pawel116 Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 Jak moja matka zareaguje na prezent, który zamierzam jej wręczyć w piątek? Królowa Mieczy, XXI Świat, Paź Kielichów -> II Kapłanka, HB XXI Świat Z początku będzie trochę wkurzona i stwierdzi, że niepotrzebny wydatek, ale ostatecznie się ucieszy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Maestro Napisano 21 Lipca 2013 Może w pierwszej chwili powie Ci,że po co kupowałeś,ale widać, że jej się bardzo spodoba i pochwali Ciebie za wybór podarunku;) Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 a ja uważam, ze pierw bedzie właśnie mówiła, ze niepotrzebnie itd ale miło jej się zrobi i będziesz chwalony wg mnie Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 Ewidentnie poprawi jej to nastroj. Nawet, jezeli w pierwszym momencie zachowa sie tak, jakby tego nie potrzebowala, bardzo ja to ucieszy i wrecz wzruszy. Bedzie dlugo ogladac i podziswiac ten prezent... Cytuj
Gość Gość3 Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 ...Radosc jej bedzie z tego prezentu . Mysle ,ze nie bedzie nic komentowac na temat niepotrzebnych wydatkow > na koncu rozkladu jest Kaplanka ...,ktora to wszystko zalagodzi i Swiat rozejdzie sie po kosciach . Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 moim zdaniem na poczatku nie bedzie w ogole zadowolona i chlodno oceni Twoje zachowanie/wybor (moze nawet troche sie zirytuje), ale pozniej sie troche uspokoi i doceni w Tobie to ,ze jestes dobrym,kochanym dzieckiem i ze chciales jej sprawic przyjemnosc. Dobre karty;) 1 Cytuj
pawel116 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) moim zdaniem na poczatku nie bedzie w ogole zadowolona i chlodno oceni Twoje zachowanie/wybor (moze nawet troche sie zirytuje), ale pozniej sie troche uspokoi i doceni w Tobie to ,ze jestes dobrym,kochanym dzieckiem i ze chciales jej sprawic przyjemnosc. Dobre karty;) Było dokładnie tak jak mówisz Edytowane 26 Lipca 2013 przez pawel116 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 hehe ciesze sie,ze sie sprawdzilo to co podarowales mamie, ze tak zareagowala?mama Ania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi