Katia699 Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Dzisiaj śniło mi się że byłam w mieszkaniu swojego kolegi, w którym się podkochiwałam kiedys, jednak mi mineło. To było jakieś 3 lata temu i wogóle o nim nie myślałam. Weszłam zaprosił mnie i po chwili byliśmy w jego pokoju ..... . Pózniej zaczeliśmy się gorąco całować i zaczął mi rozpinać koszulę ;> . Rozbierał mnie i powiedzial coś takiego "**** mam po prawej" XD . w i zaczęłam mu robić loda XD boże co za sny... i już mieliśmy się kochac w tym momęcie się obudziłam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asmic Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 a chodziło mu tylko o telefon w prawej kieszeni ;p a tak na serio po prsotu lubisz seks i dawno tego nie robilas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katia699 Posted July 21, 2013 Author Share Posted July 21, 2013 nie jestem sexoholiczką XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asmic Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 nie jestem sexoholiczką XD to tylko twoja podswiadomosc jest zboczona hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Ej no...nie popadajmy w moheryzm Po pierwsze chęć uprawiania seksu to nie zboczenie, nie należy negatywnie określać czegoś pozytywnego. Daltego nie ma co mówić o zboczonej podświadomości, bo to sugeruje, ze nie-zboczona podświadomość musiałaby śnić tylko o leżeniu krzyżem i klepaniu różańca. Po drugie, nie trzeba być seksoholiczką żeby śnić o seksie. Każdy prędzej czy później śni o seksie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts