Iwka78 Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Witam Dziś nad ranem miałam wyjątkowo dziwny sen. Śniło mi się, że jestem w jakimś budynku, z którego mam odebrać swojego syna. Tam czeka na mnie jego nauczycielka. Jednak syn ze mną nie idzie, tylko ja jadę gdzieś z jego wychowawczynią. Mam ze sobą bardzo dużo torebek, torebeczek, jakichś pakunków, z którymi sobie nie mogę poradzić. Idąc do pociągu dzwoni do mnie ktoś z moich bliskich – nie wiem, czy był to mąż, siostra, czy mama – i mówi, że mam zadzwonić do kogoś bliskiego, bo ta osoba ma dla mnie złą wiadomość i że jest podłamana i mam do niej zadzwonić, bo chce mi to sama przekazać. Pomyślałam w tym śnie, że zmarł mój wujek, który miał 2 zabiegi chemii. Idziemy dalej i znów dzwoni mój telefon, tym razem jakaś dawna koleżanka z informacją, że ma już przygotowaną ofertę pracy dla mnie (miałyśmy już wszystko dogadane) tylko potrzebuje nr NIPu firmy, w której obecnie pracuję. Podałam ten numer i wsiadłyśmy do pociągu. Jechałyśmy kilka przystanków z tą nauczycielkę. I po chwili znów zadzwonił telefon i to była ta koleżanka w sprawie pracy, która chciała abym podała jeszcze raz ten NIP, bo źle go zapisała. A mnie wnerwiały te wszystkie torebki i torebusie na maksa… Wysiadłyśmy i się obudziłam…. W trakcie tasowania dosłownie wystrzeliły dwie karty najpierw 2 buławy, i po chwili 6 mieczy – hm… niby jakbym podjęła jakąś decyzję prawie i chciała zmiany…. S – sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jej przekaz – 6 pucharów –jakiś powrót do przeszłości przechodzę? 1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości? - król buław – no nie wiem… 2. Czy ten sen odnosi się do tego co ma się wydarzyć? – 4 miecze – to tak jakbym miała się odizolować od czegoś…. 3. Jak należy rozumieć symbolikę snu? – 6 denarów dobrane: XI sprawiedliwość – nie mam pomysłu tutaj żadnego… 4. Jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? – 9 pucharów – może mam być bardziej zadowolona z siebie? 5. Co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? – rycerz pucharów – chyba mam się nie bać swojej wrażliwości 6. Co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? -9 denarów dobrane: V papież – żebym wierzyła w siebie i swoje możliwości? 7. Przed czym ostrzega sen? – as pucharów dobrane: XVIII księżyc – żeby nie ulec ułudzie i fałszywym przyjaciołom… 8. Do czego zachęca sen? – as denarów dobrane: królowa mieczy – umiejętnie korzystać z potencjału jeżeli będzie ktoś chętny do interpretacji to zapraszam. Z góry bardzo dziękuję. 1 Cytuj
Kędry Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Kochana Iwko Nauczycielka we śnie - to Twoja opiekunka duchowa - jej pojawienie sie we śnie świadczy dobitnie o obudzeniu się kolejnego archetypu w Twojej duszy - archetypu wielkiej Wielkiej Matki - stąd już niedaleka ale bardzo wyboista droga do całkowitej transformacji życia - A co robią tak liczne bagaże - torebki - otóż są to Twoje doświadczenia, przeżycia które zgromadziłaś do tej pory i niektóre z nich nie przepracowane, nieuświadomione ciążą Ci coraz bardziej Jedziesz pociągiem - a więc pozwalasz sobie na kierowanie sobą - może bardziej powinnaś decydować o swoim życiu - A te złe informacje - to jak napisałam - Twoje lęki, traumy - tutaj czeka Cię sporo pracy A co do Wujka, który jest po 2 chemiach - to przestroga - choroby zawsze mają swój początek w psychice i właśnie jej powinnaś poświęcić wiele uwagi - dopieścić ja - zdrowa dusza - to udane i szczęsliwe życie Do tego dąż - powoedzenia 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 Kędry... jesteś niesamowita....po prostu brak mi słów... dziękuję... Cytuj
Arshi Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 S – sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jej przekaz – 6 pucharów –tematyka snu jest fakt ze wszystko toczy sie w kregu spokrewnionych i bliskich ci ludzi 1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości? - król buław – raczej nie 2. Czy ten sen odnosi się do tego co ma się wydarzyć? – 4 miecze – no moze nie teraz bo te miecze spowalniaja... ale moze pozniej 3. Jak należy rozumieć symbolikę snu? – 6 denarów dobrane: XI sprawiedliwość – jako wzajemnosc i wymiana informacji w sprawach urzedowych w ktorych najwyrazniej moga pomoc znajomi 4. Jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? – 9 pucharów – chyba tak 5. Co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? – rycerz pucharów – chyba mam się nie bać swojej wrażliwości 6. Co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? -9 denarów dobrane: V papież – zebys zaufala wierze we wlasne sily i takze opacznosc 7. Przed czym ostrzega sen? – as pucharów dobrane: XVIII księżyc – ze czegos w rodzinie nie dostrzegasz albo jeszcze sie nie dowiedzialas bo ukrywaja 8. Do czego zachęca sen? – as denarów dobrane: królowa mieczy – daje on szanse na przeanalizowanie wlasnej sytuacji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi