ale masz ladne karty. Ja to widze tak, ze Ty masz obraz swoich celow i zamierzen i juz juz widzisz rezultaty tego. Nie boisz sie nawet jezeli wszyscy Ci to odradzaja. Jestes uparta, masz dar wgladania w przyszlosc. Co z kolei sprawia, ze nie przejmujesz sie gadka innych. I potrafisz takze zazegnac rozne konflikty w swoim otoczeniu, jeszcze zanim na dobre sie zaczna. Wyczucie ogromne, poczucie sprawiedliwosci, ale takiej karmicznej. Doskonala intuicja. I niezaleznosc a takze darzenie do tej niezaleznosci.

Masz rację, wiele razy słyszałam, ze cos tam mi się nie uda, że to nie dla mnie, że to i tak nie wyjdzie, a ja czułam, ze wyjdzie. I....wychodziło:)

Napisano

hoho... Ladnie :(

bakea czemu mi takich ladnych nie wyciagnelas;(

Ale do rzeczy...

Sad - umiejetnosc przebaczania, lagodzenia - wazna. Ale tez mowi o tym ,ze reagujesz stosownie do sytuacji..

Jezeli ktos sial wiatr, zbierze burze, bo zawsze jest taki owoc, jakie ziarno.

To moze byc ostrzezenie dla Ciebie rowniez, bys zawsze dzialala tak, by nic nie mogla sobie zarzucic.

Ksiezyc mowi o tym, ze masz bardzo silne talenta... ale tez moze mowic o tym, ze potrzebujesz najmroczniejszych sytuacji, lekow, niepewnosci - by zyskac najwiecej. jak ktos Cie gladzi po glowce to do Ciebie to nie przemawia... niestety ;)

Potrzebujesz mocniejszych bodzcow do nauki hahah Ale tez masz genialna intucije...

nie wiem czy znasz to powiedzenie, bo weszlo do slangu niedawno:

"Albo Ty zapanujesz nad moca, albo moc zapanuje nad Toba"

Wisielec mowi ze potrafisz spojrzec na sprawe z zupelnie innej strony, potrafisz tez duzo z siebie dac i poswiec dla dobra sprawy. ALe tez ze czasami zawieszasz sprawy na swietego nigdy, kiedy trzeba dzialac, albo wrecz zdarza sie ze uciekasz przed jednymi problemami w inne;)

pozdrawiam

• Maestro
Napisano
Ksiezyc mowi o tym, ze masz bardzo silne talenta... ale tez moze mowic o tym, ze potrzebujesz najmroczniejszych sytuacji, lekow, niepewnosci - by zyskac najwiecej

Caliel tu trafiłeś w sedno, rozgryzłeś mnie w tym punkcie;) I w każdym następnym też, ale to już wiesz:)

Napisano

Sąd Księżyc Wisielec

moje doświadczenia życiowe, moja intuicja, która mi zawsze dobrze podpowiada, umiejętność wyluzowania, odpuszczenia sobie:)

Bardzo bogate wnętrze - intuicja i umiejętność przewartościowywania różnych rzeczy - również powolne wnikliwe dzaiłanie

Napisano

Jesteś osobą o sporym doświadczeniu, do tego bogatym wnętrzu i rozwiniętej intuicji. Sporo dzieje się w Twoim wnętrzu, stąd też pewnie tak ładnie piszesz ;) Nie wszystko w Tobie jest widoczne od razu i być może nie przyciągasz ludzi ak bardzo jak Ci ze Słońca ;) ale masz potrafisz spojrzeć na sprawy z różnych punktów widzenia :)

Napisano

Sąd Księżyc Wisielec

Twoją mocą i siłą jest Twoje wnętrze, bogate i mocne wnętrze, umiejętność regeneracji i odradzania się po upadkach, doświadczeniach życiowych, intuicja oraz wytrwałość i cierpliwość w dążeniu do realizacji celów.

Gość Daffne
Napisano

Co jest źrodłem mojej mocy i siły?

Sąd Księżyc Wisielec->suma Kochankowie

Źródłem Twej mocy głównie jest Twoje dążenie do zaznania uczuć, ciepła, wsparcia i stanu zakochania. Pragniesz podświadomie zmian i może troszkę po omacku bo nie na wszystk ma się wpływ w życiu, ale zmierzasz powolutku i czekasz na swój czas,który jeśli nastąpi to wypłynie z Ciebie morze pięknych uczuć, a te dadzą ogromne ilości siły i poczucia mocy :))

Napisano

Tu bardziej widac ze pamietasz ze poddnosilas sie z gorszych problemow i wiesz ze z czasem bedzie lepiej ;) Trzeba tylko przetrwac