Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Maestro Napisano 21 Lipca 2013 Ogólna atmosfera : Sąd - odświeżenie, przebudzenie Jak będzie w pracy Mag Rycerz Denarów Cesarz suma Głupiec poczuje się jak właściwy człowiek na właściwym miejscu,widać, że będę miała swoje obowiązki, które będe wykonywac nalezycie Jak będzie w uczuciach As Buław Pustelnik As Kielichów Księżyc suma Gwiazda jakaś inicjatywa może być, jakaś szansa, ale z duża dozą niepewności Jak będzie w domu 9 denarów 6 kielichów Rycerz Kielichów suma Cesarz milutko, widać, ze będe odpoczywała,taka sielska atmosfera:) Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2013 Napisano 21 Lipca 2013 Ogólna atmosfera : Sąd stawiam na to, ze może się wyjaśnić kilka spraw Jak będzie w pracy Mag Rycerz Denarów Cesarz suma Głupiec A ja to widze całkiem inaczej… Wydaje mi się, że dostaniesz jakieś zadanie, do którego będziesz potrafiła się zabrać itd. Ale przełożony nie do konca będzie wierzył w Twoje Mo zliwosci. Możliwe, ze Kuglarz własnie to pokazuje – ha zobaczymy jak sobie poradzi. Ale pójdzie Ci śpiewająco i stawiam na to, ze Pracodawcy szczęka może opaść Jak będzie w uczuciach As Buław Pustelnik As Kielichów Księżyc suma Gwiazda coś się może ruszyć, jakieś spotkanie, ciche flirty (no nie takie ciche skoro to buława ) ale Twój pesymizm widoczny w pustelniku będzie się kłocił z ochotą asa kielichów. Czarne scenariusze tu widze, ze on pewnie nie bedzie chciał czy cos ale w Gwieździe wydaje mi się, ze na potencjalną randkę pójdziesz i poddasz się flirtom. Jak będzie w domu 9 denarów 6 kielichów Rycerz Kielichów suma Cesarz Spokój, jakieś wspomnienia, relaks i Twoje inicjatywy na wierzchu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 21 Lipca 2013 stawiam na to, ze może się wyjaśnić kilka spraw A ja to widze całkiem inaczej… Wydaje mi się, że dostaniesz jakieś zadanie, do którego będziesz potrafiła się zabrać itd. Ale przełożony nie do konca będzie wierzył w Twoje Mo zliwosci. Możliwe, ze Kuglarz własnie to pokazuje – ha zobaczymy jak sobie poradzi. Ale pójdzie Ci śpiewająco i stawiam na to, ze Pracodawcy szczęka może opaść coś się może ruszyć, jakieś spotkanie, ciche flirty (no nie takie ciche skoro to buława ) ale Twój pesymizm widoczny w pustelniku będzie się kłocił z ochotą asa kielichów. Czarne scenariusze tu widze, ze on pewnie nie bedzie chciał czy cos ale w Gwieździe wydaje mi się, ze na potencjalną randkę pójdziesz i poddasz się flirtom. Spokój, jakieś wspomnienia, relaks i Twoje inicjatywy na wierzchu Z pracą mozliwe;) Po ostatniej rozmowie szef boczy się na mnie, mijamy się na korytarzu bez słowa wręcz:) Ja jestem dumna i on dumny;) Szefowa - jego zona idzie na urlop i niewykluczone, ze faktycznie cos będę musiała zrobić, zresztą ostatnio robię wiele rzeczy naraz przed moim prywatnym urlopem, żeby nie mogli mi nic zarzucić Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 Ogólna atmosfera : Sąd - myślisz o rodzinie i na tym się skupiasz Jak będzie w pracy Mag Rycerz Denarów Cesarz suma Głupiec - chyba będziesz musiała wykorzystać jakieś swoje umiejętności, których chyba dawno nie używałaś, albo może będziesz musiała się czegoś nauczyć nowego Jak będzie w uczuciach As Buław Pustelnik As Kielichów Księżyc suma Gwiazda - tutaj chyba dużo okazji do flirtu, ale też raczej twoje odsunięcie się i znów jakąś okazja, jakiś poryw serca.... ale zaraz za tym księżyc, to ja nie wiem, czy tutaj jakiejś nieszczerości nie będzie... Jak będzie w domu 9 denarów 6 kielichów Rycerz Kielichów suma Cesarz - skupienie na rodzinie, cieple rodzinnym i stabilności Cytuj
emilr Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Ogólna atmosfera : Sąd - odświeżenie, przebudzenie Moze cos się wyjaśni? Jak będzie w pracy Mag Rycerz Denarów Cesarz suma Głupiec W pracy dostaniesz powera, moze nowe obowiazki, nowy projekt. Zostaniesz doceniona, twoja kreatywność Jak będzie w uczuciach As Buław Pustelnik As Kielichów Księżyc suma Gwiazda Pojawi sie szansa na flirt? Moze jakaś propozycja spotkania? Tylko wydaje mi sie, ze cos przyblokuje. On moze ponowi chęć spotkania. Jednak finalnie myśle, że będziesz zadowolona Jak będzie w domu 9 denarów 6 kielichów Rycerz Kielichów suma Cesarz milutko, widać, ze będe odpoczywała,taka sielska atmosfera:) Też tak myslę. Myslę, ze jakis Pan zakłóci sielankę, może sie wkurzysz? Ale w ogólnej atmosferze jest Sąd XX, więc będzie dobrze:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Ogólna atmosfera : Sąd ---> XX Sad i II Kaplanka Dla mnie sad to przede wszystkim klarownosc roznych sytuacji. Jezeli cos bylo niejasne to teraz moze zostac wyjasnione, poza tym przychodzi tez zrozumienie istniejacych mechanizmow w konkretnych sytaucjach, wiec np. jezeli sa jakies konflikty lub sprawy, ktore gdzies sie wloka, tu "eureka!" i wszystko nagle wiadomo. Jak będzie w pracy Mag Rycerz Denarów Cesarz suma Głupiec, HB V Papiez Tu moga pojawiac sie jakies ograniczenia i konkretna potrzeba dzialania z Twojej strony. Moze jakas rozmowa z kims wyzej. W kazdym razie masz duze szanse, zeby sobie tu swietnie poradzic. Jak będzie w uczuciach As Buław Pustelnik As Kielichów Księżyc suma Gwiazda, HB XI Sprawiedliwosc Tu moze cos sie zadziac, ale wiecej bedzie dzialo sie na planie Twoich mysli, uczuc. Mozeliwe, ze bedziesz tu duzo rozwazac, zastanawiac sie. Powstale przy tej okazji przemyslenia beda musialy znalesc odzwierciedlenie w rozmowie z konkretna osoba (ta, ktorej te przemyslenia dotyczyly). Jak będzie w domu 9 denarów 6 kielichów Rycerz Kielichów suma Cesarz, HB XV Diabel i VI Kochankowie Ogolnie bedzie bardzo ladnie. Widac, ze skupisz sie w duzej mierze na sobie, bedziesz moze odpoczywac. Moga zdarzyc sie drobne spiecia, ktore jednak bedzie mozna szybko zalagodzic. Ogolnie bardzo ladny czas. Troche trzeba tez bedzie poplanowac z mysla o przyszlosci. Mozliwe, ze poporzadkowac sprawy z przeszlosci, ktore juz dawno powinny zostac uporzadkowane. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 28 Lipca 2013 WERYFIKACJA Ogólna atmosfera : Sąd - Karta pokazała mi dosłownie moje odrodzenie, zaczęłam czuć, że żyję, kupiłam sobie kilka gazet, płytę i ksiazkę, czyli to czego domawaiłam sobie przez ostatnie kilka miesięcy z powodu braku czasu Jak będzie w pracy Mag Rycerz Denarów Cesarz suma Głupiec szefostwo na urlopie, byłam wiec drugą osobą po głównej księgowej, która rządzi, załatwiłam kilka spraw,które wyszły nagle i generalnie było dobrze:) Jak będzie w uczuciach As Buław Pustelnik As Kielichów Księżyc suma Gwiazda spokojnie, jedynie w poniedziałek wkurzyło mnie 2 palantów, którzy u mnie w pracy zaczęli składać mi wprost niedwuznaczne propozycje!! Gdyby to było na gruncie prywatnym powiedziałabym im wprost, w pracy nie wypadało, więc ignorowałam ich na maksa! Jak będzie w domu 9 denarów 6 kielichów Rycerz Kielichów suma Cesarz luz totalny, w zasadzie bez spięć, jedynie moje dziecko jak zwykle broiło:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi