ivi123 Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 Po rozstaniu z chłopakiem zaczęłam sobie pisać i powtarzać w myślach i na głos: "Mam swojego bogatego (próżność hihi) męża, który mnie kocha szanuje i wspiera. Miesiąc afirmacji i z nieba spada mi gość, który od razu gotowy jest mną się zaopiekować, założyć rodzinę itd, itd oczywiście kasiejny... Byłoby wszystko ok, bo czego chcieć więcej, ale zapomniałam dodać w afirmacji, że ja też mam go kochać i ma mi się podobać... LIPKA Gościa odesłałam, bo mnie nie rusza wcale... stwierdził, że nikt nigdy tak bardzo go nie skrzywdził... Trochę mi przykro z tego powodu ale co ja zrobię... Morał tkwi taki, że dokładnie trzeba przemyśleć czego się chce... Cytuj
agata.slonica Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) raczej w nie też wierzcie nie tylko uważajcie. Edytowane 12 Marca 2014 przez Seid usuniecie reklamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi