Stanisław Bieliandzki Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Niedawno śniło mi się coś takiego: siedziałem na ławce koło szkoły i obok mnie siedziała i uśmiechała się <powiedzmy> moja sympatia , przez kilka sekund patrzyliśmy się na siebie ale nikt z nas nic nie mówił. Po prostu patrzyliśmy się na siebie i nawzajem uśmiechaliśmy. Co to może oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiana Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Tak szczerze nie wiele ten sen oznacza, za mało dodatkowych informacji z tego całego snu. Nie wiem w jakim jesteś wieku, jeżeli w tym co pokazuje sen , to masz szybką odpowiedz, po prostu podoba się Tobie ta dziewczyna, a Ty jesteś nie śmiały . Sen pokazał Twoje zauroczenie tą dziewczyna, Twoją nie śmiałość i w sumie tęsknotę za uczuciami do płci przeciwnej .Zyczę więcej odwagi, w realnym świecie Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asmic Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 rozumiecie sie bez słow lub czujesz cos do niej i myslisz, ze ona tez, wiec powinienes do niej zagadac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts