Skocz do zawartości

Pelnia - 22 lipiec 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - XI Pasja

Mozliwe, ze moje zbytnie kontrolowanie sie. Trzymanie pod kontrola.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XX Sad + XVII Gwiazda, 2 Kielichow ---> V Papiez, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Nie wiem, nie mam pojecia. Jakies plany moze na dalej. Moze cos zwiazanego z rodzina.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Kielichow + Krolowa Bulaw---> XXI Swiat, HB IX Eremita

Nie wiem. Zadowolenie z bycia samej moze.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - XXI Swiat, 6 Mieczy, 3 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB III Cesarzowa

Zamykanie sie we wlasnym swiecie i w pewnym sensie izolowanie od ludzi. Bede zmuszona czesciej dac noge w tlumy? Zaznaczyc swoja obecnosc... ?

Napisano

I chciałabyś pokonać przeszkody i sie również tego boisz,takie blokady może wewnetrza siebie.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XX Sad + XVII Gwiazda, 2 Kielichow ---> V Papiez, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Nie wiem, nie mam pojecia. Jakies plany moze na dalej. Moze cos zwiazanego z rodzina.

Tutaj widać jakies rozwiazywanie spraw rodzinnych moze to ten twój rozwód??-i go własnie widać-->potem juz jestes sama z dziecmi(papież) taki czas spokoju,zastanawiania sie(wiesielec) nad soba,nad tym co dalej..

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 9 Kielichow + Krolowa Bulaw---> XXI Swiat, HB IX Eremita

Cykl zamyka dążenie do tego by dobrze sie czuć z samą sobą. Kończysz ten cykl z kolejnym doświadczeniem o samej sobie i wiedza:)

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - XXI Swiat, 6 Mieczy, 3 Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc, HB III Cesarzowa

Zamykanie sie we wlasnym swiecie i w pewnym sensie izolowanie od ludzi. Bede zmuszona czesciej dac noge w tlumy? Zaznaczyc swoja obecnosc... ?

Karty mówią,że zamknełaś pewne sprawy juz za soba(swiat> i trzeba ruszyć na przód ku nieznanemu(6 mieczy) masz szanse uzdrowić swoja dusze(3 mieczy) pomimo żalu lub bólu..
  • Lubię to! 1
Napisano

Wyeksponuj swoją siłę, wewnętrzną kobiecą moc - nie oglądaj się za siebie, nie ograniczaj swoich mozliwości

Dążenie do zerwania z tym co było - nowe nadzieje i plany - otwieranie się na uczuciowy harmonijny układ - podsum mówi, żeby działać wg zasad, jednak w sposób wyważony, spokojny - to doprowadzi Cię do szczęścia i spełnienia

czujesz się Panią swojego losu - przed Tobą świat stoi otworem - jednak działaj w nim w sposób ostrożny, wykorzystuj dotychczasowe doswiadczenia i przeżycia

Wyjść ze swojego dobrze znanego Ci otoczenia - dać sobie spokój z przeżywaniem tego co było - obiektywnie ocenić obecną sytuację - pomyśleć o sobie jako KOBIECIE

• Lubię to! 1
Napisano

0 - powiedziałabym, że zbyt dużo zaangażowanie się w rozwój wnętrza, a za mało kontaktu ze światem zewnętrznym

1 - bardzo duże skupienie na rodzinie, poświęcanie się jej. Zatrzymanie się na tym tylko - 2 kielichów to podkreśla - ciągłe dawanie.

2 - skupienie się na swoim wnętrzu, na sobie. W podsumowaniu masz Świat, wyjście na zewnątrz.

3 - wydaje mi się, że tutaj się pokazuje koniec etapu związanego z bólem i rozczarowaniem, ta zmiana już się dokonała.

• Lubię to! 1
Napisano

1. ciekawe bo Moc jako cień to ktoś, kto lubi wysiłek fizyczny, w celu wywoływania podziwu otoczenia. Despotyzm wobec innych z jednoczesnym folgowaniem samemu sobie. Kłopoty zdrowotne w szerokim sensie, ze szczególnym uwzględnieniem problemów z układu krążenia, jak również choroba, związana z tzw. skokami ciśnienia krwi

No ale to mi nie pasuje mnie bardziej tu pasuje to, ze za dużo rzeczy bierzesz na swoje barki i się wszystkim przejmujesz, chcesz być idealna kobieta, idealna matka, ciotka, kolezanka. Czasem odpuść i zrób coś wyłącznie dla siebie ;)

2. ktoś ci coś ost zaproponował?? a może ty ost wpadłaś na jakiś pomysl i jesteś pełna optymizmu i będziesz dążyć do tego??

3. Zadowolona jesteś, ze już dzieciaki mają wakacje a może to, że się otwierają dla Ciebie nowe perspektywy

4. nie potrzebne stresy i nieporozumienia :)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuje

Momentami za bardzo mnie ponosilo. Trzeba bylo nieco przyhamowac, bo niekoniecznie madre decyzje pod wplywem pewnych emocji padaly.

No nie wiem, tu pogodzenie sie z kims, zblizenie. Ciepelko. Znajomosc fajna sie ocieplila nieco.

Takie na sile pokazywanie "poradze sobie i tak sama". Duzo wyspokojnialam w tym czasie. Troche tez wycofalam sie i odpoczywalam duzo.

A wlasnie, ze ograniczylam nieco kontakty i zajelam bardziej soba. Z drugiej strony nie byla to izolacja wynikajaca z negatywu a bardziej zajecie sie sama soba. Odpoczynek, relaks, ludzie jak mam ochote.

Dziekuje wszystkim serdecznie za udzial i pomoc w interpretowaniu rozkladu. :bukiet: