Maestro Inez2503 Napisano 20 Lipca 2013 Maestro Napisano 20 Lipca 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy odcinanie sie od tego co było 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów - zaczynam zyć, koło się przekręciło i znika czas naerwów,smutków, zaczyna czas oczyszczania wewnetrznego i zadowolenia 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy dystans w stosunku do męzczyzny 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - chyba poświęcanie się w pracy,zarabianie pieniędzy i spory z szefem Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy Nom... tu interpretujemy cien karty. Wiec 6 Mieczy to dla mnie brak zaufania, sceptycyzm, i moze tu np. tez przyjsc skoncentrowanie sie bardziej na przyziemnych sprawach, przy mniejszym lub zadnym na sprawach duchowych/ezo. Takie tu moze odciecie nastapic. Lub juz nastapilo. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów ---> IX Eremita, HB VIII Moc Tu moze byc tak, ze na poczatku bedziesz duzo sie zadreczala, duzo myslala w jakiejs sprawie... w koncu tak Ci sie tego nagromadzi, ze chcac nie chcac skupisz sie tylko na waznych sprawach. Tupniesz sobie/komus noga i zajmiesz sie swoimi sprawami. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Czekanie na jakies wyjasnienia ze strony jakiegos faceta. Przestaniesz na to liczyc, zajmiesz sie soba. Co ma byc to bedzie. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie Jakies poswiecanie sie dla jakiegos faceta. Moze jakas znajomosc, ktora angazowala Ciebie bardziej niz jego. Ewenutalnie jakas klotnia z kims. W tym przypadku moze nastapic teraz pogodzenie. Cytuj
Arshi Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Twoj cien to jest takie zostawienie czegos za soba moze jakies nie dokonczone sprawy To ze boisz sie o prace moze zla atmosfera w pracy Zakonczyly sie jakies klotnie... Tracisz rownowage przez jakiegos faceta Cytuj
Kędry Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy Coś uległo zachwianiu - pojawiły się niespodziewane przeszkody - należy uporać się z nimi 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów - Cos Cię dręczy - jednak - niespodziewanie los może przyjść Ci z pomocą - jakies schematy runą - poczujesz się stabilną, pewną siebie kobietę 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy - poczucie zagrożenia, wyczekiwania - może na jakąś rozmwę - wymianę informacji 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - Zabieganie o jakiegoś Pana - zbytnie absorbowanie sie jego sprawami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 20 Lipca 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczyCoś uległo zachwianiu - pojawiły się niespodziewane przeszkody - należy uporać się z nimi 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów - Cos Cię dręczy - jednak - niespodziewanie los może przyjść Ci z pomocą - jakies schematy runą - poczujesz się stabilną, pewną siebie kobietę 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy - poczucie zagrożenia, wyczekiwania - może na jakąś rozmwę - wymianę informacji 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - Zabieganie o jakiegoś Pana - zbytnie absorbowanie sie jego sprawami No właśnie ja kompletnie nie zabiegam ...Może to jednak praca wyszła? Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Pisalas kiedys, ze jakas rozmowa z szefem byla (dobrze kojarze?). Wiec moze tu zamkniecie tego tematu. PS. widze, ze tez o szefie wspomnialas. Nie czytam interpretacji innych, wiec dopiero teraz widze. Tym bardziej mysle, ze to moze o to chodzic. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 20 Lipca 2013 Pisalas kiedys, ze jakas rozmowa z szefem byla (dobrze kojarze?). Wiec moze tu zamkniecie tego tematu. PS. widze, ze tez o szefie wspomnialas. Nie czytam interpretacji innych, wiec dopiero teraz widze. Tym bardziej mysle, ze to moze o to chodzic. Może chodzi o obietnicę szefa, którą mi złożył w kwietniu, że jak skończę naukę to da mi szanse na praktyki w księgowości? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy odcinanie sie od tego co było Odkrywanie nowych lądów..:] 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów - zaczynam zyć, koło się przekręciło i znika czas naerwów,smutków, zaczyna czas oczyszczania wewnetrznego i zadowolenia Odrzuciłaś to co Ciebie zadręczało,porzuciłaś jakies swoje stare przyzwyczajenia..w wiezy jakbys oczysciła siebie z tym skrajnych emocji. Pierwsze trzy karty kojarzą mi się z tym,że przeobiłaś jakąs swoją karmę..a tym samym stajesz sie spokojniejsza,bardziej opanowana(K.denarów) 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy dystans w stosunku do męzczyzny Ja bym powiedziała,że czekanie na jego ruch.. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - chyba poświęcanie się w pracy,zarabianie pieniędzy i spory z szefem równowaga musi być zachowana ..a pan który jest bierny sam powinien wyjaśnić co nie co.. i tak jak piszesz moze jakies spory właśnie z szefem.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Kędry 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - Zabieganie o jakiegoś Pana - zbytnie absorbowanie sie jego sprawami Podobnie to odebrałam jakby Inez powinna dać mu pole do popisu aby sam przejąl inicjatywe dla równowagi:] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 16 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA MOJA 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy odcinanie sie od tego co było chodzi o to,że w pewnych sprawach przyjęłam inną postawę, zdystansowałam się, co przyniosło mi dużo korzyści;) 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów - zaczynam zyć, koło się przekręciło i znika czas nerwów,smutków, zaczyna czas oczyszczania wewnetrznego i zadowolenia 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy dystans w stosunku do męzczyzny - inaczej : wypatrywanie kontaktu - olałam to dosłownie;))) 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - chyba poświęcanie się w pracy,zarabianie pieniędzy i spory z szefem - kłótnie i złośliwosci w stosunku do męża, dzieki czemu jest lepiej SacralNirvana 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy Nom... tu interpretujemy cien karty. Wiec 6 Mieczy to dla mnie brak zaufania, sceptycyzm, i moze tu np. tez przyjsc skoncentrowanie sie bardziej na przyziemnych sprawach, przy mniejszym lub zadnym na sprawach duchowych/ezo. Takie tu moze odciecie nastapic. Lub juz nastapilo. tzn. jest tak,że zaczęłam leniuchowac i pewne sprawy odłozyłam na bok 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów ---> IX Eremita, HB VIII Moc Tu moze byc tak, ze na poczatku bedziesz duzo sie zadreczala, duzo myslala w jakiejs sprawie... w koncu tak Ci sie tego nagromadzi, ze chcac nie chcac skupisz sie tylko na waznych sprawach. Tupniesz sobie/komus noga i zajmiesz sie swoimi sprawami. zajęłam się sobą,istotnie;) 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy ---> XIX Slonce, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Czekanie na jakies wyjasnienia ze strony jakiegos faceta. Przestaniesz na to liczyc, zajmiesz sie soba. Co ma byc to bedzie. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie Jakies poswiecanie sie dla jakiegos faceta. Moze jakas znajomosc, ktora angazowala Ciebie bardziej niz jego. Ewenutalnie jakas klotnia z kims. W tym przypadku moze nastapic teraz pogodzenie. zdystansowałam się mocno i wszystko się nagle unormowało;) Arshi Twoj cien to jest takie zostawienie czegos za soba moze jakies nie dokonczone sprawy To ze boisz sie o prace moze zla atmosfera w pracy Zakonczyly sie jakies klotnie... Tracisz rownowage przez jakiegos faceta Kędry 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 mieczy Coś uległo zachwianiu - pojawiły się niespodziewane przeszkody - należy uporać się z nimi 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 9 mieczy Koło Wieża Królowa Denarów - Cos Cię dręczy - jednak - niespodziewanie los może przyjść Ci z pomocą - jakies schematy runą - poczujesz się stabilną, pewną siebie kobietę 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl -9 buław 3 buław Rycerz Mieczy - poczucie zagrożenia, wyczekiwania - może na jakąś rozmwę - wymianę informacji 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 6 denarów Król Denarów paż mieczy - Zabieganie o jakiegoś Pana - zbytnie absorbowanie sie jego sprawami tzn.może nie zabieganie, ale ciągłe liczenie na kontakt,gdy to zupełnie odcięłam,nagle wszytsko się zmieniło na moją korzyśc;) GdzieTaIrlandia Odkrywanie nowych lądów..:] Odrzuciłaś to co Ciebie zadręczało,porzuciłaś jakies swoje stare przyzwyczajenia..w wiezy jakbys oczysciła siebie z tym skrajnych emocji. Pierwsze trzy karty kojarzą mi się z tym,że przeobiłaś jakąs swoją karmę..a tym samym stajesz sie spokojniejsza,bardziej opanowana(K.denarów) Ja bym powiedziała,że czekanie na jego ruch.. równowaga musi być zachowana ..a pan który jest bierny sam powinien wyjaśnić co nie co.. i tak jak piszesz moze jakies spory właśnie z szefem.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi