panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 jutro mam spotkanko z Panem X, jak wypadnie nasze spotkanie? krolowa bulaw, 8 bulaw, wisielec, dolozne as mieczykow i rycerz denarow no widze,ze ja bede tam przodowniczka spotkania i bede starala sie pchnac spotkanie do przodu pomimo,ze moze byc troche nudno? z dolozonych mam wrazenie,ze on bedzie chyba troche zbyt powazny i bedzie troche zbyt chlodny. Jak myslicie? Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Bedzie sie dzialo, dzieki Twoim staraniom... ale moze cos sie wymknac spod kontroli, albo zawiesic, ale uda sie przelamac impas, i pierwsze koty za ploty Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 jeszcze dolozylam 2 rozklad bardziej na niego: czy on bedzie zadowolony ze spotkania: moc, cesarzowa, 2 kiele dolozone 9 kieli, rycerz pucharow. bedzie zadowolony fajne karty. Dzisiaj jakies laskawe dla mnie sa :> Cytuj
Caliel Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 A on wolny jest? Jesli tak, to nie szykuj sie na nic powazniejszego.. Jesli nie - jak wyzej Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 wolny, chyba ze ja o czyms nie wiem?:> ja sie nie nastawiam bo teraz to zadny sie na nic powaznego nie nastawia Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Troche oklapniecie ,ale co ma wisiec nie utonie . Tu bardziej widzialabym zawstydzenie Pana ,moze Twoja aparycja i talentem gadawczym Bulawowej . Ogolnie bedzie wesolo .......Glupiec z podsumy pierwszego rozkladu A dalej to bedziecie fajnie gawedzic ,Pan moze byc zmeczony chocby fizycznie Powodzenia na randce Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) no zgadza sie, ja jestem dusza towarzystwa i bulawowa sdo mnie pasuje zawsze tez staram sie rozkrecac kazde spotkania. Edytowane 19 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Gość3 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 ...ja trzymam sie scisle pytania > czy bedzie zadowolony . Dla mnie to on cie tak odbierze ..jak Cesarzowa .......a jeszcze Moc > to zapalnik !!! Spodobasz mu sie .......w tych dwoch kielichach ............ ale ,ale ........Rycerz Kielichowy ...........to bay bay ..przygodo ... Cytuj
Trida Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 jak wypadnie nasze spotkanie?krolowa bulaw, 8 bulaw, wisielec, dolozne as mieczykow i rycerz denarow bedziesz inicjatorką, ruchy i propozycje beda głownie od Ciebie wychodziły w wisielcu... mi tu troche nudą wieje mimo wszystko as mieczy to takie Twoje 'zrezygnowanie' jakby a rycerz denarów - zejdziesz troche na ziemie i spotkanie potoczy sie dalej niby neutralnie. Amelie ja z podsumy mam sąd z pierwszego rozkładu więc wg mnie to moze być takie - licz siły na zamiary, nie ma co sie spinać i wszystko zacznie się dziać bardziej na luzie. czy on bedzie zadowolony ze spotkania: moc, cesarzowa, 2 kiele dolozone 9 kieli, rycerz pucharow będzie ojjj będzie. I nawet lepiej wg mnie jak bd sie zachowywala neutralnie itd. Póxniej kolega bedzie o Tobie myślał ale ten rycerz kieli na końcu... najczęściej 'odchodzi' od relacji, zachłyśnie sie i na jakis czas moze odejsc. z podstawowego rozkładu podsuma to smierc (czyli niestety) a dokładając dołozone w podsumie głupiec to też tak średnio wg mnie - moze nowy poczatek a moze Twoje nadzieje i cóz - rozczaarowanie (naiwność) Cytuj
panna.marta Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 spoko, nie traktuje tego powaznie-dzieki;) Cytuj
panna.marta Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 weryfikuje- rzeczywiscie czulam sie bardziej strona dominujaca, ba nawet czulam troche zawieszenie,ale tylko z jego strony. Nie wiem dlaczego moze po prostu mu sie odwidzialam i znalazl inna?Czuje,ze jest przebierajacym w kobietach flirciarzem i ze malo ma w sobie cech gentsa, a ja niestety kocham gentsow. Juz nawet nie stawialam kart co mysli o mnie po spotkaniu. Dzieki za pomoc kochani Cytuj
Gość Gość3 Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 ...bo ten Rycek kielichowy nie od parady na tym konkiku siedzi .. i czesto jest wlasnie patataj ........jedzie dalej na lowy .../ wyszedl na koncu rozkladu i przy 9 kielichach !/ __________________ ... Cytuj
panna.marta Napisano 21 Lipca 2013 Autor Napisano 21 Lipca 2013 predzej by mi do pazia pasowal-taki dzieciak troche Cytuj
Gość Gość3 Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 ....Paz kielichow czy Rycek kielichow....jak dla mnie powaznym materialem partnerskim nie sa ......-takze ,jak dla mnie wkladam ich do tego samego worka (prawie ) Cytuj
panna.marta Napisano 21 Lipca 2013 Autor Napisano 21 Lipca 2013 to w takim razie ja tez ich wloze:D Cytuj
panna.marta Napisano 21 Lipca 2013 Autor Napisano 21 Lipca 2013 zawsze robie taki skrot od slowa gentleman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi