Gość Gość3 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 czakra podstawy: 10 monet > w sumie wszystko ok...jak to ja harmonia ze swiatem i ludzmi , > taka jestem czakra sakralna: 2 miecze > wewnetrznie poobijana ...dlatego niekiedy sie zamykam czakra splotu: Paz monet > takie powiedzenie mi sie nasuwa > uczysz sie do smierci czakra serca: krolowa kielichow > no zgadza sie w 100 % / uklon w strone Tarota / mam za wielkie serce i jestem z tej postawy dumna ,jak wybaczam wrogom nawet jak tego nie rozumieja czakra gardła: Mag > talet gadawczy tez mam czakra 3 oka: Rycerz Bulaw > wszystko widze i wszystko na raz 2 w 1 czakra korony: As kielichow >jest sila ..........ducha ,gadam ze soba dzien i noc i mam straszna potrzebe na prawdziwe uczcie / moze w koncu sie spelni / A co Wy na to ............userkowie dzieki za kazdy post ...jak zawsze Cytuj
Kędry Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 czakra podstawy: 10 monet > Otwartość na relacje z otoczeniem - taka symbioza tu wychodzi- spokój, dobre uziemienie - czakra sakralna: 2 miecze > trochę blokad tu widać - jeszcze drzemią w niej zranienia, ból czakra splotu: Paz monet > tutaj coś już drgnęło - widać na horyzoncie rozwój czakra serca: krolowa kielichow > serce na dłoni - empatia - miłość uniwersalna czakra gardła: Mag > bardzo ładnie zharmonizowana - jesteś dobrym dyplomatą czakra 3 oka: Rycerz Bulaw > tu moze być czasami za duże pobudzenie energii - wtedy może powstać taki trochę energetyczny chaos - popracować nad równowagą czakra korony: As kielichow >j ogromny potencjał, który czeka na realizację - spełnienie - piękne perspektywy Cytuj
Trida Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Bardzo ładne czakry to tak z grubsza czakra podstawy: 10 monet widać stabilizcję, pewność siebie, bezpieczeństwo. Brak wewnętrznych lęków. Tak trzy,ać czakra sakralna: 2 miecze Problemy z samooceną wg mnie, kompleksy, w które sama siebie wpędzasz i to natury głownie fizycznej. czakra splotu: Paz monet niepewność, chcesz się rozwijac ale nie do konca wiesz którą drogą iść więc drepczesz pwooli. Ale rozwój widać na horyzoncie czakra serca: krolowa kielichow nooo prosze - tutaj nic dodać nic ująć tylko elegancko 'naenergetyzowana' czakra. Widać otwartość, chęć dawania i brania, wysoko rozwinięta empatia. czakra gardła: Mag mówisz co myslisz ale jest to przemyślane. Pierw myślisz póxniej mówisz. Czakra równiez zharmonizowana wg mnie. I rozwijaj ją dalej. Masz wszystko,c zego Ci trzeba. czakra 3 oka: Rycerz Bulaw tutaj zaczynasz sie rozpedzac z tą czakrą, tylko mała rada ode mnie, zebys nie przesadziła z wizualizacjami czakra korony: As kielichow znów - nic dodac nic ujac slicznie zharmonizowana popracuj nad czakra 3go oka, sakralna głównie. A reszte nadal rozwijaj Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 czakra podstawy: 10 monet > w sumie wszystko ok...jak to ja harmonia ze swiatem i ludzmi , > taka jestem Bardzo ladnie. czakra sakralna: 2 miecze > wewnetrznie poobijana ...dlatego niekiedy sie zamykam Zblokowana. Przeintelektualizowana. Za duzo powietrza w tym miejscu. czakra splotu: Paz monet > takie powiedzenie mi sie nasuwa > uczysz sie do smierci Zblokowana. Tu takie szukanie bliskosci, szukanie kogos, kto by przytulil, poglaskal. Nie ma zasad partnerskich, rownej wymiany z ludzmi. Jestes nastawiona bardziej na branie i opieke z ich strony. Nie masz na razie wiele soba do zaproponowania. NIe czujesz tego. czakra serca: krolowa kielichow > no zgadza sie w 100 % / uklon w strone Tarota / mam za wielkie serce i jestem z tej postawy dumna ,jak wybaczam wrogom nawet jak tego nie rozumieja Ladnie. czakra gardła: Mag > talet gadawczy tez mam Ladnie. Mag jest bardzo komunikatywny. czakra 3 oka: Rycerz Bulaw > wszystko widze i wszystko na raz 2 w 1 Brak koncnetracii. Cos tam widac, ale potem znowu cos innego. Jedno przemyka w drugie. Nie ma trwalego przeplywu energii. czakra korony: As kielichow >jest sila ..........ducha ,gadam ze soba dzien i noc i mam straszna potrzebe na prawdziwe uczcie / moze w koncu sie spelni / Jest szansa na ladny przeplyw. Musisz popracowac nad dolnymi czakrami najpierw. Wtedy bedzie ladnie i wyzej. Potencjal jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi