Maestro Inez2503 Napisano 19 Lipca 2013 Maestro Napisano 19 Lipca 2013 Wstawiam, bo całkiem zaskakujące i fajne karty wyszły:) Oczywiście zweryfikuję 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) 8 denarów zajęty głównie pracą, jest moim kolegą, pewnie tez ta karta o tym mówi 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? Król Buław jest przystojny,[pewny siebie 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie?Moc oboje jesteśmy silnymi osobowościami, umiemy stawiac na swoim 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować?3 kielichów zbyt lekkie podchodzenie do zycia, a może i skłonność do romansów 5. Co nas łączy? 5 buław dużo energii, być może mu się podobam 6. Co nas dzieli?Sąd nie wiem, przeszłośc?? 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? Paź Kielichów Cesarzowa 2 kielichów 8 buław karty fajne na przyjaźń, widać, ze ja mogę grac główną rolę w znajomości Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 ze wszystkim sie zgadzam,sad faktycznie dziwny. Jesli laczyloby was cos wczesniej ze soba,to pomyslalabym,ze kazde z was zostalo rozliczone z przeszlosci i poszlo w swoja strone;) Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) 8 denarów zajęty głównie pracą, jest moim kolegą, pewnie tez ta karta o tym mówi Nic dodac nic ujac 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? Król Buław charyzmatyczny i moze nawet wladczy... stanowczy 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie?Moc Albo umie Ciebie oblaskawic 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować? Zazdrosna o niego możesz być 5. Co nas łączy? 5 buław mozliwe ze chemia, ale tez rywalizacja, na czyje wyjdzie;) Kto sie czubi ten sie lubi itp 6. Co nas dzieli?Sąd Zobowiazania, wiezy rodzinne. 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? Paź Kielichów Cesarzowa 2 kielichów 8 buław Czemu 789? To kilka roznych aspektow? W kazdym razie bardziej tu pragnienie zostania cesarzowa, ale 2 kielichow to takie nie wiadomo co... moze chcialabys i boisz sie, a 8 bulaw - chyba macie glownie kontakt dynamiczny, sms, telefoniczny lub netowy.... Moze byc jakas zmiana.. ale nie wiem w jakim kierunku Ogolnie duzo bram, wiec moze raczej sama nie wiesz do konca czy tego chcesz, czego chcesz... no i bardziej tu Twoja zyczeniowosc chyba.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Lipca 2013 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) 8 denarów zajęty głównie pracą, jest moim kolegą, pewnie tez ta karta o tym mówi Nic dodac nic ujac 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? Król Buław charyzmatyczny i moze nawet wladczy... stanowczy 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie?Moc Albo umie Ciebie oblaskawic 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować? Zazdrosna o niego możesz być 5. Co nas łączy? 5 buław mozliwe ze chemia, ale tez rywalizacja, na czyje wyjdzie;) Kto sie czubi ten sie lubi itp 6. Co nas dzieli?Sąd Zobowiazania, wiezy rodzinne. 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? Paź Kielichów Cesarzowa 2 kielichów 8 buław Czemu 789? To kilka roznych aspektow? W kazdym razie bardziej tu pragnienie zostania cesarzowa, ale 2 kielichow to takie nie wiadomo co... moze chcialabys i boisz sie, a 8 bulaw - chyba macie glownie kontakt dynamiczny, sms, telefoniczny lub netowy.... Moze byc jakas zmiana.. ale nie wiem w jakim kierunku Ogolnie duzo bram, wiec moze raczej sama nie wiesz do konca czy tego chcesz, czego chcesz... no i bardziej tu Twoja zyczeniowosc chyba.. Życzeniowość? Eee, nie sadzę Ten rozkład mi się kilka razy sprawdził na inne znajomości:) Cytuj
Kędry Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) 8 denarów pracowita, poszerzająca swoje horyzonty zawodowe - wytrwała 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? Król Buław Jego energia, image, 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie?Moc -siła, umiejętność zawalczenia o swoje 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować?3 kielichów jego zbytnia towarzyskość - taki trochę imprezowicz 5. Co nas łączy? 5 buław - waleczność, zapalczywość, 6. Co nas dzieli?Sąd nie wiem, przeszłośc?? - macie zobowiązania rodzinne 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? Paź Kielichów Cesarzowa 2 kielichów 8 buław dużo kontaktów, czerpanie z nich radości, spontaniczność, wspólne wyjścia- Cytuj
Trida Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) 8 denarów z myslenie przyszłosciowe, myslenie o pracy, nie bardzo kolega chce sie na razie zajmowac uczuciami 2. Co mnie do niego/niej przyciąga? Król Buław noo wygląd, charyzma 3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie?Moc [/b zdecydowanie, pewnosc siebie 4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować?3 kielichów sklonnosc do imprezowania, wianusze znajomych (kolezanek głównie) 5. Co nas łączy? 5 buław (jakies małe problemy z przeszłosci, to, ze nie poddajecie sie łatwo. 6. Co nas dzieli?Sąd i tutaj tez bym powiedziała, ze przeszłosc. macie inne wyobrazenie etc 7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? Paź Kielichów Cesarzowa 2 kielichów 8 buław powoli powoli az bedzie przyspieszenie bedzie takie bum małe pierw podchodya później wiecej wyjsc i spotkań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi