Skocz do zawartości

co jest źródłem mocy i siły Airi ?

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

bardzo dziękuję Sacral za karcioszki :bukiet:

co źródłem mojej mocy i siły??

9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet

hmm..... dobre pytanie... może to co mam już za sobą, to co już zgromadziłam, co już mnie spotkało, co się już dowiedziałam i już doświadczyłam... a także moje najbliższe otoczenie... :mysli:

hmm... nie wiem rozsądek (?), to że staram się twardo stąpać po ziemi (?)

Edytowane przez Mana
  • Maestro
Napisano

jesteś bardzo,bardzo rozsądna, do tego zdyscyplinowana, bardzo twardo trzymasz się ziemi, nie pozwalasz sobie na odloty, widać, ze praca jest dla Ciebie priorytetem, poza tym świetnie się czujesz w swojej skórze;)

Napisano

Widac tu duzo Twojej pracy nad soba sama. Szukalas rownowagi wewnetrznej i uzyskalas ja. Co wazne, zeby na tym nie poprzestawac. Jestes wewnetrznie bardzo ladnie zintegrowana. 4 Monet to integracja 4 zywiolow... ale wazne, aby nie zamykac sie w 4 scianach juz wyrobionych umiejetnosci. Wiec poczucie bezpieczenstwa i baza, ktora do tej pory wyrobilas, nie powinny Ciebie hamowac w dalszym rozwoju.

Napisano

hmm..... dobre pytanie... może to co mam już za sobą, to co już zgromadziłam, co już mnie spotkało, co się już dowiedziałam i już doświadczyłam... a także moje najbliższe otoczenie... :mysli:

Ty sama jesteś dla siebie źródłem mocy - Twoje osiągnięcia - uczciwość - pracowitość

Moim zdaniem otwórz się bardziej na swiat - porusz energią - na pewno nie stracisz

Napisano

Inez

jesteś bardzo,bardzo rozsądna

staram się przynajmniej ;)

świetnie się czujesz w swojej skórze;)

hmm... raczej dobrze się czuję w "swojej skórze" :usmiech::okok:

Sacral

Szukalas rownowagi wewnetrznej

prawda :usmiech:

Kędry

Ty sama jesteś dla siebie źródłem mocy - Twoje osiągnięcia - uczciwość - pracowitość

hmm... może coś w tym jest :mysli:

Napisano

Twoją mocą i siłą tak jak u większości jest Twoje wnętrze które chce MIEĆ, BYĆ, ŻYĆ, ZAISTNIEĆ. Dążysz do samodzielności ale w sposób, którego można się uczyć. Potrafisz w sposób obiektywny, intuicyjny oceniać swoje potrzeby i możliwości nie krzywdząc innych, dążysz do celu kosztem nieraz wyrzeczeń /4 monet/ i wierzę że osiągniesz to do czego dążysz, pragniesz. Idziesz ku Słońcu, nowej drodze, dobrze gospodaruj energią swoją, która nieraz Cię zamyka samą ze sobą/4monet/ a jestem tego pewna że dojdziesz do wyznaczonego sobie celu. 4 monet odgrywa tu dużą rolę, ona po części charakteryzuje Ciebie jak i Twoje cele i pragnienia. Twoje wnętrze jest mocne i tak trzymaj!

Napisano

Nie czytalem poprzednich by sie nie sugerowac ;)

9 monet mi sie kojarzy z taka wiedzma/znachorka/szamanką... Ona wie co jej sluzy, co nie. Wie jak pomoc, ale tez jak zaszkodzic. Przede wszystkim ta karta kojarzy mi sie z kims, kto ceni sobie piekno, jest sybarytą, ktory zawsze dobrze sie ubierze doradzi itc. Piekno i harmonia jest dla niego bardzo wazna, a co za tym idzie chyba wiez z naturą.

I tu jest wlasnie Twoje zrodlo sily - emocje i sila plynace z rzeczy pięknych i naturalnych, ale nie dla wszystkich dostepnych.

Pracujesz z krysztalami? (tak mi sie nasunelo przed chwila)

Sprawiedliwosc mowi zarowno o tym ze jestes zrownowazona, jak i ze potrzebujesz tej rownowagi. To tez cecha natury, wydaje mi sie pieknie powiazana z 9 monet. Jednak... jak wiemy, Sprawiedliwosc jest surowa panią, zlamanie jej praw zawsze niesie konekwencje, nieraz bardzo dotkliwe - tak samo jest z Matką Naturą.

4 monet mowi ze masz bardzo silna więź z ziemią (patrząc na poprzednie karty). Bardzo dobra ochrona i uzmienienie kosztem.... wolnosci, lotnosci... otwartosci. To sa cechy ktore prawdopodobnie moga byc przez Ciebie tlumione.

Pozdrawiam! ;)

Gość Daffne
Napisano

9 Monet, VIII Sprawiedliwość, 4 Monet->Słońce/Koło Fortuny/Mag

Głównym źródłem mocy i siły jesteś Ty sama w sobie, potrafisz się pięknie motywować, a szczególnie dopingują Cię momenty, gdy trzeba obronić własne poglądy, plany na życie przed ingerencją czy wpływem na nie otoczenia. Umiesz dążyć uparcie i zawzięcie do obranego celu, w którym jednocześnie upatrujesz szanse na lepsze i bardziej zadowalające Cię życie. Wizja lepszej przyszłości stanowi największy bodziec budzący siłę i hart ducha w Tobie :slonko:

Napisano

Dziękuję bardzo Caliel :buzki:

Dziękuję bardzo Daff :przytul:

później postaram się napisać coś więcej ;)

Napisano

Poprostu poczuccie wlasnej wartosci i to co udalo ci sie kiedykolwiek osiagnac :)

Napisano

Dziękuję bardzo Arshi :buziak:

Arshi

Poprostu poczuccie wlasnej wartosci i to co udalo ci sie kiedykolwiek osiagnac :)

hmm.... :mysli: w sumie... może i masz rację ;)

Anez

Twoją mocą i siłą tak jak u większości jest Twoje wnętrze które chce MIEĆ, BYĆ, ŻYĆ, ZAISTNIEĆ. Dążysz do samodzielności ale w sposób, którego można się uczyć. Potrafisz w sposób obiektywny, intuicyjny oceniać swoje potrzeby i możliwości nie krzywdząc innych, dążysz do celu kosztem nieraz wyrzeczeń /4 monet/ i wierzę że osiągniesz to do czego dążysz, pragniesz. Idziesz ku Słońcu, nowej drodze, dobrze gospodaruj energią swoją, która nieraz Cię zamyka samą ze sobą/4monet/ a jestem tego pewna że dojdziesz do wyznaczonego sobie celu. 4 monet odgrywa tu dużą rolę, ona po części charakteryzuje Ciebie jak i Twoje cele i pragnienia. Twoje wnętrze jest mocne i tak trzymaj!

trudno cokolwiek mi do tego napisać oprócz Dziękuję :bukiet:

w każdym razie, coś chyba w tym jest co piszesz choć trudno mi dokładnie tu dookreślić w poście i napisać coś... i chyba sobie jeszcze o tej 4 monet postudiuję ;)

Caliel

ciekawa interpretacja :buziak:

9 monet mi sie kojarzy z taka wiedzma/znachorka/szamanką... Ona wie co jej sluzy, co nie. Wie jak pomoc, ale tez jak zaszkodzic. Przede wszystkim ta karta kojarzy mi sie z kims, kto ceni sobie piekno, jest sybarytą, ktory zawsze dobrze sie ubierze doradzi itc. Piekno i harmonia jest dla niego bardzo wazna, a co za tym idzie chyba wiez z naturą.

hmmm.... czy dobrze ubierze to nie będę się wypowiadać bo to dla każdego może trochę co innego znaczyć... ale co do piękna sobie je cenię i te w naturze i te związane z wytworami człowieka, ale tu też już wchodzimy w kwestie gustu w pewnym sensie....

co do wiedźmy etc...hmm... ciężka sprawa do powiedzenia... powiedzmy, że ostatnio sporo się działo ;P

Pracujesz z krysztalami?

nie. Ale lubię kamyczki ^^ haha mam kryształ górski w formie kamyczka i chyba chalcedon ;P oraz kilka takich zebranych sobie bo mi się podobały, na pamiątkę :lol:

Ogólnie sporo ciekawych rzeczy piszesz :>

Daff

Głównym źródłem mocy i siły jesteś Ty sama w sobie, potrafisz się pięknie motywować, a szczególnie dopingują Cię momenty, gdy trzeba obronić własne poglądy

bywa tak, ale tylko wówczas gdy czuje, że mam rację to włącza mi się lamka i bronię własnych racji. Gdy uważam, że strona przeciwna ma logiczne argumenty po prostu przyznaje, że ona też może mieć rację.... widzieć coś czego ja do tej pory nie widziałam i mam sprawę do dłuższego przemyślenia ;P