Gość Mana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) bardzo dziękuję Sacral za karcioszki co źródłem mojej mocy i siły?? 9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet hmm..... dobre pytanie... może to co mam już za sobą, to co już zgromadziłam, co już mnie spotkało, co się już dowiedziałam i już doświadczyłam... a także moje najbliższe otoczenie... hmm... nie wiem rozsądek (?), to że staram się twardo stąpać po ziemi (?) Edytowane 19 Lipca 2013 przez Mana Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lipca 2013 Maestro Napisano 19 Lipca 2013 9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet jesteś bardzo,bardzo rozsądna, do tego zdyscyplinowana, bardzo twardo trzymasz się ziemi, nie pozwalasz sobie na odloty, widać, ze praca jest dla Ciebie priorytetem, poza tym świetnie się czujesz w swojej skórze;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Widac tu duzo Twojej pracy nad soba sama. Szukalas rownowagi wewnetrznej i uzyskalas ja. Co wazne, zeby na tym nie poprzestawac. Jestes wewnetrznie bardzo ladnie zintegrowana. 4 Monet to integracja 4 zywiolow... ale wazne, aby nie zamykac sie w 4 scianach juz wyrobionych umiejetnosci. Wiec poczucie bezpieczenstwa i baza, ktora do tej pory wyrobilas, nie powinny Ciebie hamowac w dalszym rozwoju. Cytuj
Kędry Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 bardzo dziękuję Sacral za karcioszki co źródłem mojej mocy i siły?? 9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet hmm..... dobre pytanie... może to co mam już za sobą, to co już zgromadziłam, co już mnie spotkało, co się już dowiedziałam i już doświadczyłam... a także moje najbliższe otoczenie... hmm... nie wiem rozsądek (?), to że staram się twardo stąpać po ziemi (?) Ty sama jesteś dla siebie źródłem mocy - Twoje osiągnięcia - uczciwość - pracowitość Moim zdaniem otwórz się bardziej na swiat - porusz energią - na pewno nie stracisz Cytuj
Gość Mana Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Inez jesteś bardzo,bardzo rozsądna staram się przynajmniej świetnie się czujesz w swojej skórze;) hmm... raczej dobrze się czuję w "swojej skórze" Sacral Szukalas rownowagi wewnetrznej prawda Kędry Ty sama jesteś dla siebie źródłem mocy - Twoje osiągnięcia - uczciwość - pracowitość hmm... może coś w tym jest Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 bardzo dziękuję Sacral za karcioszki co źródłem mojej mocy i siły?? 9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet hmm..... dobre pytanie... może to co mam już za sobą, to co już zgromadziłam, co już mnie spotkało, co się już dowiedziałam i już doświadczyłam... a także moje najbliższe otoczenie... hmm... nie wiem rozsądek (?), to że staram się twardo stąpać po ziemi (?) Twoją mocą i siłą tak jak u większości jest Twoje wnętrze które chce MIEĆ, BYĆ, ŻYĆ, ZAISTNIEĆ. Dążysz do samodzielności ale w sposób, którego można się uczyć. Potrafisz w sposób obiektywny, intuicyjny oceniać swoje potrzeby i możliwości nie krzywdząc innych, dążysz do celu kosztem nieraz wyrzeczeń /4 monet/ i wierzę że osiągniesz to do czego dążysz, pragniesz. Idziesz ku Słońcu, nowej drodze, dobrze gospodaruj energią swoją, która nieraz Cię zamyka samą ze sobą/4monet/ a jestem tego pewna że dojdziesz do wyznaczonego sobie celu. 4 monet odgrywa tu dużą rolę, ona po części charakteryzuje Ciebie jak i Twoje cele i pragnienia. Twoje wnętrze jest mocne i tak trzymaj! Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 9 Monet, VIII Sprawiedliwosc, 4 Monet Nie czytalem poprzednich by sie nie sugerowac 9 monet mi sie kojarzy z taka wiedzma/znachorka/szamanką... Ona wie co jej sluzy, co nie. Wie jak pomoc, ale tez jak zaszkodzic. Przede wszystkim ta karta kojarzy mi sie z kims, kto ceni sobie piekno, jest sybarytą, ktory zawsze dobrze sie ubierze doradzi itc. Piekno i harmonia jest dla niego bardzo wazna, a co za tym idzie chyba wiez z naturą. I tu jest wlasnie Twoje zrodlo sily - emocje i sila plynace z rzeczy pięknych i naturalnych, ale nie dla wszystkich dostepnych. Pracujesz z krysztalami? (tak mi sie nasunelo przed chwila) Sprawiedliwosc mowi zarowno o tym ze jestes zrownowazona, jak i ze potrzebujesz tej rownowagi. To tez cecha natury, wydaje mi sie pieknie powiazana z 9 monet. Jednak... jak wiemy, Sprawiedliwosc jest surowa panią, zlamanie jej praw zawsze niesie konekwencje, nieraz bardzo dotkliwe - tak samo jest z Matką Naturą. 4 monet mowi ze masz bardzo silna więź z ziemią (patrząc na poprzednie karty). Bardzo dobra ochrona i uzmienienie kosztem.... wolnosci, lotnosci... otwartosci. To sa cechy ktore prawdopodobnie moga byc przez Ciebie tlumione. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 co źródłem mojej mocy i siły?? 9 Monet, VIII Sprawiedliwość, 4 Monet->Słońce/Koło Fortuny/Mag Głównym źródłem mocy i siły jesteś Ty sama w sobie, potrafisz się pięknie motywować, a szczególnie dopingują Cię momenty, gdy trzeba obronić własne poglądy, plany na życie przed ingerencją czy wpływem na nie otoczenia. Umiesz dążyć uparcie i zawzięcie do obranego celu, w którym jednocześnie upatrujesz szanse na lepsze i bardziej zadowalające Cię życie. Wizja lepszej przyszłości stanowi największy bodziec budzący siłę i hart ducha w Tobie Cytuj
Gość Mana Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Dziękuję bardzo Caliel Dziękuję bardzo Daff później postaram się napisać coś więcej Cytuj
Arshi Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Poprostu poczuccie wlasnej wartosci i to co udalo ci sie kiedykolwiek osiagnac Cytuj
Gość Mana Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Dziękuję bardzo Arshi Arshi Poprostu poczuccie wlasnej wartosci i to co udalo ci sie kiedykolwiek osiagnac hmm.... w sumie... może i masz rację Anez Twoją mocą i siłą tak jak u większości jest Twoje wnętrze które chce MIEĆ, BYĆ, ŻYĆ, ZAISTNIEĆ. Dążysz do samodzielności ale w sposób, którego można się uczyć. Potrafisz w sposób obiektywny, intuicyjny oceniać swoje potrzeby i możliwości nie krzywdząc innych, dążysz do celu kosztem nieraz wyrzeczeń /4 monet/ i wierzę że osiągniesz to do czego dążysz, pragniesz. Idziesz ku Słońcu, nowej drodze, dobrze gospodaruj energią swoją, która nieraz Cię zamyka samą ze sobą/4monet/ a jestem tego pewna że dojdziesz do wyznaczonego sobie celu. 4 monet odgrywa tu dużą rolę, ona po części charakteryzuje Ciebie jak i Twoje cele i pragnienia. Twoje wnętrze jest mocne i tak trzymaj! trudno cokolwiek mi do tego napisać oprócz Dziękuję w każdym razie, coś chyba w tym jest co piszesz choć trudno mi dokładnie tu dookreślić w poście i napisać coś... i chyba sobie jeszcze o tej 4 monet postudiuję Caliel ciekawa interpretacja 9 monet mi sie kojarzy z taka wiedzma/znachorka/szamanką... Ona wie co jej sluzy, co nie. Wie jak pomoc, ale tez jak zaszkodzic. Przede wszystkim ta karta kojarzy mi sie z kims, kto ceni sobie piekno, jest sybarytą, ktory zawsze dobrze sie ubierze doradzi itc. Piekno i harmonia jest dla niego bardzo wazna, a co za tym idzie chyba wiez z naturą. hmmm.... czy dobrze ubierze to nie będę się wypowiadać bo to dla każdego może trochę co innego znaczyć... ale co do piękna sobie je cenię i te w naturze i te związane z wytworami człowieka, ale tu też już wchodzimy w kwestie gustu w pewnym sensie.... co do wiedźmy etc...hmm... ciężka sprawa do powiedzenia... powiedzmy, że ostatnio sporo się działo ;P Pracujesz z krysztalami? nie. Ale lubię kamyczki ^^ haha mam kryształ górski w formie kamyczka i chyba chalcedon ;P oraz kilka takich zebranych sobie bo mi się podobały, na pamiątkę Ogólnie sporo ciekawych rzeczy piszesz :> Daff Głównym źródłem mocy i siły jesteś Ty sama w sobie, potrafisz się pięknie motywować, a szczególnie dopingują Cię momenty, gdy trzeba obronić własne poglądy bywa tak, ale tylko wówczas gdy czuje, że mam rację to włącza mi się lamka i bronię własnych racji. Gdy uważam, że strona przeciwna ma logiczne argumenty po prostu przyznaje, że ona też może mieć rację.... widzieć coś czego ja do tej pory nie widziałam i mam sprawę do dłuższego przemyślenia ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi