Skocz do zawartości

prezent

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak moja matka zareaguje na prezent, który zamierzam jej wręczyć w piątek?

Królowa Mieczy, XXI Świat, Paź Kielichów -> II Kapłanka, HB XXI Świat

Z początku będzie trochę wkurzona i stwierdzi, że niepotrzebny wydatek, ale ostatecznie się ucieszy.

• Maestro
Napisano

Może w pierwszej chwili powie Ci,że po co kupowałeś,ale widać, że jej się bardzo spodoba i pochwali Ciebie za wybór podarunku;)

Napisano

a ja uważam, ze pierw bedzie właśnie mówiła, ze niepotrzebnie itd ale miło jej się zrobi i będziesz chwalony wg mnie :)

Napisano

Ewidentnie poprawi jej to nastroj. Nawet, jezeli w pierwszym momencie zachowa sie tak, jakby tego nie potrzebowala, bardzo ja to ucieszy i wrecz wzruszy. Bedzie dlugo ogladac i podziswiac ten prezent... :)

Gość Gość3
Napisano

...Radosc jej bedzie z tego prezentu .

Mysle ,ze nie bedzie nic komentowac na temat niepotrzebnych wydatkow > na koncu rozkladu jest Kaplanka ...,ktora to wszystko zalagodzi i Swiat rozejdzie sie po kosciach .

Napisano

moim zdaniem na poczatku nie bedzie w ogole zadowolona i chlodno oceni Twoje zachowanie/wybor (moze nawet troche sie zirytuje), ale pozniej sie troche uspokoi i doceni w Tobie to ,ze jestes dobrym,kochanym dzieckiem i ze chciales jej sprawic przyjemnosc. Dobre karty;)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
moim zdaniem na poczatku nie bedzie w ogole zadowolona i chlodno oceni Twoje zachowanie/wybor (moze nawet troche sie zirytuje), ale pozniej sie troche uspokoi i doceni w Tobie to ,ze jestes dobrym,kochanym dzieckiem i ze chciales jej sprawic przyjemnosc. Dobre karty;)

Było dokładnie tak jak mówisz ;)

Edytowane przez pawel116
Napisano

hehe ciesze sie,ze sie sprawdzilo :) to co podarowales mamie, ze tak zareagowala?mama Ania?