Skocz do zawartości

Moja druga polowka (chociaz wole 0.7)

Caliel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję za karty Sacral ;) :*

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. 3 Bulaw + 4 Monet

2. Ja - V Papiez

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - As Bulaw + Rycerz Mieczy

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - 4 Bulaw

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Krol Monet + Krol Bulaw

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - 9 Monet

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 2 Kielichow

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 9 Kielichow

1. Ktos obyty i otrzaskany w swiecie, kulturalny. Moze podroznik, moze zza granicy, albo mieszkajacy za granica.

Podobne cele do moich, raczej wyksztalcony, umiejacy dbac o to co ma. Opiekunczy, ocierajacy sie wrecz o zaborczosc, ale rozumiejacy potrzebe wolnosci i wlasnej przestrzeni we zwiazku.

2. Caly ja... Zasady, uczciwosc i uparciuch, majacy zawsze ostatnie zdanie. Przekorny. Nie dajacy sobie w kasze dmuchac:D jesli chodzi o wartosci. Idealista. Podchodze do zwiazku z duzym szacunkiem, traktujac go jak cos swietego. Ale przyszlo mi do glowy, czy nie jestem zbyt konserwatywny, a moze wyjdzie ze mnie zakonserwowany hipokryta? hmmm zobaczymy.

3. Chcialbym, by ten ogien byl caly czas. Zeby sie cos dzialo i nie wialo nuda. Zeby ta osoba też się starała, i pokazala ze jej zalezy. Byla zarowno chemia jak i porozumienie intelektualne, chociaz... troche klotni tez dziala calkiem niezle bo jestem dosc temperamentny :D Nie rzucam talerzami ani nozami, ale jeszcze nikt mnie do takiego stanu nie doprowadzil :D

4. Chcialbym zalozyc dom. Taki w ktorym kazdy moglby sie czuc dobrze, ale tez zeby byl otwarty dla kazdego. Chcialbym stalej partnerskiej relacji. Szukam harmonii i spelnienia... chcialbym stworzyc taki doskonaly team, gdzie obaj bysmy sie uzupelniali.

5. Tu nie wiem... poznam przez kogos? Szefa albo przyjaciela... Tu mam klopot, bo nie uznaje romansow w pracy, wiec nie ma za bardzo na co liczyc :P

6. Hmmm... Podobno zadbany singiel, majetny, dobrze sytuaowany, przystojny. Ale jakos ta pozycja mowi mi tez, ze moze to byc ktos z ezomezo:)

7. Stworzyc dobra stala relacje oparta na zaufaniu, szacunku i wzajemnosci, pelna uczuc;)

8. Zapewne bede siedziec z zalozonymi rekami, jak ta glupia <cenzura> na szklanej wieży ;) ale w wersji bardziej optymistycznej: bede czujnie obserwowac, rozgladac sie...

Pomoze ktos?:D

• Maestro
Napisano

ktoś z kim będa perspektywy wspólnego zamieszkania, kto będzie tylko dla Ciebie, ktoś mocno trzymający się ziemi

2. Ja - V Papiez taaaaa...masz swoje własne zasady, które cięzko Ci porzucić, może jesteś za mało elastyczny czasem wydaje Ci się, że jesteś za mądry;>

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - As Bulaw + Rycerz Mieczy żeby było spontanicznie z dużą dozą szaleństwa i ryzyka

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - 4 Bulaw chcesz, żeby była trwała

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Krol Monet + Krol Bulaw w pracy, to może być ktoś nad Tobą, bogaty, z władzą, przedsiębiorczy

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - 9 Monet po tym, że wpadnie Ci w oko, wyda sie Tobie osoba atrakcyjną

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 2 Kielichow na pewno bliska, romantyczna relacja:)

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 9 Kielichow zaczniesz cieszyc się swoim singielstwem, radować zyciem i może imprezować:)

• Lubię to! 1
Napisano

Uwaga, próba... Aczkolwiek nie wiem co mogłabym jeszcze dodać, no! (;

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. 3 Bulaw + 4 Monet - Wydaje mi się, ze człowiek który myśli przyszłościowo i który potrafi zapewnić stabilną relację. Na pewno ktoś inteligentny i taki wiesz... silny emocjonalnie nie tam jakieś ciepłe kluchy.

2. Ja - V Papiez - Niom, taki trochę tradycjonalista, dla którego związek to świętość. Żadnych jakiś kłamstw, oszustw czy innych gorszych rzeczy. Szczerość, uczciwość, no i na pewno związek oparty na uczuciu miłości a nie jakiś interesowny. Idealista i romantyk czyżby?

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - As Bulaw + Rycerz Mieczy - Nie chciałbyś się nudzić. Aby ten początkowy żar był zawsze w związku. Chyba trochę boisz się rutyny. No i przede wszystkim wydaje mi się, że chciałbyś aby dosyć szybko zadziało się coś w Twoim życiu uczuciowym, aby ten Rycerz już na tym koniu przyjechał.

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - 4 Bulaw - Nie wiem czy to takie do końca nie uświadomione, ale na pewno chciałbyś stworzyć związek który byłby postrzegany przez innych i przez Ciebie jako szczęśliwy i radosny. Że tworzycie dobraną parę, że tworzycie dom - rodzinę taką jaką kazdy chciałby tworzyć.

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Krol Monet + Krol Bulaw - Mhm... Też bym obstawiała pracę albo właśnie poznanie przez szefa, kogoś majętnego i energicznego.

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - 9 Monet - Niezależność. Pewność siebie. Ktoś kto, zna swoją wartość i raczej nie narzeka na brak pieniędzy. Zadowolony ze swojego życia. No i na pewno w chwili w której go poznasz będzie singlem.

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 2 Kielichow - Miłość poparta związkiem. - Zazdroszka (;

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 9 Kielichow - Tutaj skłaniałabym się do powiedzenia, ze jak masz możliwość to wychodź na imprezy, spotkania, rozglądaj się. Korzystaj póki możesz bo jak już będziesz z kimś to skończy się rumakowanie (;

Napisano
Dziękuję za karty Sacral ;) :*

2. Ja - V Papiez

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 9 Kielichow

1. to musi być osoba przedsiębiorcza, taka, która potrafi zadbać o siebie, dom, finanse. Koniecznie musi być rodzinna i majętna, nie może być rozrzutna...

2. Ty jako ten "Ojciec" byś chciał wystąpić:-) chcesz być dla tej osoby po prostu autorytetem

3. no! kto się czubi ten się lubi:-) też takie lubię:-) hehehehe

4. szczęśliwy dom, w którym każde z Was ma swoje miejsce, ale oprócz tego tworzycie też wspólną przestrzeń

5. tu nie wiem...

6. będzie mieć podobne zainteresowania do Twoich

7. nauczenie się wspólnego życia - dawania i brania

8. będziesz czekać aż Cię znajdzie i połechcze Twoje ego:-P

• Lubię to! 1
Napisano

osoba taka trochę marzycielska - wieczna podróżniczka - niekoniecznie w świecie fizycznym - potrafiąca zbudować jakąś trwałą, stabilną strukturę

2. Ja - V Papiez - odpowiedzilalny facet- który gdy już zdecyduje się na związek - to taki głeboki, z zasadami, oparty na zaufaniu i szacunku

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - As Bulaw + Rycerz Mieczy- energiczna, z potencjałem- wykształcona -

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - 4 Bulaw - tęsknisz za wręcz idealną relacją - sielskim związkiem

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Krol Monet + Krol Bulaw - może na gruncie zawodowym się poznacie - to ktoś przedsiębiorczy, energiczny i ustabilizowany materialnie

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - 9 Monet - po aparycji, sposobie zachowania , wyrażania siebie

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 2 Kielichow - bardzo ładna harmonijna relacja

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - może na jakieś imprezie poznasz takową osobę

Powodzenia

• Lubię to! 1
Napisano

1. wydaje mi sie ze to z orientalna uroda :) Przy kasie elegancko ubrany

2. ty ze swoimi zasadami chcialbys byc tym starszym :)

3. zeby bylo bardzo hot, oraz zebyscie mieli porozumienie na poziomie inteligencji oraz zeby sie dzialo, osoba wygadana broniaca sewgo zdania moze nawet z diabolicznym poczuciem humoru :)

4. zeby ten zwiazek byl w ukryciu nie formalny

5. przzez kolege kolegi :)

6. singiel elegancki, nie zainteresowany flirtem swiadomy swojej wartosci

7. byc razem, fajnie sie doagadywac

8. stwierdzisz ze jak ma sie trafic to i tak sie trafi :)

• Lubię to! 1
Napisano

Ktoś, kto wie czego chce od życia. Twardo stąpajacy po ziemi, ale nie pozbawiony dozy szaleństwa. Otwarty na Ciebie, na życie. Bez kompleksów.

2. Ja - V Papiez

Osobiscie Kapłan objawił mi sie niezbyt ładnie w kartach. Aaaaale....do kazdego inaczej karty śpiewaja. Ale przeciez w jakmiś ostatnim rozkładzie wyszło, ze masz serce otwarte. Tylko sam czasem stawiasz mur i dalej nie pódjzie. Moze kapłan o tym mówi. Za duzo sztywnosci. Za dużo wymagań. Kazdy ma wady.

Żeby ogień ciągle był, nie było rutyny. Dobrze by było, aby partner o Ciebie zabiegał. Moze kapłan troche też mówi, ze za duzo wymagasz. I potem w Twoich zyczeniach wg mnie to sie potwierdza (as bułąw+rycerz mieczy). Każdy związek ewoluuje. Na poczatku namietnosć, potem różne inne fazy. Wiesz.

Tak jak piszesz. Zależy Ci na trwałym, ciepłym domu, owtartym na innych.

Tu nie wiem za bardzo. Nie mam pojecia. Interpretuję biorąc pod uwage też karte z pytania po czym go poznasz (9 monet). Ten Pan zaintersuje Cie swoją charyzmą, przedsiebiorczością, sposobem bycia. To nie bedzie byle kto. Moze w sytuacji zwiazanej z pracą?

Podobnie, jak napisałam wyzej. Sprawi wrażenie konkretnego, zadowolonego z siebie, majętnego, dobrze ubranego, wyważonego. Samotnego.

Związek taki, obydwaj pragniecie. Jak dwie połówki pomarańczy. Opraty na wzajemny zrozumieniu, miłosci.

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 9 Kielicho

Zakochasz się:)

• Lubię to! 1
Napisano

Z jednej strony chce - byle wreszcie szczesliwie..

Z drugiej nie - bo z moim szczesciem to ciagle kopa w dupe mam ;)

Napisano
Z jednej strony chce - byle wreszcie szczesliwie..

Z drugiej nie - bo z moim szczesciem to ciagle kopa w dupe mam ;)

to dokładnie jak ja. Che i nie chce, bo ciągle pod górkę. Teraz czakry leczę :P bo jakieś miecze mi utkwiły tam, gdzie nie trzeba

Napisano
Nie rumakuje :P

Więc może karty sugerują, ze pora wyjść ze skorupki i pokorzystać z życia...? [:

Napisano

ty się w robocie rozejzyj za zadbanym, pewnym siebie i przystojnym facetem bo moim zdaniem tam właśnie jest ten on ;))

Napisano

Ja zajetych nie ruszam, zwlaszcza zonatych :P

Nie bede komus rozbijac rodziny :/

Napisano
ty się w robocie rozejzyj za zadbanym, pewnym siebie i przystojnym facetem bo moim zdaniem tam właśnie jest ten on ;))

To samo mu pisalam, ze ktos w pracy... :)

• Lubię to! 1
Napisano

No jest takich dwoch panow, i wystarcy ze na mnie ktorys spojrzy to mi sie goraco robi ;)

a ten drugi Pan dosc czesto patrzy :P

Napisano
To samo mu pisalam, ze ktos w pracy... :)

ty mi powiedz co się dzieje z Twoim czatem na FB??

Napisano

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. 3 Bulaw + 4 Monet - to osoba o szerokich horyzontach, dynamiczna, szczera, która wyjdzie z inicjatywą, Tobie na przeciw ( bo Ty w Papieżu) i stworzy Ci bezpieczny azyl. Osoba, która umie patrzeć w przyszłość perspektywicznie i zagwarantować bezpieczne zycie.

2. Ja - V Papiez, no cóż, chcesz byc traktowany serio, z szacunkiem bo na to zasługujesz. Cenisz sobie wolność i niezależność ale jesli miałby ktos przy Tobie być to chcesz się z kims związać na stałe, nie lubisz przygód, praktykujesz tylko stałe związki - taki jest Twój cel.

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - As Bulaw + Rycerz Mieczy - związek ma być jak powiew świeżego wiatru, bardzo aktywny, podniecajacy i "inteligentny", ma Cie motywować do działania, do rozwoju intelektualnego. Marazmu nie zniesiesz. Takie związek, w którym można czerpać zycie garsciami a wszystkie doznania późńiej przedyskutować np. idziecie razem do kina, bądź przeczytacie tą samą książkę i pól nocy lub tygodnia o tym dyskutujecie - wymiana pogladów i wrażeń. No i może chcesz, by to połączenie nastąpiło szybko - jutro, bys nie musiał czekać dłuzej.

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - 4 Bulaw - chcesz zbudować relację na stabilnym gruncie.

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Krol Monet + Krol Bulaw - w jakims ekskluzywnym klubie, dyskotece, albo na "prywatce", może jakies seminarium pracowe? nie mam pojecia

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - 9 Monet - spojrzysz i będziesz wiedział, że ma wszystko co trzeba, na miejscu. Może to będzie osoba o wysokim statusie społecznym ( 4 denarów, Król denarów, 9 denarów)

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 2 Kielichow - :) otulenie się ciepłem, pojednanie i zrozumienie.

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 9 Kielichow - z jednej strony to podobno karta singla a z drugiej to karta pozytywnych zdarzeń, doznań i satysfakcji emocjonalnej. Szukanie będzie co najmniej przyjemne. Będziesz często na "wychodnym", będziesz oglądał, podziwiał, obserwował... zawierał znajomości. Może przebywanie z kimś dac Ci duża satysfakcję.

Powodzenia! :D

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Na razie z tą drugą połówką jest taka kicha, że faktycznie potrzeba by 0.7 :P