ivi123 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Po rozstaniu z chłopakiem zaczęłam sobie pisać i powtarzać w myślach i na głos: "Mam swojego bogatego (próżność hihi) męża, który mnie kocha szanuje i wspiera. Miesiąc afirmacji i z nieba spada mi gość, który od razu gotowy jest mną się zaopiekować, założyć rodzinę itd, itd oczywiście kasiejny... Byłoby wszystko ok, bo czego chcieć więcej, ale zapomniałam dodać w afirmacji, że ja też mam go kochać i ma mi się podobać... LIPKA Gościa odesłałam, bo mnie nie rusza wcale... stwierdził, że nikt nigdy tak bardzo go nie skrzywdził... Trochę mi przykro z tego powodu ale co ja zrobię... Morał tkwi taki, że dokładnie trzeba przemyśleć czego się chce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolinna Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Uwarzajcie na swoje marzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agata.slonica Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 (edited) raczej w nie też wierzcie nie tylko uważajcie. Edited March 12, 2014 by Seid usuniecie reklamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts