Skocz do zawartości

jak wypadnie spotkanie-weryf sb,nd

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jutro mam spotkanko z Panem X, jak wypadnie nasze spotkanie?

krolowa bulaw, 8 bulaw, wisielec, dolozne as mieczykow i rycerz denarow

no widze,ze ja bede tam przodowniczka spotkania i bede starala sie pchnac spotkanie do przodu pomimo,ze moze byc troche nudno?

z dolozonych mam wrazenie,ze on bedzie chyba troche zbyt powazny i bedzie troche zbyt chlodny.

Jak myslicie?

Napisano

Bedzie sie dzialo, dzieki Twoim staraniom...

ale moze cos sie wymknac spod kontroli, albo zawiesic, ale uda sie przelamac impas,

i pierwsze koty za ploty ;)

Napisano

jeszcze dolozylam 2 rozklad bardziej na niego:

czy on bedzie zadowolony ze spotkania: moc, cesarzowa, 2 kiele dolozone 9 kieli, rycerz pucharow.

bedzie zadowolony :) fajne karty. Dzisiaj jakies laskawe dla mnie sa :>

Napisano

A on wolny jest?

Jesli tak, to nie szykuj sie na nic powazniejszego..

Jesli nie - jak wyzej ;)

Napisano

wolny, chyba ze ja o czyms nie wiem?:>

ja sie nie nastawiam bo teraz to zadny sie na nic powaznego nie nastawia :P

Gość Gość3
Napisano

Troche oklapniecie ,ale co ma wisiec nie utonie .

Tu bardziej widzialabym zawstydzenie Pana ,moze Twoja aparycja i talentem gadawczym Bulawowej .

Ogolnie bedzie wesolo .......Glupiec z podsumy pierwszego rozkladu

A dalej to bedziecie fajnie gawedzic ,Pan moze byc zmeczony chocby fizycznie

Powodzenia na randce

Napisano (edytowane)

no zgadza sie, ja jestem dusza towarzystwa i bulawowa sdo mnie pasuje ;) zawsze tez staram sie rozkrecac kazde spotkania.

Edytowane przez panna.marta
Gość Gość3
Napisano

...ja trzymam sie scisle pytania > czy bedzie zadowolony .

Dla mnie to on cie tak odbierze ..jak Cesarzowa .......a jeszcze Moc > to zapalnik !!!

Spodobasz mu sie .......w tych dwoch kielichach ............

ale ,ale ........Rycerz Kielichowy ...........to bay bay ..przygodo ...

Napisano
jak wypadnie nasze spotkanie?

krolowa bulaw, 8 bulaw, wisielec, dolozne as mieczykow i rycerz denarow

bedziesz inicjatorką, ruchy i propozycje beda głownie od Ciebie wychodziły

w wisielcu... mi tu troche nudą wieje mimo wszystko as mieczy to takie Twoje 'zrezygnowanie' jakby a rycerz denarów - zejdziesz troche na ziemie i spotkanie potoczy sie dalej niby neutralnie.

Amelie ja z podsumy mam sąd z pierwszego rozkładu więc wg mnie to moze być takie - licz siły na zamiary, nie ma co sie spinać i wszystko zacznie się dziać bardziej na luzie.

czy on bedzie zadowolony ze spotkania: moc, cesarzowa, 2 kiele dolozone 9 kieli, rycerz pucharow

będzie ojjj będzie. I nawet lepiej wg mnie jak bd sie zachowywala neutralnie itd. Póxniej kolega bedzie o Tobie myślał ale ten rycerz kieli na końcu... najczęściej 'odchodzi' od relacji, zachłyśnie sie i na jakis czas moze odejsc. z podstawowego rozkładu podsuma to smierc (czyli niestety) a dokładając dołozone w podsumie głupiec to też tak średnio wg mnie - moze nowy poczatek a moze Twoje nadzieje i cóz - rozczaarowanie (naiwność)

Napisano

spoko, nie traktuje tego powaznie-dzieki;)

Napisano

weryfikuje- rzeczywiscie czulam sie bardziej strona dominujaca, ba nawet czulam troche zawieszenie,ale tylko z jego strony. Nie wiem dlaczego moze po prostu mu sie odwidzialam i znalazl inna?Czuje,ze jest przebierajacym w kobietach flirciarzem i ze malo ma w sobie cech gentsa, a ja niestety kocham gentsow.

Juz nawet nie stawialam kart co mysli o mnie po spotkaniu.

Dzieki za pomoc kochani :)

Gość Gość3
Napisano

...bo ten Rycek kielichowy nie od parady na tym konkiku siedzi .. i czesto jest wlasnie patataj ........jedzie dalej na lowy .../ wyszedl na koncu rozkladu i przy 9 kielichach !/

...

Napisano

predzej by mi do pazia pasowal-taki dzieciak troche :D

Gość Gość3
Napisano

....Paz kielichow czy Rycek kielichow....jak dla mnie powaznym materialem partnerskim nie sa ......-takze ,jak dla mnie wkladam ich do tego samego worka (prawie )

Napisano

zawsze robie taki skrot od slowa gentleman