Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1 - karta wyjaśnia problemy ze znalezieniem partnera warunkowanego poprzednim wcieleniem- ARCYKAPŁANKA- hmmm... czyżbym była kapłanką:icon_smile:, osoba dobra, polegająca na intuicji..., osoba samotna...

2 - karta określa sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów- PAŹ BUŁAW- powinnam wychodzić, poznawać nowych ludzi, otworzyć się na innych

3 - karta określa najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera- 4 DENARY- i tutaj mam probblem... praca, podnoszenie kwalifikacji

4 - karta określa karmicznie najodpowiedniejszego partnera- MAG- osoba która działa, coś tworzy, czaruje :hahahaha:

5 - karta określa miejsce, w którym czeka karmicznie przeznaczony partner- RYCERZ KIELICHÓW- miejsce nad wodą? nie wiem dlaczego tak pomyślałam

6 - karta określa czas najbardziej odpowiedni do założenia związku - 9 KIELICHÓW- sierpień lub 9 tygodni?

Edytowane przez ivi123
  • 6 miesięcy temu...
Gość Daffne
Napisano

1 - karta wyjaśnia problemy ze znalezieniem partnera warunkowanego poprzednim wcieleniem- ARCYKAPŁANKA

- problemem mogło być życie w celibacie, które prowadziłaś w poprzednim wcieleniu. Wolałaś służyć poświęcając jednocześnie swoje życie rodzinne/uczuciowe. Byłaś dobrym człowiekiem, który oddał się całkowicie.

2 - karta określa sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów- PAŹ BUŁAW

- powinnaś podążać za własnymi pragnieniami, jakie czasem się w Tobie budzą i zmierzać do ich realizacji zamiast machać na to w duchu ręką, że Ci się zachciewa. Masz widać energię i czasem masz chęć by się coś zadziało, ale jakoś motywacji może Ci brakuje i potrzebujesz kopa do działania.

3 - karta określa najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera- 4 DENARY

- mocno masz konserwatywne poglądy, jesteś zasiedziana i sztywna z powodu tego zasiedzenia, a energia w Tobie kipi i nie pozwalasz się jej wylewać z Ciebie bo ją blokujesz. Trzeba by rozwalić własne schematy myślowe i zacząć dokonywać zmian w osobie. Stanowczo i do przodu.

4 - karta określa karmicznie najodpowiedniejszego partnera- MAG

- flirciarz, który potrafi zagadać i uwodzić, Tobie brakuje odwagi więc jego odwaga uzupełniała by cię super

5 - karta określa miejsce, w którym czeka karmicznie przeznaczony partner- RYCERZ KIELICHÓW

- będzie w typie Maga, uwodzący i czuły, potrafiący okazać uczucie bez wstydu, co i Ciebie ośmieli

6 - karta określa czas najbardziej odpowiedni do założenia związku - 9 KIELICHÓW

najbardziej odpowiedni czas będzie wtedy gdy pokochasz i zaakceptujesz samą sioebie i z miłości do siebie zaczniesz szukać dla siebie szcześcia :serducho:

Powodzenia :okok:

Napisano

dziękuję... właśnie tak jest :) a teraz jestem szczęśliwa, flirciarza pogoniłam...

• 4 miesiące temu...
Napisano
1 - karta wyjaśnia problemy ze znalezieniem partnera warunkowanego poprzednim wcieleniem- ARCYKAPŁANKA-
Wielki spokój, który w Tobie był i racjonalizm przeszły chyba trochę na to wcielenie. Tutaj powiedziałabym spora mądrość w tej kwestii. Czy byłaś kapłanką – na pewno miałaś pewne zasady co do związków i wolałaś rozwój duchowy niż uciechy cielesne ;) i teraz się na Tobie odbija ;)

2 - karta określa sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów- PAŹ BUŁAW
Więcej działania mniej myślenia. Więcej inicjatyw, podtekstów, zabaw :)

3 - karta określa najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera- 4 DENARY
Tutaj jesteś mocno zamknięta, masz swoje zasady, które ciężko zmienić. Więc powinnaś iść w kierunku większej otwartości wg mnie.

4 - karta określa karmicznie najodpowiedniejszego partnera- MAG

Osoba podobna do Ciebie, lekko egoistyczna, mająca swoje zasady ale jednocześnie potrafiąca odnaleźć się w związku. Szukająca odpowiedzi, lubiąca ‘wiedzieć’. Mag też wskazuje na ‘magika’ czy ‘dobra bajera połowa sukcesu’ i tego trochę CI chyba potrzeba. Takiego zabawiaki, flirciarza ale z rozsądkiem.

5 - karta określa miejsce, w którym czeka karmicznie przeznaczony partner- RYCERZ KIELICHÓW
niestety tutaj nie wiem jak zinterpretować.

6 - karta określa czas najbardziej odpowiedni do założenia związku - 9 KIELICHÓW
Jest to rozkład karmiczny, wiec wg mnie określa nie stricte czas w latach / miesiącach ale w motywach ‘kiedy coś zrobisz’. I tutaj skłaniałabym się do momentu, ąż zaakceptujesz siebie, będziesz potrafiła żyć sama ze sobą i cieszyć się tym wszystkim, co masz. Nie bd uzależniała swojego wolnego czasu ‘od kogoś’. Taka elastyczność trochę.