ivi123 Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) 1 - karta wyjaśnia problemy ze znalezieniem partnera warunkowanego poprzednim wcieleniem- ARCYKAPŁANKA- hmmm... czyżbym była kapłanką, osoba dobra, polegająca na intuicji..., osoba samotna... 2 - karta określa sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów- PAŹ BUŁAW- powinnam wychodzić, poznawać nowych ludzi, otworzyć się na innych 3 - karta określa najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera- 4 DENARY- i tutaj mam probblem... praca, podnoszenie kwalifikacji 4 - karta określa karmicznie najodpowiedniejszego partnera- MAG- osoba która działa, coś tworzy, czaruje 5 - karta określa miejsce, w którym czeka karmicznie przeznaczony partner- RYCERZ KIELICHÓW- miejsce nad wodą? nie wiem dlaczego tak pomyślałam 6 - karta określa czas najbardziej odpowiedni do założenia związku - 9 KIELICHÓW- sierpień lub 9 tygodni? Edytowane 21 Lipca 2013 przez ivi123 Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 1 - karta wyjaśnia problemy ze znalezieniem partnera warunkowanego poprzednim wcieleniem- ARCYKAPŁANKA - problemem mogło być życie w celibacie, które prowadziłaś w poprzednim wcieleniu. Wolałaś służyć poświęcając jednocześnie swoje życie rodzinne/uczuciowe. Byłaś dobrym człowiekiem, który oddał się całkowicie. 2 - karta określa sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów- PAŹ BUŁAW - powinnaś podążać za własnymi pragnieniami, jakie czasem się w Tobie budzą i zmierzać do ich realizacji zamiast machać na to w duchu ręką, że Ci się zachciewa. Masz widać energię i czasem masz chęć by się coś zadziało, ale jakoś motywacji może Ci brakuje i potrzebujesz kopa do działania. 3 - karta określa najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera- 4 DENARY - mocno masz konserwatywne poglądy, jesteś zasiedziana i sztywna z powodu tego zasiedzenia, a energia w Tobie kipi i nie pozwalasz się jej wylewać z Ciebie bo ją blokujesz. Trzeba by rozwalić własne schematy myślowe i zacząć dokonywać zmian w osobie. Stanowczo i do przodu. 4 - karta określa karmicznie najodpowiedniejszego partnera- MAG - flirciarz, który potrafi zagadać i uwodzić, Tobie brakuje odwagi więc jego odwaga uzupełniała by cię super 5 - karta określa miejsce, w którym czeka karmicznie przeznaczony partner- RYCERZ KIELICHÓW - będzie w typie Maga, uwodzący i czuły, potrafiący okazać uczucie bez wstydu, co i Ciebie ośmieli 6 - karta określa czas najbardziej odpowiedni do założenia związku - 9 KIELICHÓW najbardziej odpowiedni czas będzie wtedy gdy pokochasz i zaakceptujesz samą sioebie i z miłości do siebie zaczniesz szukać dla siebie szcześcia Powodzenia Cytuj
ivi123 Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 dziękuję... właśnie tak jest a teraz jestem szczęśliwa, flirciarza pogoniłam... Cytuj
Trida Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 1 - karta wyjaśnia problemy ze znalezieniem partnera warunkowanego poprzednim wcieleniem- ARCYKAPŁANKA-Wielki spokój, który w Tobie był i racjonalizm przeszły chyba trochę na to wcielenie. Tutaj powiedziałabym spora mądrość w tej kwestii. Czy byłaś kapłanką – na pewno miałaś pewne zasady co do związków i wolałaś rozwój duchowy niż uciechy cielesne i teraz się na Tobie odbija 2 - karta określa sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów- PAŹ BUŁAWWięcej działania mniej myślenia. Więcej inicjatyw, podtekstów, zabaw 3 - karta określa najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera- 4 DENARYTutaj jesteś mocno zamknięta, masz swoje zasady, które ciężko zmienić. Więc powinnaś iść w kierunku większej otwartości wg mnie. 4 - karta określa karmicznie najodpowiedniejszego partnera- MAG Osoba podobna do Ciebie, lekko egoistyczna, mająca swoje zasady ale jednocześnie potrafiąca odnaleźć się w związku. Szukająca odpowiedzi, lubiąca ‘wiedzieć’. Mag też wskazuje na ‘magika’ czy ‘dobra bajera połowa sukcesu’ i tego trochę CI chyba potrzeba. Takiego zabawiaki, flirciarza ale z rozsądkiem. 5 - karta określa miejsce, w którym czeka karmicznie przeznaczony partner- RYCERZ KIELICHÓWniestety tutaj nie wiem jak zinterpretować. 6 - karta określa czas najbardziej odpowiedni do założenia związku - 9 KIELICHÓWJest to rozkład karmiczny, wiec wg mnie określa nie stricte czas w latach / miesiącach ale w motywach ‘kiedy coś zrobisz’. I tutaj skłaniałabym się do momentu, ąż zaakceptujesz siebie, będziesz potrafiła żyć sama ze sobą i cieszyć się tym wszystkim, co masz. Nie bd uzależniała swojego wolnego czasu ‘od kogoś’. Taka elastyczność trochę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi